cok guzel,sağlıklı ve mutlu hamılelık gecirmen dileyırem.
merhaba arkadaşlar,
bende bu diyeti yaparak 7 kilo kadar verdim,hala devam ediyorum hedefimde bi 5-6 kilo daha var,hepinize başarılar diliyorum diyetdaşlarım :))
offf işin yoksa tekrar git aç aç kan ver...
neyse yarın çıksın da bakalım..
yüzde yüz istememiştr b12 ve demiri..
bi daha unutmicammm..
ablacım yazmayı unutmusum tere ve domates yedim.bu patates haşlanmısta olsa kesınlıkle yasak mı şimdi ?
Hoşgeldin, teşekkürler.
kızlar merhaba
kötü günler geçiriyorum o nedenle kaç gündür gelemedim..
cumartesi günü ben hastaydım etkisi pazar günü de kadar devam etti.. akşam oğlumu almaya gittiğimde komşu karnında isilikler olduğunu söyledi.. zaten 2 3 gündür huysuzdu, bişey mi dokundu vs derken dışarda 10 dk dolaştık eve gittiğimizde boynuna kadar artmıştı.. doktoru aradık gittik, o arada oğlum iyice halsizleşti. doktor baktı sonra kulağından ateşini bir ölçtü 39.3 çıktı inanamadık, alnında hiç yok ateş.. dr. viral enfeksiyon dedi, bazen ateş böyle olurmuş dışa döküntü şeklinde belli edermiş.. fitil verdi hemen eve geldik kendine geldi ama gece tekrar çıktı ve sabaha kadar düşüremedik..
dün de bi çıktı bi düştü derken akşam üzerinden sonra tekrar çıkmadı ateş çokşükür atlattık derken bezini değiştirirken bi baktım pipisinin üst kısmında sol tarafta bi şişlik, baya ele gelir sertçe.. ertesi gün geçmezse gideriz dedik, gece uyandı 1 gibi felaket bi şekilde ne yediyse çıkardı.. yorgan yastık yatak, 1 saat onları yıka makineye at oğlanı yıka vs, gece yine çok geç yattım.. sabah kalktık doktoru aradık gelin dedi, ultrason çekildi, kistik hydro diyorlarmış, su toplamış kist şeklinde ama hastalıkla alakası yok dedi, korkulcak bişi yok dedi takip etcez dedi ama ben hiç güvenmiyorum burdaki doktorlara.. türkiyeye gidince götürcem..
benim hastalığım oğlanın hastalığı birbirine girdi..
benim midem daha yeni yeni düzeliyor, bu koşturmacada karatay yapmaya çalışıyorum ama daha az yiyebiliyorum, et hiç yemedim düzeleyim diye, yumurta bir akşam yedim sadece.. dün zaten felaket bir gündü, oğlan kek istedi, hasta diye yaptım peşinden bize yemek yaptım, sonra haftasonu temizlik yapamamıştım her taraf felaket toz olmuştu evi temizledim, sonra geceki olaylar derken perişan haldeyim..menü yazamıcam geçmişe bakamıcam.. beni affedin öpüyorum...
hoşbulduk
bi ara yine yazmıştım buraya sağolsun gül abla tavsiyelerde bulunmuştu,ama sonra biraz diyetim sekteye uğradı devam edemedim,şimdi tekrar güzel gidiyorum,hedefe az kaldı inşallah.
sabah kkk
öğlen mercimek çorbası etli nohut boll salata ve cacık.
akşam balık salata tahin helvası.
2lt su. öğle arasında işyerinde leslie yapmaya başladım.
sabah akşam işe gidip gelirken 45dk her gün yürüyorum zaten.
Kesin vardır, b12 ve demir oluyor çoğunlukla.
Ben artık kuruyemişleri, sadece sabah yemeye çalışacağım. Çok doyunca sabah yer kalmıyor ama, zaten 1 çay bardağından az tüketiyorum.
Yemeğe üflememek:Efendimiz (sallallahu aleyhi ve sellem) yiyeceğe ve içeceğe üflenilmesini, kabın içine solunmasını uygun görmüyor. Bu uyarısıyla da aslında bizi birçok hastalıktan korumuş oluyor. Çünkü üflediğimizde karbondioksit açığa çıkıyor. Yani yemeğe karbondioksit üflemiş oluyoruz. Bu da birçok hastalığa davetiye çıkarıyor.
inşallah canım
ama insülini bile istemediğine göre...
folat ve d vitaminini de ben söyledim..
dr a pek güvenemyrm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?