Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Elmamı yedim, birkaç badem yedim. Kahvaltıyı bekliyorum, kaçta yapacağım bilmiyorum. Meyve zaten kahvaltı öncesi yenilmeli. Çoğu kişide tatlı gibi, meyveyi sonradan yeme alışkanlığı var. Aslında tatlı da yemekten önce yenilmeliymiş.

Günaydın,iyi haftalar..

Hava çok soğuk üşüdüm ben bugün,hiç işe gelmek istemedim..

Dün oğluma alışverişe çıktık,eksikler ne varsa aldım...ama halen eksik bişeyler var gibi..ben rahat durmam girer çıkar alırım yine..Çok cici şeyler aldım,inşallah güle güle sağlıkla giyer..

çok az kaldı kızlar,çok heyecanlıyım..ilk kez yaşıyorum bu duyguları sanki..
Abisi nasıl özenle seçti kıyafetlerini,hemen fenerli bir takım aldı bile ona..adını da koymuştu zaten..hiç karışmıyorum ne istiyorsa yapsın..Herkes; kıskanıcak bak görürsün neler çekiceksin,sen doğsun da gör gibi bir ton laf ediyor,ben hiç aldırış etmiyorum..Oğlumda aksine o kadar ilgili ki şimdiden..anne ateş ölçeri dijital alalım,telsiz alalım odaya v.s. ince düşüncelere giriyor...

Kendime bişeyler alıcaktım ama yağmur hiç dinmedi,hasta olmalıyım diye dolaşmadık ,anneme geçtim bende..İzne çıktığımda alırım..

Gül ablacım oğlun gelmiş sanırım,gözün aydın..resmini gördüm

Herkes iyidir inşallah..buralardayım..

ben eskiden tatlı hastası olduğum için ilk işim tatlıya saldırmak sonra yemek oluyordu doğru yapıyormuşum ama yanlışın doğrusunu ....tatlı yememek gerekiyor ama tutamıyordum kendimi çok şükür 10 aydır 1 kere canım çekmedi

Maşallah, nice 10 aylara. Bize de nasip olması dileğiyle.

Ben de dondum. Kapkalın kabanlarla, ağırlık oluyor üstümde. Benim de kardeşim doğduğunda herkes kıskanacağım zannediyordu. Ama hiç kıskanmadım, zaten biz istemiştik ablamla. Benim bir sırt çantası almam lazım, şık ama yemeklerimi de sığdırabileceğim.

Ben tatlıya o kadar düşkün değildim, bazen canım çekerdi. Mesela annem bisküvi tarzı şeyler alsa hep tatlı alırlardı, bakardım bu ne hep tatlı, insan birazda tuzlu alır derdim. Bende çoğunlukla tuzlu çeşidi fazla alırdım, tatlı şeyleri daha az alırdım. Profiterol alınsa tamamını bitiremem, anneme verirdim, ağır gelirdi. Supangleyi zaten yiyemem, daha çok beyaz olan, tavuk göğsü onları severim. Kakaolu tatlılar ağır gelirdi. Ama geçen hafta kurabiyeleri görünce, birde tarçın ve elmalı olunca gözüm döndü.

Aaa ama pişmaniyeye bayılırdım.

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar.güzell bir hafta olsun inşallah ...

saat 07:45 te
iki küçük muz (yerli)
bir avuç kadar yağlı peynir
8 tane zeytin 6-7 adet ceviz
yeşillik
ve şekersiz çayla kahvaltımı yaptım.

bu sabah nihayet 71 li kiloları gördüm

yavaş yavaş gidiyo ama gidiyo

herkese sevgiler

Günaydın herkese

Ben geldim Geçen hafta otelde olduğum için kilo bildirimi yapamadım. Cumartesi sabah tartılma şansım oldu 77,8KG çıktım. Bir önceki hafta 77,4KG dım +400gr almışım geçen hafta.
Menülerim iyi gidiyor aburcubursuz, bebek ve ben iyiyiz. Bebişim kendini göstermeye başladı karnım çıktı. Sizler nasılsınız? Bir değişiklik var mı yok mu geriye dönüp okumaya çalışacağım şimdi.

