Seraym belediyenin spor merkezleri cok guzel bende iki haftadir gidiyorum. İstdayim birde yuzme var bence calismayan herkes bi tarz faaliyetlere katilmali ustelikte ucretsiz. Yuzme isini ayarlayamqdim kizimdan dolayi ama bakalim ilerde oda olur belki.
Bayadur giremedim gecmisi okudum simdi bitirdim. Benimde tablette problem var okuma alanim iyice kuculdu. :)
Yediklerime gelince hatirladigim kadar yazayim.
car
sabah menemen gerisi kkk
aksam tavuk corbasi ve salata corbada az un var sehriye yok
pers
sabah kkk
aksam hamsi bugulama salata ve tahinli cevizli kabak tatlisi
cuma
sabah menmenli kkk (acayip tok tutuyor menemen)
aksam nohut yemegi ve bulgur pilavi tursuyla
bugun sabah
kayisi ve ceviz tahine bandim
aksam da y.mercimek corbasi ve bulgurlu kiymali ve azda pirincli lahana sarmasi ve salata
musafirlikteydim az purinc katnis kocasida yesin diye bir avuc dedi kendide karatay yapiyor.
arkadaalar cooook.acil.fikrinize ihtiyacim var. simdi sabah kuru meyve yiyoruz ya bunun icine ceviz koyup tahine banip yemek acaaayip lezzetli. ben tahin serbest diye biliyorum aceba yanlismi.biliyorum?
birde regl oncesiyim acayip karnim sisti sabah baya kayisi yemistim tahinle ama banamisin demedi. bi kacgundur tahin yiyorum aceba tahin siskinlik yaparmi yoksa gercekten regldenmi boyle oluyorum oncesindede hic boyle olmazdim. yani olyrdunda bu jadar rahatsiz etmezdi.
birde ben bi bitki cayindan soz etmistim gobek eritiyor diye size de fikrinizi sormak istiyorum. kimyonun tum halini 4 y.kasigi kadar bir limonu ortafan kesetek atiyoruz cezveye 10.dk kadar kayniyor ve kahvaltidan sonra iciyoruz bir bardak sonra birde aksam yemegibden.sobra su ilave edip tekrar 10 dk kaynatip iciyoruz posasini cope dokuyoruz. iki haftadir iciyorum bunu suriyeli kadinlar hep.bunu yapiyormys.
simdi sizce ben neyden sismis olabilirim. regl oncesi oldugumdan mi kimyondan mi tahinden mi?
regim bugun yarin bekliyorum ama.normalde bu kadar siskinlik olmazdi.
kimyonu iki haftadir yapiyorum siskinlik olsa simdiye kadar olmazmiydi? birde aranizda bilen varsa kimyonum zarari olabilir mi bu kadar cok kullanimda? iki.ay boyunca icmeyi planliyordum.
son olarakta tahin va 2-3 gundur yiyorum kahvaltida birfe
ah canım benim oğlum 4,5 yaşında hala gece 5-6 kere uyanır.bende anlamadım gitti
ablanız yine kaçar
gece yattığımda hala dizlerim ve bileklerim ağrıyordu bakü nün yorgunluğunu atamadan askerlik işlerine başladım hayırlısı bakalım, dinlenemeden ve doğru dürüst uyuyamadan kalktım kkk yaptım gerekli işleri bitirdim şimdi duş alıp çıkacağım,,,kızılay da işlerim var 3.15 te de kuran kursum var eve gelmem 5 ,30 olur sonra yemek telaşı iş telaşı derken bugünde dinlenemeden geçer
evet rafine tuz kullaniyorum bitince ins bende kaya tuzuna gecmek.istiyorum.Canim hoşgeldin
Tahin'i şimdi biraz inceledim de ne kadar faydaliymis şaştim kaldim.omega kaynagi diye biliyordum ama mide bağırsak sindirim üçlüsüne çok faydaliymis..tok tutarmis, 1 kilo biftekteki protein sadece 2 çorba kaşığı tahinle eş degermis vs vs..karatay da serbest canim kaymakla karistirabilirsin içine gün kurusu şahane olur..porsiyonlari yüksek tutmamak bence iyi olur. .
