Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Hiç farkında değildim.

Bugünkü menum sabah 8:30 2 yumurta 1 c .bardağı ceviz 3 kuru kayisi peynir 8 zeytin 1 bardak süt
Öğle 15:00 1 bardak süt
Aksam 19; 30 fırında az zeytin yağlı patlican kabak biber domates 5 köfte 1 kase yogurt

Mydenizzz cigim tebrik ederim canim 1,oldun......kilo veren herkesi tebrik ederim....veremeyen leride tebrik ederim en azindan almadilar alanlari da tebrik ederim kas bu kas yaptiklari icin....kendimide tebrik ederim kupa yi aldigim icin:):):)

Canim sabah yesillik eksik,,,,diger menulerin iyi

PERŞEMBE
Sabah 5 tibet egzersizi (10 dk. sürüyor. Çakralara, endokrin bezlerine vs… etki eden egzersizlerdir)

08:00
Yoğurt, zencefil, zerdeçal, tarçın, zeytinyağı :)

KAHVALTI 11:00
Badem, fındık
Beyaz peynir
Kaşar peyniri
Yeşil Zeytin (10 ad.)
Havuç, maydanoz, nane, dereotu, limon, zeytinyağı
1 yumurta
Siyah çay

12:06
Kahve
Bitter ama bitter oranı yüksek değil

19:50
Sultanahmet Köftesi (Yanındaki kızartma ve pilavı istemedim)
Ayran

20:15
Kardeşim kahve ısmarladı, damla sakızlı türk kahvesi içtim
Yanına güzel bir çikolata koymuşlar, ne oldu bilmiyorum attım ağzıma sonra pişman oldum, çikolata kaplamalı, fıstıklı, lokumlu birşeydi.

En iyisi spor yapayım ve karbonatlı suyla alkali olayım.

afiyet olsun canım iki kardeş kahve keyfimi yaptınız

En iyisi spor yapayım ve karbonatlı suyla alkali olayım.

ben karbonat bulamadım eczaneye çıkışta uğradım benim karbonatım gelmedimi daha dedim, depolarda kalmamış 2. bir marka çıktı oda kalmamış yok satıyor dediler ....nedenini de hala çözememişler....

sabahKKK ve 1 bardak süt, çeyrek ayva, yarım portakal yılın ilk portakalını daha yeni yedim

akşam5 tane köfte, salata, yoğurt, kuru soğan ve balkabağı, 4 zeytin

spor: 20 dkk işe kadar, 30 dkk işten eve ve çarşı yürüyüşü

3 fincan ıhlamur, 3 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…