Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

faydalımıymış ...reklamlar gerçekmiymiş

Çok iyi araştırmadım, bir iki yazı okumuşumdur, o da aklımda kalmadı. :)Geçen gün, sabah haberlerinde bahsediyordu, moda oldu. :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

hoş geldin canım
haftanın son günü baya yoruldun, hafta sonu fazla iş yapma bari dinlen biraz
teşekkür ederim canım,,inşallah kırılmıştır...
eşin geldimi seyahatteydi

tabiki sen galip geleceksin bundan eminim

wuawww ama A yim ben :)

nekadarr guzel bir liste bu ellerine saglik canim ///hepimize benden bir dilim pasta

Sevgili babymom,gonulden tebrikler canim benim,kutlarim,kutlarim.Listedeki butun can dostlarima sevgilerimi gonnderiyorum.Canim niceerendenizcigim,guzel yuregin,guzel dileklerin icin coook sagool canim benim.

cok tesekkurler Canan ablacigim gece yarilari yapiyorum genelde hareketlerimi sanirim uykuda yag yakmaya devam ediyorum ... hedefe giden yolda cekilen cile kutsaldir demis sevgili Victor Hugo o yuzden hepimiz tam gaz devam ins:13:

Hoşgeldin. :) Keşke çevremizdekilerde bilinçli olsa, ama kimsenin işine gelmiyor. Bu aralar bizim evde hamur işi çok yapılmaya başladı. Abur cubur giriyor eve. 4 aydır, hazır olarak yarım galeta yedim, arada bitter çikolata, onada % 80 kakaoluya izin vardı onun için. :) Ama bu aralar hiç yemedim. Birde annem şu hamur işlerini yapmasa süper olacak.:)

hoş geldin canım
haftanın son günü baya yoruldun, hafta sonu fazla iş yapma bari dinlen biraz
teşekkür ederim canım,,inşallah kırılmıştır...
eşin geldimi seyahatteydi

Geldi ablacim iş gorusmesi icin gitmisti cok oldu doneli
Dinlenmeye calisicam ama hem calisan hem ev hanimi butun calisanlar temizlik yapcam baska isim yok şükür 1gun temizlik yapar 1gun dinlenirim insallah

faydalımıymış ...reklamlar gerçekmiymiş

Çok iyi araştırmadım, bir iki yazı okumuşumdur, o da aklımda kalmadı. :)Geçen gün, sabah haberlerinde bahsediyordu, moda oldu. :)

Önce bir süre insanlar kullansın, bakalım sonra bir sorun çıkmasın. :) Şimdi iyi diyorlar ama sonra ne derler bilmiyorum.

Son düzenleme:

Hosbulduk canim cok haklisin ben evde 1 kisiyle uğraşıyorum degistirebilmek icin, simdilik sadece zorla ekmegi biraktirabildim zamanla insallah beslenme alışkanlığını degistirir senin isin daha zor annene baglisin ne pisirirse bi yerde yemek zorunda kaliyorsundur
Benimde kan grubum ab ama cok doğru bilgi Nerede var bilemedim birde yesil kahveyi arastirmak istiyorum bildiğin siteler varsa canim...

annen e ayakkabıları boşa aldın hem yürüyor hem pasta börekler yiyor,,,onun yerine yemeyip yürüse glukoz u da düşer sağlıklı da beslenir

uyaninca karbonatli su

12.00 kk kahvaltisi+1 kivi+1 hurma+ yesil cay

18.00 1 tabak yesil mercimek yemegi+yogurt+yesil cay

gun icinde 1 surahi limonlu cubuk tarcinli su

egzersiz: Tibet 7li+1.15 sny plank+ jillian 35dklik Karin videosu

annen e ayakkabıları boşa aldın hem yürüyor hem pasta börekler yiyor,,,onun yerine yemeyip yürüse glukoz u da düşer sağlıklı da beslenir
Bu sabah çıkarken besmele çekiyor, inşallah hep yürürüm diye. Akşam bir geldim, kurabiye kokuyor. İç artmıştı galiba, onun için yapmış. Hem kurabiye bitsin bir an önce evde kalmasın diyor, bir yandan da yapıyor. Hep kardeşimin yüzünden. Sürekli birşeyler isteyip duruyor.

