Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Gul ablanın ruhuna Okan bey gırecek birazdan az kaldı

efendıler gotursun senı..

evrimkuzeycim yapacak bısey yok cok kararlıyım.. cumartesı patlatmaya.pazar ağlarım artık sıze.ben uzunn uzun soluklu bır surece gırdım.hedefım kısa zamanda cok kılo vermek degıl şekerim..yavaş yavaş vermek.sızler acayıp motıve edıyorsunuz benı..çokkk teşekkür ederım destekler ıcınn:)))))

iyi geceler canım
kavitasyonda aci agri oluyormu.. bende dusunyorum hedefime dusunce..birde ise yararmi bana ziyade cilt utuleme gibi bisey lazim one buzusen yerleri germek icin

kavitasyonda acı olmuyor ama hiç tavsiye etmem organlara çok zararlıymış,,,,benim koca göbek bile sarkmadan toparlanmaya başladı seninki de toparlanır sakın zararlı bişey yaptırma

başka bir fikrim var ütüyü fişe tak kendin ütüle canım ne para vereceksin ki başkasına

bende bırakıcam meyveyı KOZACAN.. etkıleyen durduran ne varsa bır sure ertelemekte fayda var anladığım kadarı ıle.. bılıyorsun benım de oynamıyor.. sen su ay donumunu bı atlat.. kafan daha rahat devam et derım ben.. kendını de uzme.. geç olsun üzücü olmasın.

Iyi geceler

Sabah kkk (meyvesiz)
Ara salata ve yoğurt
Aksam salata ve patlıcan yemeği etli (yazdan konserve) turp

Su 3 lt civari
Spor ripped 1/2
4 km yürüyüş
500 ip atlama, 100 mekik

Gul ablacim kemer'i araştırdım birazda kabizliga bile faydaliymis..o titresimler bağırsak florasini harekete gecirip o bölgedeki şişliklere odeme faydasi oluyormus.karindaki şişlikler sadece yagdan kaynaklı olmazmis bu kemer o bolgedeki şişligi yok edermiş. Bu sayede incelme olurmus..bir de ben ilk dogum sonrası pasif jimnastige gitmistim danistigim dr bu kemerin onunla ayni etkiyi gosterdigini soyledi ki ben pasif jimnastikte karin bolgesinden güzel incelmistim..en kisa zamanda bende edineyim bu kemerden..gitsin göbek:)

evet***** evrimkuzeycım**** ben cok taktım bu mevzuyu başka bısey düşünemez oldum son 1 aydır.belkıde bu takıntıda engelliyordur vermemı.
bıraz rahat olmaya calısacagım.gorusmek uzere ıyı geceler

bundan sonra topikte kemerleri takın görevi evrimkuzey ın bıze hergun hatırlatacak sende al ne çok faydası varmış

ben genc kizken sacimi utuluodum yani kizkardesim benimkini ben onunkini..ozaman nerdee duzlestiriciler :)) sanki fi tarihinden bahsediorum altiustu 90lar :)))

bizim zamanımızda ütülemede yoktu benim saçlarım belime kadar uzundu 30-40 tane yatarken örerdim sabahta açardım dalgalı dalgalı çok güzel olurdu

3. cüden sonra rejimle sporla 60 kg ya kadar inmiştim

deprasyon ilaçları çok kullandım evdeki eşle sorunlar derken kendime dikkat etmedim göbel büyüdükçe büyüdü

ne geçerse ustumuzden gece gece gıdıyor.. sonradan acısı çıkıyor ıste.. kıyamam.

ben anladım senı cıgerım.. once kafa rahat edecek.. ne sekıl mutlu olacaksan o sekıl yap.. o sekıl yaşa.. mutlu olmadıktan sonra yapılacak iş değil bu iş.. yazdıklarımız senı uzmesın olur mu? gıdılen yol belli..

ben genc kizken sacimi utuluodum yani kizkardesim benimkini ben onunkini..ozaman nerdee duzlestiriciler :)) sanki fi tarihinden bahsediorum altiustu 90lar :)))

di mi

bundan sonra topikte kemerleri takın görevi evrimkuzey ın bıze hergun hatırlatacak sende al ne çok faydası varmış

tıtreyenlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.. titrememek ıcın titretmeyenlerrrrrrrrrrrrrr.. dıye içtima. duzenlı yapılduktan sonra hersey faydalı aslında da.. biz insanoğlu olarak hep bi maymun ıstahımız mevcut

bizim zamanımızda ütülemede yoktu benim saçlarım belime kadar uzundu 30-40 tane yatarken örerdim sabahta açardım dalgalı dalgalı çok güzel olurdu

30,40 örgü simdiki kız saclarını toplasan it kuruğu hepi topu bende dahıl :)

evet super terletio ama inan bende useniorum yoksa cok cabuk kucultuo.. hatta altina nemlendirici bile sursen yine terletio

canim benimkide yaseminli yesil cay.. cok seviyorum sade icemiyorum kesinlikle

harkasın canım..
Yarın güzel bir rakam göreceksin gibi bir his var içim de..

kefir den yaptığım peynirlerim

burada paylaşmayı unutmuşum

Eki Görüntüle 1030498

afiyet olsun çok güzel görünüyorlar...

Yıllar önce bir programda İkbal Gürpınarsoğan suyuyla zayıfladığını iddia ettiğin de denemiştim hemen...
Çok korkunç bir tat tı hala hatırlayınca ürperiyorum..
Sen düzensizlik içinmi içiyorsun.? Gebelik için de kullanıyorlarmış biliyorsun değilmi.?

Çok muzdaribim bu konuda Kızımın saçlarını sık sık ütülüyorum çok sıkıcı.. )

kediciğim duyarlılığın için teşekkür ederim...İşin olduğun da ben de seve seve hazırlarım listeyi..

Canan hn.bu aralar keyifsizmisiniz banamı öyle geliyor...Umarım olumsuz bir durum yoktur...

Ekin,geçmiş olsun ..

-----

Bugün yediklerim..

Sabah,
Karatay kahvaltı,

Kahve,yeşilçay

Akşam,

Mercimek çorbası
Kıymalı ıspanak
Ayran

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…