Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

kac gundur yururuse gdemiyorum firtina yagmur ama plates yapiyorum evet bencede yazin cabuk verirdik ama olsun kisin oturup almaktansa yaza bomba gbi grmeyi yeglerim ay bey tshort gymek istiyorum

Evet, ben yine aynı şekilde devam ettim. Sahurda sadece evde yapılan yufkadan arada yemiştim. Pide hiç yemedim, çok sevmem zaten, ama yufkaya dayanamıyorum. :)
umarim ja sen aslinda pek kilolu dglsin sen boyle yaparsan biz napalim 49kilo super bi kilo tabi terch meselesi

umarim ja sen aslinda pek kilolu dglsin sen boyle yaparsan biz napalim 49kilo super bi kilo tabi terch meselesi
49 bana fazla boy 153, şu an 45 oldum, 43lere düşmüştüm. :) Anneme göre 50 kg. daha iyiyim ama ben rahat değildim, belimde hiçbir kıvrım kalmıyor. Boynum kalınlaşıyor. Ben hala çok az yiyemiyorum, belki daha az yesem şu göbekten daha çabuk kurtulurum. :)

boydan kaybediyosun yoksa fazla bi kilon yok saglikli olda cok ye

gül abla siz d vitamini nasıl temin ediyorsunuz drler yazmak istemiyor kardeşimin 11.2 çıktı bi verdiler yine olcturecek ama dr yazamam artık yazmıştık sana zaten demiş. eczaneden alabiliyor muyuz reçetesiz?

akşama barbunya yapacağım bayagidir canım istiyordu . yanına mercimek çorba salata .

:)

kandiliniz mübarek olsun

aksam yemegm:sarimsakli yogurtlu karnabahar 4kaşik mercimek corbasi salata oda az bisey 1avuc fistik orucluydum zorla yedim

tok olduğun için mi hemen mi doydu ben karnibahari hiç sevmem . zorla yerim

Mutlu yıllar Karatay Ailesi *...
Tskler sana da mutlu yillar canim
arkadaslar sahur yiyip geri yatmak tam tersi kilo aldirmazmi bide verdiklerimi almayim oruclu olunca ben gunduz uykusunu abartiyorumda:--(
Ben baslarda aliyorum sona ďogru gidiyor
aaaaaa nereye gidiyorsun canim tam alismaya baslamistik sana

gül abla siz d vitamini nasıl temin ediyorsunuz drler yazmak istemiyor kardeşimin 11.2 çıktı bi verdiler yine olcturecek ama dr yazamam artık yazmıştık sana zaten demiş. eczaneden alabiliyor muyuz reçetesiz?
ben parayla aliyorum 2 tl canim

akşama barbunya yapacağım bayagidir canım istiyordu . yanına mercimek çorba salata .

:)

kandiliniz mübarek olsun
Sagol canim sizin de mubarek olsun
aksam yemegm:sarimsakli yogurtlu karnabahar 4kaşik mercimek corbasi salata oda az bisey 1avuc fistik orucluydum zorla yedim
allah kabul etsin canim bende orucluydum

acaba bendede varmi demir eksikligi kansizlik var hep korktm o kan ilaclarini icmeye kilo alma korkusundan dogum yaparken 3unite kan verdiler okadar yani pazartesi bi kan tahlili yaptirsam iyi olur

geçmiş olsun arzu ne kadar kan vermişler öyle . bende de vardı kullanıyordum bakalım 1aydır icmiyorum nasıl olacak .

gül abla teşekkürler. peki ne kadar alacağınızı nerden biliyorsunuz biz ne kadar almaliyiz?

Merhaba gül ben de katılmak istiyorum aranıza Karatay a başlayalı 10 gün oldu. Bu diyeti de bozmadan ve hep sisko kalmaktan korkuyorum..

kac kilosunuz ? karatay bozulur mu hiç:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…