Motivecibaşı madem öyle bn de arkadaşıma gidecektim yürüyerek gideyim bari:)
Tabii yürüyerek git, Canan Karatay yürüyerek gidiyor her yere. :))
Bugün yeni aldığım saç bakım yağımı sürdüm, uçlara da keratin maskemi sürdüm, akşama kadar bekletirim. :))) Cildim içinde skualen ve baobab yağı aldım.
bugün yağlanmışsın her türlü yağ var
Ahhhh Gulcugum,hatirlarsaniz liste yapma sirasi bende oldugu hafta kan tahlillerimizi yaptirmistim ve esimin sonuclarindan canim cok sikkindi ,sagolsun kedicigim benim yerime listeyi yapmisti.Tahlillerde hem sekeri cok yuksek hem de bu sefer gizli seker de cikmis,dr.ilac tedavisine basladi sakasi yok dedi.Eve geldik bana diyor ki, tabii bunca yil bunyem alkol almaya alisti birkacaydir icmiyorum ondan vucudumun duzeni bozuldu seker cikti.Dedim sakin biraktigindan degilde bunca yildir tukettiklerinin birikimi ,yikimi olmasin.Dun revani istedi yaptim -yapmama tercihim yok- bana soruyo seker ha pini revaniden once mi alayim,sonra mi ?
Sana da iyi geceler birtanem,kusura bakma kiz kardesimsin gibi icimi doktum.
ne güzelmiş burada da olsa keşkeamin hepimizin kutlu olsun. burda kadinlar bayrami diye geciyor ve resmi tatil
...
aynen,,bana küçükken büyüdükçe derdi de büyür derlerdi şu kadarcık şeyin ne derdi olur derdim büyüyünce anlıyorsun,,,benim 3 ününde derdi ayrı hepsinin arasında 5,5 yaş var biri ergenlikten çıkıyor öbürü giriyor küçük 7 yaşındayken ergenlik lafını duymuş yaramazlık yapınca bende ön ergenim diyordutesekkur ederim ablacim zor gercekten ama ikisi bir buyuyor onun rahatligi var ama gercide buyudukce baska dertler cikacak . bir dizide demistki evlat dogana kadar kanini dogduktan sonRa canini oluncede malini yer :)
Balık yağı aldılar, hatta sana sordum kilo almak için öncemi sonramı diye, almaya başlamış tam, ama sonra içmemiş.
İçindekiler:))
Hint Yağı(%40): Kıl köklerini besler
Shea Butter(%20): Yıpranmış saç derinizi derinlemesine nemlendirir.
Zeytin Yağı (%10): Saçlarınızı onarıcı etki yapar
Fındık Yağı(%10): Saç derisinde etkilidir.
Ayçiçeği Yağı(%5): Saç derisinde etkisi vardır.
Defne Yağı(%3): Kıl köklerini besler
Isırgan Tohumu Yağı(%3): Kıl köklerini güçlendirir.
Susam Yağı(%3): Kıl köklerini besler
Badem Yağı(%3): Kıl köklerini besler
Çam Terebentin(%2): Kıl köklerini besler
Menthol(%0,5): Saç derinizi rahatlatır, kan dolaşımını hızlandırır.
Saw Palmetto Extract(%0,2): Saç derinizi besler
Panax Ginseng Extract(%0,1): ve kan dolaşımını hızlandırır
Epimedium Extract(%0,1): Kıl köklerini besler
Esansiyel Sandal Ağacı Yağı(%0,1): Kokusu ile sizi rahatlatır.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
ooooo nelerde varmış ilk mi yapıyorsun
o zaman aramıza hoşgeldinizKİzlar merhaba.ben de aranıza katıldım.2 gündür bu diyeti uyguluyorum.
kararlı olmanız işinizi kolaylaştırır kaçamak yapmaya çekinirsiniz,,,,kg nuz ve boyunuz nedir ona göre kaç kg vermeniz gerektiğine cevap verebilirizBı kac kilo vermem gerekiyor.bi kac başarısız diyetten sonra karatayla tanıştım.kararliyim :)
benim aldıklarım 80 günlük olduğu için düüdklüde yarım saatte dağılmıştı,,,kartlar 1,5 saatte pişiyormuşAnnem dün aldığım tavukla uğraşıyor, ben aç gözlülük yapıp hem çorbasını hemde fırında istiyorum.Kaç saatte pişiyor bu tavuklar.
