Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Hoşgeldin. 3 haftada 5 kilo bence çok iyi, kilon çok olmadığı için belki daha az vermiş olabilirsin. Aslında spor yapsan, vücudu sıkılaştıracak egzersizler, zayıf ve daha sıkı bir vücudun olur.

doğru söylemiş,,,,bana dün gönderdiğin resimlerde çok zayıfsın sen göbeği takıntı haline getirdin iyice zayıfladın
Görüyorsunuz, ne kadar çok yiyorum, ama 8'den sonra yemeyip, ıvır zıvırı kesince kilo vermeye başlıyorum. Ne yapacağımı şaşırdım.

Bu sabahki kahvaltım

tamam kabul bu sabah karper ve sucuk olmamalıydı evet hazır sucuk

Ben yarın sucuk yemeyi düşünüyordum, çünkü çok canım çekmişti. Geçen gün prenscime söylüyordum canım çekti diye. Çok severim, ama bende hazır alacağım.

Ben de buzluğa attım..Evdekilere benim yiyemeyeceğim yemekler yaptığım da çıkarıım bir öğün olur bana...
Çokta severim karnabahrı ama artık bıkkınlık geldi çok tükettim

canım nasıl oldun sen, iyileştinmi.??

benimde pazartesiye kadar misafirim var ne zaman iş yapacağım bilmiyorum, tam bu hafta dip köşe yapayım diyorum biri geliyor üstün körü yapmak zorunda kalıyorum yetiştirmek için,,,,

Kolay gelsin canım...benim de pazartesi ve salı misafirlerim var..

Allah yardımcınız olsun..Eşinize geçmiş olsun...

Mutlu haftasonları diliyorum herkese...

Dünya emekçi kadınlar günümüz kutlu olsun...
Gönül isterdi ki haberler de artık kadın cinayeti,töre cinayeti,kadına taciz,kadın şoförü sıkıştırma,ve sırf kıyafetinden dolayı yaftalanmadan,cinsel obje olarak görülmeden onurla yaşayalım...

Son düzenleme:
Ben yarın sucuk yemeyi düşünüyordum, çünkü çok canım çekmişti. Geçen gün prenscime söylüyordum canım çekti diye. Çok severim, ama bende hazır alacağım.

evet karataya alıştım ama eski alışkanlıklarımın sadece bazılarını yavaş yavaş bırakacağım sanırım, mesela hafta sonları bugün dahil ekmek bile yiyorum

evet karataya alıştım ama eski alışkanlıklarımın sadece bazılarını yavaş yavaş bırakacağım sanırım, mesela hafta sonları bugün dahil ekmek bile yiyorum
İnşallah zamanla ekmeği de bırakırsın.

Görüyorsunuz, ne kadar çok yiyorum, ama 8'den sonra yemeyip, ıvır zıvırı kesince kilo vermeye başlıyorum. Ne yapacağımı şaşırdım.

Bu sabahki kahvaltım

Eki Görüntüle 1013541

yazdıklarından ne kadar çok yediğini biliyoruz,, bazen takılıyorum ya ben bile o kadar yiyemem diye....metabolizman hızlı çalışıyor çok spor yaptığından dır

ev yapımı al işlenmiş almaaaaaaaaaaa

inşallah güzel dilekler olur....sanada mutlu hafta sonları, kadınlar günün de kutlu olsun canım

bu olmadı işte
oooo sen nasıl karatay yapıyorsun, ,,,okan beyler okusa bu yazdıklarını sen karatay yapmıyorsun yaptığını sanıyorsun derlerdi...hafta sonunun farkı ne neden hafta sonu ekmek yiyorsun aynı KKK doymazsan yeşilliği havucu artır çok yanlış yapıyorsun canım ekmekği sigarayı keser gibi bir anda kesmen lazım ekmeksiz doymasan hafta içide doymazsın....
İnşallah zamanla ekmeği de bırakırsın.

kedi sana da maşşallah ekmeği okuyorsun ve cezasını vermiyorsun

ev yapımı al işlenmiş almaaaaaaaaaaa

inşallah güzel dilekler olur....sanada mutlu hafta sonları, kadınlar günün de kutlu olsun canım

Prenscim bir yere yönlendirdi beni ama, sipariş vermedim hala. Bugün 4 kg. Çankırı tuzu siparişi verdim yine, evde az kalmış.

annen sevdi galiba tuzu bitirmiş bile

Kullandırtmıyorum başka tuz. :) Ama yine diğerinden almış, ağızı çalkalamak ve ayak için. Ayrı olarak tuzluğu da koyuyorlar. Kardeşim kullanıyor. Salata olursa zararlı tuz olanı yemiyorum, önce soruyorum tuz eklediniz mi diye, yoksa hemen ayırıyorum kendime. :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

dün gece 2 de yattım tatil 10 kalkarım KKK dan sonra kalan işlerimi yaparım misafir gelene kadar ( 4.30 dan sonra gelecek 2 saat sonra gidecek, yarın 2-3 saatliğine gelecek, pazarteside kızıma göndereceklerimi almak için gelecek) diye planladım sözde, sabah 8 de kapı çaldı gece kız kardeşim gelmeyecek diye kilitlemiştim kapıyı o geldi kilitli olduğu için açamadı sandım kalktım kapıyı açtım kız kardeşimi görmeyi düşünürken karşımda bir erkek elinde de gül var sabah sabah şok oldum gelen oğlum muş gülü uzattı kadınlar günün kutlu olsun dedi....8 aydır görmüyordum oğlumu Bakü dey di 2 aydır da İstanbul day dı bir türlü görüşememiştik bana sürpriz yapmış

[video=youtube;xJtgC6LNeFg]http://www.youtube.com/watch?v=xJtgC6LNeFg#t=447[/video]

Karatay diyor ki, kilo alacağım diye anneler çocuklarını gagalamasınlar.

iyi yapıyorsun

ayak için tuz aldığın yerde minerelli tuzlar vardı kg su 2.5 lıra ondan alsaydın ya çok faydalı

Evet bende öğretmenim bugun de nobetciydim çok yoruldum resmen pilim bitti

Gerçekten cuma nöbet çok zor oluyor. Hala kendime gelemedim. Birde bugun okulda kavga vardı. Sanki öğretmen degiliz guvenlik görevlisiyiz herşey bizden soruluyor. Bazılarına göre biz hic bir iş yapmıyoruz.

tabi canim ne is yapiyoruz ki...
Dinir oluyorum oyle diyenlere artik duymazliktan geliyorum. . . Cevap vermye bile degmez

Evet bende öğretmenim bugun de nobetciydim çok yoruldum resmen pilim bitti

Gerçekten cuma nöbet çok zor oluyor. Hala kendime gelemedim. Birde bugun okulda kavga vardı. Sanki öğretmen degiliz guvenlik görevlisiyiz herşey bizden soruluyor. Bazılarına göre biz hic bir iş yapmıyoruz.

tabi canim ne is yapiyoruz ki...
Sinir oluyorum oyle diyenlere artik duymazliktan geliyorum. . . Cevap vermye bile degmez

iyi yapıyorsun

ayak için tuz aldığın yerde minerelli tuzlar vardı kg su 2.5 lıra ondan alsaydın ya çok faydalı
Ben sipariş verdikten sonra, anneme sordum, o çekmecedeki tuz niye hala duruyor diye. Eğer sipariş vermeden önce konuşsaydık, bakardım, olacağı aklıma geldi. Sen birkaç şey için ayrı ayrı tuzlar aldım demiştin oradan aklıma geldi. Fiyatı da iyiymiş aslında. Artık bir dahaki siparişte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…