sindirim sistemimden rahatsizim kuruyemisi kesmistim,dün bende sindirim sisteminden rahatsızlandım mide bulantısı var ama çıkmıyor kovayı aldım yanıma su içmek istiyorum mide dolu içemiyorum gece 2 ye kadar zorlandım balık yemiştim zehirlemişte olabilirim diye düşündüm kardeşim hadi hastaneye gidelim dedi biraz daha bekledim geçmedi gittik serum taktılar sbah 4.30 ta eve geldik 5 te yattım uyku yok uyuyana kadar 6 oldu 9 da uykusuz uykuszu işe geldim.....
hadi yaa demek sen o yüzden akşam topikte yoktun, bende erken yattin sanmıştım. .cok geçmiş olsun ablacim ya Allah şifa versin. Ben günlerdir ne cekiyorum cocuk gibi ishal istifra mahvoldum.gecen hafta büyük oglumun hastaliginin aynisi şimdi bana oldu..
Seninki besin zehirlenmesi mi yoksa mide bağırsak rahatsizligi mi ne teşhis koydular???
1,5-2 ay kadar bi sürede verdim.tam başladığım tarihi unuttumarada kaçamaklarımda oluyor,sporda vakit ve enerji buldukça yapıyorum çok fazla olamıyor,şükür yine bu kadar verebildim.iştahım çok azaldı ama,eskisi gibi tatlı krizlerine girmiyorum.
bugün kahvaltı
bi çay bardağı çiğ badem,iki yumurtalı peynirli omlet,iki üç zeytin,bi medine hurması,şekersiz çay
akşama balık salata var :)
1,5-2 ay kadar bi sürede verdim.tam başladığım tarihi unuttumarada kaçamaklarımda oluyor,sporda vakit ve enerji buldukça yapıyorum çok fazla olamıyor,şükür yine bu kadar verebildim.iştahım çok azaldı ama,eskisi gibi tatlı krizlerine girmiyorum.
bugün kahvaltı
bi çay bardağı çiğ badem,iki yumurtalı peynirli omlet,iki üç zeytin,bi medine hurması,şekersiz çay
akşama balık salata var :)
sindirim sistemimden rahatsizim kuruyemisi kesmistim,
hadi yaa demek sen o yüzden akşam topikte yoktun, bende erken yattin sanmıştım. .cok geçmiş olsun ablacim ya Allah şifa versin. Ben günlerdir ne cekiyorum cocuk gibi ishal istifra mahvoldum.gecen hafta büyük oglumun hastaliginin aynisi şimdi bana oldu..
Seninki besin zehirlenmesi mi yoksa mide bağırsak rahatsizligi mi ne teşhis koydular???
teşekkür ederim canım
telefon elimde topiği merak ediyorum ama içimden girmek gelmiyordu tuşlara basmak bile istemiyordu canım uzanıyorum boğazım yanıyor kalkıyorum olmuyor insan su içemezmi ya boğazımdan geçmiyordu hastanede sıvı bişey verdiller iç diye bi müddet içemedim....serum takıldığı için 500 gramda şeker girmiş oldu vücudumacumartesi pazar ödemin 400 ü gitmişti bu sabah 700 ilave olmuştu...bide kabızlık var ... mide rahatsızlığı boğazımda yanma var reflü olabilir dahiliyeye git dedi
sindirim sistemimden rahatsizim kuruyemisi kesmistim,Geçmiş olsun. Nazar mı değiyor topiğimize herkes hasta oluyor.dün bende sindirim sisteminden rahatsızlandım mide bulantısı var ama çıkmıyor kovayı aldım yanıma su içmek istiyorum mide dolu içemiyorum gece 2 ye kadar zorlandım balık yemiştim zehirlemişte olabilirim diye düşündüm kardeşim hadi hastaneye gidelim dedi biraz daha bekledim geçmedi gittik serum taktılar sbah 4.30 ta eve geldik 5 te yattım uyku yok uyuyana kadar 6 oldu 9 da uykusuz uykuszu işe geldim.....
peki canim ozelden yazayım sana o zaman..Gül abla şok olur görürse:) iki üç güne sıkıntım gecerse eski kacamaksiz doğru menulerimle buradayim
Yani şimdide buradayimda menü yazmayim..yeni gelen arkadaslar yanlış anlayabilirler..doğru beslenme şekli sanabilirler..
Ama SPORUMU yazabilirim he he :)
sindirim sistemimden rahatsizim kuruyemisi kesmistim,
Geçmiş olsun. Nazar mı değiyor topiğimize herkes hasta oluyor.
evet bu sıralar hastalık çoğaldı nazara geldik galiba bol bol okuyalım... olmazsa kurşun döktürelim
peki canim ozelden yazayım sana o zaman..Gül abla şok olur görürse:) iki üç güne sıkıntım gecerse eski kacamaksiz doğru menulerimle buradayim
Yani şimdide buradayimda menü yazmayim..yeni gelen arkadaslar yanlış anlayabilirler..doğru beslenme şekli sanabilirler..
Ama SPORUMU yazabilirim he he :)
Çorba, limon sıkılıp içilenlerden. Bol salata ye. :)gül ablan da aynı sorunda akşama ne yiyceğimi bile bilmiyorum canım bişey istemiyor ama acıkmayada başladım tekrarlar diyede korkuyorum,,, ne yesemki yağlı yemeye bile korkuyorum yağ boğazımı yakıyor
Benim de canım paça işkembe çorbası çekiyorBenim canım, kelle paça, işkembe çekti.
Çorba, limon sıkılıp içilenlerden. Bol salata ye. :)
gül ablan da aynı sorunda akşama ne yiyceğimi bile bilmiyorum canım bişey istemiyor ama acıkmayada başladım tekrarlar diyede korkuyorum,,, ne yesemki yağlı yemeye bile korkuyorum yağ boğazımı yakıyor
merhaba canım
ben sana demiştimama kendinde denemiş oldun
ben yağı içemiyorum boğazımı yakıyor...sen iyi içiyorsun
Canim mydenizzzcigim benim,her zaman dualarinizi ve guzel dileklerinizi yanima alarak gidiyorum,evvel allah benim en buyuk destegim sizlersiniz artik cok sukur.Ama bugun bir anne evladini bu kadar mi kotu gorur,dayan yuregim dayan.Nasil krize girmis tam bir saat nefes alamadim,yatistiramadik.Ziyaret saatim bitti,rabbime ve calisanlara emanet ediip ciktim.Ne zamandir bu derece vahim gormemiistim.Simdi haber bekliyorum yarabbim.Bu ne buyuk imtihandir boyle.Sizde olmasaydiniz ben ne yapardim bilmiyorum,cok sagolun.
hayırlı akşamlar,gül hanım,ben yerlı yag alıyorum,ama ustunde soğuk sızma yazmıyor,o yüzden boğazımı yakmıyor,iyi yağ diğil her halde ,başka da bildiğim yok ki,daha iyisini bulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?