saul abla ya cok huzursuzdum tsk mutlaka yapcmgünaydın canım
kayısıları akşamdan ıslat sabaha kadar yumuşasın, ben sabah yumusamıs kayısı suyunu bardağa döküyorum kayısılarada sıcak su ilave ediyorum sofra hazırlayana kadar iyice yumusuyor o suyuda bardağa ilave ediyorum üstüne de sıcak su ilave edip bir kayısı bir su kalanıda kafaya dikiyorum....kahvaltıdan yarım saat sonra bagırsaklar calısmaya baslıyor,,,,hafta içi hep kabızım işe gelme stresinden mi kaynaklanıyor çözemedim,,,cumartesi kayısı ile çıkıyorum pazar sıcak su içiyorum sonra kkk yapıyorum yine çıkıyorum hafta içi kayısı yapamıyorum işe kadar 20 dkk yürüdüğüm için yolda sıkışırım diye, 5 gün kabızlık çekiyorum
arkadaslar ben bu gece sahura kalkhp oruc tutçm nasil yapcm bilgisi olan yazşin lutfen
hiç duymadımbu yeşil caydan supeleniyorum bu yapabilir
walla sanki evde herseyi ben yiyomusum habaşta zengin diyeti gibi gelmişti ama tatlı yemeyince daha az masraf oluyor . artık biz deçok acikmiyoruz .. nefis terbiyesi:)
yaa :)walla sanki evde herseyi ben yiyomusum ha
Ben kilo bile verdim.arkadaslar sahur yiyip geri yatmak tam tersi kilo aldirmazmi bide verdiklerimi almayim oruclu olunca ben gunduz uykusunu abartiyorumda:--(
demekkı duzgun beslenir kacamak yapmasam kilo veriririm yani sen öylemi yaptinBen kilo bile verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?