tüh ya kötü olmuş,,,zeytinyağına mı üzüleyim kilime mi sana mı bilemedim
cok sinirlendim temizlemek yerine kilimi de attim napam sağlık olsun dedim.afiyet olsun ablamsabah ........kkk
akşam....ilk defa maraş tarhanası yaptım değişik bir tat oldu bulgurdan yapılmış demek ki lezezetliydi,,,somon balığı,,salata,,,çeyrek nar ve tahin
Lavaş i mecbur kalmissin ama yimeyin yaa pek hos şeyler duymadım lavaş hakkındahastanedeki böreği yemektense çiğköftedeki lavaş çok masum göründü valla aklıma birazını çıkarmak gelmedi
afiyet olsun ama bildiğin gibi nutella olmamisiyi akşamlar kızlar.
sabah:yumurtasız kkk
öğle:1 bardak süt
akşam:tarhana ,salata,yumurtalı fasülye kavurması,yarım dilim ekmek üzeri yarım çay kaşığı nutella(oğluma sürerken dayanamadım)
Ne duydun, ben de arada yiyorum biliyorsun. Marankiyi dinlemiştim geçen gün, helal sertifikası alamamış bir lavaş.Lavaş i mecbur kalmissin ama yimeyin yaa pek hos şeyler duymadım lavaş hakkında
Yavaş yavaş başla, başlayamanın sebebi ne. Ona göre sana çözümler bulalım.günaydın kızlarrrr.29 ekim cumhuriyet bayramımız kutlu olsuuuuuuun.bu arada sabah aç karnına tartıldım 69,7 çıktım.ilk defa 19 ekimde tartılmıştım ve 70,7 idim.10 günde 1 kg gitmiş çok şükür.bir de spor yapabilsem ah ah
dediğin gibi nutella olmamış ,,,yarım da olsa insülin direnci kırılmasını engeller....epeydir sopa atmamıştımiyi akşamlar kızlar.
sabah:yumurtasız kkk
öğle:1 bardak süt
akşam:tarhana ,salata,yumurtalı fasülye kavurması,yarım dilim ekmek üzeri yarım çay kaşığı nutella(oğluma sürerken dayanamadım)
hepsine de yazık olmuş ama olan olmuş canın sağolsun canımcok sinirlendim temizlemek yerine kilimi de attim napam sağlık olsun dedim.afiyet olsun ablam
dikkat etsen daha fazla giderdi ben bile ilk ay 4,5 kg vermiştim haşimato ya rağmengünaydın kızlarrrr.29 ekim cumhuriyet bayramımız kutlu olsuuuuuuun.bu arada sabah aç karnına tartıldım 69,7 çıktım.ilk defa 19 ekimde tartılmıştım ve 70,7 idim.10 günde 1 kg gitmiş çok şükür.bir de spor yapabilsem ah ah
canım karatay menüsü var Google ye yazınca çıkar orada çok çeşitli yemekler var sağlıklı yaşıyoruz sayfasının hazırladığı hepsi karatay yemekleri,,,,kurabiyeler kekler tatlılar da var arada onlardan yaparsın sıkılmaz,,,,sana da çok geçmiş olsun allah yeniden hamile kalıp kucağına almayı nasip etsin,,,,çoğumuzun düşükleri var kafana takma o düştü diye diğerleride düşecek değil....benim düşükten sonra olan 22 yaşına geldiiyi akşamlar arkadaşlar, yardımınıza ihtiyacım var,
geçen yıl karatay yaptım, uzun süre devam ettim, sonra tatil, gebelik, düşük, toparlanma vb gibi süreçler sonucunda uygulayamadığım zamanlar oldu. bir ay önce de eşim çok kilo aldığı için ve düzenli beslenmek istediği için kendi yaşamına göre devrim gibi olan karatay a geçiş yaptı, bir ayda 5.5 kg verdi, ben de 2 kg verdim.. sorularıma gelince,
1- eşim diyet modundan sıkılmaya başladı, özellikle bazen makarna, ya da ekmek arayışında, değişik neler yapabilirim?
ya da çok az ekleme yapmak onu motive etmek açısından ne derecede uygun olur? kilo vermesinin durmasını istemiyorum ama sıkılınca tümden bırakmasından da korkuyorum.
2- ben 3 ya da 4 kg daha vermek istiyorum, önümüzdeki ay yeniden gebelik denemelerine başlayacağız, acil olarak neler yapmamı önerirsiniz?? diyet benim için sıkıcı değil, alıştım, gayet rahatım
lütfen deneyimlerinizi paylaşın.
allah kabul etsin canımGünaydın, ben bugün oruç tuttum. Dün bir komşumuz geldi, bu ayda oruç tutmak çok sevap dedi. Zaten bir sürü borcum var. Borçlarımı ödeyeyim, gece kalkmak zor oluyor. Hemde bazen yemeklere saldırıyorum, arada atıştırıyorum onu engellemiş olurum.
Benim de uykusuz bir geceydi. Sabah çok geç kalktım onun için.canım karatay menüsü var Google ye yazınca çıkar orada çok çeşitli yemekler var sağlıklı yaşıyoruz sayfasının hazırladığı hepsi karatay yemekleri,,,,kurabiyeler kekler tatlılar da var arada onlardan yaparsın sıkılmaz,,,,sana da çok geçmiş olsun allah yeniden hamile kalıp kucağına almayı nasip etsin,,,,çoğumuzun düşükleri var kafana takma o düştü diye diğerleride düşecek değil....benim düşükten sonra olan 22 yaşına geldi
allah kabul etsin canım
bende sabah 4 e kadar oturdum oruç tutmak aklıma geldi bu kadar oturdum yeyip yatayım diye, ayakta duracak halim yoktu sersem gibiydim kendimi yatağa zor attım attım ama sabah 7 ye kadar da uykum kaçtığı için uyuyamadım....
bilmiyorum ya hiç enerjim yok.eve geliyorum.yemeğimi zor yapıyorum.okulda bütün enerjim bitiyor.oğlumla oynamak bile gelmiyor içimden depresyondamıyım neyimYavaş yavaş başla, başlayamanın sebebi ne. Ona göre sana çözümler bulalım.
haklısın valla .ama ben de bir yorgunluk durgunluk hali var.Tam kendimi motive ediyorum spor yapayım diye yok içimden gelmiyor o an.bu 1. sınıflar beni mahvetti bu sene.tüm enerjimi okulda harcıyorum.sanırım beynen daha çok yorulduğum için canım hiç bir şey yapmak istemiyor.halbuki spor yapsam o kaçamakları da yapmam ben,sporuma acırım.off ne cok konuştum.biri beni dürtsün kendime geleyim yahuuudediğin gibi nutella olmamış ,,,yarım da olsa insülin direnci kırılmasını engeller....epeydir sopa atmamıştım
dikkat etsen daha fazla giderdi ben bile ilk ay 4,5 kg vermiştim haşimato ya rağmen
gül ablam çookk geç oldu farkındayım çok yoğunum hiç zamanım yok4 e kadar bekledim kimseden ses çıkmayınca ben yaptım
hayırlı olsun canım,allah zihin açıklığı versin,,
merhaba aramıza hoşgeldiniz
ooooo pofucuk hoşgeldin canım
özlettin kendini
neler yaptın tatilde,,,, kg nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?