Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

İyi uykular.

Bir ara Canan abla, biberiye yağı tavsiye etmişti, yağ karışımı denerken strech film sarıyordum, toplanıyordu birde üşendim hergün poşet sarmaktan bıkmıştım. Aslında iyi terletiyordu.

bıraz toparlanayım.. olmadı bıberıye ıcerım.. ama yesıl cayı cok sevıyorum bılıyorsun.. çinden bile getırrtıgım yasemınlı yesıl caylarım var.. napıcam bılmıyorum,canım cok sıkıldı.

canım 11 kilo veren sendn sanırım tam olarak ne yicez anlamadım daha net bi diyet listesi yokmu :/

evet benim

bu diyet olmadığı için liste yok, herkes kendi damak tadına göre glisemik indeksi düşük yiyecekleri yiyor,

ilk sayfada ana kurallar var onları okudunuz mu orada neler yapıp neler yapmamamız gerektiği yazıyor,, kafanıza takılanları bize sorabilirsiniz

karatayın k,taplarını okudunuz mu

lahmacun caizdir.. ıcıne bol yesıllık koy ye.. yanına salata ye.. ayran ıc.. mısafırleri bogmussun karboya.. kendın yıyemıyorsun dıye mıllete mı tıkıştıracaksın.. onlar yerken sen ağla.. bısı olmaz.. açılırsın bır ıkı dakıka sonra.

sen de bakıyorum benı hemen postalamaya hazırsın.. ustumu de ort bari

okan bey önce kitapları okudunuzmu, önerileri okudunuzmu, siz karatay yapmıyorsunuz bence diye bi haşlar onu
sizi orada da cok begenıyorum.. burada da begeneyım.. elcagızına sağlık.

sen bence tum vücudunu saran al.. senı anca bu keser
teşekkürler canım

karataya uygun bişeyler de yapsaydın ya canım

herkese iyi geceler..
Karatay diyetine ilk başladığım iki gün önce, 85,4 kg gelirken bugun 84,5 geldim..Çok sevındım en azından karataya olan inancım perçinlenmiş oldu..Allahımm şu 20 kg da sağlıkla vermemı nasıp et..Gerçi dukanla da bi 20 küsür kılo verdım ama cevız fındık gün kurusu zeytinyağı potporisi ile zayıflamak ayrı bir zevk olacak..
bugün biraz rahatsızdım işe gitmedim evde dinlendim..şimdi Allahıma çok şükür iyıyım..
Akşam yemeğinde 1 kaşık soğuk sıkım zeytınyagı ıle yaptığım ve içine yarım çorba kaşığı attığım bulgurla renklendirdiğim karnabahar yemeği ve sarımsaklı yoğurdumu yedım..Kendimi iyi hissetmek herşeyden önemli ama.. sağlık olmayınca birşeyın tadı kalmıyor

tamam lahmacun işi:)) valla yıycem sarmısaklı köfteden ve tatlıdan ve herseyden
bir kereden bısey olmaz.ay dönümüm kutlamam gerek:)))))))))))).azıcık azıcık bakarım tatlarına ben sabırla yavaş yavaş vereceğim..bak nasılda efendileştim birden:) yıycem ya hamurları.onun mutluluğuyla:))) bi efendilik geldi bana

iyi geceler canım

çok güzel

geçmiş olsun, yarın tartı günümüz bildirim yapmayı unutma canım saat 3 e kadar yapmış oluyoruz

oooooooooooooooooo sanki yıl dönümünü yada verdiği kg ları kutluyor,,,,,

zaten veremiyorsun bide onları yersen sıfırdan başlaman gerek, sundan azıcık bundan azıcık derken kaçamaklar çoğalıyor sonra da kg lar çoğalıyor

okan bey önce kitapları okudunuzmu, önerileri okudunuzmu, siz karatay yapmıyorsunuz bence diye bi haşlar onu

teşekkürler canım

karataya uygun bişeyler de yapsaydın ya canım

ne kadar doğru.. sağlık olmayınca hıc bırseyın tadı kalmıyor.

Ah canım benim senin vurdugun yerde gül biter

mydenizzz**** benım degerlerım normal baktırdım.sabretmekten başka bır yol kalmadı ozaman.bakalım ben yapmaya devam edıcem.umarım yazarım verdıgım kıloları gunun bırınde:)

Cok güzel degerlerinizin iyi olması. ..meyve konusuna deginilmis ama yardimim olursa diye yazmak istedim deneyimimi..ben başlangıçta diyete alisana kadar zorlandım akşam dahi yedim günde 2 porsiyon.gul ablanın dilinde tüy bitti önce aksami kaldirdim..oglene çektim aksamki meyveyi ve yaninda mutlaka yoğurt süt tukettim meyvenin aniden kan sekerimi yukseltmemesi icin.hatta yogurda dogradim elma portakal ne varsa, içine tarçın ekledim nefis oldu..öyle öyle derken şu an çoğu zaman sabah dahi yemiyorum..Çünkü yedigim dönemlerde kilo veremedim..
Ana yemeğim salata oldu yaninda diğer yiyeceklerde var ama salataya çok agirlik veriyorum..birde et tukettigim günler yoğurt süt peynir tuketmiyorum ayni öğünde. Sindirimi zorlastiriyormus..
inşallah faydamiz dokunur size. .siz yazdikca ilk aylarım aklima geliyor hep..en ufak bi detayi bile sorun lütfen eğer yanlislik varsa duzeltelim...

Teşekkür ederim babymom sogani dünden bu yana iciyorum..en az 15 gün kullanilmali ve sonra birakilmaliymis..ayni anda baska bi kür kullanilmamaliymis..o yuzden senin onerini çözüm bulamazsam uglulayacagim..bir kac gün daha sabredeyim.tadi çok kötü ama etkiliymis.tekrar tesekkurler

Gul ablanın ruhuna Okan bey gırecek birazdan az kaldı

efendıler gotursun senı..

iyi geceler canım

çok güzel

geçmiş olsun, yarın tartı günümüz bildirim yapmayı unutma canım saat 3 e kadar yapmış oluyoruz
İLK BİLDİRİMİM olacak ablacım..inşallah sabaha biraz daha kılo vermış olurum.. :) geçmiş sayfaları okuyordum bende..hiçbir ayrıntıyı gözden kaçırmak istemiyorum..omega3 de artık senın dedıgın gıbı akşam yemeğinden sonra alıcam..birde c vitamını takvıyesı almıştım ablacım tatlandırıcısız olandan..Sence 2 sini aynı anda almamın bir sakıncası olur mu ?

mydenızzz**** teşekkür ederım açıklamalar ıcın. meyveyı bırakıcam kılo vermeme sebep oluyormuş.sıkıntı yok o konuda ıkna ettıler.yogurt cok tuketıyorum.at ve sebzede yıyorum.benım ıcın uzun bı süreç olacak.bakalım.zaman ne gösterecek.. bırakmıycam ama ayım dolsun ıkıncı ayda devam edecegım.aklıma takılanları sorarım.gorusmek uzere ıyı geceler..

eminim daha da düşecek canım

sen çalışkan öğrencilerdensin

hiçbir ayrıntıyı atlamamaya çalışarak iyice gözüme girdin

c takviyesi antioksıdan mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…