Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

yoğunluğum yüzünden ne zamandır uğrayamıyorum maalesef, dönemedim bir türlü aranıza, bugün tartılmayı da unuttum, giyindikten sonra aklıma geldi ama vaktim yoktu. Gerçi ne zamandır diyete de dikkat edemediğimden tartılmaya da korktum.
geçmişi pek okuyamadım ama bildirimlere şöyle bir baktım genelde herkes ekside bu çok güzel, ayrıca bu süreçte aramıza yeni katılanlar da olmuş, onlara da hoşgeldiniz demek istiyorum.. hepimize kolay gelsin..

Aldığım bir kararı uygulayabilirsem şayet buraya uğrayamayacağım maalesef, bunun için üzgünüm ama eğer yapabilirsem kendim için çok faydalı bir şey yapmış olacağım.. kpss ye hazırlanmaya karar verdim geç te olsa, işyerimdeki yoğunluk ve sıkıntılar beni motive etti ama iyi de oldu.. çok az zamnım var sıkı çalışmam gerek, kim bilir belki sınavdan sonra iyi bir netice ile dönerim aranıza.. ara ara uğrarım canlar, görüşmek üzere..
:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

• Beğen
Reactions: ria
Uzulme canim niye uzuluyorsun alt tarafi bir tabak yemissin. Nohut yiyebilirsin ama biraz daha dikkatli olmalisin.

senin kilonda sıkıntı yok o kadar 5 kilon kalmış. 1 tabak sıkıntı olmaz bence

Teşekkürler kızlar içimi rahatlattınız. Kilomu çok takıntı yaptım bu aralar oyuzden bu hale geldim :)) Kilom 56 ama en az 65 kilo gibi gözüküyorum bölgesel yağlanmalarım yüzünden

İyi aklamlar kızlar ...listeyi kimse hazırlamamış.! İnar ortalıkta yok...ben toparlıyorum zaman

ben çok kansızım kansızlığa çare varmı acaba 70 - 180 olması lazımmış benimki 50 çıktı çok düşük demirim bir çare varmıdır bilginiz varmı

benim demirinde çok düşük çıkardı Karatay yapalı düzeldi. siyah çayı yemeklerin üzerinden 2saat geçmeden içme.
.

Eksilenler

1.ilbatum:2.23:118::52::46:
2.ria:1.67:52::46::118:
3.bicnv:0.71:52::46::118:
4.inar80:0.65:46:
5.zeynom:0.63:46:
6.afatmas:0.59:46:
7.efes:0.57:46:
8.felluz:0.38:46:
9.law_yer:0.33:46:

Duraksayan

capadokya:0:8:

Artanlar

xc9:0.59:19:
Alains1978:0.43:19:

• Beğen
Reactions: ria
ilbatum bana detoks hakkında bilgi verirmisin neler yaptın
tebrikler iyi kilo vermişsin

bide boyunu merak ettim
teşekkür ederim canım . ben genelde ayran detoksu yapıyorum buradada yazmıştım ve arkadaşlar karataya uygun bizde yapıyoruz demişlerdi. 2 gün yapıyorsun bunu.
kahvaltı: 1 kk kadar peynir
1 yumurta
salatalık
domates
1 dilim ekmek (karatayda yok gerçi ama ben yedim :)

sonrasında 2 litre tuzsuz ayrana :
4 kaşık haşlanmış nohut
4 kaşık hailanmış bulgur
4 kaşık haşlanmış yeşil mercimek
nane ekliyorsun
istersen 1 salatalık ve sarımsakta ekleyebilirsin pulbiberde
bunu gün içerisinde acıktıkça tüketiyorsun

benim birde ara ara yaptığım yine 2 günlük süren yine karataya uygun bir beslenmem var
sabah: 1 yumurta
1 kk kadar peynir
1 dilim ekmek
yeşillik

öğle: 1 tavuk but
ayran, cacık ya da yoğurt ( 1 porsiyon)

akşam: öğlenle aynı
arada bitki çayları her iki diyettede serbest
bu da işe yarıyor yine sabah ekmek var :)

boyum 1.67 yani düşün halimi bu kiloyla :(
yoğunluğum yüzünden ne zamandır uğrayamıyorum maalesef, dönemedim bir türlü aranıza, bugün tartılmayı da unuttum, giyindikten sonra aklıma geldi ama vaktim yoktu. Gerçi ne zamandır diyete de dikkat edemediğimden tartılmaya da korktum.
geçmişi pek okuyamadım ama bildirimlere şöyle bir baktım genelde herkes ekside bu çok güzel, ayrıca bu süreçte aramıza yeni katılanlar da olmuş, onlara da hoşgeldiniz demek istiyorum.. hepimize kolay gelsin..

