Biraz araştırdım. :)))
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
faydalımıymış ...reklamlar gerçekmiymiş
Bennn geldimm cok yorgunum ama yazılanları okudum cok mutlu oldum gül abla şeytanın bacağını sonunda kirmana sevindim insallah yavasta olsa tekrar basladi kilo vermen , canan abla sende Supersin nasil güzel gidiyor böyle kilolar massllahin var eminim goruntude inanılmaz bir değişim vardır darisi bizlere olsun ayrica topigimizin 2 büyüğüne saygı ve sevgilrimi iletiyorum çok ilgili ve naziksiniz Öpücüklerimi yolluyorum size
Herkes kilo vermiş bu hafta cook tebrik ediyorum herkesi hepinizi seviyorum birligimiz beraberligimiz hic bozulmasin hep beraber destekle kilolari verelim inşallah
Kedicim ihtiyacin olmamasina ragmen saglikli olmak adına karatay beslenme tarzını uygulamana ayrica gebelerimizin kendi ve bebisleri icin saglkkli beslenmelerine çok mutlu oluyorum herkesin bilincli olması ne guzel
tşkler inşallah kırılmadır canım...1 ayda 2 kg dan fazla aldım onların ödemi belkide ama durmak yok kafaya taktım dizlerim ağrısada yürüyüşü bu ay boyunca hergün yapacağım bakalım haşimato+menopoz mu benmi galip geleceğim
Gül abla, kan grubu kitabında diyor ki, b grubu olanların sindirim sistemleri güçlü enzimlere sahiptir. Deyim yerinde ise B gruplarının asitleri taşın üstüne damıtılsa onu bile eritir
KİLO VERENLER
Babymom. :1,46
Canansu60 : 1,35
Selensu: 1,19
Yena 0,87:92: :92::92:
Niceerendiz:0,83:46
Mydenizz. :0,78
Hatçe33. :0,77
Teoson. :0,70
Müzikci. :0,55
ÇiseNaz : 0,12
Kedi83. :0,44
Gül0663 : 0,43
Lastrose6 : -0,20
Sabit kalanlar::
Evrim kuzey
Aburcubur81
Selensu82
Hamişler :
Prenscim : sabit
Bildirim yapmayanlar
Emriye88
Fmgenç
Bluebottle
Ria
Kainia
Ekin06
Sevdim3737
Yeniler :13::13::13::13::13::13::13::13::13:
meyra____
EvrimKuzey
Sevgili babymom,gonulden tebrikler canim benim,kutlarim,kutlarim.Listedeki butun can dostlarima sevgilerimi gonnderiyorum.Canim niceerendenizcigim,guzel yuregin,guzel dileklerin icin coook sagool canim benim.
Bennn geldimm cok yorgunum ama yazılanları okudum cok mutlu oldum gül abla şeytanın bacağını sonunda kirmana sevindim insallah yavasta olsa tekrar basladi kilo vermen , canan abla sende Supersin nasil güzel gidiyor böyle kilolar massllahin var eminim goruntude inanılmaz bir değişim vardır darisi bizlere olsun ayrica topigimizin 2 büyüğüne saygı ve sevgilrimi iletiyorum çok ilgili ve naziksiniz Öpücüklerimi yolluyorum size
Herkes kilo vermiş bu hafta cook tebrik ediyorum herkesi hepinizi seviyorum birligimiz beraberligimiz hic bozulmasin hep beraber destekle kilolari verelim inşallah
Kedicim ihtiyacin olmamasina ragmen saglikli olmak adına karatay beslenme tarzını uygulamana ayrica gebelerimizin kendi ve bebisleri icin saglkkli beslenmelerine çok mutlu oluyorum herkesin bilincli olması ne guzel
hoş geldin canım
haftanın son günü baya yoruldun, hafta sonu fazla iş yapma bari dinlen biraz
teşekkür ederim canım,,inşallah kırılmıştır...
