Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

rumuz:hatce33
başlangıc t:30.12.2013
başlangıc kq:96
kecen hafta:92.200
bu hafta:93.500 ama neden
fark:+1.300
beden.54
boy :1.57

ama hıc kacamak yapmadım,hareketı arttırdım,kendımı hafıflemış hiss edıyorum,ama neden böyle oldu,bılemiyorum.

Gül hanım,evdeki baskül bozulmuş,dışarıda tartıldım,gedip gelince gec,oldu o yüzden gec yazdım.

Gulcugum tabii ya canim,irmik islenmis urun.Dune kadar hep kiyma ve baharatla yaptin ilk defa boyle birsey oldu.Onumuzdeki hafta hemen telafi olur.

inşallah canım

hergün tartılınca kg nun ne zaman arttığını kontrol ediyordum, ne ödem yaptı tahmin ediyordum şimdi tahminde edemedim ben yine hergün tartılayım parayla değil ya

canım basküller arası fark olur ben alırken 5-6 tane denedim hepsi farklı tartıyordu evdekine en yakın tartanı aldım,,,,
geçenlerde bir arkadaş yeni aldı 3 kg farketti,,
fmgenc yeni tartı aldı 800 gram falan farketti
evde tartıldığımız kıyafetle dışardaki aynı ağırlıkta olmaz, bir atlet 100 gram a yakın farkediyor
sen takma kafaya seninki tartı farkı kendin hafiflediğini hissetmişsin önemli olan o

Ben su içtim, sonra aaaa tartılacaktım dedim, çok içmedim ama. Gerçi benim kiloyu pek ciddiye almıyorsunuz ama.

canım benim tabiiki ciddiye alıyoruz da maşallah kilo fazlan olmadığı için çogumuz imreniyoruz..ben kendi adıma ;kedi gibi 1-2 kilo ile boğuşsaydım ahhh ahh diyorum

şimdi oldu
karatayda istediğin kg ya gelince herşeyi yiyebiliyorsun 5 km yürümek yeterli onun için başta kaçamak yapmadan istenen kg ya gelip sonrada rahat rahat herşeyi yemek en güzeli, sende öyle düşünüyorsun zaten
karatay kitabında börek tarifleri var hedef kg dan sonra küçük kaçak yapabilirsin sonrada yürüyüş yada spor

teşekkür ediyorum canım,ben hic yapmadım,karanlık yerdemi bekleteceyiz?bir yerde baxdım,bidonun altını deşmek lazımmış,doğrumu bu,sen yaptığına göre butun aşamalarını biliyosun,ocak ayında da yapıla bilirmi,daha almadım,ocak ayında yapılan güzel olursa almagı düşünüyorum.yapılışını bir kac yerde farklı yazmışlar,o yüzden bilen birinden öğrenıyım dedim.

aah inşallah ne güzel söyledin. 65e inebilirsem belki sonra 2. bi hedef kyoraım 1-2 kgluk daha. yürüyüş yapamıyorum ben 2 küçük çocuk var ödevleri falan bütün gün işteyim eve gidince işler beni bekliyo. o yüzden akşamları jillian 1 yapıyorum bugün 7. günüm

sen o pastayı haketmişsin canım çünki ilk hedef kg na gelmişsin

Eki Görüntüle 937809

bizde sana hasret kaldık canım yokluğun belli oldu ben misafirleri bugün sanıyordum

oğluşunun doğum günüde kutlu olsun

Gül hanım,inşallah ki öyledir.ama aynı tartıda tartıldım aynı kiyafetlerle,bazarertesi yeni baskül gelecek inşallah,bakalım nasıl olucak,cook teşekkür ediyorum.Gül hanım,sende de artiış olmuş,ama neden böyle oluyor.anlamadım,ben her zaman hic bir şey yapmasam sadece ekmeği,un mamullerini ve şekeri kessem kilo veririm,ama bu sefer bilemedim.

benimde ilk hedef 65 sonraki 60 ama 7 aydır inemedim hiç kaçamak yapmamama rağmen D vitaminim çok eksik birde haşimato derken çok zorluyor beni..

sen en güzelini yapıyorsun mydenizzz çok sıkılaştı o yazar sana tecrübe konuşsun o konuda,
fmgenc de 2. ye geçti

yeni baskülü baz alırız bundan sonra

bu direk yağdan verdirdiği için zor gidiyor ama tam gidiyor en güzel yanıda o zaten, diğerleri kastan ve yağdan gidiyor bırakınca geri alınıyor....bende menapoz da başladı ondanda olabilir bu zorlanmalar diye düşünmeyede başladım,,,1400 alınca şundan mı bundan mı diye düşünüp duruyorum :44:

Kilo Verenler ,

Mydeniz -%1,213 :124:
Niceerendiz - %1,19 :124:
Sdf82 -%0,94 :124:
Bluebottle -%0,70 :124:

Sabit Kalanlar

CANASU60 :44:
Hatce33 (tartı farkından öyle kabul ettim) :44:

Kilo Alanlar :84::95:

gül_0663 +%2,09 :95::95::84::84::84:
kedi83 +%1,515 :95::95::90:
fmgenc +%0,48 :95::95::84::84::84:

Gebeler

Prenscim fark +500gr 22. haftayı doldurdu
Ekin06 fark 0 6. Haftayı doldurdu

Yeni Katılanlar

alanis1978
sevdim3737
manolya16

Eline sağlık, bende gülücük var sadece.

ola bilir,bende menopoz 2 senedir tam oturub.her halda hormonlar artık calışmıyor,o yuzden kilolar zor gidiyor,ama inşallah gidicek,umutluyum,corabımı bile gıyemıyordum,ama şimdi kolay giye biliyorum.buna da şükür.

ekinciiiim,coook teşekkür ediyorum,hic diğilse kendimi sabit kalanların icinde buldum

kilo veren arkadaşlarımı tebrik edıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…