Aldığım bir kararı uygulayabilirsem şayet buraya uğrayamayacağım maalesef, bunun için üzgünüm ama eğer yapabilirsem kendim için çok faydalı bir şey yapmış olacağım.. kpss ye hazırlanmaya karar verdim geç te olsa, işyerimdeki yoğunluk ve sıkıntılar beni motive etti ama iyi de oldu.. çok az zamnım var sıkı çalışmam gerek, kim bilir belki sınavdan sonra iyi bir netice ile dönerim aranıza.. ara ara uğrarım canlar, görüşmek üzere..
başarılar canım kolay gelsin özleyeceğiz ama ne yapalım bekleriz artık :) bende giremiyorum eskisi kadar maalesef . hele okul başlayınca ne yaparım hiç fikrim yok :(
bu arada kızlar yayla çorbasında pirinç var yasakmı?:17:veya ne kadar yemeli
canım ben onu yarmayla yapıyorum çokta leziz oluyor. yarmaları önceden haşla yalnız :) hatta ben ne alaka deme soğan bile kavuruyorum :) damak zevki işte herkesin farklı sonuçta
Eksilenler

Duraksayan

Artanlar

allahımmmmmmmmmm nihayet bu hafta verenlerdeyim ya :)

canım ellerine sağlık . kilo veren ,sabit kalan herkesi tebrik ederken veremeyenlerede haftaya inşallah ilk sıralarda yer alırsınız diyorum:16:

teşekkür ederim canım . ben genelde ayran detoksu yapıyorum buradada yazmıştım ve arkadaşlar karataya uygun bizde yapıyoruz demişlerdi. 2 gün yapıyorsun bunu.
kahvaltı: 1 kk kadar peynir
1 yumurta
salatalık
domates
1 dilim ekmek (karatayda yok gerçi ama ben yedim :)

sonrasında 2 litre tuzsuz ayrana :
4 kaşık haşlanmış nohut
4 kaşık hailanmış bulgur
4 kaşık haşlanmış yeşil mercimek
nane ekliyorsun
istersen 1 salatalık ve sarımsakta ekleyebilirsin pulbiberde
bunu gün içerisinde acıktıkça tüketiyorsun

benim birde ara ara yaptığım yine 2 günlük süren yine karataya uygun bir beslenmem var
sabah: 1 yumurta
1 kk kadar peynir
1 dilim ekmek
yeşillik

öğle: 1 tavuk but
ayran, cacık ya da yoğurt ( 1 porsiyon)

akşam: öğlenle aynı
arada bitki çayları her iki diyettede serbest
bu da işe yarıyor yine sabah ekmek var :)

boyum 1.67 yani düşün halimi bu kiloyla :(

başarılar canım kolay gelsin özleyeceğiz ama ne yapalım bekleriz artık :) bende giremiyorum eskisi kadar maalesef . hele okul başlayınca ne yaparım hiç fikrim yok :(

canım ben onu yarmayla yapıyorum çokta leziz oluyor. yarmaları önceden haşla yalnız :) hatta ben ne alaka deme soğan bile kavuruyorum :) damak zevki işte herkesin farklı sonuçta

allahımmmmmmmmmm nihayet bu hafta verenlerdeyim ya :)

canım ellerine sağlık . kilo veren ,sabit kalan herkesi tebrik ederken veremeyenlerede haftaya inşallah ilk sıralarda yer alırsınız diyorum:16:

teşekkür ederim canım bilgi verdiğin için bende deneyeceğim :54:

Son düzenleme:
Az önce yazdım,ama bir baktım uçmuş gitmiş yazdıklarım.Bugün elektriklerimiz sık gittiğinden sporumu da yapamadım
Felluz,liste için teşekkürler,verimli bir hafta olmuş.
Canım bir süredi yapıyorsun bu jillianı, kaçıncı leveldesin, dedikleri kadar incelme oluyor mu?
Canım,ben önce jillianın shred serisini yaptım.Şimdi ripped 2. haftadayım.Daha önce pilates yapıyordum,bayağı incelme oldu.Jillian da ter attırıyor.Ölçü almadım ama pantolunumdan biliyorum,içine girebiliyorum.Demek ki o da incelme sağlıyor.
ben bazen saat 2 veya 3 gibi acıkıyorum akşama kadar aç duruyorum yanlışmı sizce 2 öğüne alışmaya çalışıyorum
ben bide çay içemiyorum sıcak kahvaltıda 1 bardak sıcak suya çubuk tarçın koyup içiyorum kafein yasak bana
Bu diyette karnının doyması önemli.Aç gezme bence Öğlen yoğurt vb hafif şeyler atıştır,akşam ye.Zamanla alışırsın iki öğüne.Aç gezersen vücut daha çok yemek ihtiyacı duyar.

