Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Canim hoşgeldin

Tahin'i şimdi biraz inceledim de ne kadar faydaliymis şaştim kaldim.omega kaynagi diye biliyordum ama mide bağırsak sindirim üçlüsüne çok faydaliymis..tok tutarmis, 1 kilo biftekteki protein sadece 2 çorba kaşığı tahinle eş degermis vs vs..karatay da serbest canim kaymakla karistirabilirsin içine gün kurusu şahane olur..porsiyonlari yüksek tutmamak bence iyi olur. .
Kimyona gelince benim en nefret ettiğim baharat ama inanilmaz sindirime faydali..seni asla o sisiremez..lohusalikta özellikle kullanacagim hem ben de hem bebekte gaz olmasın diye..

Bence regl öncesi şişliktir..Mevsimsel degisimden de vücut bu kadar tepki vermiş olabilir..bir de tuz olarak ne kullaniyorsun? Islenmis tuzlarda yapabilir bu kadar şişlik. .. kiraz sapı misir Püskülu karisimini da icebilirsin ödeme iyi gelir..

ah canım benim oğlum 4,5 yaşında hala gece 5-6 kere uyanır.bende anlamadım gitti

Canim sadece uyanıp tekrar uyusa hiç dert etmeyeceğim. .Diğer oğlumdan da aliskinim 4-5 yaşına kadar bi yetişkin gibi uyumamisti ama bu inanılmaz farklı 1 ayi geçti baslayali. .gece ciglik cigliga ağlayarak kalkiyor. diyelim 3'te kesinlikle benden başkasını görmeden susmuyor ve saatlerce sallayıp duruyorum salincaginda, ondan sıkılırsa ayağımda... hah tam uyudu diyorum dalmasini bekliyorum yerine koyarken dokunur dokunmaz uyanip tekrar ağlıyor.tekrar salliyorum bu iskence kesintisiz 3 saat sürüyor eger sabrim biterde kizarsam evi ayağa kaldiriyor aglamaktan krize giriyor..gündüz uykularini biraktim sirf bu yüzden ama hala duzelmedi..her gün 4-5 saat anca uyku uyuyorum..
Umarim basladigi gibi birden de kesilir

Abla ne güzel bu tempoda kuran'a da vakit ayirabiliyorsun..güya emre büyüyünce ben de ders alacaktim ama işler planladigim gibi olmadı. .kendimi bu konuda çok eksik buluyorum. bi namaz kiliyorum ama içim hiç rahat değil kuran konusunda...oglum bile tecvitli biliyor inşallah bana ve isteyen herkese öğrenmek nasip olur

evet rafine tuz kullaniyorum bitince ins bende kaya tuzuna gecmek.istiyorum.
tahinin cok faydali oldugunu biliyordum ama sindirim icin faydali olduhunu bilmiyordum gerci cok yagli olmasindan kaynaklanabilir belki. birde cocuklarda beyin gelisimi icinde cok faydali kizima 7 ayliktan sonra kahvaltisina hep bir kasik kattim. Allaha sukur cok direncli kizim.cok sik sik hastalanmaz.

kimyonda ne bileyim karacigere zararli olabilirmi ne demis birileri bi dusunfum yani aceba dedim. birde dedigim gibi toz olarak degil tohummu oluyor aetik nesi oluyor anason gibi goruntusu.
yalniz gun kurusu kayisinin icine cevizi koy tahine batir bayir ye Allahim ne lezzet. sanki karatayda cok lezzetli seyler yenmez gibi.bi imaj var bende diyet ya sonucta cikolatadan.bile guzel tadi yaa.

birde senin cocugun icin bisey dixektim benim kizimla senin oglan ayni yastaydi ve benim.kizom eger oglen uyumazsa vevaksam erken yatarsa dedigin sekilde bi uyaniyor deli gibi agliyor artik alistim hicbisey yapmiyorum sakinlesene kadar oyle tekrar pispisliyorum uyuyor veya sut istiyor uyuyor. birde lavanta kokusu uyku getirir derler kendim denemedim ana belki yastigina lavanta yagi damlatsan faydali olabilir. birde o uyudugu anda sende uyurssan yani yanindaysan yine agliyormu? benim kiz kimse olmadigi icin agliyor genelde ve benimkinin besiginin tek duvaruni kaldirmistim ben benim yatagima dayadim oyle uyuyoruz yatagi odamda ve dort yasina kadar odamda durcak. havalar soguk diye yatagini ayirmadim ama yaza dogru ayri yatakta yatirmayi planliyorum bir yilda oyle yatar.
birde bana bagimli demissin ya dogumunda yakin artik biraz baba ustlenmesi lazim sanki bu uyku isini yoksa hem yeni gelen hem bu oglusun cok yipranicaksin. tabi buda babanin cinsine bagli bizimki pek uapmaz oyle seyler ama ikinci olursa nolur bilmem. Allah yardimcin olsun canim.

