hsg kararli olursan oluyo saliha tam yapsa daha fazla verir eminimMerhaba gül ben de katılmak istiyorum aranıza Karatay a başlayalı 10 gün oldu. Bu diyeti de bozmadan ve hep sisko kalmaktan korkuyorum..
saol arzu inşallah tam yaparımhsg kararli olursan oluyo saliha tam yapsa daha fazla verir eminim
ama öyle tam yapsan 2kilo gder haftada emzirmen buyuk avantajsaol arzu inşallah tam yaparımbeni gaza getirdin haa :)
Bi de arkadaşlar bişey sorcam.ben de pazartesi bildirim yapayım mi yoksa bir hafta menumu yazıp sonra onaya göre mi listeye dahil olacağım
Ilk sayfada böyle yazıyordu sanki
ahaha alemsin ha resmen sekerle besleniyomuşun insallah bukadar olduya gerisi gelir ben sana guveniyorum ben bu hafta verdimmi acaba ja aşlinda ben hc öyle zayif biri olmadim ama boylede olmamistim hep etine dolgun biriydim gene öyle olayim 65olayim mesalaben de çok bilmiyorum ama. sanki ilk sayfadaki bazı şeyler gecerliligini yitirmis. Eğer başladı isen bence pazartesiye dahil ol . bence daha güzel olur :)
akşam kısık ateşte ıspanaklı yumurta barbunya ve çay içtim . çaya da 1, 15 gibi şeker atiyordum gayet azalttim . eskiden o bardagima 5 kaşık atardım az kaldı şekersiz icecem inşallah :)
ahaha alemsin ha resmen sekerle besleniyomuşun insallah bukadar olduya gerisi gelir ben sana guveniyorum ben bu hafta verdimmi acaba ja aşlinda ben hc öyle zayif biri olmadim ama boylede olmamistim hep etine dolgun biriydim gene öyle olayim 65olayim mesala
iste o kayisiyi yemiyorum cozemedm gtti dur bakalim yarina etkisi olckmiAllah Allah neden kabızlık oluyor ki acaba ? suyu çok ictin mi ? acaba metolizma çalışıyorda su kalmıyor mu ? yani boylede olmuyor olabilir ?? yağ ic günlük kayisini sabah eksik etme.
Karatayla da hücreler doyuyor. Çünkü gerçek yiyecekler yiyoruz. Ayşegül Çoruhlu da özellikle belirtir, hücreleri doyurmazsan zayıflayamazsın, sağlıklı olamazsın. Hemen hastalığın ortaya çıkmasa da 10-20 sene sonra ortaya çıkıyor, hücreler doymayınca.yani resmen sadece sekerle besleniyor degilde doyuyormusum.okula devam ederken de boyle besleniyordum ama hocam kilo olmazdım çünkü çok hareketliydim ama hastaliklarim vardı. yaa düşünsene ben doğru dürüst yemek yemeyip abur cuburla yaşıyordum şimdiye kadar. özellikle dışarıdan aldığım kek poaca kakolu bisküvi çikolata bunları akşam yemeginden sonra çayla yiyip doyuyordum.
biraz önce bi yazı okudum . hastalıkların temel nedeni hücrelerde bulunan lipit yani yağ yoksunluguymus .Ya da bozukluğu . Mesele zayıflama değil sağlık meselesi aslında suan bile kasimin üstünde egzama var ilaç kullanmak istemiyorum astımim var yillardir .hücresel bozukluklarmis megersem . Inşallah bi sayede iyilesebilirim. Şimdiye kadar beslenmiyor sadece doyuyormusum tabi kolagazoz vs onları hiç saymadim
sanırım benim için bi dönüm noktası oldu bi topic :) teşekkürler topic sahibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?