Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Canlarimmm,sevgili can dostlarim hepimizin dunya kadinlar gunumuz kutlu olsun.Saglikla,mutlulukla,huzurla insaallah,yuce rabbim butun hayallerinizi gercege donustursun.

amin hepimizin kutlu olsun. burda kadinlar bayrami diye geciyor ve resmi tatil

ablacim Allah yardimcin olsun ayni evde ayri telden calindigi zamanlar cok zor oluyor biliyorum. Sabrinin mukafatini elbet alirsin bu dunyada olmazsa ahirette...

Kİzlar merhaba.ben de aranıza katıldım.2 gündür bu diyeti uyguluyorum.

ona balık yağı al canım yemek öncesi içerse kg alır, bi ara alacaktın almadın galiba
Balık yağı aldılar, hatta sana sordum kilo almak için öncemi sonramı diye, almaya başlamış tam, ama sonra içmemiş.

Kediii yukarda yesil kahve ve ab kan grubu ile ilgili yardim istedim ama gormedin dimi
Bukadar yorgunluga ragmen bu saate kadar oturdum ya bravo bana sayenizde
Daha fazla dayanamiycim ben yatar size tatlı sohbetler (mecazi anlamda:))) ii geceler
Görmedim, tekrar bakayım en iyisi.

Yeşil kahveyi Canan abla söylediği zaman 1-2 siteden okudum ama şu an pek kullanmak istemiyorum, belki aktarlarda vardır.

AB KAN GRUBU
AB kan grubu, melezliği ifade eder. AB grubundan olanların motor yapısını da "süper benzin"le çalışan motora benzetiyorum. AB'lerin sindirim sistemi A'lara göre bile daha hassastır. Fakat kırmızı et kullanımında A'lardan biraz daha iyi durumdadırlar, çünkü AB'ler aynı zamanda biraz B'dirler.
A gruplarına kırmızı et tüketimi çok çok kısıtlı iken AB'ler koyun/kuzu etini rahatlıkla yiyebilirler. Hindi eti AB'ler için "şifa kategorisine girer .

Devamını resim olarak ekliyorum.

Hosbuldukkk

Bı kac kilo vermem gerekiyor.bi kac başarısız diyetten sonra karatayla tanıştım.kararliyim :)
Diyet'i unut, Karatay'a sağlıklı beslenme ve sürekli yapacağın bir beslenme şekli olarak başla.

Annem dün aldığım tavukla uğraşıyor, ben aç gözlülük yapıp hem çorbasını hemde fırında istiyorum. Kaç saatte pişiyor bu tavuklar.

buda benim uğurum olsun gül ablacım bana denk geldi demekki büyük çoğunluğun kilo verdiği hafta, inanıyorumki bildirim yapmayanlarda vermiştir

günaydın arkadaşlar

dün kızımı alıp eve gider gitmez kek böre yaptım tadına bakmalıydım diye küçük bi dilim yedim ikisindende ama akşam yemeği yemedim,

bugünkü menüm

ceviz
zeytin
2 yumurrta haşlanmış
karper 2 tane
kaşar
sucukta yedim yaaaa
yeşil çay birde

Günaydın kızlar,dünya emekçi kadınlar günümüz kutlu olsun:)

Bugün herhalde ilk kez güzel uyudum

Sabah 10:30 bir yumurtalı omlet+peynir+3 zeytin+2 ceviz+1 elma

Bu sabah erken kalktım, amacım yoğurt karışımımı yiyip tekrar uyumaktı ama annem yürümek istedi. 4 km. yürüdük, 130 squats yaptım. Akşamda Jillian yaparım. Bir eşofmanım vardı, bugün annem verdi giymem için ama bol geliyor, düşecekti neredeyse. :))

Motivecibaşı madem öyle bn de arkadaşıma gidecektim yürüyerek gideyim bari:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…