Bugünkü menümü de yazayım.
Sabah kkk,akşam 17 civarı balık,salata,az helva.
Saat 18 den sonra komşuya gittik.Çocuklarımın şerefine çiğ köfte yaptılar,ardından irmik helvası,çay.Her zaman gittiğimde çay dışında ikramlarını kabul etmezdim.Ama bu sefer ben de yedim.saat 20 olmadan yedim diye avundum.Ama yarın artısını göreceğimden eminim.

Eksilenler

Duraksayan

Artanlar

ellerine sağlık canım. ne güzel bu hafta verenler çoğunlukta :16:

ben çok kansızım kansızlığa çare varmı acaba 70 - 180 olması lazımmış benimki 50 çıktı çok düşük demirim bir çare varmıdır bilginiz varmı

o kadar düşük çıktıysa mutlaka ilaç alman lazım. ilaçla birlikte bol bol kırmızı et ye. bir de çay fazla içme çünkü demir emilimini engelliyor. geçmiş olsun

hayırlı olsun canım. olumsuz şeyler insana azim veriyor ve yeni kararlar almamız için teşvik ediyor. umarım başarılı olursun, bence güzel olacak :34:

Eksilenler

Duraksayan

Artanlar

ellerine sağlık arkadaşım hemen hallettin liste olayını..kilo verenler çoğunlukta herkese bol azim ve başarılar:16::16:

Bugün ki menüm,
Sabah 7.30: 1 dilim peynir,2 yumurta ,1 kaşık yoğurt keten tohumlu,5 zeytin,roka,maydanoz,5 fındık,3 gün kurusu,yeşil çay
Öğle 14.00: yarım kase mercimek çorbası , haşlanmış tavuk,1 kase yoğurt,az yeşillik,1 hurma..
Akşam, karışık bitki çayı

Baslangic tarihi:29 ağustos 2013

Baslangic kilom:85

Suan ki kilom:59.500

Boy:160

Son 4.5 kilom kaldı kızlar,yılmak yok yola devam..sanırım yavaş gidicek bu kilolar biraz yavaşladı kilo vermem,iki öğünle ayda 7 kilo veriyordum..15 gündür 60 altına ancak dusebildim.duraksama dönemleri için önerileriniz varsa yazarsanız sevinirim..herkesin iyi bir hafta geçirmesini dilerim..görüşürüz kızlar..

Bugün ki menüm,
Sabah 7.30: 1 dilim peynir,2 yumurta ,1 kaşık yoğurt keten tohumlu,5 zeytin,roka,maydanoz,5 fındık,3 gün kurusu,yeşil çay
Öğle 14.00: yarım kase mercimek çorbası , haşlanmış tavuk,1 kase yoğurt,az yeşillik,1 hurma..
Akşam, karışık bitki çayı

Baslangic tarihi:29 ağustos 2013

Baslangic kilom:85

Suan ki kilom:59.500

Boy:160

Son 4.5 kilom kaldı kızlar,yılmak yok yola devam..sanırım yavaş gidicek bu kilolar biraz yavaşladı kilo vermem,iki öğünle ayda 7 kilo veriyordum..15 gündür 60 altına ancak dusebildim.duraksama dönemleri için önerileriniz varsa yazarsanız sevinirim..herkesin iyi bir hafta geçirmesini dilerim..görüşürüz kızlar..

waaaooowwwwwww.harika vermişsin.peki akşam yemiyormusun.spor yaptınmı.lütfen yaptıklarını paylaş.

Eksilenler

Duraksayan

Artanlar

Canim ellerine saglik. Verenleri tebrik ederim.

Bugunku menume gelince.
Sabah, kkk uc kaymakli incir ile
Aksamsaaa, bir bucuk lahmacun, iki-uc dilim karisik pide, bir tane cig kofte, yarim porsiyon kunefe, bir bardakta cola
Sonrasinda, cayin yanina bir tane fistikli cikolata ve az kek

(DİKKAT ORNEK MENU DEGİLDİR, uc haftadir hemen hemen ayni kiloda kaldigim icin bir gunuk bozdum gerci abarttim ama hic pisman degilim amacim vucudumu sasirtmakti, ama bakalim p.tesi ben mi vucudumu sasirtcam o mu beni sasirtacak merak icindeim. Bir deneyim dedim bakalim faydasini gorursem sizlere tavsiye ederim)

Back
X