demek tadına baktıngünaydın arkadaşlar
dün kızımı alıp eve gider gitmez kek böre yaptım tadına bakmalıydım diye küçük bi dilim yedim ikisindendeama akşam yemeği yemedim,
bugünkü menüm
ceviz
zeytin
2 yumurrta haşlanmış
karper 2 tane
kaşar
sucukta yedim yaaaa
yeşil çay birde
Günaydın kızlar,dünya emekçi kadınlar günümüz kutlu olsun:)
Bugün herhalde ilk kez güzel uyudum
Sabah 10:30 bir yumurtalı omlet+peynir+3 zeytin+2 ceviz+1 elma
o zaman aramıza hoşgeldiniz
kararlı olmanız işinizi kolaylaştırır kaçamak yapmaya çekinirsiniz,,,,kg nuz ve boyunuz nedir ona göre kaç kg vermeniz gerektiğine cevap verebiliriz
benim aldıklarım 80 günlük olduğu için düüdklüde yarım saatte dağılmıştı,,,kartlar 1,5 saatte pişiyormuş
demek tadına baktınbiz yapıyoruz ama yemiyoruz canım
karper yemiyoruz canım sucuk hazır mı
teşekkürler canım seninde kutlu olsun
meraba kızlar sizi takip ediyorum karatayı bende yapıyorum 3 hafta falan oldu 5 kilocuk gitti bı 5 kılo daha gıderse harika olacak mart 30 da tartı günüm bu dıyet heyecan verici kıloların gittiğini net görebilmek hergün biraz daha şekillenmek harika ayrıca mutsuz olmadan hedefim 55 şuan 60 kıloyum ama karatayla bu zaten çok kolay .
60 günlükmüş. Kırmızı tüylü ırkmış.Annem yavaş pişiyor diye önce bezelye ile ocakta haşladı, akşamda fırına atacak. Çorbasını da yaptı.
merhaba
tebrikler3 haftada 5 kg çok iyi çünki fazla kg nuz yok 65 mişsiniz 60 olmuşsunuz iyi gitmiş kg lar
bu kg ları bizi takip ederek mi verdiniz
sabitlerde sadece aburcubur olacaktı diğerleri nin birii aşağıda yenilerde var diğeride yukarıda kg verenlerde var zaten .:) geçti artık canım o kadar hata kadı kızında da oluranam hangileri o yanlış varsa düzelteydim
Bu sabah erken kalktım, amacım yoğurt karışımımı yiyip tekrar uyumaktı ama annem yürümek istedi. 4 km. yürüdük, 130 squats yaptım. Akşamda Jillian yaparım. Bir eşofmanım vardı, bugün annem verdi giymem için ama bol geliyor, düşecekti neredeyse. :))
çabuk pişmesi lazım taze çünki
sabitlerde sadece aburcubur olacaktı diğerleri nin birii aşağıda yenilerde var diğeride yukarıda kg verenlerde var zaten .:) geçti artık canım o kadar hata kadı kızında da olur
annen kurabiyeleri yedi yedi yürümek istedi :) sanada yaramış iyi olmuş
eski üyeyim pek yazmam ama çok okurum bende daha önce yapmış çokta fit olmuştum ama korumadım ben çok çabuk kilo veriyorum ama verince almayacakmışım gibi geliyor bu kez koruyacağım. sizleri de okuyarak motive oluyorum. Kuzenim de bu diyetle tanınmayacak hale geldi bir senedir aynı kiloda almıyor ama dikkat ediyor gram yağı kalmadı hiçbir yeri sarkmadı. Oda tabi motivemi arttırıyor. boyum 165 kılo 60 ilk hedefim 55 sonraki 50. Aç değilim mutsuz da değilim herşey mükemmel. Hepinizi azminizden dolayı tebrik ediyorum.
Annem bugün baktı yine bana, çocuk gibi kalmışsın dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?