3 tane evlat cikmis ordan ablam :) ama iyikide inmis..
evet ablacım antioksidan..ne zaman almalıyım ?eminim daha da düşecek canım
sen çalışkan öğrencilerdensin
hiçbir ayrıntıyı atlamamaya çalışarak iyice gözüme girdin
c takviyesi antioksıdan mı
Gul ablanın ruhuna Okan bey gırecek birazdan az kaldı
efendıler gotursun senı..
Gul ablanın ruhuna Okan bey gırecek birazdan az kaldı
efendıler gotursun senı..
iyi geceler canımmydenızzz**** teşekkür ederım açıklamalar ıcın. meyveyı bırakıcam kılo vermeme sebep oluyormuş.sıkıntı yok o konuda ıkna ettıler.yogurt cok tuketıyorum.at ve sebzede yıyorum.benım ıcın uzun bı süreç olacak.bakalım.zaman ne gösterecek.. bırakmıycam ama ayım dolsun ıkıncı ayda devam edecegım.aklıma takılanları sorarım.gorusmek uzere ıyı geceler..
kavitasyonda aci agri oluyormu.. bende dusunyorum hedefime dusunce..birde ise yararmi bana ziyade cilt utuleme gibi bisey lazim one buzusen yerleri germek icin
mydenızzz**** teşekkür ederım açıklamalar ıcın. meyveyı bırakıcam kılo vermeme sebep oluyormuş.sıkıntı yok o konuda ıkna ettıler.yogurt cok tuketıyorum.at ve sebzede yıyorum.benım ıcın uzun bı süreç olacak.bakalım.zaman ne gösterecek.. bırakmıycam ama ayım dolsun ıkıncı ayda devam edecegım.aklıma takılanları sorarım.gorusmek uzere ıyı geceler..
evet ablacım antioksidan..ne zaman almalıyım ?
iyi geceler canım başka bir fikrim var ütüyü fişe tak kendin ütüle canım ne para vereceksin ki başkasına
vaysss emegine saglik .. sayfada paylasmislardi o senmiydin :)) hamaratli hatunun hali baska
bende bırakıcam meyveyı KOZACAN.. etkıleyen durduran ne varsa bır sure ertelemekte fayda var anladığım kadarı ıle.. bılıyorsun benım de oynamıyor.. sen su ay donumunu bı atlat.. kafan daha rahat devam et derım ben.. kendını de uzme.. geç olsun üzücü olmasın.
Iyi geceler
Sabah kkk (meyvesiz)
Ara salata ve yoğurt
Aksam salata ve patlıcan yemeği etli (yazdan konserve) turp
Su 3 lt civari
Spor ripped 1/2
4 km yürüyüş
500 ip atlama, 100 mekik
Gul ablacim kemer'i araştırdım birazda kabizliga bile faydaliymis..o titresimler bağırsak florasini harekete gecirip o bölgedeki şişliklere odeme faydasi oluyormus.karindaki şişlikler sadece yagdan kaynaklı olmazmis bu kemer o bolgedeki şişligi yok edermiş. Bu sayede incelme olurmus..bir de ben ilk dogum sonrası pasif jimnastige gitmistim danistigim dr bu kemerin onunla ayni etkiyi gosterdigini soyledi ki ben pasif jimnastikte karin bolgesinden güzel incelmistim..en kisa zamanda bende edineyim bu kemerden..gitsin göbek:)
ben genc kizken sacimi utuluodum yani kizkardesim benimkini ben onunkini..ozaman nerdee duzlestiriciler :)) sanki fi tarihinden bahsediorum altiustu 90lar :)))
3. cüden sonra rejimle sporla 60 kg ya kadar inmiştim
deprasyon ilaçları çok kullandım evdeki eşle sorunlar derken kendime dikkat etmedim göbel büyüdükçe büyüdü
evrimkuzeycim yapacak bısey yok cok kararlıyım.. cumartesı patlatmaya.pazar ağlarım artık sıze.ben uzunn uzun soluklu bır surece gırdım.hedefım kısa zamanda cok kılo vermek degıl şekerim..yavaş yavaş vermek.sızler acayıp motıve edıyorsunuz benı..çokkk teşekkür ederım destekler ıcınn:)))))
ben genc kizken sacimi utuluodum yani kizkardesim benimkini ben onunkini..ozaman nerdee duzlestiriciler :)) sanki fi tarihinden bahsediorum altiustu 90lar :)))
bundan sonra topikte kemerleri takın görevi evrimkuzey ın bıze hergun hatırlatacak sende al ne çok faydası varmış
bizim zamanımızda ütülemede yoktu benim saçlarım belime kadar uzundu 30-40 tane yatarken örerdim sabahta açardım dalgalı dalgalı çok güzel olurdu
İyi uykular.
Bir ara Canan abla, biberiye yağı tavsiye etmişti, yağ karışımı denerken strech film sarıyordum, toplanıyordu birde üşendim hergün poşet sarmaktan bıkmıştım. Aslında iyi terletiyordu.
bıraz toparlanayım.. olmadı bıberıye ıcerım.. ama yesıl cayı cok sevıyorum bılıyorsun.. çinden bile getırrtıgım yasemınlı yesıl caylarım var.. napıcam bılmıyorum,canım cok sıkıldı.
öğle :mercimek çorbası ,kabak yimeği ve ayran içtim 10 dakika sonra bir tanıdıktan 1 tabak dolusu mantı geldi getiren kişiye teşekkür ettim şimdi tokum ama öğleden sonra yerim dedim kırmamak için kendi tabağıma geçirip mantının kokusuna bile bakmadan başka bir tanıdığa götürdümnasıl
A
Teşekkür ederim babymom sogani dünden bu yana iciyorum..en az 15 gün kullanilmali ve sonra birakilmaliymis..ayni anda baska bi kür kullanilmamaliymis..o yuzden senin onerini çözüm bulamazsam uglulayacagim..bir kac gün daha sabredeyim.tadi çok kötü ama etkiliymis.tekrar tesekkurler
bizim zamanımızda ütülemede yoktu benim saçlarım belime kadar uzundu 30-40 tane yatarken örerdim sabahta açardım dalgalı dalgalı çok güzel olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?