canım bildirimleri en geç 4 e kadar yapıyoruz aklında olsunBaşlangıç kg:53
Geçen hafta:52.900
Bu hafta:52.700
Fark:-200
Toplam fark:200gr
Beden:38
Spor: jillian 2. level
Boy:1.60
Hedef: 47
Yüzdesi:0.378
aramıza hoşgeldiniz37 yaşındayım 56 kiloyum hedefim 53 Karatay yapıyorum ama regl dönemi kendime hakim olamıyorum
işte bu olmadıakşamyemegm 1.5tabk k.fasulye azcik yogurt bide adetimin son gunleri azcik tahin helvasi
hayır canım % 80 olmalı ama arada biryemeklerden önce çorba içmek metabolizmayı% 30 aartiriyormus . birde canan hoca açılınca yesinler vücutlarını dinlesinler diyo. her zaman acikmak gerçek acikmak değil susamış olabilirler şu için tok hissedersiniz diyor..
arkadaşım regl döneminde % 70 bitter yiyebiiyorsun diye biliyorum.
canım acıkmadıkça yemenin bir anlamı yok acıktığın an bişeyler atıştırıp leptini boz ki sonraki öğünde yeneni depoya yağ olarak atmasın,Arkadslar ben cok zorlndm bugn ya.sabh kahvaltiyi 9 da bitrdm.4:55 e kadr acikmadm.hep bi siskinlik vaardi.ama 4:55 den sonrada bi turlu doyamadm.bi suru yasak sey yemek istedm. tabi yemedim.
Sizin ogunlerin arasi kac saat oluyo? Uc ogun mu yiyorsunuz?
sabah evden çıkmadan kkk yapsan yada 9 da yediysen 2 de bişeyler atıştırsan evdede 6,30 dan sonra yesenCalismadigm zamanlarda ben de 2 ogun hatta 1.5 ogun yiyordm.zaten hic acikmiyodm.ama simdi 7.30 da rvden cikip 5 gibi geliyrm eve ve cok enerji sarfrdiyrm yada sinir ve stresten ben oyle hissediyrm.
is yerinde ogle 2 de yemek cikiyor.orda yemesm 5.30- 6 ya kadr yiyemem.napaym sizce saatleri nasil bolmem lazim.
teşekkürler size degünaydın
verimli bir gün olsun inşAllah
sabah evde kkk yapıp 2de iş yerinde yesen. evde de 7gibi yiyip daha yemesen ya da 19:30 eğer iş yerinde uygun yemek yoksa evden aksamdan hazirlayio gitsen bi müddet.ya da iş yerinde uygun yemekleri yiyip doymayinca badem vs yiyip tok olabilirsin.
kedi83
Isıya maruz kalınca trans yağa dönüşüyor. Trans yağda tehlikeli. Yani sağlıklı yağlar bozuluyor.Merhaba arkadaşlar, ben Karatay diyeti yapmıyorum sadece size bir şey sormak istediğim için yazıyorum. Kuruyemişim kavrulmuş değil de çiğ yenmesinin sebebi nedir acaba? Bir kaç farkını biliyorum ama diyeti etkileyen yönü nedir tam olarak?
Baktım.mesaj attım bakarmısın canım
Teşekkür ederim.Isıya maruz kalınca trans yağa dönüşüyor. Trans yağda tehlikeli. Yani sağlıklı yağlar bozuluyor.
Trans yağ yersen yağların depolanır.
Baktım.
Murat Bür'ün doğum yapanlar için bir videosu vardı ama sana uygun olur mu bir atayım bak istersen. Hatta şöyle bir konu var, bir arkadaşımızın açtığı onları da yapabilirsin. Çok güzel açıklamış ve videolar eklemiş.kedi83 ben yeni sezaryen oldum sayılır 2, 5 ay göbek için n yapabilirim bekleyeym mi biraz daha ? arzu yarım mekik çek dedi ama onu bile yapamiyorum .bu sezaryen göbeği de çok sinir bi şey.sarkık duruyor
senin avatarını sevsinlerkedi83
günaydın canımgunaydin kahvaltim 2yumurta biraz tere fistik peynir zeytin 4tane kayisi wc sorununa bir cozum bulamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?