Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Ayy kıyamam ya yine saatlerce kosturmussun , olan yine dizlerine olmuş abla .kaç yaşına gelirse gelsin çocuk hep çocuk anne hep anne işte.... neyse ki hallolmus işiniz
Benim de sünnet ayinda 10.000 adimi coook gormuslugum var hamile halimle. .şimdi yuruyemiyorum iyi ki o zaman yurumusum

Hoşgeldiniz bayanlar
bluebottle canim haccin tekrar mübarek olsun. . Gozlemlerini ve yaşadığın 1 haftayi dinlemek için sabirsizlaniyorum

Size de hayırlı cumalar..2 tabak fasulye kisminda sıkıntı yok ..doyana kadar yeme hakkimiz var.sofradan aç değil tok kalkmaliyiz..yalnız kestane yasak

Iyi geceler mi desem ,gunaydin mi desem???
Deniz yine nobette

Ben zaten uyuyamiyorum birde üstüne oğlum tuzu biberi... 2,5 yasindaki bir çocuk neden gece kesintisiz uyumaz en az 2 saat uyanık kalmayı ister ki!
ah canım benim oğlum 4,5 yaşında hala gece 5-6 kere uyanır.bende anlamadım gitti

Günaydın.
Kahvaltı
Domates
Salatalık
Zeytin (tuzsuz ve katkısız, komşumuz getirdi)
2 yumurta (mutsuzlardan, şu an alamadım köy yumurtası)
Kuruyemişim bitti
Fasülye turşusu :)
Bir an aklıma aldığım kepekli makarnam geldi, ama sosla karıştırırken unutup tuz attım, aşırı tuzlu olmuş, yiyemedim. Çok az yedim, hala tuzdan dolayı midem bulanıyor.

selam canım
allah kolaylıklar versin işin zor
hep aklımdasın face den yazayım diyorum bişeye dalıp unutuyorum her iş bizi bekleyince ce deyip kaçıyoruz bazılarına
hoş geldin kaçak sen gelene kadar eminoş yürümüş bile o seni peşinden kostrura koştura zayıflatacak
kestane yok canım pişince gi si iyice yükseliyor
yerim ben onu yakalayıp her yerini sıkmak lazım onun özellikle o tombul yanaklarını büyüdü de emekliyor bile

Iyi geceler mi desem ,gunaydin mi desem???
Deniz yine nobette

Ben zaten uyuyamiyorum birde üstüne oğlum tuzu biberi... 2,5 yasindaki bir çocuk neden gece kesintisiz uyumaz en az 2 saat uyanık kalmayı ister ki!
son zaamnlar bari uyuyabilseydin kıyamam sana ya
afiyet olsun kedicik
mutsuz mutsuz nasıl yiyorsun ya...ben bakü de hiç yemedim mutlumu mutsuzmu bilemediğim için
2 yiyeceğine 1 ye ama adam gibi ye
günaydınnnn
uzun zamandır resim çekmiyordum :)
tünaydın canım

ablanız yine kaçar
gece yattığımda hala dizlerim ve bileklerim ağrıyordu bakü nün yorgunluğunu atamadan askerlik işlerine başladım hayırlısı bakalım, dinlenemeden ve doğru dürüst uyuyamadan kalktım kkk yaptım gerekli işleri bitirdim şimdi duş alıp çıkacağım,,,kızılay da işlerim var 3.15 te de kuran kursum var eve gelmem 5 ,30 olur sonra yemek telaşı iş telaşı derken bugünde dinlenemeden geçer

ah canım benim oğlum 4,5 yaşında hala gece 5-6 kere uyanır.bende anlamadım gitti
neeeeeee!! O zmn simdiden imdaaaaat demek istiyorum. Oysa kendime hep sabret 1.5 yil kaldi diodum

evet gul abla ya buyudu bile.hatta dun gece bana tutunarak ayaga kalkti.inanamiyorum.daha 1 hafta sonra 8 aylik olcak.erken diil mi? Ben 12 aylikken yurumusum.esim 11 aylikken

