Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

selam kızlar bugün günüm vardı. yazmıyorum bile neler yediğimi. karatay için istikrarsız devam ediyorum artık buraya katılmak yazmak bile utandırıyor beni:17::17::17::17::17::17:

allah allah neden acaba:35::35::35:
:52::52::52::52:

hayrola ne rahatsızlığın var?
gerçi niyeti bozmamak adına iyiymiş ama:26:

oh ne güzel yapmşsın:46:

bolca yersen kilo alırsın 1 dilimin üstüne bolca tahin dök ceviz serp ye
gerçi çok lezzetli oluyor insan durduramıyor kendini ben az yaparak çözüm buldum:34:

sen mersinde mi yaşıyorsun yoksa :34:

hormon ilaçları kilo yapar diye duyarım hep doğru mu:31:

tarif için tşk ben kuru meyvelr veya elma rendesi ile tatlandırarak yapmayı deneyecektim
tahinli kabak tatlısı balığın üstüne helva yerine yiyoruz abartmadan tabi amaç balığın üstüne tahin yemek:34:

karatay hoca en geç 10.30 da kahvaltıyı bititmeyi öneriyor metabolizmayı ne kadar erken uyandırırsa
o kadar hızlı çalışırmış:32:

kırmızı pancar yemeğini nasıl yapıyorsun tarif alalım:56:

çiğköfte cıss değil hem de etli gerçek çiğköfte hocanın en sağlıklı dediği gruptan içinde et bulgur sebze bütütn besin grupları var
Evet az yemek lazim da tutamiyorum kendimi tek yedigimiz de bu sonucta onun haricinde oyle pek kacamakta yapmiyorum onun icin biraz maruz goruyorum. Yarim kilo aliyorum soyulmus olarak ince dilim aliyorum rahat 4-5 dilim yiyorum ne yazikki.
Bende astım var, onun da etkisiyle burunda et büyümesi olmuştu.Nefes almayı zorlaştırıyor diye aldırınca burundaki koku almaya yarayan kısım da gitti.:85:Bir yandan kötü kokuları duymuyorum iyi ama,güzel kokuları da kaçırıyorum işte...
Ya gecmis olsun efes cok uzuldum telafisi de yok mu bunun doktor hatasimi bu. Koku almayinca tatta alamiyorsun normalde sen tad alabiliyormusun?

Bugunku menum
Sabah, yogurt, kuru uzum, elma, muz, ceviz, tarcinli karabugday
Aksam, bisey yemicektim ama esime hazirlayinca yedim bende, 4 tane kadar yumurta, domates, az ceviz, peynir yedim :((

selam kızlar nasılsınız.sabah yağda yumurta peynir fındık yedim..
akşama annemlerdeyim kardeşimi isteyen kişinin ailesiyle tanışıcaz..biraz heyecan ve stres var üzerimde..
kardeşimle hazırlık yaptık (cııss) akşam için..yarın tartı günü dikkatli olmam lazım..

Merhaba kızlar bende yeni başladım karataya ve bulgur tüketimi hakkında bilgisi olanlar bana cevap yazarsa sevinirim, ben çok seviyorum her gün yiyebilirmiyim ve ne kadar miktarda ... Sevgiler

Sabah:kkk

Akşam:balık,salata,1 kaşık tahin helvası.

akşama annemlerdeyim kardeşimi isteyen kişinin ailesiyle tanışıcaz..biraz heyecan ve stres var üzerimde..
kardeşimle hazırlık yaptık (cııss) akşam için..yarın tartı günü dikkatli olmam lazım..
Kardeşin için hayırlısı olsun:)böyle önemli kararlarda heyecan kaçınılmaz oluyor.cısssları yemedin inşallah:)

Merhaba kızlar bende yeni başladım karataya ve bulgur tüketimi hakkında bilgisi olanlar bana cevap yazarsa sevinirim, ben çok seviyorum her gün yiyebilirmiyim ve ne kadar miktarda ... Sevgiler
Aramıza hoşgeldin canım:) bulgur günde bir kez 2,3 kaşığı geçmemeli.denemiş birisi olarak bulguru fazla yediğim zamanlarda kilomda artış olduğunu gözlemledim.
(Sporum az onu da belirteyim)

Ya gecmis olsun efes cok uzuldum telafisi de yok mu bunun doktor hatasimi bu. Koku almayinca tatta alamiyorsun normalde sen tad alabiliyormusun?
Sağol,iki-üç yıl oldu.Doktor hatası değil,ameliyatın kaderi.Tad almam yerinde şükür.:nazar:
:56:Sabah kkk,bir parça kek cıss (sabahki tartı sonucumu beğenmedim attım ağzıma),
akşam:balık,salata,az helva,bir portakal,iki saat sonra yoğurt.
Jillian yaptım.Bu arada yeni bir kardiyo videosu gördüm.Yarın denemeyi düşünüyorum.Yapabilirsem jilliana biraz ara verebilirim.
http://www.youtube.com/watch?v=K9jZs9oDass (bu ilk video)
http://www.youtube.com/watch?v=ZDfc1MrHDVM (bu da ikinci video)

Kardeşin için hayırlısı olsun:)böyle önemli kararlarda heyecan kaçınılmaz oluyor.cısssları yemedin inşallah:)

Aramıza hoşgeldin canım:) bulgur günde bir kez 2,3 kaşığı geçmemeli.denemiş birisi olarak bulguru fazla yediğim zamanlarda kilomda artış olduğunu gözlemledim.

