Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Bugün tavuk alacağım, haftada 1 geliyormuş. Ama kan grubu kitabında tavuğun bana zararlı olduğunu söylüyor. 4 aydır neredeyse hiç yemedim. Ceviz büyüklüğünde 1 defa yemiştim. Ama bu hafta yiyeceğim. Sonra almam daha herhalde, ya da nadir.

yedikten sonra sıkıntı hissetmiyorsan arada bir ye....ben süt ve peyniraltı suyundan sonra hisediyordum kan grubuna baktığımda bana zararlı olduğunu da görmüştüm

ayyy yüzdeleri hiç yazmadımki ama be sadece kilo verenler sabitler hamilleri yazdım kilo verenleri eksi verdiği gran die yazdım bi msj olarak atıyorum şimdi
ben okurken yüzdeleride hesapladım ilk defa yapacağın için yardımcı olayım diye
özel msj atamıyorumki yeni üyelik olduğu için mail adresin varmı mail atıyım

ben mailimi mesaj atayım sana alacakmısın bakalım alamazsan haber ver

tebrikler gül ablacım az da olsa verebilmişsin,inşallah böyle gider..

Ben bir de tok karna tartıldım yine unutuyorum hiç aç karna daha tartılmadım,üzerimi giyerken aklıma geliyor.
Alırım herhalde muz,yumurta ,kuruyemiş artırdım sayılır bir ara hepten bırakmıştım bana çok geliyor..

Allahım okadar yoğunum ki 3 gündür ne yazılanları okuyabiliyorum nede yorum yazamıyorum
bana sorulan veya söylenen şeyler havada gibi kalıyor lütfen kusura bakmayın

evet canım azda olsa verebildim ama kabızlıkta mahvetti pazartesi -500 düm salı- çarşamba +700 oldum,,,kabız olmasaydım 1000 gitmişti

tok en az 1 kg farkediyor içtiğin sıvıya göre ...senin hamilelikten sonraki halin kedi den de beter olur

beni de kabızlık mahvediyor gül abla,ağlıcam bile bazen ( o kadar dikkat ediyorum,erik yiyorum..muzu sabah yiyorum ki etkisi geçsin diye yok nafile..demir ilacına 1 hafta ara vermiştim hemen düzeldim,dr.yine yazdı ( kullanmam şartmış..o yapıyor beni böyle..inşallah sen düzelirsin ne kadar zor ben bilirim(

geçen kediyede dedim,ben neden tok tartılıyorum diye unutuyorum hep.. kedi kadar asla yiyemem ama ,o benden fazla yiyor ben yine tığ gibi kalırım sanırım ..karataya devam ederim ama eksik yerim..

Kan ilacını bırakıcam fakat ;

Kan ilaçları da şu yüzden önemli:
1. Kansızlık bebeğin rahim içerisindeki gelişimini geriletebiliyor.
2. Bebişlerimizin kilosunun düşük olmasına sebep olabiliyor.
3. Erken doğum riskine yol açabiliyor.
4. Doğumda normal miktarda kan kaybının kan ilacı kullanmayan kansızlık olan kadınlarda tehlike yaratacak düzeylere ulaşmasına sebep olabiliyor.
5. Doğum sonrası annenin iyileşmesinde gecikme ve doğum sonrası annede enfeksiyon gelişme riskinde artış yaratabiliyor.

normal doğumda çok kan kaybı oluyor..ilk gebeliğimde kullanmadım,dr. bana vermedi belkide unuttu v.s. ben doğumda tam 10 kilo kaybettim ve doğum sonrasında 3-4 kez bayıldım 2 gün kendime gelemedim..serumla geçirdim...oğlumu hemen emziremedim ..o yüzden bırakamıyorum..

kedi o küçücük vücuda gerçekten benden de çok yiyor ama erittiği için kg yapmıyor bide veriyor

bırakma canım bende 3 ünde kullandım,,,,

gul abla spor yapinca kirilma basladi sendede tebrikler

tşkler inşallah kırılmadır canım...1 ayda 2 kg dan fazla aldım onların ödemi belkide ama durmak yok kafaya taktım dizlerim ağrısada yürüyüşü bu ay boyunca hergün yapacağım bakalım haşimato+menopoz mu benmi galip geleceğim

Canim Gulcugum benim,demekk ki sute ve peynir alti suyuna gida entoleransin varmis.Cok sukur insaallah devamida gelecek saglikla.Ne kadar cok sevindim anlatamam canim.:nazar:

Canim Gulcugum benim,demekk ki sute ve peynir alti suyuna gida entoleransin varmis.Cok sukur insaallah devamida gelecek saglikla.Ne kadar cok sevindim anlatamam canim.:nazar:

evet canım süt gaz yapıyor diye yıllardır pek içmezdim, peyniraltı suyuna başladıktan sonra kg almaya ve karın şişliği artmaya başlayınca biraz araştırdım

gida entoleransin danmış 10 gündür 2 sinide kestim

tşk ederim canım,,

ben sana sen bana yaklaşırsın demiştim ben 66.700 lerde sen 76 lardaydın 10 kg fark vardı, ben aldım sen verdin şimdi arada 4 kg kadar fark kaldı ... sende çok iyi gidiyorsun

Selam arkadaşlar biraz gec kaldim ama kilo bildirimi
Rumuz aburcubur 81
Baslangic tarihi 05.02.2014
Baslangic kilosu 69
Gecen hafta 67.8
Bu hafta 67.8
Fark 0
Toplam fark 1200 gr
Boy 170
Beden 40
Yas 32
Spor 2 gun yürüyüş
Yuzde 0

neden veremedinki canım,,,kaçamak olmuşmuydu aralarda,, gün geçince kim ne zaman kaçamak yaptı hatırlamak zor oluyor

Fmgenç
Bluebottle
Ria
Kainia
Sevdim3737
Ekin06
Emriye88

BİLDİRİM DAHA YAPMADILAR NAPİYİM YARINMI YAZARIM YADA GÜL ABLA YÜZDELERİ YAZICAMMI YAYINLAYIMMI SEN SÖYLE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…