Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Ayva ve portakal. Afiyet olsun, nasıl tadı, değişik geldi mi?

Aman çözmesinler. Yaparlar fiyatı 3.5 TL yerine 35 TL.

Ayva ve portakal. Afiyet olsun, nasıl tadı, değişik geldi mi?

kahvaltıya ilk portakalla başladım sulu sulu yedim sonra diğerlerini,,,,sabahki sinirin üstüne iyi gitti bu kadar dikkat etmeme rağmen bu kadar kg aldıysam hepinizi bi arada yiyeceğim dedim yarım portakal ile çeyreğe yakın ayvayı yedim ama kayısı yemedim ...1 porsiyon etmiyor bile sözde kızdım yine kaçamak yapamadım

iyi geceler herkese...
ekincim ellerine sağlık liste için... kilo veren veremeyen arkadaşlarım hepinizi tebrik ederim.. haftaya geçen hafta ki gibi yine herkesi kilo verenler kısmında yazmak istiyorum( liste yapma sırası bende ya )
menüm
sabah kkk
öğlen 12.00 yogurt ve kefir( marketten alıp tadına bakmak istedim daha önce hiç içmemiştim.. tadı değişik geldi ama arkadaşımda varmış söyledim getirecek kendim yapıcam.. inşallah bağırsaklar konusunda işe yarar)
akşamda misafirlerim vardı yemeğe o yüzden yemek ten saat 8.30gibi kalktım.. 3tane karatay içli köftesi..( aslında daha öncedende yapardık annemle.. bizde çok yapılırdı ama yoğururken unu çok olurdu. ben 2 yemek kaşığı kadar köy unuyla yaptım yinede çatladılar.. unu babamlar yazın köye gidince kepeğini filan aldırmadan buğdayın, köy değirmeninde çektiriyolar.market unu değil yani..)
börülce salatası, közlenmiş biber salatası,4 ya da 5tane bulggulu yaprak sarması yedim

ama sonra saat 21.30 gibi 3ince dilim kivi yedim.. yememeliydim ama hem canım çekti hemde kilo veremeyişim sinirimi bozdu

saat 00.15 te gitti misafirler.. bende hemen jillian yaptım.
gün boyu 3lt su bitki çayları, türk kahvesi içtim..
hepinizi öpüyorum güzel bi haftasonu diliyorum arkadaşlarım

merhaba canım
dün kedinin yayınladığı video daki diyetisyen bağırsaklara çok faydalı dedi, banada bir arkadaş 1 aydır getirecek yılbaşından sonra getir izinliyim dedim bir daha göremedim bayanı dünde seyredince denemem lazım mutlaka dedim sende dene bakalım

sen kg veremedim diye sinirini bozdun ben ne yapayım 1400 le Eki Görüntüle 938496

gün aydın,kızlaaar!!!!iyisiniz inşallah!dünkü menümü yazıyım:

07 05:kahvaltıulbiberli,naneli boolzeytinyağında 2 köy yum.14 zeytın.peynir,3 erik,3 kayısı,yeşil cay,kuruyemiş.

öğlen 13 30 :mercimek corbası,bulgurlu yaprak sarma,yeşil zeytin 12 tane,kuruyemiş,2 kayısıyla yeşil cay.

akşam:mercimek c.bulgurlu cacık,yeşil cay.

1 saat yürüyüş,2,5 su.

Gül hanım,ben bir hafta karataya uyğun olarak karabuğday diyeti yapmağı duşunuyorum.

günaydın canımmmmm
benim için hafta sonu koşturmacası başladı, birazdan sütçü gelecek 10 lt sütü kaynat yoğurt, peynir, kaymak ıvır zıvrı derken çıkan bulaşıkları yıka büyük tencerele olduğu için makinaya sığmıyor 4 tencere yemek tencereleri derken mutfak göçecek hale geliyorbugün böyle geçer yarında günüm var oraya git çamaşır, ütü, derken ev işine fırsat kalmadan pazartesi olur yine

canım dün kayısıyı çok yemişsin o meyve sayıldığı için kg vermeye engel olur günlük 3-4 geçmeyecek,,,erikte yeyince toplamı 3-4 kayısı kadar olacak ona dikkat et

karabuğday diyetini nasıl yapacaksın yazarsan bize uygun olmayan kısımları düzeltiriz...benim bildiğim bize olmaz

hayırlı hafta sonları,Gül hanım,Allah kolaylıklar versın,inşallah. karabuğday ve yoğurt,azcık zeytınyağı, yeşil cay ve 2.5 ya 3 lt su.kahvaltıda zeytın ve peynır .öğün arası olmuyacak artık 3 öğune alıştım,yemek saatleri aynı olucak,saat 18 00 ;18 30 tan sonra yemek yasak,buna da alıştım artık.bir hafta yapmağı düşünüyorum,bakalım devam ede bilecemmi

karabuğday Karatay'da yok ama sen yurtdışında olduğun için herşeyi bulamıyorsun az miktarda kullanabilirsin başkaları örnek almasın diye açık yazdım

benim bildiğim bir hafta hergün aynı şeyleri yiyerek yapılıyor....sende bir hafta aynı şeylerimi yiyeceksin

kedicim yada fındık yağını bile diğer arladaşlar,
fındık yağı konusunda babamla çok tartıştık babam ban fındığınkg su şu kadarken sen bu yağı
bu kadara alıyrsan ne kadar güvenirlr demişti.sonra da kedicikten bazılarına ayçiçek yaı karıştırıdklrını öğrendim.
mesela ben çotanağı alıyorum..yeşil kaplı olanda..o güvenilir mi karadenizli bi firma hem de..