Bu arada 1 kilo fazla cikmistim ya tartida bugun cikmadi.demekki bulgurdanmis.gerci dun de kisir yedim ama. Esim 7.15 gibi gelio diye hep gec yiyoruz.keske erken yemek yeme imkanimiz olsa.o zmn daha rahat kilo veriliyor

ablacim kolay gelsin sana.oglun icinde simdiden hayirli teskereler.saglikla gitsin gelsin.cabucak gecsin gunler

Senin magnezyuma ihtiyacın var. Birde kuşburnu çayı iç.

temizlik işim anca bitti şimdi yemek hazırlamaya başlıcam
saat 11de kahvaltı yaptığım için öğlen yemedim akşamıda saat7 gibi anca yeriz herhalde :)
akşamki menüm: çorba(daha ne yapacağıma karar vermedim), bulgurlu kabak, cacık

inşallah

Seraym belediyenin spor merkezleri cok guzel bende iki haftadir gidiyorum. İstdayim birde yuzme var bence calismayan herkes bi tarz faaliyetlere katilmali ustelikte ucretsiz. Yuzme isini ayarlayamqdim kizimdan dolayi ama bakalim ilerde oda olur belki.
Bayadur giremedim gecmisi okudum simdi bitirdim. Benimde tablette problem var okuma alanim iyice kuculdu. :)
Yediklerime gelince hatirladigim kadar yazayim.
car
sabah menemen gerisi kkk
aksam tavuk corbasi ve salata corbada az un var sehriye yok
pers
sabah kkk
aksam hamsi bugulama salata ve tahinli cevizli kabak tatlisi
cuma
sabah menmenli kkk (acayip tok tutuyor menemen)
aksam nohut yemegi ve bulgur pilavi tursuyla
bugun sabah
kayisi ve ceviz tahine bandim
aksam da y.mercimek corbasi ve bulgurlu kiymali ve azda pirincli lahana sarmasi ve salata

musafirlikteydim az purinc katnis kocasida yesin diye bir avuc dedi kendide karatay yapiyor.

arkadaalar cooook.acil.fikrinize ihtiyacim var. simdi sabah kuru meyve yiyoruz ya bunun icine ceviz koyup tahine banip yemek acaaayip lezzetli. ben tahin serbest diye biliyorum aceba yanlismi.biliyorum?

birde regl oncesiyim acayip karnim sisti sabah baya kayisi yemistim tahinle ama banamisin demedi. bi kacgundur tahin yiyorum aceba tahin siskinlik yaparmi yoksa gercekten regldenmi boyle oluyorum oncesindede hic boyle olmazdim. yani olyrdunda bu jadar rahatsiz etmezdi.

birde ben bi bitki cayindan soz etmistim gobek eritiyor diye size de fikrinizi sormak istiyorum. kimyonun tum halini 4 y.kasigi kadar bir limonu ortafan kesetek atiyoruz cezveye 10.dk kadar kayniyor ve kahvaltidan sonra iciyoruz bir bardak sonra birde aksam yemegibden.sobra su ilave edip tekrar 10 dk kaynatip iciyoruz posasini cope dokuyoruz. iki haftadir iciyorum bunu suriyeli kadinlar hep.bunu yapiyormys.

simdi sizce ben neyden sismis olabilirim. regl oncesi oldugumdan mi kimyondan mi tahinden mi?

regim bugun yarin bekliyorum ama.normalde bu kadar siskinlik olmazdi.

kimyonu iki haftadir yapiyorum siskinlik olsa simdiye kadar olmazmiydi? birde aranizda bilen varsa kimyonum zarari olabilir mi bu kadar cok kullanimda? iki.ay boyunca icmeyi planliyordum.

son olarakta tahin va 2-3 gundur yiyorum kahvaltida birfe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…