Eline sağlık.
KİLO VERENLER:46
Babymom. :1,46:
Canansu60 : 1,35
Selensu: 1,19
Yena 0,87:92: :92::92:
Niceerendiz:0,83:46
Mydenizz. :0,78
Hatçe33. :0,77
Teoson. :0,70
Müzikci. :0,55
ÇiseNaz : 0,12
Kedi83. :0,44
Gül0663 : 0,43
Lastrose6 : -0,20
Sabit kalanlar::
Evrim kuzey
Aburcubur81
Selensu82
Hamişler :
Prenscim : sabit
Bildirim yapmayanlar
Emriye88
Fmgenç
Bluebottle
Ria
Kainia
Ekin06
Sevdim3737
Yeniler :13::13::13::13::13::13::13::13::13:
meyra____
EvrimKuzey
Evet, iyi. Ama bize ekmek iyi değilmiş ve tavuk, hindi eti zararlıymış. Kırmızı et faydalıymış, süt ürünleri de faydalı.Ve sabah güneş doğmadan önce kalkmalıymışız. Hazır vitaminler özellikle b grubuna zararlıymış. Koyun, kuzu, keçi etleri B grubu için şifaymış.
Kedi83. :0,44:naza
Evrim kuzey
Aburcubur81
Selensu82
Hamişler :
Bildirim yapmayanlar
Emriye88
Fmgenç
Bluebottle
Ria
Kainia
Ekin06
Sevdim3737
meyra____
EvrimKuzey
Ekmek hiçbir grup için, özellikle et yanında iyi değilmiş. Rica ederim.Kuzu etini kokusundan dolayı hiç sevmiyorum...Ekmeği de iyi ki yemiyoruz artık...
Sağol bilgiler için..
bende aynısını düşünmüştüm işe götürürüken karıştırıp götürüyordum :) şu kavrulmamışları yemesen iyi olacak kg sorunun yok ama onlar trans yağ şekerimSabah 5 tibet egzersizi (10 dk. sürüyor. Çakralara, endokrin bezlerine vs… etki eden egzersizlerdir)
Yoğurt, zencefil, zerdeçal, tarçın, zeytinyağı (bugün bütün bu baharatları bir kapta karıştırdım, hergün tek tek hepsinden koymak zor geliyordu, artık, 3 çay kaşığı aynı kaptan koyacağım.Çünkü hepsinden 1'er çay kaşığı koyuyordum.
KAHVALTI
1 muz, birkaç badem
Kavrulmuş fındık, fıstık
3 haşlanmış yumurta
11 Zeytin
Peynir
Turp, yer elması (zeytinyağı, limon)
Siyah çay (limonlu)
Türk Kahvesi
Melisa, karanfil çayı
AKŞAM YEMEĞİ
Kapuska
Karalahana sarması (doyduğum halde, ziyan olmasın diye yedim)
Jillian 3/6 yaptım
Karbonatlı Su
SU (ARALARDA)
o kadarcık şeye sevinemedim çünki pazartesi daha da düşüktüKilo vermene çok sevindim canım...Moralin düzelmiştir değimi.? Üzülüyordun doğal olarak...
Darısı önümüzde ki haftalara..
Bugün yediklerim..
Sabah,
2 yumurta
1 çay bardağı fıstık
Peynir
10 zeytin
Yeşillik
2 gün kurusu
2 kahve
Akşam,
Kıymalı karnabahar
bulgur
Turşu
Karnabahar dün pek rağbet görmedi..Bugün sadece ben yedim dolayısyla hala bitmedi..Yarın yermiyim bilmiyorum atmaya da kıyamıyorum
40 dk. yürüyüş
canım ellerine sağlık.. ne güzel herkes kilo vermiş ben sabah girip yazmıştım bu hafta tartılamadım bildirim yapamıyacağım diye ama arada kaynadı herhalde.. annemlerde olduğm için kaldı... herkesi kutlarım pazartesi sabah bende tartılırım bakalım gitmiş mi gelniş mi kilolar...
bugün yediklerim .
sabah bir portakallı kkk saat 9.00
15.00 barbunya, salata, 2 parça tavuk
acıkır gibi oldum 19.30 tarçınlı yoğurt ydim.. ufaklığı arabasına koyoum 40 dk kadar yürüdük beraber...
pazar günü dörüş var ankaraya. ne çabuk geçti günler
sabah 9.30
kilo verdiğim için pek mutlu oldum ve kendimi ödüllendirdim
3 tane yumurtalı bol kavurmayla :))
çökelek
ceviz
turp havuç
kefir
zeytin yemeyi unuttum, sonra da yiyemedim çok toktum diye
akşam 17.30
ayran
yeşil salata
pazı sarması
sade kavurma
Kedi83. :0,44
Evrim kuzey
Aburcubur81
Selensu82
Hamişler :
Bildirim yapmayanlar
Emriye88
Fmgenç
Bluebottle
Ria
Kainia
Ekin06
Sevdim3737
meyra____
EvrimKuzey
Cuma nobet zor olur hem haftanin hem nobetin yorgunlugu gecmis olsun iyice dinlenirsiniz haftasonu insallah.
İşyerinde almışlar, ben de yiyorum. Az az alıncada çok masraflı oluyor.bende aynısını düşünmüştüm işe götürürüken karıştırıp götürüyordum :) şu kavrulmamışları yemesen iyi olacak kg sorunun yok ama onlar trans yağ şekerim
o kadarcık şeye sevinemedim çünki pazartesi daha da düşüktü
geçen hafta benimde öyle oldu kimse yemedi bitirmek için uğraştım baktım bitmeyecek difriz e koydum kalanıda yumurta kırdım hem sabah hem akşam yedim...
İşyerinde almışlar, ben de yiyorum. Az az alıncada çok masraflı oluyor.Bu sabah çiğ badem aldım, yarın kavrulmuş yok. Datçadan bir ara badem siparişi vereyim en iyisi.
Ben kuruyemişçiden 10 tl.'lik aldım.pazardan topluca al iyi oluyor hemde hesaplı oluyor,,,,,,,datça bademi en son gördüğümde 55 tl idi ben pazarda 38 e buldum iri iri biraz küçüğüde 35 ...sen kaça almıştın
Ben kuruyemişçiden 10 tl.'lik aldım.Kilosu kesin pahalıdır. Yarın maranki pazarı var, merak ediyorum ama üşengeçlikten gitmiyorum. Belki kuruyemiş vardır. Varmıdır acaba. Bir gün pazarda kuruyemiş satan kişinin kuruyemişleri yiyip, kabukları ağzından kuruyemişlerin üzerine attığını gördüm, onun için pek almak istemiyorum pazardan.
ona bakılırsa çuvallara koyarken kim bilir nerelere sürüyorlar, kırarken örtünün üstüne kırıp koyacak halleri yok ya yerlere atıp toplayıp çuvallıyorlardır,,,,int te görmüştüm kırmızı biberleri kurutmak için yol kenarına dizmişler tırlar geçiyor eksozlar pislikler üzerinde
Altta yeşil kahve reklamı verilmiş hemen, birde göbeği gösteriyor.
merak edip onu araştırmadın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?