Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ben yeniyim benide alın aranıza :))) ya evlendikten sonra 13 kilo aldım 74 ,7 çıktım çok mutsuzum( karataya basladım ancak bulguru fazla kaçırmısım tam çözmeden hTa yapmısım anlıcanız... Bende bugun yeniden baslıyorum diyete
sabah 2 yumurtadan zeytinyağlı ıspanaklı omlet 1çay bardağı fındık peynir yiyeceğim..
Sabah kahvaltısıda gec olduğu için birde akşama yiyeceğim akşam menümüde yazarımm.. Bana yardımcı olun lutfen ben yeniyim ve çok mutsuzum((
ya hafta sonu diyet fıra oldu c.tesi öğlene kadar +1 kg olarak döndü bır şey merak edıyorum ömür boyu mu bu dıyetı yapıcağız bız![]()
ideal kilomuza indikten sonra bir yıl o kiloyu koruduğumuz zaman sonrasında diyet yapmamıza gerek kalmıyormuş. Tabi ki diyetten önceki yaşam şeklimize hiç dönmeyeceğiz
rumuz:felluz
başlangıç kilo:87 kg
geçen hafta:76.5
bu hafta:77.5
fark:+1000 gr
yüzde:+1,307
Kızlar son günlerde ki kaçamaklar beni bu hale getirdison iki gün çok düzgün yaptım ,yürüyüşe de başladım..reglim de yarın bitiyor..:)
Önemli olan asla vazgeçmemek ve hatanın neresinden dönsek kardır diyorummm...
Rumuz: xc9
geçen hafta: 67.4
bu hafta: 68.2
fark+800
yüzde:%+1.18
yahu bîr hafta giülsem diğer hafta ağlıyorum nedir bu yaaa
Aramıza hoşgeldin. Hiç üzülme. Yeter ki iradeli ol, hepsi gider o fazlalıkların. Yazın incevik olursun![]()