Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

İnşallah yediklerim yarıyordur :))

Ben mercimek çorbasını genelde süzme yaparım..bu sefer ezogelin çorbasında ki gibi soğanı kavurdum,salça ve nane ekledim mercimeği koydum pişince pirinç veya bulgur eklenir ya ,baktım katı gibi olmuş eklemedim hiç birini

kediciğede söyledim,ben halsizleştim sanırım..kahvaltı hazırlamak yemek yapmak zor gelmeye başladı..canım istemiyor..
akşam eşim ,yarına dışardan pide yaptırırım uğraşma istersen dedi..çünkü makarna pilav ayy hiç yapmıyorum yapasım yok..
yok yok dedim yaptırma ,dışardan yemek de sağlıksız ve ne gerek var...hamileliğimin ilk aylarında dışarda çok yer olmuştuk..hatırlarsanız bir ara hep lahmacun ,döner manyağıydım..kıyma çıkardım köfte yapayım akşam..bir de okul tam gün bizim oğluma hep bişeyler yapmak zorunda kalıyorum,çok zorlanıyorum çeşit çeşit hazırlamaktan sabır sabır...

Hosbulduk ablacim.imtihanlarin büyük Rabbim sabir versin sana.

Hosbulduk mydenizzz.kesinlikle çok ideal çünkü yiyerek zayifliyoruz:)

Neresinden ben batikentteyim.

Amiiin

Hoşgeldiniz aramıza,bebeğiniz mi var :) ne güzel ben de inşallah 2 ay gibi sonra bebeğimi kucağıma alacağım

ağırlaştın tabii ki

otura kalka hafif seni yormayacak şeyler yapacaksın çok ayakta durmadan

Canlarimmmm benimm,herbirinize mutluluklarla dolu ,saglikli,huzurlu bir gun diliyorum.Canim mydenizzzcigim,yavrum umarim bu yorgunluk hali hava degisimlerindendir,kisa zamanda gecer insaallah.Canim prenscigim,saglik ve guzelliklerle yazilan mesajlarina ne kadar seviniyorum anlatamam.Rab im tamamina erdirsin,bebegimiz saglik ve sansiyla gelsin insaallah.Canim kedicigim,sana da cok gecmis olsun yavrum.Sevgili Gulcugum,nasilsin canim?

Son düzenleme:

Canan hanım, sizi ıdrak etmek cok zor.. takdıre etmek ıse haddim değil.. bi nebze de olsa yuregımde hıssettım paylasmak ıstedım, hıssettırebıldıysem ne mutlu..

sahur: kk kahvaltisi+1muz+1 bardak kefir

iftar: 1 tabak nohut yemegi+2 adet kabak dolma etli incebulgurlu+ 2 fiincan yesil cay

egzersiz: 9lu Tibet+150 squat+1.5dk plank+ebru plates+slim sixpack Debbie

aralarda su iciyorum

idolumsun sen benım.. bılıyorsun degıl mı?? superwomen :)

omega 3 EF, S 1200 nokta yerlerine A gelecek antioksidan da solg,r Vm 2000.....daha zinde oluyorum 1 ay kullanmadim halsizlik vardi....istedigini sor canim burada hepimiz cevaplariz

)

tesekkur ederım cvpladıgınız ıcın.. hemen yazdıklarınıza bakacagım.. halsız yasamaktan nefret edıyorum..

yuregım ıkıye ayrıldı sankı okuyunca.. hayattakı en buyuk ımtıhan evlat.. ne desem, ne yazsam boş.. ne anneler var, bebekken bırakıp bır daha yuzune bakmayan.. ben.. onunuzde saygı ıle egılıyorum Canan hn.. Allah sızden razı olsun.

Yasaklar hep tatlidir :) tatli yasak olup helva serbest olunca agzimiz tatlaniyor :)

benım metobolızma neden calısmaz bılıyor musunuz Canan hm, ben aburcubur yemem,yemedım,bıskuvı,cıps,kola,sıgara,tatlı, sekerım bıle caysızdır 15 yıldır, ben 35 yasındayım.. dogumdan sonra vermem gereken 6 kılo vardı, ne yaptıysam veremedım, dıyetısyene gıttım, bır suru para verdım.. kadını delı ettım, gerı geldım, onu yer mısınız yok, ekmek yer mısınız yemem, nasıl tost yersınız.. kepek ekmegıne normall peynır, yag surer mısınız.. yok :) kadın durdu durdu.. e ben sızden neyı kesecegım.. hıc boyle bır vaka gormedım dedı.. :) dukan ıle verdım ama ben ben olmaktan cıktım.. tam bır yıl duzenlı pılates yaptım.. e bu kadar caba sarfettım ya, yaz geldı, ben kendımı bıraktım.. kendım de benı.. :) sımdı hıc kacamak yapmadıgım halde gram zayıflayamıyorum.. spor yapmam lazım.. onda da saglıgım musade ettıkce yapabılıyorum, duzenlı olmuyor.. remsn krıtık vakayım.. o yuzden helva benım ıcın hemen hemen hayatımda hıc yemedıgım bırseydı..

