Kardeşimin yedikleri
Eki Görüntüle 938778
Benim yediklerim (ne kadar aç gözlüymüşüm, portakallar Karatay'ın söylediği gibi, beyaz kısımlar bırakılarak yiyorum uzun zamandır, çok daha güzel oluyor tadı)
Eki Görüntüle 938780
seni tebrik ediyorum canım karatay yapmayan kişilerin yanında istikrarla devam ediyorsun
Eki Görüntüle 938786
Teşekkür ederim, ama akşam yediğim hala aklımda, kendimi suçlu hissediyorum, 8'den sonra olmasaydı yine o kadar takmazdım. Gerçi çok lezzetliydi.
sen onu sporla telafi edersin takma kafana ,,,başka topiklerde kg lu bayanlar her gün bir kaçamak yapıyor yanına cış diye yazıyor sonraki gün yine kaçamak yanına yine cıştartı günüde ay ben kg veremiyorum bu nasıl duraksama diyorlar ....hergün kaçamak yaparsan cıs cıs yazarsan kg da sana cıs yapar benim gibi kaçamaksız kg veremseler bide üstüne alsalar kafayı yerler heralde....
Zaten o yorgunlukla geldim sporumu yaptım.Hareketlerimden sadece komando ve ip atlamayı yapmadım. Birde karbonat içtim. Zaten sürekli yapmıyorum kaçamağı.
senin kg nda başkası olsa ve senin kadar spor yapsa hergün kaçaamak yapar seni o konudada takdir ediyorum,,,,
[video=youtube_share;kgWRGmhNwrc]http://youtu.be/kgWRGmhNwrc[/video]
düşünceler çatıştı ....işine gelmeyince ben bilmem oluyor
Ne güzel söyledi değil mi? İşine geleni duyuyorsun, işine gelmeyeni duymuyorsun.
Canlarimmmmmm,hepinize mutlu saglikli hayirli hafta sonlari diliyorum.Musaadenizle iki konuya deginmek istiyorum.Bir tanesi acaba kedicigim okudumu veya videosunu izledi mi, M.Ali Bulut un can bogazdan cikar kitabinda kan guruplarina gore beslenme tarzinda ana basis ayni bizim besle
nme tarzi aralarda mutlaka bes saat olacak diyor ve kisinin kan gurubuna gore yasa veya serbest olan yiyecekleri acikliyarak oneriyor.Kilo verememe veya gec kilo vermelerde bunlarda etken olabilir diye dusundum.Bir de anlayisiniza siginarak bir seyden bahsedecegim Aidin Salih diye bir biog hanim sut ve yogurtun dinimizce serbest oldugunu ama kefirin maayalandiktan sonra alkole donustugu icin tuketilmemesinin daha dogru olacagini soyledi..Butun yazdiklarim alintidir,paylasim amaclidir.Herkesin fikrine saygim sonsuzdur.
Canlarimmmmmm,hepinize mutlu saglikli hayirli hafta sonlari diliyorum.Musaadenizle iki konuya deginmek istiyorum.Bir tanesi acaba kedicigim okudumu veya videosunu izledi mi, M.Ali Bulut un can bogazdan cikar kitabinda kan guruplarina gore beslenme tarzinda ana basis ayni bizim besle
nme tarzi aralarda mutlaka bes saat olacak diyor ve kisinin kan gurubuna gore yasa veya serbest olan yiyecekleri acikliyarak oneriyor.Kilo verememe veya gec kilo vermelerde bunlarda etken olabilir diye dusundum.Bir de anlayisiniza siginarak bir seyden bahsedecegim Aidin Salih diye bir biog hanim sut ve yogurtun dinimizce serbest oldugunu ama kefirin maayalandiktan sonra alkole donustugu icin tuketilmemesinin daha dogru olacagini soyledi..Butun yazdiklarim alintidir,paylasim amaclidir.Herkesin fikrine saygim sonsuzdur.
karatay hoca turp yeyin turp gibi olun diyor...yemesi güzelde midede çok gaz yapıyor gazı kötü ......[h=5]Ahmet Maranki
[/h]TURP...
"Öyle bir yiyecek olsa ki, yesek yesek kilo almasak…” diyenlerden misiniz?
. Turp katı sebzelerden biridir, kişiye çiğneme duygusunu tatmin etme açısından çok faydası olur. Canınız bir şeyler atıştırmak istediğinde turpu dilimleyip, az tuz bol limonla birlikte tüketebilirsiniz, çok yedim duygusu oluşturmaya bire birdir.
. Turpun kan şekerini yükseltme ölçeği olan glisemik indeksi düşüktür. Kan şekerinizde oynama yapmayacağı için sizi daha uzun süre tok tutar.
. Turpun lif oranı yüksektir, midede ve bağırsaklarda çözülüp tokluk hissini pekiştirir.
. Sülfürlü bileşikler açısından zenginidir, karaciğer ve safra dostudur, kansere karşı koruyucudur.
. İlaç gibi besinlerden biri olan turp, fitosterol bakımından zengin olduğu için kolesterolü dengeleyici etki gösterir.
. Potasyum açısından zengin olduğu için tansiyonu dengeler. Kalp koruyucu etki gösterir.
. Çok iyi bir C vitamini kaynağı olduğu için bağışıklık sisteminizi korumak ve grip olmamak için her gün küçük bir kase yemeye özen gösterin.
. Ülkemizde guatrın en büyük nedeni iyot eksikliğidir, turp iyot açısından zengin olduğu için tiroid hastalıklarından korur.
. Folik asit açısından zengin olduğu için hücrelerimizin DNA ve RNA onarımını sağlar. Yaşlanmayı önler.
..
Yarın Topkapı İnebolu Organik Köy Pazarı'mızda....
karatay hoca turp yeyin turp gibi olun diyor...yemesi güzelde midede çok gaz yapıyor gazı kötü ......
sağol canım sanadaaaaa
nasılsın , prensesi getirdinmi
kefir çok faydalıymış ilk defa dinimizce sakıncalı olduğunu duydum, dini konularda ben herkesin ne dediğine bakmıyorum herkes kendine göre yorumluyor,,,ben kafama takılanları açıp diyanete soruyorum ...pazartesi aklıma gelirse yada hatırlatın bana sorayım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?