kızlar merhaba
kötü günler geçiriyorum o nedenle kaç gündür gelemedim..
cumartesi günü ben hastaydım etkisi pazar günü de kadar devam etti.. akşam oğlumu almaya gittiğimde komşu karnında isilikler olduğunu söyledi.. zaten 2 3 gündür huysuzdu, bişey mi dokundu vs derken dışarda 10 dk dolaştık eve gittiğimizde boynuna kadar artmıştı.. doktoru aradık gittik, o arada oğlum iyice halsizleşti. doktor baktı sonra kulağından ateşini bir ölçtü 39.3 çıktı inanamadık, alnında hiç yok ateş.. dr. viral enfeksiyon dedi, bazen ateş böyle olurmuş dışa döküntü şeklinde belli edermiş.. fitil verdi hemen eve geldik kendine geldi ama gece tekrar çıktı ve sabaha kadar düşüremedik..
dün de bi çıktı bi düştü derken akşam üzerinden sonra tekrar çıkmadı ateş çokşükür atlattık derken bezini değiştirirken bi baktım pipisinin üst kısmında sol tarafta bi şişlik, baya ele gelir sertçe.. ertesi gün geçmezse gideriz dedik, gece uyandı 1 gibi felaket bi şekilde ne yediyse çıkardı.. yorgan yastık yatak, 1 saat onları yıka makineye at oğlanı yıka vs, gece yine çok geç yattım.. sabah kalktık doktoru aradık gelin dedi, ultrason çekildi, kistik hydro diyorlarmış, su toplamış kist şeklinde ama hastalıkla alakası yok dedi, korkulcak bişi yok dedi takip etcez dedi ama ben hiç güvenmiyorum burdaki doktorlara.. türkiyeye gidince götürcem..
benim hastalığım oğlanın hastalığı birbirine girdi..
benim midem daha yeni yeni düzeliyor, bu koşturmacada karatay yapmaya çalışıyorum ama daha az yiyebiliyorum, et hiç yemedim düzeleyim diye, yumurta bir akşam yedim sadece.. dün zaten felaket bir gündü, oğlan kek istedi, hasta diye yaptım peşinden bize yemek yaptım, sonra haftasonu temizlik yapamamıştım her taraf felaket toz olmuştu evi temizledim, sonra geceki olaylar derken perişan haldeyim..menü yazamıcam geçmişe bakamıcam.. beni affedin öpüyorum...
Gül abla diyorum çünkü sizi bayadır uzaktan takip ediyorum çok samimi şekilde yazışıosunuz kaçırmaya kıyamıyorum şu an işteyim müdür yakalasa oyar beni :) bende aranıza katılmak istiyorum... Boyum 1.56 kilom 54 hdef: 50 amacım sağlıklı şekilde hedefe ulaşmak ve sizlerle sohbet etmek .. Ebnide aranıza alırsanız çok mutlu olurum .
kızlar merhaba
cumartesi günü ben hastaydım etkisi pazar günü de kadar devam etti.. akşam oğlumu almaya gittiğimde komşu karnında isilikler olduğunu söyledi.. zaten 2 3 gündür huysuzdu, bişey mi dokundu vs derken dışarda 10 dk dolaştık eve gittiğimizde boynuna kadar artmıştı.. doktoru aradık gittik, o arada oğlum iyice halsizleşti. doktor baktı sonra kulağından ateşini bir ölçtü 39.3 çıktı inanamadık, alnında hiç yok ateş.. dr. viral enfeksiyon dedi, bazen ateş böyle olurmuş dışa döküntü şeklinde belli edermiş.. fitil verdi hemen eve geldik kendine geldi ama gece tekrar çıktı ve sabaha kadar düşüremedik..
dün de bi çıktı bi düştü derken akşam üzerinden sonra tekrar çıkmadı ateş çokşükür atlattık derken bezini değiştirirken bi baktım pipisinin üst kısmında sol tarafta bi şişlik, baya ele gelir sertçe.. ertesi gün geçmezse gideriz dedik, gece uyandı 1 gibi felaket bi şekilde ne yediyse çıkardı.. yorgan yastık yatak, 1 saat onları yıka makineye at oğlanı yıka vs, gece yine çok geç yattım.. sabah kalktık doktoru aradık gelin dedi, ultrason çekildi, kistik hydro diyorlarmış, su toplamış kist şeklinde ama hastalıkla alakası yok dedi, korkulcak bişi yok dedi takip etcez dedi ama ben hiç güvenmiyorum burdaki doktorlara.. türkiyeye gidince götürcem..
benim midem daha yeni yeni düzeliyor, bu koşturmacada karatay yapmaya çalışıyorum ama daha az yiyebiliyorum, et hiç yemedim düzeleyim diye, yumurta bir akşam yedim sadece.. dün zaten felaket bir gündü, oğlan kek istedi, hasta diye yaptım peşinden bize yemek yaptım, sonra haftasonu temizlik yapamamıştım her taraf felaket toz olmuştu evi temizledim, sonra geceki olaylar derken perişan haldeyim..menü yazamıcam geçmişe bakamıcam.. beni affedin öpüyorum...
