Ayy kıyamam ya yine saatlerce kosturmussun , olan yine dizlerine olmuş abla .kaç yaşına gelirse gelsin çocuk hep çocuk anne hep anne işte.... neyse ki hallolmus işinizSELAM CANLARIM
bugün topiğe uğrayamadım sabah 8 de oğlumla çıktık çankaya askeriyeye gittik giderken resim çektirdik epy dolandık sabah sabah,,,,
oğlum yüksek tansiyon hastası raporunu kaybetmiş askerye ye girerken laızım olacak cebeci tıp fakultesıne kardıyolojıye gıttık 4 aralığa randevu veriyorlar dolandık doladık olmadı, çıktık etlik gata ya gittik sözde 3. sıradayız hergelen öne geçiyor ya 65 yaş üstü ya asker ya engelli sıra gelene kadar 12 oldu neyseki doktor yemeğe gitmeden girebildik, ekg çektirmiştik EKO istedi 6 gün sonraya randevu verdiler gec olur özelden alsak olurmu dedik kabul etti,,,,öğlen tatiliydi oğlandan kan alırlar diye aç gitmişti almayınca simit istedi ankara simidine hasret oturduk bi yerde o yerken ben eko çeken yerleri arayıp yer varmı diye sordum yok tabi en son tandoğan da bi yerde buldum geri geldik çektirdik tekrar gata ya gittik yine 2 saat sıra bekledik neyseki adam aporu yazdı hemen alıp çıktıp saat 5 oldu...doktora sabah girdiğimizde hızlı hızlı 2dkk da 14 seneyi anlattım adam daha fazla tahll istemeye gerek duymadı......
doktor dönüşü pazara uğradık paazarcıyı aramıstım 1 koli yumurta ayırırmısın diye onu aldım bişeyler aldım geldik derken saat 6 oldu ,,,salata yap sofra hazırla ibadetleri yap derken 7 deyemek ydik,,,,,sabah 7.30 da kkk yapmıştım 12 saate yakın aç kaldım ama açıkmadım oda ilginç koşturmaca tok tuttu yanıma su almayıda nunutmşum oruc tutar gibydim....öğlen işe dönerim dolapta yoğurdum ar onu yerim diye düşünüyordum ama evdeki hesap çarsıya uymadı .....yanımda kuruyemiş vardi ama ellerim kirli diye yemedim
akşama kadar koştur koştur 10.000 adıma yakın olmuş ...şimdi de dilerim şiş şiş oturdum hiç halim kalmadı
Hanımlar selamlar nasılsınız
konsolosluğa bakıyorum aynı zamanda kendi işlerimi de yürütüyorum hacdan döndükten sonra hala iyileşemedim bir de oğlan hasta oldu çok fena bir dönemden geçiyorum sizler nasılsınız rn kısa zamanda döneceğim inşallah
Hoşgeldiniz bayanlarslm kızlar uzun bir zaman oldu kkya girmeyeli
izmire gidip geldikten sonra giremedim hiç.
önce modemde sonra internette sıkıntılar oldu. yeni modem alıp düzelttik çok şükür.
çalışma sistemim değişti 8-15 çalışıyorum hafta içi her gün nöbeti bıraktım emine 2 yaşına girene kadar
eve gelince yemekti bulaşıktı çocuktu derken emineyi 10-11 arası yatırıp hooopppp bende yatağa gidiyorum
internete çok az giriyorum o da face'e bakıp çıkıyorum. artık facedende keyif almıyorum zaten. sanki zorunlulukmuş gibi bakınıp çıkıyorum.
emine iyi çok şükür büyüyor fıstığımız 14 aylık oldu, yürümeye başladı, durmuyor hiç yerinde bende peşinden tabi
sizleri çok ihmal ettim, özür dilerim, inşallah hepiniz iyisinizdir...
forumun bu yeni halinede alışamadım gitti bir garip geliyor
günaydın :) ben dün 2 tabak fasülye yemeği yedim 4-5 de kestane çok acıkmıştımama akşam 7 olmadan bitirdim yemeği sizce çok mu yemişim vicdanım rahat etmedi bi soruyum dedim ?? bu arada hayırlı cumalar herkese..
ah canım benim oğlum 4,5 yaşında hala gece 5-6 kere uyanır.bende anlamadım gittiIyi geceler mi desem ,gunaydin mi desem???
Deniz yine nobette
Ben zaten uyuyamiyorum birde üstüne oğlum tuzu biberi... 2,5 yasindaki bir çocuk neden gece kesintisiz uyumaz en az 2 saat uyanık kalmayı ister ki!
selam canımHanımlar selamlar nasılsınız
konsolosluğa bakıyorum aynı zamanda kendi işlerimi de yürütüyorum hacdan döndükten sonra hala iyileşemedim bir de oğlan hasta oldu çok fena bir dönemden geçiyorum sizler nasılsınız rn kısa zamanda döneceğim inşallah
hoş geldin kaçakslm kızlar uzun bir zaman oldu kkya girmeyeli
izmire gidip geldikten sonra giremedim hiç.
önce modemde sonra internette sıkıntılar oldu. yeni modem alıp düzelttik çok şükür.