Hoşbuldukk :)))) Aaa bilmiyordum, bende valla 1 tabak yedim :5::5: olsun gec değil daha dikkat ederim teşekkür ederim canım ;))

merhaba arkadaşlar kaçgündür giremedim hastamız vardı ziyarete şehir dışına gittik malum istediğin şeyleri yiyemiyorsun mejburen kepek ekmeği aldım ama yinede bozuldu pazartesi yine sıkı sıkı devam bu hafta tartılmıycam tartıda + görürsem üzülürüm çünkü göreceğimde kesin.onun için haftaya cumartesi tartılacam inşallah çok almamışımdır.bu hafta doktorada gidecem regl için hala olmadım çünkü başka çaresi kalmadı.

Merhaba kizlar..menüm sabah kahvaltimi gec yaptim o yüzden 2 öğün
Sabah: kkk
Aksam:hamsi,havuç turp salatasi
Spor:evi sil, supur,camasir ütü acayip ter doktum;))
Yarin kilo bildirimimi yaparim...

merhaba kızlar, geçen hafta yurtdışında olduğum için karatay diyetimi uygulayamadım maalesef, ancak o kadar yürüdüm ki orda, yine de inceldim biraz, yarından itibaren karataya tam gaz devam kaldığım yerden inşallah, sevgiler...

teşekkür ederim felluzcum aynen heyecan çok oluyor sabah karatay kahvaltımı yaptım akşam sadece bir dilim börek(cııss) yedim yarın tartıdan pek umutlu değilim hala regl olmadım test yaptım hamilelik de yok hormon ilacı fazla alıyorum tedavi için kilo verimini engelliyo buda...

İnsaallah hayirlisi olsun.
Sağol,iki-üç yıl oldu.Doktor hatası değil,ameliyatın kaderi.Tad almam yerinde şükür.:nazar:
:56:Sabah kkk,bir parça kek cıss (sabahki tartı sonucumu beğenmedim attım ağzıma),
akşam:balık,salata,az helva,bir portakal,iki saat sonra yoğurt.
Jillian yaptım.Bu arada yeni bir kardiyo videosu gördüm.Yarın denemeyi düşünüyorum.Yapabilirsem jilliana biraz ara verebilirim.
http://www.youtube.com/watch?v=K9jZs9oDass (bu ilk video)
http://www.youtube.com/watch?v=ZDfc1MrHDVM (bu da ikinci video)
Gecmis olsun tekrardan tatta alamasaydin kotu olurdu gercekten.

Bugunku menumu yazayim
Sabah, karabugdayli meyve salatasi, iki tane kizarmis kanat
Aksam, bir lahmacun, yesillik, ayran

Ama aksam menum bayaa gec oldu. Artik yarin tartida gorucez.

Başlangıç tarihi:19.08.2013
Başlangıç kg:70
Geçen hafta:59,5
Bu hafta:61,5
Fark: + 2
Toplam fark: 8,5 kg
Beden: 38
Spor:yok
Boy:1,61
Hedef:58
Verılen kılo yuzdesi: +%3,36

Sömestr tatilinden beri diyeti neredeyse hiç uygulamamanın sonucu yukarıdadır. Herkese ibret olsun. Hepinize iyi haftalar dilerim arkadaşlar

Kızlar ben yeniyim benide alın aranıza :))) ya evlendikten sonra 13 kilo aldım 74 ,7 çıktım çok mutsuzum:(( karataya basladım ancak bulguru fazla kaçırmısım tam çözmeden hTa yapmısım anlıcanız... Bende bugun yeniden baslıyorum diyete
sabah 2 yumurtadan zeytinyağlı ıspanaklı omlet 1çay bardağı fındık peynir yiyeceğim..
Sabah kahvaltısıda gec olduğu için birde akşama yiyeceğim akşam menümüde yazarımm.. Bana yardımcı olun lutfen ben yeniyim ve çok mutsuzum :(((

rumuz: 15efes25
başlangıç: 8 nisan 2013
başlangıç kilo: 81.5
geçan hafta: 69.5
bu hafta: 70.0

fark:+500 gr
toplam fark:11.5 kg
yüzde:%+0.719
spor: 5 gün jillian
Bu hafta da artıdayım.Şubat bana yaramadı.

Kızlar ben yeniyim benide alın aranıza :))) ya evlendikten sonra 13 kilo aldım 74 ,7 çıktım çok mutsuzum:(( karataya basladım ancak bulguru fazla kaçırmısım tam çözmeden hTa yapmısım anlıcanız... Bende bugun yeniden baslıyorum diyete
sabah 2 yumurtadan zeytinyağlı ıspanaklı omlet 1çay bardağı fındık peynir yiyeceğim..
Sabah kahvaltısıda gec olduğu için birde akşama yiyeceğim akşam menümüde yazarımm.. Bana yardımcı olun lutfen ben yeniyim ve çok mutsuzum :(((
Hoşgeldin.Menü bildirimi yapmaya devam et.Bir hafta sonra listeye girersin.Hiç mutsuz olma.İnişler çıkışlar olabilir.Zamanla bir düzen oturtursun.Çok kasarsan stres yapar,o da rahatça kilo vermeni önler.

Hoşgeldin.Menü bildirimi yapmaya devam et.Bir hafta sonra listeye girersin.Hiç mutsuz olma.İnişler çıkışlar olabilir.Zamanla bir düzen oturtursun.Çok kasarsan stres yapar,o da rahatça kilo vermeni önler.

Canım çok tesekkür ederim haftaya pazartesiye kadar menülerimi yazacağım aksatmadan pazarteside bakalım kaç kilo vermiş olurum :) çok enerjim düştü ama boyle destek güç veriyor sporada başlayacağım yaza kadar en azından 6-7 kilo vermek istiyorum o bile yetecek tekrar tesekkürler gorusuruz :))

Back
X