canım fındık yağı kullanmak zorunda değilsin sızma yada soğuk sıkım zeytinyağı olacak fındık yağı da olabilir deniyor...güvenilirmi diye düşünmektense direk diğerlerinden al ben soğuk sıkımı salataya zeytine yani soğuk yenen şeylere koyuyorum sızmayıda yemeklere tereyağı yumurta ve yemeklere

evet doğru ablacım.en iyisi ben hakiki zeytin yağı kullanayım sadece...
bu arada seni o kadar çok beğenmişim ki butıon izin vermiyr beğenmeme..
bi de hedefimi parçalara bölsem daha iyi olcak sanırım herkes öytle yapmış...

bu buton garip oldu birini beğenince bi daha beğenemiyorsun başkalarınıda beğenip sonra o kişiyi beğenmek lazım....kadınlar kulubunun bize ulaşın kısmına yazdım 3 gün önce beğenmediğimi ......beğenmediğimiz yorumları beğenip sonra beğendiklerimizi beğenmek zorunda kalıyoruz dıye.....

aaa yazdığımı kediye faceden göstermiştim oradan alıp kopyalayayım,,,,,,,,,,,,,,,,,yorumlara beğeni yapamıyoruz, 1 kişiye üst üste beğeni yapılmıyor diğerlerinede yapmamız gerekiyor beğenmediğimiz yorumlara bile beğeni yapmak zorunda kalıyoruz beğendiklerimizede yapamıyoruz başka kişilerden ona tekrar sıra gelene kadar beğendiğimiz sayfa geçmiş oluyor.....alıntılar mesaj olarak geliyor gelen mesajlara yine alıntıdır diye bakmıyoruz, zaten alıntılanan yazıları herkes görüp cevap veriyor neden mesaja düşüyor ,,,,,isterseniz sizlerde yazın çoğunluk oluşsun

sende öyle yap ilk hedef son hedef

Eğer üzerinde "İDEAL" yazıyorsa o ayçiçek yağı karışımıdır. Sadece Fındık yağı yazıyorsa karışım olmayan, zaten fiyat farkı var. İdeal olan 30 TL idi. Şaşırdım niye böyle dedim. Çünkü başka markette 50 TL. fiyatı. Arkasında veya yanında içeriği yazıyordu. Niye karışım yağ yapmışlar anlamış değilim ve önceden fiyatlar bu kadar pahalı değilmiş. Fındık yağı tvde önerilince galiba fiyatlar uçmuş. Ona o kadar para vereceğime gidip zeytinyağı alırım aynı fiyata daha iyi. Başta evdekilerden dolayı fındık yağı aldım, indirimliydi. (40 tl) Daha sonra Datçadan aldım ve zeytinyağı markettekilerden çok farklı, yerken boğazını yakıyor bazen ve boğazı yakması yağın kaliteli olduğunu gösteriyormuş.

Aynen Gül abla, zeytinyağını hem yemeklere hemde salatalara kullanıyorsun ve diğer yağlardan daha bereketliymiş. Daha az kullanıyorsun. Gerçi bazı kişiler zeytinyağlı pek yiyemiyor ama annem benim Datçadan aldığım yağdan pırasa yemeği yapmış, yağını en son eklemiş, gayet güzel olmuş. Zaten sadece zeytinyağı kullanmıyoruz. Bazı yemeklerde de tereyağı kullanmak gerekiyor.

ben bağırsaklardan dolayı salatalara yarım çay bardağı döküyorum karatay zaten bol bol dökün ki yağlar erisin diyor.....yemeklere yağ ve tuz altını kapattıktan sonra eklenecek besin değeri ölmesin diye....ben kavrulması gerekenlere baştan kyuyorum hafif kavurup diğer malzemeleri koyuyorum.....geneldede kavurmadan yapmaya çalışıyorum...çiğden

Kardeşimin yedikleri

Benim yediklerim (ne kadar aç gözlüymüşüm, portakallar Karatay'ın söylediği gibi, beyaz kısımlar bırakılarak yiyorum uzun zamandır, çok daha güzel oluyor tadı)

Eklentiler

• $photo.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 63
[video=youtube_share;ZIhOxw6TJbc]http://youtu.be/ZIhOxw6TJbc[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…