Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Bugün yeni aldığım saç bakım yağımı sürdüm, uçlara da keratin maskemi sürdüm, akşama kadar bekletirim. :))) Cildim içinde skualen ve baobab yağı aldım.

bugün yağlanmışsın her türlü yağ var

İçindekiler: ))

Hint Yağı(%40): Kıl köklerini besler

Shea Butter(%20): Yıpranmış saç derinizi derinlemesine nemlendirir.

Zeytin Yağı (%10): Saçlarınızı onarıcı etki yapar

Fındık Yağı(%10): Saç derisinde etkilidir.

Ayçiçeği Yağı(%5): Saç derisinde etkisi vardır.

Defne Yağı(%3): Kıl köklerini besler

Isırgan Tohumu Yağı(%3): Kıl köklerini güçlendirir.

Susam Yağı(%3): Kıl köklerini besler

Badem Yağı(%3): Kıl köklerini besler

Çam Terebentin(%2): Kıl köklerini besler

Menthol(%0,5): Saç derinizi rahatlatır, kan dolaşımını hızlandırır.

Saw Palmetto Extract(%0,2): Saç derinizi besler

Panax Ginseng Extract(%0,1): ve kan dolaşımını hızlandırır

Epimedium Extract(%0,1): Kıl köklerini besler

Esansiyel Sandal Ağacı Yağı(%0,1): Kokusu ile sizi rahatlatır.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Sana da iyi geceler birtanem,kusura bakma kiz kardesimsin gibi icimi doktum.

canan cığım biz burada sanal bir aileyiz ailenin en büyüğü de sensin ben de tabiki kız kardeşinim,,,kendi kardeşlerimizden çok biz burada birbirimizle sohbet edip bazen dertleşiyoruz bazen şakalaşıyoruz içini bana dökmenden doğal da bişey olamaz

o zamanı hatırlıyorum sen de de keton çıkmıştı,,,,eşin seni dinleyip karatay uygulasa hapa gerek bile kalmaz, bide önce mi alayım sonramı diye soruyor bize göre ne kadar acınacak halde yazık şekerin esiri olmuş sen desen dinlemez acaba kitaplarını versen okuyup etkilenirmi ki....senin için de üzülüyorum oralarda yapayalnızsın eşin senin değerini bilmiyor 2 kişilik evde teksin bu çok kötü , üstünde çok yük var allah yardımcın olsun canım

amin hepimizin kutlu olsun. burda kadinlar bayrami diye geciyor ve resmi tatil
...
ne güzelmiş burada da olsa keşke
tesekkur ederim ablacim zor gercekten ama ikisi bir buyuyor onun rahatligi var ama gercide buyudukce baska dertler cikacak . bir dizide demistki evlat dogana kadar kanini dogduktan sonRa canini oluncede malini yer :)
aynen,,bana küçükken büyüdükçe derdi de büyür derlerdi şu kadarcık şeyin ne derdi olur derdim büyüyünce anlıyorsun,,,benim 3 ününde derdi ayrı hepsinin arasında 5,5 yaş var biri ergenlikten çıkıyor öbürü giriyor küçük 7 yaşındayken ergenlik lafını duymuş yaramazlık yapınca bende ön ergenim diyordu birisi oğlan 27 oldu derdi yaşından çok hala askerlik yok iş yok

Balık yağı aldılar, hatta sana sordum kilo almak için öncemi sonramı diye, almaya başlamış tam, ama sonra içmemiş.

niye içmemiş zararlı bişey değilki

ooooo nelerde varmış ilk mi yapıyorsun

meraba kızlar sizi takip ediyorum karatayı bende yapıyorum 3 hafta falan oldu 5 kilocuk gitti bı 5 kılo daha gıderse harika olacak mart 30 da tartı günüm bu dıyet heyecan verici kıloların gittiğini net görebilmek hergün biraz daha şekillenmek harika ayrıca mutsuz olmadan hedefim 55 şuan 60 kıloyum ama karatayla bu zaten çok kolay . Bu arada hiç spor yapmadım. Sadece iş koşturmacası.

Son düzenleme:
Kİzlar merhaba.ben de aranıza katıldım.2 gündür bu diyeti uyguluyorum.
o zaman aramıza hoşgeldiniz
Bı kac kilo vermem gerekiyor.bi kac başarısız diyetten sonra karatayla tanıştım.kararliyim :)
kararlı olmanız işinizi kolaylaştırır kaçamak yapmaya çekinirsiniz,,,,kg nuz ve boyunuz nedir ona göre kaç kg vermeniz gerektiğine cevap verebiliriz
Annem dün aldığım tavukla uğraşıyor, ben aç gözlülük yapıp hem çorbasını hemde fırında istiyorum. Kaç saatte pişiyor bu tavuklar.
benim aldıklarım 80 günlük olduğu için düüdklüde yarım saatte dağılmıştı,,,kartlar 1,5 saatte pişiyormuş
demek tadına baktın biz yapıyoruz ama yemiyoruz canım

karper yemiyoruz canım sucuk hazır mı
Günaydın kızlar,dünya emekçi kadınlar günümüz kutlu olsun:)

Bugün herhalde ilk kez güzel uyudum

Sabah 10:30 bir yumurtalı omlet+peynir+3 zeytin+2 ceviz+1 elma

teşekkürler canım seninde kutlu olsun

60 günlükmüş. Kırmızı tüylü ırkmış. Annem yavaş pişiyor diye önce bezelye ile ocakta haşladı, akşamda fırına atacak. Çorbasını da yaptı.

merhaba

tebrikler 3 haftada 5 kg çok iyi çünki fazla kg nuz yok 65 mişsiniz 60 olmuşsunuz iyi gitmiş kg lar

bu kg ları bizi takip ederek mi verdiniz

merhaba

tebrikler 3 haftada 5 kg çok iyi çünki fazla kg nuz yok 65 mişsiniz 60 olmuşsunuz iyi gitmiş kg lar

bu kg ları bizi takip ederek mi verdiniz

eski üyeyim pek yazmam ama çok okurum bende daha önce yapmış çokta fit olmuştum ama korumadım ben çok çabuk kilo veriyorum ama verince almayacakmışım gibi geliyor bu kez koruyacağım. sizleri de okuyarak motive oluyorum. Kuzenim de bu diyetle tanınmayacak hale geldi bir senedir aynı kiloda almıyor ama dikkat ediyor gram yağı kalmadı hiçbir yeri sarkmadı. Oda tabi motivemi arttırıyor. boyum 165 kılo 60 ilk hedefim 55 sonraki 50. Aç değilim mutsuz da değilim herşey mükemmel. Hepinizi azminizden dolayı tebrik ediyorum.

Son düzenleme:
anam hangileri o yanlış varsa düzelteydim
sabitlerde sadece aburcubur olacaktı diğerleri nin birii aşağıda yenilerde var diğeride yukarıda kg verenlerde var zaten .:) geçti artık canım o kadar hata kadı kızında da olur

annen kurabiyeleri yedi yedi yürümek istedi :) sanada yaramış iyi olmuş

çabuk pişmesi lazım taze çünki

Annem bugün baktı yine bana, çocuk gibi kalmışsın dedi.

teşekkür ederim

zaten bütün sorun verilen kg yu almamak bunu 35 sene yapamadım ben yazın verdim kışın aldım verdim aldım, karatay da verdikten sonra düzeni bozmazsan almıyorsun onun için kg verince bırakmamak sağlıklı beslenme olarak uygulamak lazım...burada motivasyon da çok siz çok çabuk istediğiniz kg ya gelirsiniz hem kuzeniniz hem biz tavan yapar motivasyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…