Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

aşk olsun gül abla herkese harikasin demissin bana da gulmussun ben bu topigin yüz karasiyim :'( demi :'(

öptüm çok gül abla bi hafta daha iddaliyim haftaya görüşürüz

o dil çıkaran kız da size değil haa deneme yaptım :E

HEDEFE ULAŞANLAR / SAĞLIKLI BESLENMEYE DEVAM EDENLER

Gul_0663: BAŞLANGIÇ KG: 79.2 HEDEF: 65 ve 60 ŞU ANKİ KİLO: 62.5

Teoson: BAŞLANGIÇ KG: 87 HEDEF: 75 ve 60-65 ŞU ANKİ KİLO: 73
Fmgenc: BAŞLANGIÇ KG: 65.8 HEDEF: 55 ve 53 ŞU ANKİ KİLO: 54
Kedi 83 : BAŞLANGIÇ KG: 50 HEDEF: 47 ŞU ANKİ KİLO: 42.3
Selensu82 : BAŞLANGIÇ KG: 60 HEDEF: 55 ŞU ANKİ KİLO: 52.5
nnaze: BAŞLANGIÇ KG: 65 HEDEF: 60 ve 55 ŞU ANKİ KİLO: 59.1​
bluedaisy: BAŞLANGIÇ KG: 54.4 HEDEF: - ŞU ANKİ KİLO: 49.4
5.1.2015 BİLDİRİM YAPANLAR

KG VERENLER

ARZUCUK25...............1400

MERVERASYON..........900
ÇİRKİNÖRDEK30........800
SALİHA.........................300

aşk olsun gül abla herkese harikasin demissin bana da gulmussun ben bu topigin yüz karasiyim :'( demi :'(

öptüm çok gül abla bi hafta daha iddaliyim haftaya görüşürüz
hemen de anlamışsın lep demeden leblebiyi

seni iddaaya sokmak ne güzel hadi bakalım haftaya sanada harikasın diyeceğim

akşam menü:
1/2 tabak pirasa
1tabak barbunya
1, 5tabak sulu köfte kofteler bulgurla yapılmıştı.
taze kırılmış fındık
salata

yarınki sabah monumu de yazayim da konsantre olayım :Y

Lesvos bence hemen katil. Ben de yeni katıldım acayip motive oldum

Bu arada bugün ara öğün yapmadım
Ama kahvaltıdan 4,5 saat sonra cook acikmistim biraz Yoğurt ve 8 fındık yedim.yarım saat sonra da akşam yemeği yedim

Sabah. 2 yumurtalı omlet. Kayısı. 9 zeytin. Peynir domates. 1 çay b fındık. 1 bardak süt

Aksam 1 tabak sebze yemeği. 1 kase çorba. Salata. Yoğurt

Bu arada gül abla teşekkür ederim inşallah dediğin gibi daha çok veririm artık

masallah yaa inşallah bir gün ben de motive olurum.:) resmen kendimi sınıfın tembel öğrencisi gibi hissediyorum :) ya varya ben yapmam yapmiyrum yani komşu! elmalı kurabiye göndermiş çocuğuyla mis gibi kokuyor . ama yemiyoz bizim kız yedi bu kadar olur yani :)

i.g bu aksam ben kücuk bi tabak salata 3tane sardalye balik yfim unlu oldugu ve kizarmiş oldugu icin yemedm simdiye kadar çay su soda idare ettim ve simdi yeni yattim ev full misafirdi mucuk kizlar bol leptinli uykular by by

ben de katılmak isterim :)
O ZAMAN ARAMIZA HOŞGELDİNİZ,
BİZİMLESİNİZ

kahvaltıyı az yapmışsındır yoksa acıkmzssın,,,zeytinler en az 10 tane ve yagda yenmeli ki hem tok tutsun hem enerji versin, yeşillik te eklemen gerekir canım

kızlar ellerime sağlık liste için

3 haftadır liste yapıyorum hiç tepki vermiyorsunuz aşkolsun size,,,,

dün işimde çoktu kopyalayıp yapıştırıp düzenlemeye bile zor vakit buldum sırf siz motive olun diye acele acele yaptım, bundan sonra tekrar sırayla yapmaya başlayacağız siz alışın diye ben yapıyordum artık alıştınız

Merhabalar bir süredir sizleri takip ediyor ve benzer şekilde beslenmeye çalışıyorum Gül hanım aranıza katılabilir miyim siz güzel takip ediyor yardımcı oluyorsunuz kabul ederseniz menümle paylaşıma başlayayım

günaydın kızlar,
ben bugün
4 yumurta
1 dilim peynir
1 yemek kaşığı yulaf kepeği(karatayda yasaktır biliyorum ama bugün canım çok krep istedi dikkat edicem bir daha)
3-4 mantar(mantarlı omlet yaptım zeytinyağında)
şimdilik tıka basa doydum akşama kadar bir şey yok, aralarda çay serbest mi ? ve çekirdek serbest mi?
kilom dün 74.9 du bu arada 60 olmak hedefim

tabii ki katılabilirsiniz karatay yapmak isteyen herkese topiğimiz açık

aramıza hoşgeldiniz

evet yulaf kepeği yasak unlaşmış herşey kan şekerini yükseltir ve açlık hissi uyandırır, insülin direncinin kırulmasına engel olur

şekersiz bitki çayları ve çay serbest ,,,çekirdek çiğ olarak sabah yenilebilir kuruyemiş olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…