Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Gül abla, kan grubu kitabında diyor ki, b grubu olanların sindirim sistemleri güçlü enzimlere sahiptir. Deyim yerinde ise B gruplarının asitleri taşın üstüne damıtılsa onu bile eritir

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

çok şanslı bir grupmuş

Yaaa Canan Abla , sen süpersin, süper. nasıl yaptın yine ya. tam bir kilo. müthişssin.
aynadaki görüntün için, görmesem de eminim ki süperdir. 90lar senin için tarih oldu, ver elini 70ler, 60lar. valla sahane ya :)

ayrıca çok teşekkür ederim güzel dileklerin için

KİLO VERENLER :46

Babymom. :1,46 :
Canansu60 : 1,35
Selensu: 1,19
Yena 0,87 :92: :92::92:
Niceerendiz:0,83 :46
Mydenizz. :0,78
Hatçe33. :0,77
Teoson. :0,70
Müzikci. :0,55
ÇiseNaz : 0,12
Kedi83. :0,44
Gül0663 : 0,43
Lastrose6 : -0,20

Sabit kalanlar: :
Evrim kuzey
Aburcubur81
Selensu82

Hamişler :

Prenscim : sabit

Bildirim yapmayanlar

Emriye88
Fmgenç
Bluebottle
Ria
Kainia
Ekin06
Sevdim3737

Yeniler :13::13::13::13::13::13::13::13::13:

meyra____
EvrimKuzey

Ay nası yaptım olmuşkine hatam varmı acaba işteyim hala kontrol ettim ama düzgün dimi gül abla

Sevgili babymom,gonulden tebrikler canim benim,kutlarim,kutlarim.Listedeki butun can dostlarima sevgilerimi gonnderiyorum.Canim niceerendenizcigim,guzel yuregin,guzel dileklerin icin coook sagool canim benim.

Eline sağlık.

ellerine sağlık canım, çok güzel olmuş ve bol nazar boncuklu bir liste olmuş ama boncukları da haketmişiz topik olarak aburcubur81 regl olduğu halde sabitse kg vermiştir normalde, bu durumda topiğimiz deki herkes bu hafta kg vermiş oluyor

Sabah 5 tibet egzersizi (10 dk. sürüyor. Çakralara, endokrin bezlerine vs… etki eden egzersizlerdir)

Yoğurt, zencefil, zerdeçal, tarçın, zeytinyağı (bugün bütün bu baharatları bir kapta karıştırdım, hergün tek tek hepsinden koymak zor geliyordu, artık, 3 çay kaşığı aynı kaptan koyacağım. Çünkü hepsinden 1'er çay kaşığı koyuyordum.

KAHVALTI
1 muz, birkaç badem
Kavrulmuş fındık, fıstık
3 haşlanmış yumurta
11 Zeytin
Peynir
Turp, yer elması (zeytinyağı, limon)
Siyah çay (limonlu)

Türk Kahvesi
Melisa, karanfil çayı

AKŞAM YEMEĞİ
Kapuska
Karalahana sarması (doyduğum halde, ziyan olmasın diye yedim)

Jillian 3/6 yaptım

Karbonatlı Su
SU (ARALARDA)

Son düzenleme:

Kilo vermene çok sevindim canım...Moralin düzelmiştir değimi.? Üzülüyordun doğal olarak...
Darısı önümüzde ki haftalara..

Ben B grubuyum..İYi bişey anladığım

Eline sağlık..Çok güzel olmuş tablo..

Bugün yediklerim..

Sabah,
2 yumurta
1 çay bardağı fıstık
Peynir
10 zeytin
Yeşillik
2 gün kurusu

2 kahve

Akşam,
Kıymalı karnabahar
bulgur
Turşu

Karnabahar dün pek rağbet görmedi..Bugün sadece ben yedim dolayısyla hala bitmedi..Yarın yermiyim bilmiyorum atmaya da kıyamıyorum

40 dk. yürüyüş

Kilo vermene çok sevindim canım...Moralin düzelmiştir değimi.? Üzülüyordun doğal olarak...
Darısı önümüzde ki haftalara..

Ben B grubuyum..İYi bişey anladığım

Evet, iyi. Ama bize ekmek iyi değilmiş ve tavuk, hindi eti zararlıymış. Kırmızı et faydalıymış, süt ürünleri de faydalı. Ve sabah güneş doğmadan önce kalkmalıymışız. Hazır vitaminler özellikle b grubuna zararlıymış. Koyun, kuzu, keçi etleri B grubu için şifaymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…