dün gece 2 de yattım tatil 10 kalkarım KKK dan sonra kalan işlerimi yaparım misafir gelene kadar ( 4.30 dan sonra gelecek 2 saat sonra gidecek, yarın 2-3 saatliğine gelecek, pazarteside kızıma göndereceklerimi almak için gelecek) diye planladım sözde, sabah 8 de kapı çaldı gece kız kardeşim gelmeyecek diye kilitlemiştim kapıyı o geldi kilitli olduğu için açamadı sandım kalktım kapıyı açtım kız kardeşimi görmeyi düşünürken karşımda bir erkek elinde de gül varsabah sabah şok oldum gelen oğlum muş gülü uzattı kadınlar günün kutlu olsun dedi....8 aydır görmüyordum oğlumu Bakü dey di 2 aydır da İstanbul day dı bir türlü görüşememiştik bana sürpriz yapmış
dün gece 2 de yattım tatil 10 kalkarım KKK dan sonra kalan işlerimi yaparım misafir gelene kadar ( 4.30 dan sonra gelecek 2 saat sonra gidecek, yarın 2-3 saatliğine gelecek, pazarteside kızıma göndereceklerimi almak için gelecek) diye planladım sözde, sabah 8 de kapı çaldı gece kız kardeşim gelmeyecek diye kilitlemiştim kapıyı o geldi kilitli olduğu için açamadı sandım kalktım kapıyı açtım kız kardeşimi görmeyi düşünürken karşımda bir erkek elinde de gül varsabah sabah şok oldum gelen oğlum muş gülü uzattı kadınlar günün kutlu olsun dedi....8 aydır görmüyordum oğlumu Bakü dey di 2 aydır da İstanbul day dı bir türlü görüşememiştik bana sürpriz yapmış
bu olmadı işte
oooo sen nasıl karatay yapıyorsun,,,,okan beyler okusa bu yazdıklarını sen karatay yapmıyorsun yaptığını sanıyorsun derlerdi ...hafta sonunun farkı ne neden hafta sonu ekmek yiyorsun aynı KKK doymazsan yeşilliği havucu artır çok yanlış yapıyorsun canım ekmekği sigarayı keser gibi bir anda kesmen lazım ekmeksiz doymasan hafta içide doymazsın....
kesinlikle haklısınız hafta içi ekmeksizken hafta sonu yemem yanlış yakın zamanda tamamen çıkıcak hayatımdan ekmek kesinlikle:26::26::26::26:
Gozunuz aydin cok sevindim adiniza sanki bana gelmis gibi oldu okuyunca. ne kadar guzel vefaliymis oglunuz, iyice hasret giderirsiniz artik.
evet canımNe güzel sürpriz olmuş, keyfin yerindedir.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Allah ayırmasın sizi:)
Ahhh canim Gulcugum, ne kadar sevindim senin adina anlatamam,gozyaslarima hakim olamadim okurken.Yuce rabbim daima mutluluklari ve saglik haberleriyle sevindirsin seni,cunku sen herseyin en iyisi ve en guzeline layiksin.
tesekkur ederim ablacim zor gercekten ama ikisi bir buyuyor onun rahatligi var ama gercide buyudukce baska dertler cikacak . bir dizide demistki evlat dogana kadar kanini dogduktan sonRa canini oluncede malini yer :)
Yoğurt, zencefil, zerdeçal, tarçın, zeytinyağı
KAHVALTI
4 gun kurusu
Badem
Melemen
Zeytin
Çeçil Peynir
Yer elması (zeytinyağı)
Siyah çay (limonlu)
Yemekten galiba yarım saat önce siyah, limonlu çay
AKŞAM YEMEĞİ
Biraz Karalahana sarması
Tavuk çorbası
Fırında tavuk
Sabah 4 km yürüyüş
Ardından 130 squats
Jillian 3/7 akşam yaptım
Yatmaya yakın tibet egzersizlerimi yapacağım
SU (ARALARDA)
Hosgeldiniz aramiza. . .Kİzlar merhaba.ben de aranıza katıldım.2 gündür bu diyeti uyguluyorum.
Cocuklariniz kac yasinda benimde iki cocugum var. Biri 2,5 yasinda digeri 11 aylik zor oluyor ama cok tatlilar :))
Rahat yaşam alanı, vejeterjan beslenme, özlediğimiz köy tavuğu lezzetiymiş.afiyet olsun canım ...sonunda tavuğu yedin güzel miydi beğendin mi free range miydi
merhaba aramıza hoşgeldiniz
babymom a teşekkür ederim topiğimizi bu kadar güzel anlattığı için gerçekten çok güzelçok değerli pırıl pırıl arkadaşlarımız var
karatay bırakılacak bir şey değil ömür boyu sağlık için devam etmemiz lazım heleki sizdeki hastalıklar için bire bir çare oluyor,,,kaçamak yapmayın insülin direnci 3-4 ayda düşüyor benim düştü...karatay da ölçü olmadığı için çok kavramı yok kişi doyana kadar yiyecek ben 2 tabakla doyarım siz 3 diğeri 4 bunun sınırı yok doymak önemli onun için çok yiyorum diye çekinmeyin öyle doyuyorsanız sizin için uygun olan o yeterki doyun
zeytini en az 10 tane yerseniz titreme olmaz yağda yiyeceksınız
azda olsa vermişsiniz buda önemli
Rahat yaşam alanı, vejeterjan beslenme, özlediğimiz köy tavuğu lezzetiymiş.Haftada 1 gün geliyormuş. Çorbayı büyük bir kase yedim, zaten içinde tavuk parçaları vardı. Karabiber serptim, çok güzel oldu. Sonra fırında pişirilenden 1,5 parça kadar yedim. Aslında çok doymuştum ama spor yaptığım için, protein için biraz daha yemek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?