Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

merhaba arkadaşlar,

bende bu diyeti yaparak 7 kilo kadar verdim,hala devam ediyorum hedefimde bi 5-6 kilo daha var,hepinize başarılar diliyorum diyetdaşlarım :))

kızlar,Gül hanım,ben yene döndüm,KARATAYA, karatay gibisi yok alıştım artık bu menüye,kerebuğday diyeti yaparım dedim ama yapamadım,karatayda insan hiç aç kalmıyor. dünkü menümü yazıyım:

kahvaltı:2 yumurta,zeytinyagında zeytinler,yoğurtlu karabuğday,ceviz,3 kayısı 3 erik,1 tane haşlanmış kuru soğan sumaklı,yeşıl cay

öğlen:yoğürtlu karabugday,etli soğanlı köfte,yeşil cay

akşam: mercimek köftesı, bol zeytinyağlı,sirkeli üçlü salata(lahana,kırmızı pancar,havuc),yeşil cay

15 dkk egzesiz,2,5 lt su.

bu günkü menüm:1 yumurta,el ici kadar peynir,zeytinyağında 12 zeytin,yaklaşık 100 gram kadar yağ koyuyorum,ve zeytinleri yedikten sonra,yağı da içiyorum,haşlanmış karabuğday,ceviz,fındık,2 kayısı,2 erik,yeşil cay

öğlen:yoğurtlu karabuğday,mercimek corbası,7 yeşil zeytin,yeşil cay.

akşam:karabuğday ve mercimek corbası olucak ,inşallah.

sabah 1 saat yürüyüş. su tamamlanacak,egzersız akşam yapicam.

merhabalar herkese,
bugün kan verdim sonuçlar yarın çıkacak..
yalnız b12 yi ve demiri unutmuşum..
dr un istediğini pek sanmam..
folat ve insülini bile istememiş.onları sonradan ben gidip işlettirdim..

demir istedş mi bilmyrm..
paket olarak istedim dedi ama..

offf işin yoksa tekrar git aç aç kan ver...
neyse yarın çıksın da bakalım..
yüzde yüz istememiştr b12 ve demiri..
bi daha unutmicammm..

merhaba canım

çok çok geçmiş olsun canım sanada oğluşunada, üst üste başına gelmedik kalmamış...yavrucağında çekmediği kalmamış onlar hasta olana kadar biz olalım ben kıyamıyorum onlara

allah yardımcın olsun bide yola çıkacaksın biran önce düzelir inşallah,
bende iş yoğunluğundan giremedin diye düşünmüştüm keşke iş yoğunluğu olsaymış

hoşbulduk

bi ara yine yazmıştım buraya sağolsun gül abla tavsiyelerde bulunmuştu,ama sonra biraz diyetim sekteye uğradı devam edemedim,şimdi tekrar güzel gidiyorum,hedefe az kaldı inşallah.

Gül abla'nın söylediği gibi, buraya sık uğrarsan sekteye uğramaz. :)

menüler güzel
işyerinde leslie yapmakta güzel fikir ben çoğu öğlen yerimde oturuyorum yağmurlu ve soğuk havalarda yapmak iyi olur

Ben artık kuruyemişleri, sadece sabah yemeye çalışacağım. Çok doyunca sabah yer kalmıyor ama, zaten 1 çay bardağından az tüketiyorum.

Canim haklısın sabah tuketmek lazim ben doğru bi örnek değilim, gunlerdir sindirim sistemimden rahatsizim kuruyemisi kesmistim, dun aksam azıcık iyi hissedince yedim ama hemen yine kötü yapti..bu bi kac gun menumu yazmayim bari..karataya uygun yağlı kuruyemisli beslenmeye devam edince gecmiyor rahatsızlığım. .ilacta aliyorum ama yeme seklimlede desteklemeliyim galiba...

Efendimiz'in sunnetlerinden birisini paylasmissin..tesekkurler canım... cocugumuza bebegimize yemek yedirirken asla uflememeliymisiz..hastaysak mikroplar hooop kaşıkla bebeğe. .ben cok dikkat ediyorum buna ama oturarak su içme konusunda çok sabirsizim.calisirken masa başında sorun olmuyordu ama şimdi evde bebegin kosturmacasinda unutuyorum

Son düzenleme:
inşallah canım
ama insülini bile istemediğine göre...
folat ve d vitaminini de ben söyledim..
dr a pek güvenemyrm..

Canim demir kesin olurda b12 istemediysen atlamis olabilir..zira en son benimde tahlillerimde b 12 yoktu doktora soylemedigim icin,ama demir muhakkak oluyor. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…