başlangıç tarihi:22/12/2014
başlangıç kilo:70.9
geçen Haftaki: 67.6
bu hafta:67.3
fark:0.300
toplam fark:3.6
boy:1.68
hedef önce 65 sonra 58
hihi 300 g gitmiş buna da sukur:)
buyrun beraber verelimkızlar ya ne güzel kilo vermişsiniz, özendim valla :)
hemen de anlamışsın lep demeden leblebiyiaşk olsun gül abla herkese harikasin demissin bana da gulmussun ben bu topigin yüz karasiyim :'( demi :'(
öptüm çok gül abla bi hafta daha iddaliyim haftaya görüşürüz
ben de katılmak isterim :)
buyrun beraber verelim
ben de katılmak isterim :)
O ZAMAN ARAMIZA HOŞGELDİNİZ,ben de katılmak isterim :)
kahvaltıyı az yapmışsındır yoksa acıkmzssın,,,zeytinler en az 10 tane ve yagda yenmeli ki hem tok tutsun hem enerji versin, yeşillik te eklemen gerekir canımLesvos bence hemen katil. Ben de yeni katıldım acayip motive oldum
Bu arada bugün ara öğün yapmadım
Ama kahvaltıdan 4,5 saat sonra cook acikmistim biraz Yoğurt ve 8 fındık yedim.yarım saat sonra da akşam yemeği yedim
Sabah. 2 yumurtalı omlet. Kayısı. 9 zeytin. Peynir domates. 1 çay b fındık. 1 bardak süt
Aksam 1 tabak sebze yemeği. 1 kase çorba. Salata. Yoğurt
Bu arada gül abla teşekkür ederim inşallah dediğin gibi daha çok veririm artık
tabii ki katılabilirsiniz karatay yapmak isteyen herkese topiğimiz açıkMerhabalar bir süredir sizleri takip ediyor ve benzer şekilde beslenmeye çalışıyorum Gül hanım aranıza katılabilir miyim siz güzel takip ediyor yardımcı oluyorsunuz kabul ederseniz menümle paylaşıma başlayayım
evet yulaf kepeği yasak unlaşmış herşey kan şekerini yükseltir ve açlık hissi uyandırır, insülin direncinin kırulmasına engel olurgünaydın kızlar,
ben bugün
4 yumurta
1 dilim peynir
1 yemek kaşığı yulaf kepeği(karatayda yasaktır biliyorum ama bugün canım çok krep istedi dikkat edicem bir daha)
3-4 mantar(mantarlı omlet yaptım zeytinyağında)
şimdilik tıka basa doydum akşama kadar bir şey yok, aralarda çay serbest mi ? ve çekirdek serbest mi?
kilom dün 74.9 du bu arada 60 olmak hedefim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?