Kimyona gelince benim en nefret ettiğim baharat ama inanilmaz sindirime faydali..seni asla o sisiremez..lohusalikta özellikle kullanacagim hem ben de hem bebekte gaz olmasın diye..
Bence regl öncesi şişliktir..Mevsimsel degisimden de vücut bu kadar tepki vermiş olabilir..bir de tuz olarak ne kullaniyorsun? Islenmis tuzlarda yapabilir bu kadar şişlik. .. kiraz sapı misir Püskülu karisimini da icebilirsin ödeme iyi gelir..
evet rafine tuz kullaniyorum bitince ins bende kaya tuzuna gecmek.istiyorum.
tahinin cok faydali oldugunu biliyordum ama sindirim icin faydali olduhunu bilmiyordum gerci cok yagli olmasindan kaynaklanabilir belki. birde cocuklarda beyin gelisimi icinde cok faydali kizima 7 ayliktan sonra kahvaltisina hep bir kasik kattim. Allaha sukur cok direncli kizim.cok sik sik hastalanmaz.
kimyonda ne bileyim karacigere zararli olabilirmi ne demis birileri bi dusunfum yani aceba dedim. birde dedigim gibi toz olarak degil tohummu oluyor aetik nesi oluyor anason gibi goruntusu.
yalniz gun kurusu kayisinin icine cevizi koy tahine batir bayir ye Allahim ne lezzet. sanki karatayda cok lezzetli seyler yenmez gibi.bi imaj var bende diyet ya sonucta cikolatadan.bile guzel tadi yaa.
birde senin cocugun icin bisey dixektim benim kizimla senin oglan ayni yastaydi ve benim.kizom eger oglen uyumazsa vevaksam erken yatarsa dedigin sekilde bi uyaniyor deli gibi agliyor artik alistim hicbisey yapmiyorum sakinlesene kadar oyle tekrar pispisliyorum uyuyor veya sut istiyor uyuyor. birde lavanta kokusu uyku getirir derler kendim denemedim ana belki yastigina lavanta yagi damlatsan faydali olabilir. birde o uyudugu anda sende uyurssan yani yanindaysan yine agliyormu? benim kiz kimse olmadigi icin agliyor genelde ve benimkinin besiginin tek duvaruni kaldirmistim ben benim yatagima dayadim oyle uyuyoruz yatagi odamda ve dort yasina kadar odamda durcak. havalar soguk diye yatagini ayirmadim ama yaza dogru ayri yatakta yatirmayi planliyorum bir yilda oyle yatar.
birde bana bagimli demissin ya dogumunda yakin artik biraz baba ustlenmesi lazim sanki bu uyku isini yoksa hem yeni gelen hem bu oglusun cok yipranicaksin. tabi buda babanin cinsine bagli bizimki pek uapmaz oyle seyler ama ikinci olursa nolur bilmem. Allah yardimcin olsun canim.
prensciğimin büyük oğluda erken yürümüş seninkide erken yürür belkineeeeeee!! O zmn simdiden imdaaaaat demek istiyorum. Oysa kendime hep sabret 1.5 yil kaldi diodum
evet gul abla ya buyudu bile.hatta dun gece bana tutunarak ayaga kalkti.inanamiyorum.daha 1 hafta sonra 8 aylik olcak.erken diil mi? Ben 12 aylikken yurumusum.esim 11 aylikken
sağol canımablacim kolay gelsin sana.oglun icinde simdiden hayirli teskereler.saglikla gitsin gelsin.cabucak gecsin gunler
Kimse uğramamış. Öğlen gibi sporumu yaptım. p90x3, akşam azcık göbek attım, birazda horon tepmeye çalıştım, ardından da yoga yaptım.
tahin serbest canım,,,,regl den dir o şişlikSeraym belediyenin spor merkezleri cok guzel bende iki haftadir gidiyorum. İstdayim birde yuzme var bence calismayan herkes bi tarz faaliyetlere katilmali ustelikte ucretsiz. Yuzme isini ayarlayamqdim kizimdan dolayi ama bakalim ilerde oda olur belki.