günaydın canım sana da iyi haftalar

bebişimiz cicişlerini güle güle giyer inşallah,,,

bence kıskanmaz ......benim büyük kız 4,5 yaşında canlı bebek istiyorum diye tutturdu bir sürü mağazaya götürdüm kandırmak için yok hiç birini almıyor canlı istiyorum diye ağlıyor kızım abin var sen varsın bizim canlı bebeğe ihtiyacımız yok diyorum anlamıyor aylarca sürdü bu, eskiden rüyamda ne görsem gerçek çıkardı bir gün hamile olduğumu erken doğum yaptığımı ve kızım olduğunu gördüm sabah sıkıntıyla uyandım gerçek olmasın diye bütün tedbirleri aldım ama nafile 1 ay sonra hamile kaldım aldırmayı düşündüm oğlum var kıızm var ne gerek var dedim bu sefer rüyamda büyük kızımın boğulduğunu apartmanın arka bahçesinin çocuk parkı olduğunu ve tertemiz bir akarsu gördüm...kız çocuk hastasıyım formüllerle yapmışım büyük kızı korktum bişey olursa diye bebeği aldırmadım, iyiki aldırmamışım 5 ay sonra yönetici (aynı zamanda siteninde yönetiminde) ile bahçede sohbet ediyoruz adam demezmi yönetim ısı merkezinin bahçesinde su varmı diye sondaj çalışması yaptı yerin 25 mt altından su çıktı (rüyamda akarsu görmüştüm) onu bahçelere dağıtmayı düşünüyorlar arkasından da gözünüz aydın hergün çocuk bahçesine gitmenize gerek yok orada kullanılmayan kalorifer borularından bahçemize salıncak tattaravalli gibi şeyler yaptırıyorum haftaya gelecek dedi (rüyamda arka bahçeyi çocuk parkı olarak görmüştüm) karısıyla göz göze geldik rüyam gerçek çıktı iyiki bebeği aldırmamışım sizi dinleyipte dedim,,,,onlarda aldır aldır dediklerine pişman oldular aman rüya falan görme ne görsen gerçekleşiyor dediler......konu nerden nereye geldi kızım canlı bebeğe kavuştu hamileyken bezlerine kadar o seçti daha önce doğum maceramızı anlatmıştım bebeği de o seçti o zamandan sonra küçük anne gibi onunla ilgilendi hiç kıskanmadı ama canlı bebek büyüdükçe onu kıskanmaya başladı o kıskançlık halada sürüyor abla ne zaman ne yaptıysa onlar not alınıyor o yaşa gelince aynı istekler oluyor sen küçüksün olmaz deyince ablamda şu zaman yaptırmıştı diye söylemeye başlıyor

Maşallah, nice 10 aylara. Bize de nasip olması dileğiyle.
inşallah

bende profiterol e bayılırdım yiyecek tatlı bulamasan ondan alırdım, gece canımız tatlı çekerdi 2 apartman yanda liva var oradan alır gelirdik tatlı ama ne tatlı hem tadı hem parası tatlı

günaydın canım

ooo gözünaydın 2 haftaya 60 lılara inersin

Günaydın.

Hoşgeldin.

Sen bir anı defteri yap kendine, çok ilginç, komik anıların var.

hoşgeldin canım

yoruldun geldin hafta sonu dinlen mişsin dir anne olunca ne iş kalır ne yemek bu arada annende genç görünüyor kıpır kıpır

iyi gidiyorsun fazla almadın, dün face deki resimden göbişini farkettim

Bak sana yararı oldu Karatay'ın, paranı birde onlara harcamıyorsun. Kuruyemişimiz biraz pahalı ama ziyan olmuyor ekmek gibi, hepsi yeniliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…