meraba kızlar sizi takip ediyorum karatayı bende yapıyorum 3 hafta falan oldu 5 kilocuk gitti bı 5 kılo daha gıderse harika olacak mart 30 da tartı günüm bu dıyet heyecan verici kıloların gittiğini net görebilmek hergün biraz daha şekillenmek harika ayrıca mutsuz olmadan hedefim 55 şuan 60 kıloyum ama karatayla bu zaten çok kolay . Bu arada hiç spor yapmadım. Sadece iş koşturmacası.
o zaman aramıza hoşgeldiniz
kararlı olmanız işinizi kolaylaştırır kaçamak yapmaya çekinirsiniz,,,,kg nuz ve boyunuz nedir ona göre kaç kg vermeniz gerektiğine cevap verebiliriz
benim aldıklarım 80 günlük olduğu için düüdklüde yarım saatte dağılmıştı,,,kartlar 1,5 saatte pişiyormuş
demek tadına baktınbiz yapıyoruz ama yemiyoruz canım
karper yemiyoruz canım sucuk hazır mı
teşekkürler canım seninde kutlu olsun
Ben yarın sucuk yemeyi düşünüyordum, çünkü çok canım çekmişti. Geçen gün prenscime söylüyordum canım çekti diye. Çok severim, ama bende hazır alacağım.tamam kabul bu sabah karper ve sucuk olmamalıydı evet hazır sucuk
o kadarcık şeye sevinemedim çünki pazartesi daha da düşüktü
geçen hafta benimde öyle oldu kimse yemedi bitirmek için uğraştım baktım bitmeyecek difriz e koydum kalanıda yumurta kırdım hem sabah hem akşam yedim...
Bennn geldimm cok yorgunum ama yazılanları okudum cok mutlu oldum gül abla şeytanın bacağını sonunda kirmana sevindim insallah yavasta olsa tekrar basladi kilo vermen , canan abla sende Supersin nasil güzel gidiyor böyle kilolar massllahin var eminim goruntude inanılmaz bir değişim vardır darisi bizlere olsun ayrica topigimizin 2 büyüğüne saygı ve sevgilrimi iletiyorum çok ilgili ve naziksiniz Öpücüklerimi yolluyorum size
Herkes kilo vermiş bu hafta cook tebrik ediyorum herkesi hepinizi seviyorum birligimiz beraberligimiz hic bozulmasin hep beraber destekle kilolari verelim inşallah
Kedicim ihtiyacin olmamasina ragmen saglikli olmak adına karatay beslenme tarzını uygulamana ayrica gebelerimizin kendi ve bebisleri icin saglkkli beslenmelerine çok mutlu oluyorum herkesin bilincli olması ne guzel
benimde pazartesiye kadar misafirim var ne zaman iş yapacağım bilmiyorum, tam bu hafta dip köşe yapayım diyorum biri geliyor üstün körü yapmak zorunda kalıyorum yetiştirmek için,,,,
Ahhhh Gulcugum,hatirlarsaniz liste yapma sirasi bende oldugu hafta kan tahlillerimizi yaptirmistim ve esimin sonuclarindan canim cok sikkindi ,sagolsun kedicigim benim yerime listeyi yapmisti.Tahlillerde hem sekeri cok yuksek hem de bu sefer gizli seker de cikmis,dr.ilac tedavisine basladi sakasi yok dedi.Eve geldik bana diyor ki, tabii bunca yil bunyem alkol almaya alisti birkacaydir icmiyorum ondan vucudumun duzeni bozuldu seker cikti.Dedim sakin biraktigindan degilde bunca yildir tukettiklerinin birikimi ,yikimi olmasin.Dun revani istedi yaptim -yapmama tercihim yok- bana soruyo seker ha pini revaniden once mi alayim,sonra mi ?
Ben yarın sucuk yemeyi düşünüyordum, çünkü çok canım çekmişti. Geçen gün prenscime söylüyordum canım çekti diye. Çok severim, ama bende hazır alacağım.
