fişi cekıcem birazdan Gul abla :)) dun geceden cok uykusuzum cunku.
sen bi Okan beye görün.. o senı hızaya getırır..Gül ablayı mumla arar,koşa koşa sarılırsın ona
kemek iyidir.. buharda haşlayıp suruyorsun oraana buranatuz sürdükten sonra ustune mum dıkmeyı unutma benim için.
Bir ara Canan abla, biberiye yağı tavsiye etmişti, yağ karışımı denerken strech film sarıyordum, toplanıyordu birde üşendim hergün poşet sarmaktan bıkmıştım. Aslında iyi terletiyordu.serastrech yada posetle sar spor yaparken cok terletio ve kuculuo
ama benzio ben napayim :))
cok acik icsen yesil cayi ... onu icemiosan biberiye filan icsen 5ibiryerde gibi
gul ablanin saplagindan yemedin dimi sen daha :))) yiyen bilir bknz ben :))
afiyet olsun
serastrech yada posetle sar spor yaparken cok terletio ve kuculuo
ama benzio ben napayim :))
cok acik icsen yesil cayi ... onu icemiosan biberiye filan icsen 5ibiryerde gibi
gul ablanin saplagindan yemedin dimi sen daha :))) yiyen bilir bknz ben :))
afiyet olsun
canım 11 kilo veren sendn sanırım tam olarak ne yicez anlamadım daha net bi diyet listesi yokmu :/
ınsallah oda olacak zamanla yapacam spor ... yarın öğlen 1 adet lahmacun yesem caızmıdır? cumartesı mısafırım var durumum cok vahım
menüm cok pissss
biberli ekmek sarmısaklı köfte kakaolu kek peynırlı pırasalı börek ve burcakbıskuvılı sakızlı muhallebı.ben nerelere gıdeyimmm ne yapayım:)) hadı bakalım sevgılı kuzeyy ver bana bı akıl
İyi uykular.
Bir ara Canan abla, biberiye yağı tavsiye etmişti, yağ karışımı denerken strech film sarıyordum, toplanıyordu birde üşendim hergün poşet sarmaktan bıkmıştım. Aslında iyi terletiyordu.
fişi cekıcem birazdan Gul abla :)) dun geceden cok uykusuzum cunku.
sen bi Okan beye görün.. o senı hızaya getırır..Gül ablayı mumla arar,koşa koşa sarılırsın ona
kemek iyidir.. buharda haşlayıp suruyorsun oraana buranatuz sürdükten sonra ustune mum dıkmeyı unutma benim için.
teşekkürler canımsizi orada da cok begenıyorum.. burada da begeneyım.. elcagızına sağlık.
sen bence tum vücudunu saran al.. senı anca bu keser
ınsallah oda olacak zamanla yapacam spor ... yarın öğlen 1 adet lahmacun yesem caızmıdır? cumartesı mısafırım var durumum cok vahım
menüm cok pissss
biberli ekmek sarmısaklı köfte kakaolu kek peynırlı pırasalı börek ve burcakbıskuvılı sakızlı muhallebı.ben nerelere gıdeyimmm ne yapayım:)) hadı bakalım sevgılı kuzeyy ver bana bı akıl
lahmacun caizdir.. ıcıne bol yesıllık koy ye.. yanına salata ye.. ayran ıc.. mısafırleri bogmussun karboya.. kendın yıyemıyorsun dıye mıllete mı tıkıştıracaksın.. onlar yerken sen ağla.. bısı olmaz.. açılırsın bır ıkı dakıka sonra.
sen de bakıyorum benı hemen postalamaya hazırsın.. ustumu de ort bari
herkese iyi geceler..
Karatay diyetine ilk başladığım iki gün önce, 85,4 kg gelirken bugun 84,5 geldim..Çok sevındım en azından karataya olan inancım perçinlenmiş oldu..Allahımm şu 20 kg da sağlıkla vermemı nasıp et..Gerçi dukanla da bi 20 küsür kılo verdım ama cevız fındık gün kurusu zeytinyağı potporisi ile zayıflamak ayrı bir zevk olacak..
bugün biraz rahatsızdım işe gitmedim evde dinlendim..şimdi Allahıma çok şükür iyıyım..
Akşam yemeğinde 1 kaşık soğuk sıkım zeytınyagı ıle yaptığım ve içine yarım çorba kaşığı attığım bulgurla renklendirdiğim karnabahar yemeği ve sarımsaklı yoğurdumu yedım..Kendimi iyi hissetmek herşeyden önemli ama.. sağlık olmayınca birşeyın tadı kalmıyor
tamam lahmacun işi:)) valla yıycem sarmısaklı köfteden ve tatlıdan ve herseyden
bir kereden bısey olmaz.ay dönümüm kutlamam gerek:)))))))))))).azıcık azıcık bakarım tatlarına ben sabırla yavaş yavaş vereceğim..bak nasılda efendileştim birden:) yıycem ya hamurları.onun mutluluğuyla:))) bi efendilik geldi bana
okan bey önce kitapları okudunuzmu, önerileri okudunuzmu, siz karatay yapmıyorsunuz bence diye bi haşlar onu
teşekkürler canım
karataya uygun bişeyler de yapsaydın ya canım
herkese iyi geceler..
