günaydın canımmm
afiyet şeker kaymak bal olsun bebişe yarasın
şu prinçsiz bulgursuz ezogelin nasıl oluyormuş merak ettim
bebek için yemek zorundasın canaın ne zaman isterse ye ara öğünlerde yapabilirsin kendini kasma
Hosbulduk ablacim.imtihanlarin büyük Rabbim sabir versin sana.
Hosbulduk mydenizzz.kesinlikle çok ideal çünkü yiyerek zayifliyoruz:)
Neresinden ben batikentteyim.
Amiiin
Hosbulduk ablacim.imtihanlarin büyük Rabbim sabir versin sana.
Hosbulduk mydenizzz.kesinlikle çok ideal çünkü yiyerek zayifliyoruz:)
Neresinden ben batikentteyim.
Amiiin
İnşallah yediklerim yarıyordur :))
Ben mercimek çorbasını genelde süzme yaparım..bu sefer ezogelin çorbasında ki gibi soğanı kavurdum,salça ve nane ekledim mercimeği koydum pişince pirinç veya bulgur eklenir ya ,baktım katı gibi olmuş eklemedim hiç birini
kediciğede söyledim,ben halsizleştim sanırım..kahvaltı hazırlamak yemek yapmak zor gelmeye başladı..canım istemiyor..
akşam eşim ,yarına dışardan pide yaptırırım uğraşma istersen dedi..çünkü makarna pilav ayy hiç yapmıyorum yapasım yok..
yok yok dedim yaptırma ,dışardan yemek de sağlıksız ve ne gerek var...hamileliğimin ilk aylarında dışarda çok yer olmuştuk..hatırlarsanız bir ara hep lahmacun ,döner manyağıydım..kıyma çıkardım köfte yapayım akşam..bir de okul tam gün bizim oğluma hep bişeyler yapmak zorunda kalıyorum,çok zorlanıyorum çeşit çeşit hazırlamaktansabır sabır...
Sevgili evrimkuzeycigim ve sevgili fmgenccigim,gecirdigim cok yipratici olaylarima sicacik tepkilerinizle ortak oldunuz,guzel yureginizle ortak oldunuz cok cok sagolun.Sevgili fmgenccigim tekrar hos geldin,sukur kavustuk canim cok ozlemistik canim benim.
sahur: kk kahvaltisi+1muz+1 bardak kefir
iftar: 1 tabak nohut yemegi+2 adet kabak dolma etli incebulgurlu+ 2 fiincan yesil cay
egzersiz: 9lu Tibet+150 squat+1.5dk plank+ebru plates+slim sixpack Debbie
aralarda su iciyorum
omega 3 EF, S 1200 nokta yerlerine A gelecek antioksidan da solg,r Vm 2000.....daha zinde oluyorum 1 ay kullanmadim halsizlik vardi....istedigini sor canim burada hepimiz cevaplariz
)
Canim aburcuburcugum benim,cok sagol canim.Evet birtanem guzel kizim halen rahstsiz ve zaten su an itibariyle dunyada sifasi yok.Cok erken daha alti aylikken teshis etmeme ragmen ki bugun yirmidort yasinda olmasina ragmen butun gelisimleri bes yasinda bir cocugun yapabilirlilikleriyle sinirli kaldi.Agir otim teshisi kondu ve yaninda cok agir getirileride oldu.Onsekiz sene evde cicekler gibi baktim,bin yil daha olsa gene bakardim yuksunmezdim,cunku o bana rabbimin emaneti ve hediyesidir.Ama bana birsey oldugunda birden ortada kalmamasi ve de kimseye muuhtac olmamasi icin ozel bir bakim evinden omur boyu oda satin aldik.Alti senedir her sali gunu ziyaretine giderim,heronbes gunde eve getiririm,gerei butun bakimini yaparim,cicekler gibi geri teslim ederim.Rabbimden tek dilegim yavruma bakacak gucumu benden eksik etmesin.Rabbim cumle evlatlari bagislasin ve esirgesin insaallah.
