Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Gozunuz aydin cok sevindim adiniza sanki bana gelmis gibi oldu okuyunca. ne kadar guzel vefaliymis oglunuz, iyice hasret giderirsiniz artik.

Ne güzel sürpriz olmuş, keyfin yerindedir.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Allah ayırmasın sizi:)

Ahhh canim Gulcugum, ne kadar sevindim senin adina anlatamam,gozyaslarima hakim olamadim okurken.Yuce rabbim daima mutluluklari ve saglik haberleriyle sevindirsin seni,cunku sen herseyin en iyisi ve en guzeline layiksin.

Son düzenleme:
Ahhh canim Gulcugum, ne kadar sevindim senin adina anlatamam,gozyaslarima hakim olamadim okurken.Yuce rabbim daima mutluluklari ve saglik haberleriyle sevindirsin seni,cunku sen herseyin en iyisi ve en guzeline layiksin.

AMİN, güzel ve içten temennilerin içinde teşekkür ederim canım,

Yoğurt, zencefil, zerdeçal, tarçın, zeytinyağı

KAHVALTI
4 gun kurusu
Badem
Melemen
Zeytin
Çeçil Peynir
Yer elması (zeytinyağı)
Siyah çay (limonlu)

Yemekten galiba yarım saat önce siyah, limonlu çay

AKŞAM YEMEĞİ
Biraz Karalahana sarması
Tavuk çorbası
Fırında tavuk
Yer elması (1 adet)

Sabah 4 km yürüyüş
Ardından 130 squats

Jillian 3/7 akşam yaptım
Yatmaya yakın tibet egzersizlerimi yapacağım

SU (ARALARDA)

Son düzenleme:
tesekkur ederim ablacim zor gercekten ama ikisi bir buyuyor onun rahatligi var ama gercide buyudukce baska dertler cikacak . bir dizide demistki evlat dogana kadar kanini dogduktan sonRa canini oluncede malini yer :)

Cocuklariniz kac yasinda benimde iki cocugum var. Biri 2,5 yasinda digeri 11 aylik zor oluyor ama cok tatlilar :))

afiyet olsun canım ...sonunda tavuğu yedin güzel miydi beğendin mi free range miydi

afiyet olsun canım ...sonunda tavuğu yedin güzel miydi beğendin mi free range miydi
Rahat yaşam alanı, vejeterjan beslenme, özlediğimiz köy tavuğu lezzetiymiş. Haftada 1 gün geliyormuş. Çorbayı büyük bir kase yedim, zaten içinde tavuk parçaları vardı. Karabiber serptim, çok güzel oldu. Sonra fırında pişirilenden 1,5 parça kadar yedim. Aslında çok doymuştum ama spor yaptığım için, protein için biraz daha yemek istedim.

Son düzenleme:

Gul Hn, tesekkur ederım guzel dıleklerınız ıcın.. dedıklerınızı uygulayacagım.

dünki menüm

sabah............, KKK,peynirli yumurta, kırmızı ve normal havuç yağda

akşam...........hamsi, salata

spor.........
...................öğlen...1 saat yürüyüş ve aletli spor
....................akşam..50 dkk eve kadar yürüyüş

ıyı aksamlar arkadaslarım; hepınızın kadınlar gunu kutlu olsun..

sabah kahvaltısı 11:00

ıspanaklı omlet ( ıkı yumurtadan)
peynır
zeytın
cevız
yesıllık ıcınde ıkı kasık kuru fasulye salatası
muz
cay

aksam 19:30
ton balıgı
ıkı kasık mercımeklı bulgur pılavı
ıkı kasık taze bezelye yemegı
yogurtlu kerevız salatası

( bır servıs tabagının ıcıne herseyden azar azar koyup yemeyı sevıyorum, tek yemek cesıdınden hoşlanmıyorum sanırım :) babymon arkadasım benı uyardı ama o cesıt yemek hosuma gıtmıyor)

Herkese ii akşamlar ii hafta sonları umarim herkes iyidir mutludur
Yenacim teşekkür ederim iyice toparladım p.tesi aksilik olmazsa yürüyüşe de baslarim inşallah
Kedicim bilgiler için teşekkür ederim

Sızler muhabbet kusu gıbı yıyorsunuz :) ben ise anaç tavuk gıbı.. lıstelerınıze bakıyorum da.. bazılarınız hemen hemen hıc bır sey yemeden tum gun durmuslar, ımkanı yok yapamam.. elım ayagım bırbırıne gırer..

en azından tek avuntum.. hıc fire vermemem.. hıc kacamak yok.. esıme ogluma pudıngler,kekler yapıyorum.. sıcacık ekmekler alıyorum.. ama seytana uymuyorum.. acıkcası canım da ıstemıyor.. hanı acı cekmıyorum dıyeyım.. bu da karnımı cok ıyı doyurdugum ıcın sanırım.

doya doya yemişsin afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…