Bayadur giremedim gecmisi okudum simdi bitirdim. Benimde tablette problem var okuma alanim iyice kuculdu. :)
car
sabah menemen gerisi kkk
pers
sabah kkk
cuma
bugun sabah
aksam da y.mercimek corbasi ve bulgurlu kiymali ve azda pirincli lahana sarmasi ve salata
musafirlikteydim az purinc katnis kocasida yesin diye bir avuc dedi kendide karatay yapiyor.
arkadaalar cooook.acil.fikrinize ihtiyacim var. simdi sabah kuru meyve yiyoruz ya bunun icine ceviz koyup tahine banip yemek acaaayip lezzetli. ben tahin serbest diye biliyorum aceba yanlismi.biliyorum?
birde regl oncesiyim acayip karnim sisti sabah baya kayisi yemistim tahinle ama banamisin demedi. bi kacgundur tahin yiyorum aceba tahin siskinlik yaparmi yoksa gercekten regldenmi boyle oluyorum oncesindede hic boyle olmazdim. yani olyrdunda bu jadar rahatsiz etmezdi.
birde ben bi bitki cayindan soz etmistim gobek eritiyor diye size de fikrinizi sormak istiyorum. kimyonun tum halini 4 y.kasigi kadar bir limonu ortafan kesetek atiyoruz cezveye 10.dk kadar kayniyor ve kahvaltidan sonra iciyoruz bir bardak sonra birde aksam yemegibden.sobra su ilave edip tekrar 10 dk kaynatip iciyoruz posasini cope dokuyoruz. iki haftadir iciyorum bunu suriyeli kadinlar hep.bunu yapiyormys.
simdi sizce ben neyden sismis olabilirim. regl oncesi oldugumdan mi kimyondan mi tahinden mi?
kimyonu iki haftadir yapiyorum siskinlik olsa simdiye kadar olmazmiydi? birde aranizda bilen varsa kimyonum zarari olabilir mi bu kadar cok kullanimda? iki.ay boyunca icmeyi planliyordum.
herşeyi emeklilikten sonraya diye planlıyordum emeklilik 10 sene geçti hala olamıyorum en iyisi yapacaklarımı aralara sıkıştırayım dedim,,,2 sene önce takı kursuna gittim 10 aylık dönemde toplasan 10 kere gitmemişimdir önemli olan teknikleri öğrenmekti öğrendm, millet 4 hafta yapıyordu ben 4. hafta giidp bütün yaptıklarından küçük parçalar başlayıp tekniğini öğrenip öbüğr ay fırsat bulana kadar yapıyordum onların 1 haftada bitirdiğini ben 2 gece de yapıyordum öyle öyle onuda öğrendim şimdi sıra tecvit te kuran ı okuyorum ama tecvit bilmiyorum,,,bazı harflerin çıkarışını bilmiyorum onun için baştan başladım harflerin çıkışı çok önemli ,,,,,Abla ne güzel bu tempoda kuran'a da vakit ayirabiliyorsun..güya emre büyüyünce ben de ders alacaktim ama işler planladigim gibi olmadı. .kendimi bu konuda çok eksik buluyorum. bi namaz kiliyorum ama içim hiç rahat değil kuran konusunda...oglum bile tecvitli biliyor inşallah bana ve isteyen herkese öğrenmek nasip olur
Geçmiş olsun.Kizlar ben hic aydin bi gune uyanamadim.hatta uyumadim ki uyanayim.mira ateslendi gece
39 a cikti.surup verdim.hic uyumadi.surekli sizlandi.agladi uyandi 15 dk da bir. Simdi de burnu akio gozleri akio.ya grip oldu ya da dis cikarcak
Hic daha dis yok cunku.ihlamur icirdim.sabah 37ye dusmustu.simdi 38e cikti.artmaz umarim.kilomu dun olcmustum
simdi yanindan ayrilamiyorum
65 tam.
saol kedicimGeçmiş olsun.
canım soğan suyunu ne için kullanıyorsun?Merhaba, saat 3 buçuk olmuş. 9:30 gibi kalkınca çabuk geçti galiba. Bugün stresliyim.