çalışma sistemim değişti 8-15 çalışıyorum hafta içi her gün nöbeti bıraktım emine 2 yaşına girene kadar
eve gelince yemekti bulaşıktı çocuktu derken emineyi 10-11 arası yatırıp hooopppp bende yatağa gidiyorum
internete çok az giriyorum o da face'e bakıp çıkıyorum. artık facedende keyif almıyorum zaten. sanki zorunlulukmuş gibi bakınıp çıkıyorum.
emine iyi çok şükür büyüyor fıstığımız 14 aylık oldu, yürümeye başladı, durmuyor hiç yerinde bende peşinden tabi
sizleri çok ihmal ettim, özür dilerim, inşallah hepiniz iyisinizdir...
forumun bu yeni halinede alışamadım gitti bir garip geliyor
kestane yok canım pişince gi si iyice yükseliyorgünaydın :) ben dün 2 tabak fasülye yemeği yedim 4-5 de kestane çok acıkmıştımama akşam 7 olmadan bitirdim yemeği sizce çok mu yemişim vicdanım rahat etmedi bi soruyum dedim ?? bu arada hayırlı cumalar herkese..
Herkese selam..
Ben bir güncelimi yazıp çıkayım..
Herşey yolunda..Oğlum artık babaannesi ile duruyor..Şimdilik bir sıkıntı yok..Meyve ve sebze pürelerini yemeğe devam ediyoruz..Bugün irmikli ve brokolili bir çorba yapacağım..İrmiği doğal olan buğdaydan yaptırdım..Çok pahalıy geldi ama olsun..suni yiyeceğine..Yulaf ezmesi de aldım o da doğal tabi..Biraz biraz yedirmeye başlıcaz..
Benim oğlum emeklemeye başladı..önceden sürünüyordu şimdi bildiğiniz diz atıyor..ama geri geri..ben de bebekken geri emeklemişim..oğlumda öyleydi 9.yında yürüdü..bu da yürücek galiba :) tv. ünitesinin altında..koltuğun altında buluyorum..bazen sıkışıyor bağırıyor videoya çekiyorum..çok gülüyoruz..Çok eğlenceli ya..
Şimdilik bu kadar..yine geleceğim..evrak hazırlamam lazım :)
son zaamnlar bari uyuyabilseydin kıyamam sana yaIyi geceler mi desem ,gunaydin mi desem???
Deniz yine nobette
Ben zaten uyuyamiyorum birde üstüne oğlum tuzu biberi... 2,5 yasindaki bir çocuk neden gece kesintisiz uyumaz en az 2 saat uyanık kalmayı ister ki!
afiyet olsun kedicikGünaydın.
Kahvaltı
Domates
Salatalık
Zeytin (tuzsuz ve katkısız, komşumuz getirdi)
2 yumurta (mutsuzlardan, şu an alamadım köy yumurtası)
Kuruyemişim bitti
Fasülye turşusu :)
Bir an aklıma aldığım kepekli makarnam geldi, ama sosla karıştırırken unutup tuz attım, aşırı tuzlu olmuş, yiyemedim. Çok az yedim, hala tuzdan dolayı midem bulanıyor.
tünaydın canımgünaydınnnn
uzun zamandır resim çekmiyordum :)
neeeeeee!! O zmn simdiden imdaaaaat demek istiyorum. Oysa kendime hep sabret 1.5 yil kaldi diodumah canım benim oğlum 4,5 yaşında hala gece 5-6 kere uyanır.bende anlamadım gitti
evet gul abla ya buyudu bile.hatta dun gece bana tutunarak ayaga kalkti.inanamiyorum.daha 1 hafta sonra 8 aylik olcak.erken diil mi? Ben 12 aylikken yurumusum.esim 11 aylikkenselam canım
allah kolaylıklar versin işin zor
hep aklımdasın face den yazayım diyorum bişeye dalıp unutuyorum her iş bizi bekleyince ce deyip kaçıyoruz bazılarına
hoş geldin kaçaksen gelene kadar eminoş yürümüş bile o seni peşinden kostrura koştura zayıflatacak
kestane yok canım pişince gi si iyice yükseliyor
yerim ben onu yakalayıp her yerini sıkmak lazım onun özellikle o tombul yanaklarını büyüdü de emekliyor bile
ablacim kolay gelsin sana.oglun icinde simdiden hayirli teskereler.saglikla gitsin gelsin.cabucak gecsin gunlerablanız yine kaçar
gece yattığımda hala dizlerim ve bileklerim ağrıyordu bakü nün yorgunluğunu atamadan askerlik işlerine başladım hayırlısı bakalım, dinlenemeden ve doğru dürüst uyuyamadan kalktım kkk yaptım gerekli işleri bitirdim şimdi duş alıp çıkacağım,,,kızılay da işlerim var 3.15 te de kuran kursum var eve gelmem 5 ,30 olur sonra yemek telaşı iş telaşı derken bugünde dinlenemeden geçer
Senin magnezyuma ihtiyacın var. Birde kuşburnu çayı iç.ablanız yine kaçar
gece yattığımda hala dizlerim ve bileklerim ağrıyordu bakü nün yorgunluğunu atamadan askerlik işlerine başladım hayırlısı bakalım, dinlenemeden ve doğru dürüst uyuyamadan kalktım kkk yaptım gerekli işleri bitirdim şimdi duş alıp çıkacağım,,,kızılay da işlerim var 3.15 te de kuran kursum var eve gelmem 5 ,30 olur sonra yemek telaşı iş telaşı derken bugünde dinlenemeden geçer
inşallahselam canım
allah kolaylıklar versin işin zor
hep aklımdasın face den yazayım diyorum bişeye dalıp unutuyorum her iş bizi bekleyince ce deyip kaçıyoruz bazılarına
hoş geldin kaçaksen gelene kadar eminoş yürümüş bile o seni peşinden kostrura koştura zayıflatacak
kestane yok canım pişince gi si iyice yükseliyor
yerim ben onu yakalayıp her yerini sıkmak lazım onun özellikle o tombul yanaklarını büyüdü de emekliyor bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?