eşin geldimi seyahatteydi
tabiki sen galip geleceksin bundan eminim
wuawww ama A yim ben :)
nekadarr guzel bir liste bu ellerine saglik canim ///hepimize benden bir dilim pasta
cok tesekkurler Canan ablacigim gece yarilari yapiyorum genelde hareketlerimi sanirim uykuda yag yakmaya devam ediyorum ... hedefe giden yolda cekilen cile kutsaldir demis sevgili Victor Hugo o yuzden hepimiz tam gaz devam ins:13:
faydalımıymış ...reklamlar gerçekmiymiş
Önce bir süre insanlar kullansın, bakalım sonra bir sorun çıkmasın. :) Şimdi iyi diyorlar ama sonra ne derler bilmiyorum.Çok iyi araştırmadım, bir iki yazı okumuşumdur, o da aklımda kalmadı. :)Geçen gün, sabah haberlerinde bahsediyordu, moda oldu. :)
Hoşgeldin. :) Keşke çevremizdekilerde bilinçli olsa, ama kimsenin işine gelmiyor. Bu aralar bizim evde hamur işi çok yapılmaya başladı.Abur cubur giriyor eve. 4 aydır, hazır olarak yarım galeta yedim, arada bitter çikolata, onada % 80 kakaoluya izin vardı onun için. :) Ama bu aralar hiç yemedim. Birde annem şu hamur işlerini yapmasa süper olacak.:)
Hoşgeldin. :) Keşke çevremizdekilerde bilinçli olsa, ama kimsenin işine gelmiyor. Bu aralar bizim evde hamur işi çok yapılmaya başladı.Abur cubur giriyor eve. 4 aydır, hazır olarak yarım galeta yedim, arada bitter çikolata, onada % 80 kakaoluya izin vardı onun için. :) Ama bu aralar hiç yemedim. Birde annem şu hamur işlerini yapmasa süper olacak.:)
Bu sabah çıkarken besmele çekiyor, inşallah hep yürürüm diye. Akşam bir geldim, kurabiye kokuyor. İç artmıştı galiba, onun için yapmış. Hem kurabiye bitsin bir an önce evde kalmasın diyor, bir yandan da yapıyor. Hep kardeşimin yüzünden. Sürekli birşeyler isteyip duruyor.annen e ayakkabıları boşa aldın hem yürüyor hem pasta börekler yiyor,,,onun yerine yemeyip yürüse glukoz u da düşer sağlıklı da beslenir
tabiki sen galip geleceksin bundan eminim
wuawww ama A yim ben :)
nekadarr guzel bir liste bu ellerine saglik canim ///hepimize benden bir dilim pasta
cok tesekkurler Canan ablacigim gece yarilari yapiyorum genelde hareketlerimi sanirim uykuda yag yakmaya devam ediyorum ... hedefe giden yolda cekilen cile kutsaldir demis sevgili Victor Hugo o yuzden hepimiz tam gaz devam ins:13:
Geldi ablacim iş gorusmesi icin gitmisti cok oldu doneli
Dinlenmeye calisicam ama hem calisan hem ev hanimi butun calisanlar temizlik yapcam baska isim yok şükür 1gun temizlik yapar 1gun dinlenirim insallah
benimde pazartesiye kadar misafirim var ne zaman iş yapacağım bilmiyorum, tam bu hafta dip köşe yapayım diyorum biri geliyor üstün körü yapmak zorunda kalıyorum yetiştirmek için,,,,
bende onun için araştırmadım daha biraz kullansın insanlar sonuçlar ne olacak bakalımÖnce bir süre insanlar kullansın, bakalım sonra bir sorun çıkmasın. :) Şimdi iyi diyorlar ama sonra ne derler bilmiyorum.
Bu sabah çıkarken besmele çekiyor, inşallah hep yürürüm diye. Akşam bir geldim, kurabiye kokuyor. İç artmıştı galiba, onun için yapmış. Hem kurabiye bitsin bir an önce evde kalmasın diyor, bir yandan da yapıyor. Hep kardeşimin yüzünden. Sürekli birşeyler isteyip duruyor.
uyaninca karbonatli su
12.00 kk kahvaltisi+1 kivi+1 hurma+ yesil cay
18.00 1 tabak yesil mercimek yemegi+yogurt+yesil cay
gun icinde 1 surahi limonlu cubuk tarcinli su
egzersiz: Tibet 7li+1.15 sny plank+ jillian 35dklik Karin videosu
Bu sabah çıkarken besmele çekiyor, inşallah hep yürürüm diye. Akşam bir geldim, kurabiye kokuyor. İç artmıştı galiba, onun için yapmış. Hem kurabiye bitsin bir an önce evde kalmasın diyor, bir yandan da yapıyor. Hep kardeşimin yüzünden. Sürekli birşeyler isteyip duruyor.
bende onun için araştırmadım daha biraz kullansın insanlar sonuçlar ne olacak bakalım
annen senin kadar istikrarlı değilki,,,yapınca da yiyordur
afiyet olsun canım,,,istediğin kg ya gelene kadar hurma yemesen, hoca ramazan da bile yemeyin demişti daha önce yazdım mı hatırlayamadım
Nedir bizim cilemiz bitmek tukenmek bilmiyor:)))(şükür allahima ugrasacak islerimiz var sevenlerimiz varki olmamasi cok daha zor) allah kolaylik versin Gül abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?