waaaooowwwwwww.harika vermişsin.peki akşam yemiyormusun.spor yaptınmı.lütfen yaptıklarını paylaş.
Akşamları yemedim canım,çalıştığım için 9 gıbı evde oluyorum .çok acikirsam 1 bardak ayran içiyorum..yeşil çayiçiyorum günde 3 bardak..spor ilk başladığım zamanlar yapmıştım,3-4 aydır hiç yapmadım.ama bütün gün ayaktayım o yüzden spora halim kalmıyor..şunu soylemek istiyorum, hayatım boyunca yapmadığım diyet,gitmedigim diyetisyen kalmadı..hicbirinde başarılı olamadım.versemde hemen aldım..karatay sayesinde yemek alışkanlığı tamamen değiştirdim,yaşam bicimim haline geldi hayatım boyuncada bırakmayı dusunmuyorum..kilolar gidince hayatımdaki herşey değişti.önceki diyetlerimde kilo versemde mutsuz olurdum.karatayda bunu hiç yaşamadım.normalin üstünde mutluluk saciyorum,bütün enerjim değişti.bütün arkadaşlarimin benim yaşadıklarımi yaşamalarını istiyorum canı gönülden..mutluluk çok uzak değil karar verin ve uygulayin.hayatınız nasıl değişiyor sizde inanamiyacaksiniz..
Kahvaltı 7.30:1 dilim peynir,6 zeytin,roka,maydanoz,6 fındık,3 gün kurusu,1 keçi boynuzu,yeşilçay..bugün yumurta istemedi canım.
Akşam da menumu yazarım kızlar..herkese kolay gelsin..görüşürüz :)