İnşallah zamanla ekmeği de bırakırsın.evet karataya alıştım ama eski alışkanlıklarımın sadece bazılarını yavaş yavaş bırakacağım sanırım, mesela hafta sonları bugün dahil ekmek bile yiyorum
Görüyorsunuz, ne kadar çok yiyorum, ama 8'den sonra yemeyip, ıvır zıvırı kesince kilo vermeye başlıyorum. Ne yapacağımı şaşırdım.
Bu sabahki kahvaltım
Eki Görüntüle 1013541
ev yapımı al işlenmiş almaaaaaaaaaaaBen yarın sucuk yemeyi düşünüyordum, çünkü çok canım çekmişti. Geçen gün prenscime söylüyordum canım çekti diye. Çok severim, ama bende hazır alacağım.
Mutlu haftasonları diliyorum herkese...
Dünya emekçi kadınlar günümüz kutlu olsun...
Gönül isterdi ki haberler de artık kadın cinayeti,töre cinayeti,kadına taciz,kadın şoförü sıkıştırma,ve sırf kıyafetinden dolayı yaftalanmadan,cinsel obje olarak görülmeden onurla yaşayalım...
bu olmadı iştetamam kabul bu sabah karper ve sucuk olmamalıydı evet hazır sucuk
oooo sen nasıl karatay yapıyorsun,evet karataya alıştım ama eski alışkanlıklarımın sadece bazılarını yavaş yavaş bırakacağım sanırım, mesela hafta sonları bugün dahil ekmek bile yiyorum
İnşallah zamanla ekmeği de bırakırsın.
ev yapımı al işlenmiş almaaaaaaaaaaa
inşallah güzel dilekler olur....sanada mutlu hafta sonları, kadınlar günün de kutlu olsun canım
bu olmadı işte
oooo sen nasıl karatay yapıyorsun,,,,okan beyler okusa bu yazdıklarını sen karatay yapmıyorsun yaptığını sanıyorsun derlerdi ...hafta sonunun farkı ne neden hafta sonu ekmek yiyorsun aynı KKK doymazsan yeşilliği havucu artır çok yanlış yapıyorsun canım ekmekği sigarayı keser gibi bir anda kesmen lazım ekmeksiz doymasan hafta içide doymazsın....
kedi sana da maşşallah ekmeği okuyorsun ve cezasını vermiyorsun
Prenscim bir yere yönlendirdi beni ama, sipariş vermedim hala. Bugün 4 kg. Çankırı tuzu siparişi verdim yine, evde az kalmış.
annen sevdi galiba tuzu bitirmiş bile
Kullandırtmıyorum başka tuz. :) Ama yine diğerinden almış, ağızı çalkalamak ve ayak için. Ayrı olarak tuzluğu da koyuyorlar. Kardeşim kullanıyor. Salata olursa zararlı tuz olanı yemiyorum, önce soruyorum tuz eklediniz mi diye, yoksa hemen ayırıyorum kendime. :)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Evet bende öğretmenim bugun de nobetciydim çok yoruldum resmen pilim bitti
Gerçekten cuma nöbet çok zor oluyor. Hala kendime gelemedim. Birde bugun okulda kavga vardı. Sanki öğretmen degiliz guvenlik görevlisiyiz herşey bizden soruluyor. Bazılarına göre biz hic bir iş yapmıyoruz.
Evet bende öğretmenim bugun de nobetciydim çok yoruldum resmen pilim bitti
Gerçekten cuma nöbet çok zor oluyor. Hala kendime gelemedim. Birde bugun okulda kavga vardı. Sanki öğretmen degiliz guvenlik görevlisiyiz herşey bizden soruluyor. Bazılarına göre biz hic bir iş yapmıyoruz.
Ben sipariş verdikten sonra, anneme sordum, o çekmecedeki tuz niye hala duruyor diye. Eğer sipariş vermeden önce konuşsaydık, bakardım, olacağı aklıma geldi. Sen birkaç şey için ayrı ayrı tuzlar aldım demiştin oradan aklıma geldi. Fiyatı da iyiymiş aslında. Artık bir dahaki siparişte.iyi yapıyorsun
ayak için tuz aldığın yerde minerelli tuzlar vardı kg su 2.5 lıra ondan alsaydın ya çok faydalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?