Aslında olmazdım bn cnm ama anlamadım belki arada muz yedim ondan olabilir ya da suyu normalde içtikte telime katdediyordum onu yapmıyordum az içiyor da olabilirim ama bugün akşam çok spor yapıcam kararlıyım

sıze benım hamılelıkten kalan tavsıyem.. pet sıse ıcıne suyunuzu koyun onunla dolasın.. boylece suyunuzu kontrol etmıs olursunuz.. artık bardaktan ıcme alıskanlıgım bıttı.. pet sıse elımde gezıyorum.. gunde 3.5 lıtreya kadar ıcme kapasıtem var.. :)

Canim evrimkuzeycigim,estafurullah canim.Benim icin hissettiginiz butun guzel duygu ve paylasimlari yuregimde duyuyorum,basim gozum ustune diyorum.O sizin kendi yuceliginizdir canim.

merhaba canım

ben iyiyim çok şükür,

sen nasılsın akşam yazdıklarını okudum yorum yazdım sanırım okumadın, senin için çok üzülüyorum tek başına birsürü sorunlarla mücadele etmeye çalışıyorsun allah sana güç kuvvet versin başlarından eksik etmesin

merhaba canım

benimde metabolizmam hiç çlaışmamaya başladı eylülden beri aynı kg da 1 ileri 2 geri giidyorum orta noktam 68 in çık in çık dönüp dolşaıp 68 de takılıyorum,,,,hızlandırmak için mart 1 den itibaren hergün 1,5-2 saat yürüyüş ekledim baklaım ne olacak 10 günde 100-200 gram fark var oda kabızlıkla geri geliyor,,,,,yavaş yavaş ta olsa yürümeye çalış canım...senin yaşın kadar benim rejim yapmışlığım var 35 sene her türlü rejimi diyetisyeni denedim verdim aldım bakalım bu yaz ne olacak geçen sene 11 kg verdim...

Son düzenleme:
öğlen 1 saat yürüyüş ve 30 dkk aletlerle çalışmamı tamamladım

topik ne kadar sessiz nerde millet nerde devlet

arkadaşlarım dünkü yoğunluğun üzerine bugünde hareketli bir gün yaşıyorum şuan biraz rahatladım hemen yazayım dedim
ben iyiyim sizlerinde iyi olmasını temenni ediyorum
mecburiyetten karatay adına pek uygun olmayan şeyler yedim 2 gündür.yemek yemeye bile fırsat bulduğuma şaşırıyorum
sabah haşlanmış 1 yumurta yedim 15 dakika sonra biraz peynir ve cevizi 20 dakikada yiyebildim başka bişi yiyemedim öğlende birazcık atıştırdım gerisini siz düşünün acıkmadım ama bakalım ilerleyen saatlerde ne olacak

merhaba canım

kolay gelsin

kendine dikkat et devamlı ayaktasın bide yemezsen güşsüz kalırsın

gül ablaa ben burdayımm bugün 2 çubuk galeta yiyebildim çokşükür sadece kuru şeyler yiyebiliyorum zaten içim dışım çubuk kraker oldu yediklerimin karatayla ilgisi olmadığı için yazamıyorum buraya yoksa buralardayım okuyorum yazdıklarınızı :))

sana da kolay gelsin gül abla,eğitimin para saçma dönemine gelmişsin. Lise sona mı geçti kızın? Hangi dersaneye yazdırdın? Ben matematik öğretmeniyim. Uzun yıllar dersanelerde çalıştım, Uğur, Birey. inşallah seni üzmeden gider dersaneye ve bu imkandan sonuna kadar faydalanır.

Kader arkadaşım nasılsın karatay+spor nasıl gidiyor

iyiyim canım benim , sen nasılsın?
karatay iyi gidiyor, ama yürüyüş düzenli gitmiyor maalesef
bugün ilk defa, cuma harici bir günde tartıldım
ve ne göreyim +1000
gözlerime inananmadım.
ne oldu , nasıl oldu bu inan hiç anlamadım.

Ayni dertten muzdaripim nasıl olacak bilmiyorum bu haftafa reglim almayayimda sabit kalayim yeter gecen haftada griptim hala spor yapamadım

sanada mutlu pazarlar canım

ooooo hoş geldin canım bizde kediyle seni konuşmuştuk epeydir yok diye,,,,

kötü bişey yoktur umarım...

girdikçe de bi selam ver iyi olduğunu bilelim canım
iyiyiyim çok şükür interneti kapattım başında çok oturuyorum o yüzden bi sorun yok
beni düşündüğünüze çok sevindim
kwndinize çok iyi bakın
ben karataya devam ediyorum 85 im şuan çizelgemi de değiştircem yakında
öpüyorum sizi çokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…