Dünden beri isteksizlik vardı üzerimde,bugün sporumu da o şekilde yaptım.az önce farkettim ki regl olmuşum.Bir kaç aydır iyice düzensizleşti.:44:

Sabah tek yumurtalı kkk,akşam nohut yemeği,bir havuç,kuru üzümlü yoğurt.Bir bardak çay ve yemek faslı bitti.
İsteksiz olsan bile spor yapıyor olman harika birşey, ben istekli falan olursam hemen kendime bir mazeret buluyorum, isteğim geçiyor
selam kızlar dünkü menümü yazmadım çünkü utandım

neler yedim neler sabah ipin ucu bi kactı akşama kadar devam

ama bugun karatay kahvaltımı yaptım. bugun bozmucam inşallah... eskiden olsa dün bozdum diye bırakırıdım diyeti ama bugun kaldığım yerden devam
Her yeni gün yeni bir başlangıç

Ancak Karatay sağlıklı beslenme biçimi olduğundan bozma başlama derdi yok, her daim can..
herkese selamlar kızlar...
sabah kahvaltıya davetliydim.kaçamak olarak sadece bir dilim yufka böreği(cıısss) yedim onun dışında hepsi karataya uygundu..
akşam çorba lahana sarma yoğurt var...

Ben Karatay kitabında küçük bir gözleme gördüm, ancak kilo verince miydi onu hatırlamıyorum.Extra biraz hareket o kaçamağı da çözer.. Gerisi zaten harika..
herkese teşekkür ederim bu grip geldimi gitmek bilmiyor ki.onun yüzüne yürüyüşümde kaldı bu hafta
SABAH;1 br.muzlu süt yaptım içtim.
AKŞAM;1 karnıyarık biraz bulgur pilavı
Geçmiş olsun canım, şu son modele yakalandıysan o evet geldi mi geçmek bilmiyor.. Sen bu kadar az besinle zaten sağlıklı kalamazsın derdi Karatay hoca okusaydı seni.. Biraz arttır beslenmeni bence, iştahız falan değilsen tabi..
Kızlar, Karatay'a uymayıp bu kadar ahkam kesen var mı benim gibi başka

bilemiyorum ama işte en azında günde 8-12 km arası yürüyerek yediklerimi telafi etmeye çalışıyorum. Bakalım yarından itibaren eşim de dahil evde sıkıyönetim var, misafirler, geziler vs. azaldı şimdilik. İnşallah tekrar aynı motivasyonu yakalayabiliriz.. Kendim çalıp kendim oynuyorum, 1 sayfa bile olmamış 1 günde, nerde bu devlet
Bizim hedefbuson arabayı kazandı sanırım bol bol geziyor, uğramaz oldu..
Konu dışı sohbet : Buralarda hava ne kadar güzel dersem inanır mısınız, neredeyse denize bile girebilirsiniz. Tamam kış sıkıntılı ama yaklaşık 5-6 yılda 1 hava böyle oluyor, geçen kış ne soğuktu.Neyse ben de terasımda ne güzel güneşleniyorum ve bu sayede bolca yürüyüş yapıyorum..