Karatay diyetine ilk başladığım iki gün önce, 85,4 kg gelirken bugun 84,5 geldim..Çok sevındım en azından karataya olan inancım perçinlenmiş oldu..Allahımm şu 20 kg da sağlıkla vermemı nasıp et..Gerçi dukanla da bi 20 küsür kılo verdım ama cevız fındık gün kurusu zeytinyağı potporisi ile zayıflamak ayrı bir zevk olacak..
bugün biraz rahatsızdım işe gitmedim evde dinlendim..şimdi Allahıma çok şükür iyıyım..
Akşam yemeğinde 1 kaşık soğuk sıkım zeytınyagı ıle yaptığım ve içine yarım çorba kaşığı attığım bulgurla renklendirdiğim karnabahar yemeği ve sarımsaklı yoğurdumu yedım..Kendimi iyi hissetmek herşeyden önemli ama.. sağlık olmayınca birşeyın tadı kalmıyor
Ah canım benim senin vurdugun yerde gül biterSen istedin.
mydenizzz**** benım degerlerım normal baktırdım.sabretmekten başka bır yol kalmadı ozaman.bakalım ben yapmaya devam edıcem.umarım yazarım verdıgım kıloları gunun bırınde:)
Civcivlerin kac yaslarinda
Sikma canini demek kar etmiyo biliorum ama regl oncesi sikintili bir zaman canim umarim rahat atlatiriz
Aynen bende eskiden doymuycam diye kirkar 2 tabak yerdim sebxeden filan. Simdi tek cesit 1 tabak yetio banada
Maydoniz kaynatip ictim gecen ay aksamina oldum soktu, onetirim bir olcu yok
Brnim esimde ananiz kafayi yedi fio cocuklara:))
tamam lahmacun işi:)) valla yıycem sarmısaklı köfteden ve tatlıdan ve herseyden
bir kereden bısey olmaz.ay dönümüm kutlamam gerek:)))))))))))).azıcık azıcık bakarım tatlarına ben sabırla yavaş yavaş vereceğim..bak nasılda efendileştim birden:) yıycem ya hamurları.onun mutluluğuyla:))) bi efendilik geldi bana
Gul ablanın ruhuna Okan bey gırecek birazdan az kaldı
efendıler gotursun senı..
İLK BİLDİRİMİM olacak ablacım..inşallah sabaha biraz daha kılo vermış olurum.. :) geçmiş sayfaları okuyordum bende..hiçbir ayrıntıyı gözden kaçırmak istemiyorum..omega3 de artık senın dedıgın gıbı akşam yemeğinden sonra alıcam..birde c vitamını takvıyesı almıştım ablacım tatlandırıcısız olandan..Sence 2 sini aynı anda almamın bir sakıncası olur mu ?iyi geceler canım
çok güzel
geçmiş olsun, yarın tartı günümüz bildirim yapmayı unutma canım saat 3 e kadar yapmış oluyoruz
benimki bunun 10 katı idi 3 katına indi
Ah canım benim senin vurdugun yerde gül biter
Cok güzel degerlerinizin iyi olması. ..meyve konusuna deginilmis ama yardimim olursa diye yazmak istedim deneyimimi..ben başlangıçta diyete alisana kadar zorlandım akşam dahi yedim günde 2 porsiyon.gul ablanın dilinde tüy bitti önce aksami kaldirdim..oglene çektim aksamki meyveyi ve yaninda mutlaka yoğurt süt tukettim meyvenin aniden kan sekerimi yukseltmemesi icin.hatta yogurda dogradim elma portakal ne varsa, içine tarçın ekledim nefis oldu..öyle öyle derken şu an çoğu zaman sabah dahi yemiyorum..Çünkü yedigim dönemlerde kilo veremedim..
Ana yemeğim salata oldu yaninda diğer yiyeceklerde var ama salataya çok agirlik veriyorum..birde et tukettigim günler yoğurt süt peynir tuketmiyorum ayni öğünde. Sindirimi zorlastiriyormus..
inşallah faydamiz dokunur size. .siz yazdikca ilk aylarım aklima geliyor hep..en ufak bi detayi bile sorun lütfen eğer yanlislik varsa duzeltelim...
Teşekkür ederim babymom sogani dünden bu yana iciyorum..en az 15 gün kullanilmali ve sonra birakilmaliymis..ayni anda baska bi kür kullanilmamaliymis..o yuzden senin onerini çözüm bulamazsam uglulayacagim..bir kac gün daha sabredeyim.tadi çok kötü ama etkiliymis.tekrar tesekkurler
canımcım düşün ki sadece üşüttüm nefes alamayacak hale geldım bir günde..sezen aksunun dediği gibi ; ne ağzımın tadı var ne canda huzur..
ne kadar doğru.. sağlık olmayınca hıc bırseyın tadı kalmıyor.
İLK BİLDİRİMİM olacak ablacım..inşallah sabaha biraz daha kılo vermış olurum.. :) geçmiş sayfaları okuyordum bende..hiçbir ayrıntıyı gözden kaçırmak istemiyorum..omega3 de artık senın dedıgın gıbı akşam yemeğinden sonra alıcam..birde c vitamını takvıyesı almıştım ablacım tatlandırıcısız olandan..Sence 2 sini aynı anda almamın bir sakıncası olur mu ?
ben 2 sene önce kavitasyon a gittim biraz küçüldü sonra kg alınca yine buyudu
10 aydır okan beyden öğrendiklerimi yazmaya başlayacağım birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?