Yemek saati yaklaşıyor, gidip soğan suyu mu hazırlayayım.
Allah kolaylık versin. okurken yoruldum:)SELAM CANLARIM
bugün topiğe uğrayamadım sabah 8 de oğlumla çıktık çankaya askeriyeye gittik giderken resim çektirdik epy dolandık sabah sabah,,,,
oğlum yüksek tansiyon hastası raporunu kaybetmiş askerye ye girerken laızım olacak cebeci tıp fakultesıne kardıyolojıye gıttık 4 aralığa randevu veriyorlar dolandık doladık olmadı, çıktık etlik gata ya gittik sözde 3. sıradayız hergelen öne geçiyor ya 65 yaş üstü ya asker ya engelli sıra gelene kadar 12 oldu neyseki doktor yemeğe gitmeden girebildik, ekg çektirmiştik EKO istedi 6 gün sonraya randevu verdiler gec olur özelden alsak olurmu dedik kabul etti,,,,öğlen tatiliydi oğlandan kan alırlar diye aç gitmişti almayınca simit istedi ankara simidine hasret oturduk bi yerde o yerken ben eko çeken yerleri arayıp yer varmı diye sordum yok tabi en son tandoğan da bi yerde buldum geri geldik çektirdik tekrar gata ya gittik yine 2 saat sıra bekledik neyseki adam aporu yazdı hemen alıp çıktıp saat 5 oldu...doktora sabah girdiğimizde hızlı hızlı 2dkk da 14 seneyi anlattım adam daha fazla tahll istemeye gerek duymadı......
doktor dönüşü pazara uğradık paazarcıyı aramıstım 1 koli yumurta ayırırmısın diye onu aldım bişeyler aldım geldik derken saat 6 oldu ,,,salata yap sofra hazırla ibadetleri yap derken 7 deyemek ydik,,,,,sabah 7.30 da kkk yapmıştım 12 saate yakın aç kaldım ama açıkmadım oda ilginç koşturmaca tok tuttu yanıma su almayıda nunutmşum oruc tutar gibydim....öğlen işe dönerim dolapta yoğurdum ar onu yerim diye düşünüyordum ama evdeki hesap çarsıya uymadı .....yanımda kuruyemiş vardi ama ellerim kirli diye yemedim
akşama kadar koştur koştur 10.000 adıma yakın olmuş ...şimdi de dilerim şiş şiş oturdum hiç halim kalmadı
kimyonun ben emzirme döneminde çok faydasını görmüştüm.kızımda doğru dürüst gaz olmazdı.kolayca çıkarırdı.üstelik ben o dönem kuru fasulye,mercimek yemeye devam ettiğim halde.Seraym belediyenin spor merkezleri cok guzel bende iki haftadir gidiyorum. İstdayim birde yuzme var bence calismayan herkes bi tarz faaliyetlere katilmali ustelikte ucretsiz. Yuzme isini ayarlayamqdim kizimdan dolayi ama bakalim ilerde oda olur belki.
car
sabah menemen gerisi kkk
pers
sabah kkk
cuma
bugun sabah
çok geçmiş olsun canım.Allah acil şifalar versin.Kizlar ben hic aydin bi gune uyanamadim.hatta uyumadim ki uyanayim.mira ateslendi gece
39 a cikti.surup verdim.hic uyumadi.surekli sizlandi.agladi uyandi 15 dk da bir. Simdi de burnu akio gozleri akio.ya grip oldu ya da dis cikarcak
Hic daha dis yok cunku.ihlamur icirdim.sabah 37ye dusmustu.simdi 38e cikti.artmaz umarim.kilomu dun olcmustum
simdi yanindan ayrilamiyorum
65 tam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?