Karbonat içmeye başladın mı?
Gulcugum tabii ya canim,irmik islenmis urun.Dune kadar hep kiyma ve baharatla yaptin ilk defa boyle birsey oldu.Onumuzdeki hafta hemen telafi olur.
rumuz:hatce33
başlangıc t:30.12.2013
başlangıc kq:96
kecen hafta:92.200
bu hafta:93.500ama neden
fark:+1.300
beden.54
boy :1.57
ama hıc kacamak yapmadım,hareketı arttırdım,kendımı hafıflemış hiss edıyorum,ama neden böyle oldu,bılemiyorum.
Gül hanım,evdeki baskül bozulmuş,dışarıda tartıldım,gedip gelince gec,oldu o yüzden gec yazdım.
Ben su içtim, sonra aaaa tartılacaktım dedim, çok içmedim ama. Gerçi benim kiloyu pek ciddiye almıyorsunuz ama.
eksik ifade etmişim, 15 şubata kadar 65 kg olmak istiyorum inşallah. sonrasında haftada bir lahmacun falan yada bulgur pilavı gibi kasmadan yemek istiyorum. tatlı ile aram yok zaten. ama börek ve sıcak ekmek zaafım var. onları da yemicem artık hayırlısı
Bugün kahvenin yanında %54'tü galiba, sadece 1 parça bitter çikolata yedim. Şu an sanki açlık var gibi, midem fena. Çikolatadan mı bilmiyorum ama.
Evet ben biliyorum siyah zeytin yapmayı. Bir keresinde evde komşum tarif etmişti yapmıştım. 1Kg zeytin için 1 çay bardağı kaya tuzu ve yarım çay bardağı zeytin ya ekliyorsun bir bidonun içine hepsini koyuyorsun. Yapılması gereken tek şey hergün o bidonu çalkalamak sallamak. Zamanla siyah suyunu bırakıyor ve acı tadı gidiyor. Sonra fazla tuzlu gelirse azar azar suyun içinde bekletip tuzunu alıyorsun.
şimdi oldu
karatayda istediğin kg ya gelince herşeyi yiyebiliyorsun 5 km yürümek yeterli onun için başta kaçamak yapmadan istenen kg ya gelip sonrada rahat rahat herşeyi yemek en güzeli, sende öyle düşünüyorsun zaten
karatay kitabında börek tarifleri var hedef kg dan sonra küçük kaçak yapabilirsin sonrada yürüyüş yada spor
rumuz:mydenizzz
başlangıç tarihi:02,11,2013
başlangıç kg:69
geçen hafta:65,9
bu hafta:65.1
fark -800 gr
boy:1.65
hedef:65----60
yüzde: %1,213
spor: yürüyüş , jillian 1 kere ve hafta boyu temizlik
canım topiğim hasret kaldım sana, çok yoğun bi misafir temposundan çıktım..iki gündür toplam 6 saat uykuyla duruyorum.artık hasta olmaktan korkuyorum o kadar yorgunum...çok şükür alnımın akıyla atlattım..temizlikle arka arkaya olunca mahvetti beni
ilk defa kaçamak yaptım..gül abla ne dersin bu duruma dün oğlumun doğum günüydü ilk gözağrım büyük paşam 10 yaşına girdi onu kutladık..pastasından yedim..sabah belki daha az çıkardım pasta yemesem..sanırım doğum günü pastalarına izin vardı
kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum..umarım geçen haftaki gibi çoktur..geçmişe bakamadım....benim ilk hedefime ulaşmama 100 gram kaldı..çok şükür bu günleride görmek varmış..darısı hepinizin başına
canım basküller arası fark olur ben alırken 5-6 tane denedim hepsi farklı tartıyordu evdekine en yakın tartanı aldım,,,,
geçenlerde bir arkadaş yeni aldı 3 kg farketti,,
fmgenc yeni tartı aldı 800 gram falan farketti
evde tartıldığımız kıyafetle dışardaki aynı ağırlıkta olmaz, bir atlet 100 gram a yakın farkediyor
sen takma kafaya seninki tartı farkı kendin hafiflediğini hissetmişsin önemli olan o
aah inşallah ne güzel söyledin. 65e inebilirsem belki sonra 2. bi hedef kyoraım 1-2 kgluk daha. yürüyüş yapamıyorum ben 2 küçük çocuk var ödevleri falan bütün gün işteyim eve gidince işler beni bekliyo. o yüzden akşamları jillian 1 yapıyorum bugün 7. günüm
Gül hanım,inşallah ki öyledir.ama aynı tartıda tartıldım aynı kiyafetlerle,bazarertesi yeni baskül gelecek inşallah,bakalım nasıl olucak,cook teşekkür ediyorum.Gül hanım,sende de artiış olmuş,ama neden böyle oluyor.anlamadım,ben her zaman hic bir şey yapmasam sadece ekmeği,un mamullerini ve şekeri kessem kilo veririm,ama bu sefer bilemedim.
Kilo Verenler,
Mydeniz -%1,213:124:
Niceerendiz - %1,19:124:
Sdf82 -%0,94:124:
Bluebottle -%0,70:124:
Sabit Kalanlar
CANASU60 :44:
Hatce33 (tartı farkından öyle kabul ettim) :44:
Kilo Alanlar :84::95:
gül_0663 +%2,09:95::95::84::84::84:
kedi83 +%1,515 :95::95::90:
fmgenc +%0,48 :95::95::84::84::84:
Gebeler
Prenscim fark +500gr 22. haftayı doldurdu
Ekin06 fark 0 6. Haftayı doldurdu
Yeni Katılanlar
alanis1978
sevdim3737
manolya16
Sen hedefin altında bir ileri bir geri geziniyorsun diyeEline sağlık, bende gülücük var sadece.
yeni baskülü baz alırız bundan sonra
bu direk yağdan verdirdiği için zor gidiyor ama tam gidiyor en güzel yanıda o zaten, diğerleri kastan ve yağdan gidiyor bırakınca geri alınıyor....bende menapoz da başladı ondanda olabilir bu zorlanmalar diye düşünmeyede başladım,,,1400 alınca şundan mı bundan mı diye düşünüp duruyorum :44:
Kilo Verenler,
Mydeniz -%1,213:124:
Niceerendiz - %1,19:124:
Sdf82 -%0,94:124:
Bluebottle -%0,70:124:
Sabit Kalanlar
CANASU60 :44:
Hatce33 (tartı farkından öyle kabul ettim) :44:
Kilo Alanlar :84::95:
gül_0663 +%2,09:95::95::84::84::84:
kedi83 +%1,515 :95::95::90:
fmgenc +%0,48 :95::95::84::84::84:
Gebeler
Prenscim fark +500gr 22. haftayı doldurdu
Ekin06 fark 0 6. Haftayı doldurdu
Yeni Katılanlar
alanis1978
sevdim3737
manolya16
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?