Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

saul abla ya cok huzursuzdum tsk mutlaka yapcm
 
aslında kitapta günde 2kere wcye gaita için gidilmesi gerek yazIyor.1kaşık zeytinyağı ic fayda eder ben bazen öyle yapiyorun.insan gidemedikce de geriliyor corbayi eksik etme suyu çok ic yeşillik salata hepsi lifli as
 
Birde eşim hergün tartiliyor 2gündür aynı kiloda çıkıyor .sabah kahvaltı yapmadan gidiyor badem vs yiyip öğlen gelince bizle kahvaltı yapiyor ondan mi acaba ?
 
ya b canan hoca ne tatlı kadın görsem sarılır öperim :) bugün melek e konuk olmuş youtubeden iizledim . yılbaşı sofrasi olayina kızdı yapamayanlar var dedi . gorgusuzluk dedi sofra donatanlara .sonra gobekleniyirlar dedi :) :) aklıma şu kadın günleri geldi :) güzel oluyor aslında ama hocam haklı :)
 
bugun lipton 5si 1aradasini aldm aksamdan kayisiyi yapcm olmasa yag icecem igreti olsada yapmayim hc cikmiyo dglm ama ben tatmin etmiyo umarim ise ya bu arada aksaw yemegm 1kase corba 1tabak sebze yemegi cabuk doyuym 2gundur biraz yogurt yerim canim istedi soguk soguk bu arada platesin faydasini görmeye basladm pantolanlarin bolarmaya basladi allah daim eder insallah
 
başta zengin diyeti gibi gelmişti ama tatlı yemeyince daha az masraf oluyor . artık biz deçok acikmiyoruz .. nefis terbiyesi:)
 
Hicri Yılbaşı
Olan Mekkenin Fethinin ve, Akabinde Mevlit Kandilinin Feyzi,Şuuru,Maneviyatıyla Yaşamak Ümidiyle Yeni Yılda Huzur,Mutluluk ve Sağlıklı Yaşam Dilerim.....!
 
arkadaslar sahur yiyip geri yatmak tam tersi kilo aldirmazmi bide verdiklerimi almayim oruclu olunca ben gunduz uykusunu abartiyorumda:--(
 
Selam arkadaslar ben uzunca bi sure buralara ugrayamayacagm.daha araniza tam olarak katilamadan geri cikmak zorunda kaldm.iyiki boyle bi grubunuz var, cok guzel bi grupsunuz, degerini bilin.
Hepnizin hedeflerinize saglikla ulasmasi dilegiyle hosca kalin .
emeklerine saglik Gul abla.nice mutlu yillara...
 
iyi akşamlar gece sahur yapamadim aksamdan islattigm kayisi suyunu sicak suyla karistirip icip yattim simdide gene kayişi suyunu sick suyla karistirip ictim ama gecede simdide kayisilarini yemedm 1bardakta sick su ictim sonra 1kase corba ve salata yedim azcikta yogurt 6.30gbide sutlu kahve fistik yemegi dusunuyorum bu arada hc acikmadim en son aksam 7de yedigmle oruc tuttum
 
biliyor musunuz dün sutlac yapmistim kızıma. kizimda akşam 10da anne senin için babam için ve benim için sutlac çıkardım hadi yiyelim dedive ben de onu kırmamak için yedim üzülmesin diye :) ne yapayim bugün ev temizledim daha çok yaktım kalori ama ben bu hafta sanırım pek veremem ama süper bi sekilde ekmek yok gibi hayatimda :)

maşallah arzu iradeli bi sekilde devam ediyorsun . yaz olsa daha çok veririz aslında dışarı çıkmak daha kolay olur.

moo hemen geri gel . güzel bi diet arkadaşı olacaktık niye gittin ki bekliyoruz en kısa zamanda :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…