Yasaklar hep tatlidir :) tatli yasak olup helva serbest olunca agzimiz tatlaniyor :)
Aslında olmazdım bn cnm ama anlamadım belki arada muz yedim ondan olabilir ya da suyu normalde içtikte telime katdediyordum onu yapmıyordum az içiyor da olabilirim ama bugün akşam çok spor yapıcam kararlıyım
Canlarimmmm benimm,herbirinize mutluluklarla dolu ,saglikli,huzurlu bir gun diliyorum.Canim mydenizzzcigim,yavrum umarim bu yorgunluk hali hava degisimlerindendir,kisa zamanda gecer insaallah.Canim prenscigim,saglik ve guzelliklerle yazilan mesajlarina ne kadar seviniyorum anlatamam.Rab im tamamina erdirsin,bebegimiz saglik ve sansiyla gelsin insaallah.Canim kedicigim,sana da cok gecmis olsun yavrum.Sevgili Gulcugum,nasilsin canim?
benım metobolızma neden calısmaz bılıyor musunuz Canan hm, ben aburcubur yemem,yemedım,bıskuvı,cıps,kola,sıgara,tatlı, sekerım bıle caysızdır 15 yıldır, ben 35 yasındayım.. dogumdan sonra vermem gereken 6 kılo vardı, ne yaptıysam veremedım, dıyetısyene gıttım, bır suru para verdım.. kadını delı ettım, gerı geldım, onu yer mısınız yok, ekmek yer mısınız yemem, nasıl tost yersınız.. kepek ekmegıne normall peynır, yag surer mısınız.. yok :) kadın durdu durdu.. e ben sızden neyı kesecegım.. hıc boyle bır vaka gormedım dedı.. :) dukan ıle verdım ama ben ben olmaktan cıktım.. tam bır yıl duzenlı pılates yaptım.. e bu kadar caba sarfettım ya, yaz geldı, ben kendımı bıraktım.. kendım de benı.. :) sımdı hıc kacamak yapmadıgım halde gram zayıflayamıyorum.. spor yapmam lazım.. onda da saglıgım musade ettıkce yapabılıyorum, duzenlı olmuyor.. remsn krıtık vakayım.. o yuzden helva benım ıcın hemen hemen hayatımda hıc yemedıgım bırseydı.. .. :)
arkadaşlarımdünkü yoğunluğun üzerine bugünde hareketli bir gün yaşıyorum şuan biraz rahatladım hemen yazayım dedim
ben iyiyim sizlerinde iyi olmasını temenni ediyorum
mecburiyetten karatay adına pek uygun olmayan şeyler yedim 2 gündür.yemek yemeye bile fırsat bulduğuma şaşırıyorum
sabah haşlanmış 1 yumurta yedim 15 dakika sonra biraz peynir ve cevizi 20 dakikada yiyebildim başka bişi yiyemedim öğlende birazcık atıştırdım gerisini siz düşünün acıkmadım ama bakalım ilerleyen saatlerde ne olacak
herkes var ben yok ben var herkes yok:44:
Tatil bitti is ve spor basladi:)
Merhaba canim bu siralar pek giremiyorsun
allah yardimcin olsun canim...bende is cikisi kizin dershanesine gittim kayitlarin son gunuymus onu hallettim oradan oglum ve kizkardesimle carsiya gittik kosturmacaya devam
:)
Canim yedigimiz ictigimiz vucutta birikiyor ben yatarken da aklima gelince tartilirim 1 kg ya yakin arti cikar sabaha kadar tuvaletle gider
allah kabul etsin canim...iftarda iyi yemissin
Kader arkadaşım nasılsın karatay+spor nasıl gidiyor
iyiyim canım benim , sen nasılsın?
karatay iyi gidiyor, ama yürüyüş düzenli gitmiyor maalesef
bugün ilk defa, cuma harici bir günde tartıldım
ve ne göreyim +1000
gözlerime inananmadım.
ne oldu , nasıl oldu bu inan hiç anlamadım.
iyiyiyim çok şükür interneti kapattım başında çok oturuyorum o yüzden bi sorun yoksanada mutlu pazarlar canım
ooooo hoş geldin canım bizde kediyle seni konuşmuştuk epeydir yok diye,,,,
kötü bişey yoktur umarım...
girdikçe de bi selam ver iyi olduğunu bilelim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?