Canlarimmm,sevgili can dostlarim hepimizin dunya kadinlar gunumuz kutlu olsun.Saglikla,mutlulukla,huzurla insaallah,yuce rabbim butun hayallerinizi gercege donustursun.
Ahhhh Gulcugum,hatirlarsaniz liste yapma sirasi bende oldugu hafta kan tahlillerimizi yaptirmistim ve esimin sonuclarindan canim cok sikkindi ,sagolsun kedicigim benim yerime listeyi yapmisti.Tahlillerde hem sekeri cok yuksek hem de bu sefer gizli seker de cikmis,dr.ilac tedavisine basladi sakasi yok dedi.Eve geldik bana diyor ki, tabii bunca yil bunyem alkol almaya alisti birkacaydir icmiyorum ondan vucudumun duzeni bozuldu seker cikti.Dedim sakin biraktigindan degilde bunca yildir tukettiklerinin birikimi ,yikimi olmasin.Dun revani istedi yaptim -yapmama tercihim yok- bana soruyo seker ha pini revaniden once mi alayim,sonra mi ?
allah yardımcın olsun canım
küçük çocuklarla uğraşmak zor
62-63 kg. değişiyor.bende öyleydim herşey bir yana tatlı bir yanaydı 10 aydır tadına bile bakmadım,,annen kaç kg canım
Balık yağı aldılar, hatta sana sordum kilo almak için öncemi sonramı diye, almaya başlamış tam, ama sonra içmemiş.ona balık yağı al canım yemek öncesi içerse kg alır, bi ara alacaktın almadın galiba
Görmedim, tekrar bakayım en iyisi.Kediii yukarda yesil kahve ve ab kan grubu ile ilgili yardim istedim ama gormedin dimi
Bukadar yorgunluga ragmen bu saate kadar oturdum ya bravo bana sayenizde
Daha fazla dayanamiycim ben yatar size tatlı sohbetler (mecazi anlamda:))) ii geceler
Hoşgeldin.Kİzlar merhaba.ben de aranıza katıldım.2 gündür bu diyeti uyguluyorum.
Hoşgeldin.
Hosbulduk canim cok haklisin ben evde 1 kisiyle uğraşıyorum degistirebilmek icin, simdilik sadece zorla ekmegi biraktirabildim zamanla insallah beslenme alışkanlığını degistirir senin isin daha zor annene baglisin ne pisirirse bi yerde yemek zorunda kaliyorsundur
Benimde kan grubum ab ama cok doğru bilgi Nerede var bilemedim birde yesil kahveyi arastirmak istiyorum bildiğin siteler varsa canim...
Diyet'i unut, Karatay'a sağlıklı beslenme ve sürekli yapacağın bir beslenme şekli olarak başla.Hosbuldukkk
Bı kac kilo vermem gerekiyor.bi kac başarısız diyetten sonra karatayla tanıştım.kararliyim :)
Sevgili cisenazcigim,ellerine,yuregine saglik canim.Cok tesekkur ederim.
ellerine sağlık canım, çok güzel olmuş ve bol nazar boncuklu bir liste olmuş ama boncukları da haketmişiztopik olarak aburcubur81 regl olduğu halde sabitse kg vermiştir normalde, bu durumda topiğimiz deki herkes bu hafta kg vermiş oluyor
güzel olmuş canım, aceleden benim sildiklerimi tekrar eklemişsin
Bu sabah erken kalktım, amacım yoğurt karışımımı yiyip tekrar uyumaktı ama annem yürümek istedi. 4 km. yürüdük, 130 squats yaptım. Akşamda Jillian yaparım. Bir eşofmanım vardı, bugün annem verdi giymem için ama bol geliyor, düşecekti neredeyse. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?