Evet, ben yine aynı şekilde devam ettim. Sahurda sadece evde yapılan yufkadan arada yemiştim. Pide hiç yemedim, çok sevmem zaten, ama yufkaya dayanamıyorum. :)demekkı duzgun beslenir kacamak yapmasam kilo veriririm yani sen öylemi yaptin
kac gundur yururuse gdemiyorum firtina yagmur ama plates yapiyorum evet bencede yazin cabuk verirdik ama olsun kisin oturup almaktansa yaza bomba gbi grmeyi yeglerim ay bey tshort gymek istiyorumbiliyor musunuz dün sutlac yapmistim kızıma. kizimda akşam 10da anne senin için babam için ve benim için sutlac çıkardım hadi yiyelim dedive ben de onu kırmamak için yedim üzülmesin diye :) ne yapayim bugün ev temizledim daha çok yaktım kalori ama ben bu hafta sanırım pek veremem ama süper bi sekilde ekmek yok gibi hayatimda :)
maşallah arzu iradeli bi sekilde devam ediyorsun . yaz olsa daha çok veririz aslında dışarı çıkmak daha kolay olur.
moo hemen geri gel . güzel bi diet arkadaşı olacaktık niye gittin kibekliyoruz en kısa zamanda :)
umarim ja sen aslinda pek kilolu dglsin sen boyle yaparsan biz napalim 49kilo super bi kilo tabi terch meselesiEvet, ben yine aynı şekilde devam ettim. Sahurda sadece evde yapılan yufkadan arada yemiştim. Pide hiç yemedim, çok sevmem zaten, ama yufkaya dayanamıyorum. :)
49 bana fazla boy 153, şu an 45 oldum, 43lere düşmüştüm. :) Anneme göre 50 kg. daha iyiyim ama ben rahat değildim, belimde hiçbir kıvrım kalmıyor. Boynum kalınlaşıyor. Ben hala çok az yiyemiyorum, belki daha az yesem şu göbekten daha çabuk kurtulurum. :)umarim ja sen aslinda pek kilolu dglsin sen boyle yaparsan biz napalim 49kilo super bi kilo tabi terch meselesi
boydan kaybediyosun yoksa fazla bi kilon yok saglikli olda cok ye49 bana fazla boy 153, şu an 45 oldum, 43lere düşmüştüm. :) Anneme göre 50 kg. daha iyiyim ama ben rahat değildim, belimde hiçbir kıvrım kalmıyor. Boynum kalınlaşıyor. Ben hala çok az yiyemiyorum, belki daha az yesem şu göbekten daha çabuk kurtulurum. :)
Tskler sana da mutlu yillar canimMutlu yıllar Karatay Ailesi *...
Ben baslarda aliyorum sona ďogru gidiyorarkadaslar sahur yiyip geri yatmak tam tersi kilo aldirmazmi bide verdiklerimi almayim oruclu olunca ben gunduz uykusunu abartiyorumda:--(
aaaaaa nereye gidiyorsun canim tam alismaya baslamistik sanaSelam arkadaslar ben uzunca bi sure buralara ugrayamayacagm.daha araniza tam olarak katilamadan geri cikmak zorunda kaldm.iyiki boyle bi grubunuz var, cok guzel bi grupsunuz, degerini bilin.
Hepnizin hedeflerinize saglikla ulasmasi dilegiyle hosca kalin .
emeklerine saglik Gul abla.nice mutlu yillara...
ben parayla aliyorum 2 tl canimgül abla siz d vitamini nasıl temin ediyorsunuz drler yazmak istemiyor kardeşimin 11.2 çıktı bi verdiler yine olcturecek ama dr yazamam artık yazmıştık sana zaten demiş. eczaneden alabiliyor muyuz reçetesiz?
Sagol canim sizin de mubarek olsunakşama barbunya yapacağım bayagidir canım istiyordu . yanına mercimek çorba salata .
:)
kandiliniz mübarek olsun
allah kabul etsin canim bende orucluydumaksam yemegm:sarimsakli yogurtlu karnabahar 4kaşik mercimek corbasi salata oda az bisey 1avuc fistik orucluydum zorla yedim
orucluydum 1bardak su arkasina bir sigara tikandm doydumtok olduğun için mi hemen mi doydu ben karnibahari hiç sevmem . zorla yerim
amin ablam cumlemizinkiniben parayla aliyorum 2 tl canim
Sagol canim sizin de mubarek olsun
allah kabul etsin canim bende orucluydum
10 gün önce 80.5 kiloydum.2.5 ay önce sezeryanla doğum yaptım. Hamilelikte 24 kilo alınca böyle oldukac kilosunuz ? karatay bozulur mu hiç:)
Ilk haftanın sonunda 1,7 kilo verdim. Ama çocuk emzirirken daha fazla vermem gerekirdi diye düşünüyorum.10 gün önce 80.5 kiloydum.2.5 ay önce sezeryanla doğum yaptım. Hamilelikte 24 kilo alınca böyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?