Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

çok geçmiş olsun canım.Allah acil şifalar versin.
Cok saol cnm

cnmcm yuzdene 0 yazman gerekiyor bu hafta sabitsen. Ve evt bulgurdandir.cok etkiliyor.1 kg farkedio bende.regli de eskiden 3 kg farkediodu.gerci gebelikten onceydi.henuz olmadim.o da etkiler.belki de 2 kg vermissindir

yüzdeyi yanlış yazmışım.
rumuz:inar80
Başlangıç tarihi:29/09/2014
Başlangıç kg: 59,5
Geçen hafta: 57
Bu hafta: 57
Fark: 0
Toplam fark: -2500 gr
Spor: 5 gün 30 dk yürüyüş açık havada
Boy: 1.56
İlk Hedef: 55
Nihai hedef: 50
Yüzdesi:0

hoşgeldin canım
tüh üzüldüm ya o kadar çalıştın,,,hayırlısı olsun diyelim,, inşallah sonraki sefere olur
tünaydın canım
geçmiş olsun canım kıyamam ben ona

ooo 18 kg farketmiş helal sana

sağol canım

hoşgeldin canım
tüh üzüldüm ya o kadar çalıştın,,,hayırlısı olsun diyelim,, inşallah sonraki sefere olur

tünaydın canım
geçmiş olsun canım kıyamam ben ona
tesekkur ederim gul ablacim.dis sandim ama dr dis cikarirken ates 37 lerde seyreder en fazla.39 olduysa sebebi baskadir.sadece diş diildir dedi.doktora gotcez bakalim.emeklio ya yerlerden soguk aldi sanirim.

kızlar merhaba bende giremedim maalesef kaynatam gitti 2 gün sonra yine geldi hastayım diye kanser kendisi onun yanındaydık.Ben bugün regl olmuşum kilom aynı bildirimim bu.Yine kaynatamın yanına gidiyoruz geçmişi okudum .Yerim sizin bebeilerinizi sağlıklarına şükredin boşver sinir etmeyin üzmeyin kendinizi hepsi geçicek bende hala 7-8 kere kalkıyorum evdeyiz dinleniriz.Çalışanlara acıyorum ben.Neyse kendinize iyi bakın kızlar görüşürüz gece girmeye çalışırım artık. Gül ablacım kolay gelsin öptüm seni.

slm kızlarrrr
bugün bildirim günüydü di mi unutmuşum
geçen hafta sil baştan aldım
gül abla

Rumuz: hasibeg
Başlangıç tarihi:20/10/2014
Başlangıç kg: 92.3
Geçen hafta: 92.3
Bu Hafta :90.6
Fark: 1.7
Toplam fark: 1.7
Spor: yürüyüş
Boy: 1.68
İlk Hedef: 85
Nihai hedef: 70
Yüzdesi: %1.84

geçmiş olsun cnm

selam kızlar.haftasonu memlekete gittim tabi düzen bozuldu (neyse bugün kaldığım yerden devam.sabah evde eksikler vardı o yüzden:2-3 dilim kaşar,domates,salata,zeytin,3 kuru kayısı ve fındık yedim.
öğlen:tarhana turşu kabuklu fıstık
akşam:tarhana ,et sote,salata

c.tesi günü 5 kiloluk zeytinyağından tezgah üzerindeki 1 kiloluk kavanoza boşaltayım derken elimden kaydı ve cam yerle bir oldu .zeytinyağıda gitti mutfaktaki kilimde

slm kızlarrr
sabah:karatay kahvaltı
öğle:çorba ve çiğköfte dürüm (hastanede bana uygun bir yemek yoktu bende çiğköfte söyledim )
akşam:çorba, yeşil salata ve palamut

c.tesi günü 5 kiloluk zeytinyağından tezgah üzerindeki 1 kiloluk kavanoza boşaltayım derken elimden kaydı ve cam yerle bir oldu .zeytinyağıda gitti mutfaktaki kilimde
tüh ya kötü olmuş,,,zeytinyağına mı üzüleyim kilime mi sana mı bilemedim

sabah ........kkk

akşam.... ilk defa maraş tarhanası yaptım değişik bir tat oldu bulgurdan yapılmış demek ki lezezetliydi,,,somon balığı,,salata,,,çeyrek nar ve tahin

iyi akşamlar kızlar.
sabah:yumurtasız kkk
öğle:1 bardak süt
akşam:tarhana ,salata,yumurtalı fasülye kavurması,yarım dilim ekmek üzeri yarım çay kaşığı nutella(oğluma sürerken dayanamadım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…