ekinciiiim,coook teşekkür ediyorum,hic diğilse kendimi sabit kalanların icinde buldum
kilo veren arkadaşlarımı tebrik edıyorum
canım benim tabiiki ciddiye alıyoruz da maşallah kilo fazlan olmadığı için çogumuz imreniyoruz..ben kendi adıma ;kedi gibi 1-2 kilo ile boğuşsaydım ahhh ahh diyorum
yeni baskülü baz alırız bundan sonra
bu direk yağdan verdirdiği için zor gidiyor ama tam gidiyor en güzel yanıda o zaten, diğerleri kastan ve yağdan gidiyor bırakınca geri alınıyor....bende menapoz da başladı ondanda olabilir bu zorlanmalar diye düşünmeyede başladım,,,1400 alınca şundan mı bundan mı diye düşünüp duruyorum :44:
Tartı çok acımasız davranmış. Benim gönlüm razı olmadı
Bugünkü menum sabah 8:30 2 yumurta 1 c .bardağı ceviz 3 kuru kayisi peynir 8 zeytin 1 bardak süt
Öğle 15:00 1 bardak süt
Aksam 19; 30 fırında az zeytin yağlı patlican kabak biber domates 5 köfte 1 kase yogurt
Hiç farkında değildim.
Canim sabah yesillik eksik,,,,diger menulerin iyi
Kupayı verdim sana ama birdahakine başkasına devretsen iyi olurEkincigim ellerine saglik canim cok guzel olmus....bende 1, oldum kupayi aldim:):):)
Rica ederimEkincigim canim,liste icin ellerine saglik.Kilo veren butun dostlarimi kutlarim.
Cok düşkün olmadigim icin her seferinde unutuyorum inşallah yarın diyelim :)
Neyin farkinda degilsin
Yanlış yazmışım galiba, hatırlamıyorum. Bugün şeker yediğim için beynim sulandı galiba.
PERŞEMBE
Sabah 5 tibet egzersizi (10 dk. sürüyor. Çakralara, endokrin bezlerine vs… etki eden egzersizlerdir)
08:00
Yoğurt, zencefil, zerdeçal, tarçın, zeytinyağı :)
KAHVALTI 11:00
Badem, fındık
Beyaz peynir
Kaşar peyniri
Yeşil Zeytin (10 ad.)
Havuç, maydanoz, nane, dereotu, limon, zeytinyağı
1 yumurta
Siyah çay
12:06
Kahve
Bitter ama bitter oranı yüksek değil
19:50
Sultanahmet Köftesi (Yanındaki kızartma ve pilavı istemedim)
Ayran
20:15
Kardeşim kahve ısmarladı, damla sakızlı türk kahvesi içtim
Yanına güzel bir çikolata koymuşlar, ne oldu bilmiyorum attım ağzıma sonra pişman oldum, çikolata kaplamalı, fıstıklı, lokumlu birşeydi.
En iyisi spor yapayım ve karbonatlı suyla alkali olayım.
afiyet olsun canım iki kardeş kahve keyfimi yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?