Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

çok iyi vermişsin canım
hurma hariç kahvaltında iyi
akşama helvayı unutma

Hoşgeldiniz çok güzel gitmiş kilolar darisi kalanlara
Aksam balığın yaninda 1 kibrit kutusu kadar tahin helvasi yemeniz iyi olur.hoca öneriyor. .yada yiyebiliyorsaniz tahinli kurumeyve

:))) merak ettim şimdi neler yedin.

gül ablan da aynı sorunda akşama ne yiyceğimi bile bilmiyorum canım bişey istemiyor ama acıkmayada başladım tekrarlar diyede korkuyorum,,, ne yesemki yağlı yemeye bile korkuyorum yağ boğazımı yakıyor

Geçmiş olsun, herkes hastalandı. Ben şimdilik sağlamım. :)

gül ablan da aynı sorunda akşama ne yiyceğimi bile bilmiyorum canım bişey istemiyor ama acıkmayada başladım tekrarlar diyede korkuyorum,,, ne yesemki yağlı yemeye bile korkuyorum yağ boğazımı yakıyor
Çorba, limon sıkılıp içilenlerden. Bol salata ye. :)

Ablacim yağlı yeme istersen rahatsızlığını tetikler..bana öyle oldu bulantiyi fazlalastirdi.kuruyemiste çok bulanti yapti.abla cidden bi kelle paca iskembe iyi gelir midene..(seviyorsan tabii)
nane limon içtim ben.tavsiye ederim..istersen azicik leblebi atistir midenin aci suyunu alir..ben ilk gün ac yattim yiyemedim bir şey sonra leblebi yemistim..su an hastaligimizdan dolayi mecburi menü degisimleri olabilir. Sagligimiza kavusalim kaldigimiz yerden devam...

merhaba canım
ben sana demiştim ama kendinde denemiş oldun
ben yağı içemiyorum boğazımı yakıyor...sen iyi içiyorsun

hayırlı akşamlar,gül hanım,ben yerlı yag alıyorum,ama ustunde soğuk sızma yazmıyor,o yüzden boğazımı yakmıyor,iyi yağ diğil her halde ,başka da bildiğim yok ki,daha iyisini bulamıyorum

Canim mydenizzzcigim benim,her zaman dualarinizi ve guzel dileklerinizi yanima alarak gidiyorum,evvel allah benim en buyuk destegim sizlersiniz artik cok sukur.Ama bugun bir anne evladini bu kadar mi kotu gorur,dayan yuregim dayan.Nasil krize girmis tam bir saat nefes alamadim,yatistiramadik.Ziyaret saatim bitti,rabbime ve calisanlara emanet ediip ciktim.Ne zamandir bu derece vahim gormemiistim.Simdi haber bekliyorum yarabbim.Bu ne buyuk imtihandir boyle.Sizde olmasaydiniz ben ne yapardim bilmiyorum,cok sagolun.

((( gerçekten çok ama çok üzüldüm ablacim, yuregimin en derinlerinde hissettim caresizligini.. defalarca bu duyguyu yaşamış birisi olarak ne kadar zor olduğunu biliyorum. .keşke bilmeseydim, bilmeseydik...acaba neden bu kadar kötü gördün ki! Doktorlar ne dediler bu duruma..son zamanlarda hiç genel durumunda değişiklik hissetmisler mi? İnşallah sadece bu günde kalir bir daha tekrarlanmaz ..
rabbimden dilerim en kisa zamanda sıkıntılarını hafifletsin, hayirli saglikli iyi haberlerini alirsin inşallah güzel kizinin..Lütfen üzülme ablacimmm biz hep yanindayiz hep varız. .

hayırlı akşamlar,gül hanım,ben yerlı yag alıyorum,ama ustunde soğuk sızma yazmıyor,o yüzden boğazımı yakmıyor,iyi yağ diğil her halde ,başka da bildiğim yok ki,daha iyisini bulamıyorum

Her ulkenin yag yapisi farklidir bizde sehirlere gorede degisiyor soguk sıkım her yerde var ama tas sikim her yerde yok...senin ulkende sen ne buluyorsan onu kullanacaksin onemli olan isiya dayanikli olmasi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…