Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

sabah evde kkk yapıp 2de iş yerinde yesen. evde de 7gibi yiyip daha yemesen ya da 19:30 eğer iş yerinde uygun yemek yoksa evden aksamdan hazirlayio gitsen bi müddet.ya da iş yerinde uygun yemekleri yiyip doymayinca badem vs yiyip tok olabilirsin.

1kase yogurt bi kac kayısı bi kac ceviz biraz keten tohumu iyi ve doyurucu bi öğün olabilir :) dolap vs yok mu kurulari koysanız yoğurdu götürüp orada hazirlasaniz :)

Başlangıç kg:53
Geçen hafta:52.900
Bu hafta:52.700
Fark:-200
Toplam fark:200gr
Beden:38
Spor: jillian 2. level
Boy:1.60
Hedef: 47
Yüzdesi:0.378
canım bildirimleri en geç 4 e kadar yapıyoruz aklında olsun

jillian başlarda ödem yapıyor sonra çok güzel sıkılaşma oluyor
37 yaşındayım 56 kiloyum hedefim 53 Karatay yapıyorum ama regl dönemi kendime hakim olamıyorum
aramıza hoşgeldiniz

omega 3 eksikliği tatlı ihtiyacına neden olurmuş,,gün kurusu kayısı ile geçiştirebilirsiniz

akşamyemegm 1.5tabk k.fasulye azcik yogurt bide adetimin son gunleri azcik tahin helvasi
işte bu olmadı

omega 3 e başla canım
hayır canım % 80 olmalı ama arada bir

canım acıkmadıkça yemenin bir anlamı yok acıktığın an bişeyler atıştırıp leptini boz ki sonraki öğünde yeneni depoya yağ olarak atmasın,
sabah evden çıkmadan kkk yapsan yada 9 da yediysen 2 de bişeyler atıştırsan evdede 6,30 dan sonra yesen
günaydın
verimli bir gün olsun inşAllah
teşekkürler size de

Merhaba arkadaşlar, ben Karatay diyeti yapmıyorum sadece size bir şey sormak istediğim için yazıyorum. Kuruyemişim kavrulmuş değil de çiğ yenmesinin sebebi nedir acaba? Bir kaç farkını biliyorum ama diyeti etkileyen yönü nedir tam olarak?

Isıya maruz kalınca trans yağa dönüşüyor. Trans yağda tehlikeli. Yani sağlıklı yağlar bozuluyor.
Trans yağ yersen yağların depolanır.

kedi83 ben yeni sezaryen oldum sayılır 2, 5 ay göbek için n yapabilirim bekleyeym mi biraz daha ? arzu yarım mekik çek dedi ama onu bile yapamiyorum .bu sezaryen göbeği de çok sinir bi şey.sarkık duruyor

kedi83 ben yeni sezaryen oldum sayılır 2, 5 ay göbek için n yapabilirim bekleyeym mi biraz daha ? arzu yarım mekik çek dedi ama onu bile yapamiyorum .bu sezaryen göbeği de çok sinir bi şey.sarkık duruyor
Murat Bür'ün doğum yapanlar için bir videosu vardı ama sana uygun olur mu bir atayım bak istersen. Hatta şöyle bir konu var, bir arkadaşımızın açtığı onları da yapabilirsin. Çok güzel açıklamış ve videolar eklemiş.
Doğum sonrası karnı toparlamak için mekik yapılmamalıymış.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...line-donmesi-buna-yonelik-egzersizler.766706/

Ayşe Tolga ve Murat Bür

gunaydin kahvaltim 2yumurta biraz tere fistik peynir zeytin 4tane kayisi wc sorununa bir cozum bulamiyorum

gunaydin kahvaltim 2yumurta biraz tere fistik peynir zeytin 4tane kayisi wc sorununa bir cozum bulamiyorum
günaydın canım

kayısıları akşamdan ıslat sabaha kadar yumuşasın, ben sabah yumusamıs kayısı suyunu bardağa döküyorum kayısılarada sıcak su ilave ediyorum sofra hazırlayana kadar iyice yumusuyor o suyuda bardağa ilave ediyorum üstüne de sıcak su ilave edip bir kayısı bir su kalanıda kafaya dikiyorum....kahvaltıdan yarım saat sonra bagırsaklar calısmaya baslıyor,,,,hafta içi hep kabızım işe gelme stresinden mi kaynaklanıyor çözemedim,,,cumartesi kayısı ile çıkıyorum pazar sıcak su içiyorum sonra kkk yapıyorum yine çıkıyorum hafta içi kayısı yapamıyorum işe kadar 20 dkk yürüdüğüm için yolda sıkışırım diye, 5 gün kabızlık çekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…