gece kuşlarına sende katıldın

bu hafta hepimiz tam gazdık süperdi herkes kg vermişti

Geldi ablacim iş gorusmesi icin gitmisti cok oldu doneli
Dinlenmeye calisicam ama hem calisan hem ev hanimi butun calisanlar temizlik yapcam baska isim yok şükür 1gun temizlik yapar 1gun dinlenirim insallah

benimde pazartesiye kadar misafirim var ne zaman iş yapacağım bilmiyorum, tam bu hafta dip köşe yapayım diyorum biri geliyor üstün körü yapmak zorunda kalıyorum yetiştirmek için,,,,

benimde pazartesiye kadar misafirim var ne zaman iş yapacağım bilmiyorum, tam bu hafta dip köşe yapayım diyorum biri geliyor üstün körü yapmak zorunda kalıyorum yetiştirmek için,,,,

Nedir bizim cilemiz bitmek tukenmek bilmiyor:)))(şükür allahima ugrasacak islerimiz var sevenlerimiz varki olmamasi cok daha zor) allah kolaylik versin Gül abla

Önce bir süre insanlar kullansın, bakalım sonra bir sorun çıkmasın. :) Şimdi iyi diyorlar ama sonra ne derler bilmiyorum.
bende onun için araştırmadım daha biraz kullansın insanlar sonuçlar ne olacak bakalım

annen senin kadar istikrarlı değilki,,, yapınca da yiyordur

uyaninca karbonatli su

12.00 kk kahvaltisi+1 kivi+1 hurma+ yesil cay

18.00 1 tabak yesil mercimek yemegi+yogurt+yesil cay

gun icinde 1 surahi limonlu cubuk tarcinli su

egzersiz: Tibet 7li+1.15 sny plank+ jillian 35dklik Karin videosu

afiyet olsun canım,,,istediğin kg ya gelene kadar hurma yemesen, hoca ramazan da bile yemeyin demişti daha önce yazdım mı hatırlayamadım

:)))) pek bir istikrarsiz gördüm anneni saka yapiyorum ama sabah ayri aksam ayri kadincagiz napsin iki kizida farklı seyler istiyor sanirim anneni degilde kizkardesini degistirmen gerekiyor

bende onun için araştırmadım daha biraz kullansın insanlar sonuçlar ne olacak bakalım

annen senin kadar istikrarlı değilki,,, yapınca da yiyordur

Aslında yürüyüşü bir ara iyi yapıyordu ama tatlıyı çok seviyor ve yiyor.

afiyet olsun canım,,,istediğin kg ya gelene kadar hurma yemesen, hoca ramazan da bile yemeyin demişti daha önce yazdım mı hatırlayamadım

yazmistin ablacimda Sabah ufakligin kahvaltisina katarken atiyorum agzima bir tane enerjim gelsin diye; Sabah once cocuklari yedir sonRa benim yemem uyandiktan 2 saat sonrayi buluyor. ikisi ayri ayri yedigi icin uyaninca onlari hallediyorum. kahvaltimin bittigi saati yaziyorum ben menu bildiriminde. on saate zor yiyorum dadaniolar surekli :)

Nedir bizim cilemiz bitmek tukenmek bilmiyor:)))(şükür allahima ugrasacak islerimiz var sevenlerimiz varki olmamasi cok daha zor) allah kolaylik versin Gül abla

sağol canım
gençken çekiliyor da yaşlanınca her yerinde bişey çıkıyor hem iş hem ev hem misafir vücut kaldırmıyor

ben 30 lu yaşlardayken 1 günde evin bütün işini cam kapı genel temizlik bitirirdim 40 yaşını geçmiş olan komşu gençsin çocuklarla bile 1 günde bitiriyorsun ben de gun gun yapıyorum benim yaşıma gelince görürüm seni derdi...onun yaşına gelince görmedim o zamana çocuk sayısı 3 e çıktı mecburen hep iş yapmak zorundaydım onun çocukları büyük olduğu için birazda tembellik vardı evde olduğu halde ağırdan alırdı 40 yaşında kendini yaşlı görürdü bende 50 yaşına gelince yapamamaya başladım 1 saatlik süpürme 2 saati buluyor 1 odayı temizliyorum belim ağrıyor 10 dkk sırt üstü yatıyorum diğer odayı temizliyorum tekrar 10 dkk yat derken böyle böyle işmi biter kızlar rica minnet yaparsa dünyalar benim oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…