Evet beyin gelisimine de faydaliymis ben de duzenli vereyim cocuklara..ben de cok seviyorum bu ucluyu çikolataya degismem.. Kimyonun karaciğere zarari var mi hic duymadim.tum doktorlar oneriyorlar hep karşıma cikiyor bu bitki ama hiç kullanmam..tohumunu kullanacagim ben de dogumda

Canim benim küçük ,uyku sorunu ilk başladığında duzenli öğlen uyuyordu...hatta uzun bi müddet direndim yine de uyuttum bu sefer gunduzleri de işkenceye dönüştü.o kadar çok yöntem denedim ki..uyaninca su dışında hiç bir şey istemiyor süt veriyorum o kadar saat aç bekliyor sonuçta ama icmiyor..her şeye bagiriyor..pışpışlamak kesmiyor..gel yanıma beraber yatalim diyorum kabul etmiyor...kalk salla diyor.salincakta bi yarim saat takiliyor kalk ayagina al diyor... böyle böyle saatler sürüyor

esime gelince önce o uyaniyor gidiyor yanina ama sıpa kovuyor onu..abisiyle ayni odada kaliyor...eşim evdeyken hep o ilgileniyor bakımıyla dediğin gibi dogumda ben uzun bi müddet ilgilenemeyecegim..bu konuda kendimi çok caresiz hissediyorum doktora bile götürmeyi düşündüm çocuk norologuna
Lavanta yağını da denerim canim inşallah fayda eder..şu iyi geceler cayi mi ne varmis bebekler için bir de onu deneyeyim diyorum.hic duydun mu kullandin mi?

prensciğimin büyük oğluda erken yürümüş seninkide erken yürür belki
ablacim kolay gelsin sana.oglun icinde simdiden hayirli teskereler.saglikla gitsin gelsin.cabucak gecsin gunler
sağol canım
Kimse uğramamış. Öğlen gibi sporumu yaptım. p90x3, akşam azcık göbek attım, birazda horon tepmeye çalıştım, ardından da yoga yaptım.

tahin serbest canım,,,,regl den dir o şişlik
kimyon la ilgili bilgim yok internetten araştır bakalım ne yazıyor

herşeyi emeklilikten sonraya diye planlıyordum emeklilik 10 sene geçti hala olamıyorum en iyisi yapacaklarımı aralara sıkıştırayım dedim,,,2 sene önce takı kursuna gittim 10 aylık dönemde toplasan 10 kere gitmemişimdir önemli olan teknikleri öğrenmekti öğrendm, millet 4 hafta yapıyordu ben 4. hafta giidp bütün yaptıklarından küçük parçalar başlayıp tekniğini öğrenip öbüğr ay fırsat bulana kadar yapıyordum onların 1 haftada bitirdiğini ben 2 gece de yapıyordum öyle öyle onuda öğrendim şimdi sıra tecvit te kuran ı okuyorum ama tecvit bilmiyorum,,,bazı harflerin çıkarışını bilmiyorum onun için baştan başladım harflerin çıkışı çok önemli ,,,,,

Günayyyydınnnnnn çıtır çerezler.... ben geldim artık... çok şükür kavuşturana dimi...
Herkesler iydir inşallah... geçmişe bakmaya başlarım artık kaç günde biter bilmiyorum..
Benim sınav bitti hiç umudum yok malesef o kadar emeğim boşa gitti... ama hayırlısı ne yapım... bugün yoğun biraz... fırsat buldukça buralardayım... öptümmmm

Kizlar ben hic aydin bi gune uyanamadim.hatta uyumadim ki uyanayim.mira ateslendi gece
39 a cikti.surup verdim.hic uyumadi.surekli sizlandi.agladi uyandi 15 dk da bir. Simdi de burnu akio gozleri akio.ya grip oldu ya da dis cikarcak
Hic daha dis yok cunku.ihlamur icirdim.sabah 37ye dusmustu.simdi 38e cikti.artmaz umarim.kilomu dun olcmustum
simdi yanindan ayrilamiyorum
65 tam.

Geçmiş olsun.

Merhaba, saat 3 buçuk olmuş. 9:30 gibi kalkınca çabuk geçti galiba. Bugün stresliyim.
Yemek saati yaklaşıyor, gidip soğan suyu mu hazırlayayım.
canım soğan suyunu ne için kullanıyorsun?
Allah kolaylık versin. okurken yoruldum:)
Birden Ankara günlerim geldi aklıma semt adlarını duyunca,
zaman zaman özlesem de yine de yaşamak için dingin bir şehir tercihim.

kimyonun ben emzirme döneminde çok faydasını görmüştüm.kızımda doğru dürüst gaz olmazdı.kolayca çıkarırdı.üstelik ben o dönem kuru fasulye,mercimek yemeye devam ettiğim halde.

çok geçmiş olsun canım.Allah acil şifalar versin.

Rumuz: inar80
Başlangıç tarihi:29/09/2014
Başlangıç kg: 59,5
Geçen hafta: 57
Bu hafta: 57
Fark: 0
Toplam fark: -2500 gr
Spor: 5 gün 30 dk yürüyüş açık havada
Boy: 1.56
İlk Hedef: 55
Nihai hedef: 50
Yüzdesi: %2.39

bu hafta regl haftam,
onun ödemidir diye ümit ediyorum bu sabitliğimi
geçen hafta akşam yemeklerini de biraz geç yedim.
ve 2 öğünüm de bulgur vardı.
bunlar da etkilemiş olabilir sanrım

bugünkü menüm
sabah kkk
akşam etli,bulgurlu yaprak sarma,yoğurtlu marul salatası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…