Merhaba kızlar. Kontrolden geldim bebeğim canlanmış pıtır pıtır pıtır atıyordu kalbi.
Herşey yolunda
sabah kahvaltın çok eksik canım 5 km koşmak istemiyorsan kahvaltı yapmalısın kahvaltı 5 km koşuya eşit yağ yakıyor
diğer öğünlerin iyi[/QUOTdün pzartesi olunca zor uyandım çocukları uyandır hazırla kendim işe yetiş derken ancak 2 yumurta yiyebildim. vaktim azdı. ama bugün ders oldu erkenden yaptım güzelce kahvaltımı
kızlar merhaba
şTam bir kolin deposu
Besinler içerisinde en iyi kolin kaynağı yumurtadır. Kolin yumurtanın sarısında yer alır ve sadece günde bir yumurta yemekle günlük kolin ihtiyacının üçte biri karşılanır. Kolin beyin sağlığı ve karaciğer sağlığında mükemmel görevler üstlenen bir moleküldür. Yangısal süreçlerin bastırılmasında, yani yaşlılığın yavaşlatılmasında ve yaşlılıkla ilgili hastalıkların geciktirilmesinde de kolin mükemmel görevler üstlenir.
Kilo kontrolünü kolaylaştırıyor
İşte size dördüncü bir neden daha: Bana göre yumurta kilo vermek isteyenler için de mükemmel bir besindir. Yüksek protein içeriği nedeniyle tok tutucudur. Kalori değeri oldukça sınırlıdır.
Kahvaltıda her gün bir yumurta yiyenler daha kolay kilo kaybetmekte, bel çevreleri daha hızlı incelmektedir.
Yumurta beyazının kalori içeriği ise yok denecek kadar azdır, kolesterol değeri ise sıfırdır.
Yumurta beyazı ile hazırlanmış sebzeli bir omlet hemen her kilo verme diyetinin baş tacıdır.
osman müftüoğlunun yazısından alıntıdır...
Merhaba kızlar. Kontrolden geldim bebeğim canlanmış pıtır pıtır pıtır atıyordu kalbi.
Herşey yolunda
Herşey yolunda
İlahi hatce abla hiç güleceğim yoktu ikiz hemde yeşil yeşil gözlü. Geçen kuaföre gittim dedi ki bak senin ikizin olacak. Dedim yok artık. Olsa ne yaparsın dedi ben de olmazki dedim ama olsa önce şaırır sonra sevinirim dedim. Hemen sonra bir kadın geldi kadın karnı burnunda gebe, dedi ki bak ikiz dedim bu kadın geldi ve karnındaki ikiz dedi
Çift yumurta ikizleri genetik anneden geçer benim anne tarafımda ikiz yok hiç kuşaklar öncesinde bile. Tek yumurta ikizi desen her 100 gebelikten birinin üçte biri kadar bir olasılığı var. Yani 300 de 1 gibi bir ihtimal. Bana da vurmaz herhalde. Bir sürü kişinin ağzında bir ikiz lafıdır gidiyor ama hayırlısı bakalımYeşil göze gelince, eşmin ailesi göçmen babanne, ve dedeler hep maviş maviş ama gelgelelim eşimin annesinin babasının kardeşinin gözler kahve ama elamsı bir kahve . Benim dee anneannem renkli gözlüymüş bir de babamın dedesi renkli gözlüymüş. Taaa onlardan resesif genler buluşur da benim çocuğumda açığa çıkar mı bilmem Allah hayırlısını versin diyelim
Amin. Inşallah. Bebek canım bebekler değil. Bugün gördük ultrasonda tek bebeğim var :)amin,inşallah ,Allah sağlıklısıyla hayırlısıyla kucağına lamğı kısmet etsıin,canım.beklicez görücez ,inşallah,bebekmi,bebeklermi))))
Maşallah,çok sevindim..
Amin. Inşallah. Bebek canım bebekler değil. Bugün gördük ultrasonda tek bebeğim var :)
Canlarimmmmm,hepinize butun kalbimle simsicacik aydinlik mutlu huzur dolu bir gun devami diliyorum.Ekincigim sevinciniz daim olsun,yuce rabbim tamamina erdirsin insaallah yavrum.Bluebottlecigim,cok gecmis olsun yavrum,oglununda cikan o beze icin sakin endiselenme( tabii ki bir anne olarak en dogal sekilde uzulur insan),soyleki,viral hastaliktan dolayi vucudun en hassas bolgesinde cikmis ,cunku lenf bezleri neredeyse,ya kasik bolgesinde,ya kulak alti bademcik bolgesinde ya da koltuk alti bolgesinde cikar.Bu cikan bezeler saglikli vucudun viruslere tepkisidir.Seni cok iyi anliyorum konumundan dolayi ,bu yuzden tecrubelerimide katarak nacizane teselli etmek ,yaninda olmayi hissettirebilmek istedim.Insaallah on onbir gun sonra dunyanin en mukemmel dr.lari olan Turk doktorlarimizda muayene edip kalbine su serperler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?