Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Menünde sorun yokki. Ben hani şu alkaliyi okuyorum ya, kuruyemişleri tüketmemizi öneriyor, çok yararlıymış ama sabah tüketin, akşam değil diyor. Onun için akşam atıştırmayı bıraktım, yemeği yerdim ay doymamışımdır diye atardım birkaç tane ağzıma.
Üflemeyi çoğu insan yapıyor, hiç dikkat edilmiyor.

Son düzenleme:
canım hiç bildirilere bakmak istemiyr
sevemedim yeni bildirim sistemini
daha spora başlamadım bebeğim 6 aylık olsun alcam zıpzıpımı bakalım..

merhaba canım
ben sana demiştim ama kendinde denemiş oldun
ben yağı içemiyorum boğazımı yakıyor...sen iyi içiyorsun

merhaba arkadaşlar,

bende bu diyeti yaparak 7 kilo kadar verdim,hala devam ediyorum hedefimde bi 5-6 kilo daha var,hepinize başarılar diliyorum diyetdaşlarım :))

merhaba topiğimize hoşgeldin
süpersin 7 kg çok iyi ne kadar sürede verdin
bende sana başarılar dilerim

ben mecimek çorbasını rondodan geçirerek hata mı yapıyrm
gül abla..
sanki hata yapıyr ve gi lerini düşüryr muyum
öyle mi diyor karatayda
peki rondadan geçmicekse napcaz

dün benim yazdıklarımı not alsaydın keşke doktoru görünce inasn unutuyor..benim elimde liste var her gittiğimde veriyorum doktora

Gül abla, sonunda geldin, nerelerdeydin.

bi arkadaşa başsağlığına gittik, oradan bankaya gidip para çektin başka bankaya giidp yatırdım işler derken bu saat oldu

Canim çok geçmiş olsun üzülme kafana takma sakin oğlunun kasık bolgesindeki sisligi..bu sorunuda büyük oglumda yasadim ( yok artik diceksin ama öyle) önce üroloji dr'una goturdum acil ameliyat dedi..yaptirmadim.. oglumu muayenede o kadar aglatti ve korkuttu ki bir daha kapisindan gecmedim..sonra bi hocaya goturdum, iyi ki ameliyat ettirmemissin bir sey yok bunda zamanla gecer dedi ve gecti kendiliğinden..inşallah sizinkide böyle olur .tekrar her ikinizede geçmiş olsun

Sağol canim bu faydali paylaşım icin...buraz önce canan hocada kolin'i anlatti gulbende...

Merhaba kızlar. Kontrolden geldim bebeğim canlanmış pıtır pıtır pıtır atıyordu kalbi.
Herşey yolunda
Masallah maşallah

Canan ablacim sanada mutlu güzel günler inşallah. ..Güzel kizina sevgiler kucak dolusu Öpücükler. ..iyi haberlerle gelirsin umarım:)

Canim demir kesin olurda b12 istemediysen atlamis olabilir..zira en son benimde tahlillerimde b 12 yoktu doktora soylemedigim icin,ama demir muhakkak oluyor. .

yeni görüyrm sağol mydenizcim
inşallah istemiştir istemediyse tekrar randevu alıp gitmem en az 3 haftayı bulur...
devlet hastaneleri öyle
özele gidebilirm belki

inşallah istemiştir istemediyse tekrar randevu alıp gitmem en az 3 haftayı bulur...
devlet hastaneleri öyle
özele gidebilirm belki

Sağlık ocağı yok mu? Orada da bakılıyor.

Evet menumde sorun yokta hani kuruyemisi akşam yemiyorum demissin ya bende akşam yemiyorum ve doğrusu böyle diye hatırlıyorum. .ilk zamanlarda Karatay'a alışma surecinde akşam atıştırirdim sonra bende bıraktım. .sabah yiyorum kalirsa.öğlen yogurtla yiyorum.o yüzden yanlış örnek olmayim dedim

Yaz yaz, sen yazmassan olmaz. :)

gül abla sence de istemişler midir b12 ve demiri,,

inşallah canım
ama insülini bile istemediğine göre...
folat ve d vitaminini de ben söyledim..
dr a pek güvenemyrm..

dün hangi tahliller istenecek dedin listeyi verdim bitek folatla D vitaminini istemişsin doktor klasik tahlilleri itiyor sayfalar dolusu onun dışında hasta nın neyi varsa ne isterse onu istiyor

devlet hastaneleri öyle
özele gidebilirm belki

Tabii ozele gidebilirsin..ben son tahlillerimi özelde yaptirdim.fazla beklemezsin..

1,5-2 ay kadar bi sürede verdim.tam başladığım tarihi unuttum arada kaçamaklarımda oluyor,sporda vakit ve enerji buldukça yapıyorum çok fazla olamıyor,şükür yine bu kadar verebildim.iştahım çok azaldı ama,eskisi gibi tatlı krizlerine girmiyorum.

bugün kahvaltı
bi çay bardağı çiğ badem,iki yumurtalı peynirli omlet,iki üç zeytin,bi medine hurması,şekersiz çay

akşama balık salata var :)

Yaz yaz, sen yazmassan olmaz. :)

peki canim ozelden yazayım sana o zaman..Gül abla şok olur görürse:) iki üç güne sıkıntım gecerse eski kacamaksiz doğru menulerimle buradayim
Yani şimdide buradayimda menü yazmayim..yeni gelen arkadaslar yanlış anlayabilirler..doğru beslenme şekli sanabilirler..
Ama SPORUMU yazabilirim he he :)

ben mecimek çorbasını rondodan geçirerek hata mı yapıyrm
gül abla..
sanki hata yapıyr ve gi lerini düşüryr muyum
öyle mi diyor karatayda
peki rondadan geçmicekse napcaz

karatay a göre rondo - blendır olmamalı ....ben mercimeği biraz fazla haşlıyorum dağılıyor kız blendırdan geçmiş seviyor onunkini geçiriyorum

gül ablaaaaa
hazır cadı fırsat vermiş gireym dedim..beni bu kadar uzun gördünüz mü hiç

ilk defa bu kadar uzun gördüm seni alışınca insanın aklı burada kalıyor....eve veya işe girince ilk işim pc yi açmak oluyor topiği açık bırakıp iş bittikçe dönüyorum bugün yetiştiremedim cevapları çoşmuşsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…