Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Simdi benimde oyle...permaydi , sari sacti derken saclari mahvettim
Hepinizi kokluyorum.. ıyı geceler.. Allah rahatlık versın.. yarın gorusuruz inşallah.
iyi geceler canim

YÜZDE HESAPLAMA
500*100=50000
50000/45200=1.106 gibi
500 fark yazan kısımdır
100 yazan kısımda yüzde
çıkan çarpımı geçen haftaki kilona böl

ÖRNEK BİLDİRİM
rumuz: kedi83
başlangıç tarihi: 4 KASIM 2013
başlangıç kilosu: 50
geçen hafta: 45.2
bu hafta:44.7
fark: -500 gr
toplam fark: -5.3 kg
beden: 36
spor:
Hergün 5 tibet egzersizi
Jillian Michaels programı
boy:1.53
hedef: 47
yüzde: -1.106

Birde spor için motive edebilsek.

Pasif jimnastik evde yapılıyor mu, hemen araştırayım.

ben genc kizken sacimi utuluodum yani kizkardesim benimkini ben onunkini..ozaman nerdee duzlestiriciler :)) sanki fi tarihinden bahsediorum altiustu 90lar :)))
Ben de arkadaşlarımın saçlarını ütülerdim, çok güzel ütülerdim. Benim ihtiyacım yoktu zaten dümdüzdü o zamanlar, şimdi boyatınca değişti, kafasına göre takılıyor.

Hepinizi kokluyorum.. ıyı geceler.. Allah rahatlık versın.. yarın gorusuruz inşallah.

Gül abla gibi, nereye, daha karpuz keseceydik.

Canim aslinda incir kürü dusundum ama karatay'a uygun değil. .sogan kürünü hamilelik icinde kullandiklarini bende okudum Allah muhafaza korktumda aslinda allah isteyenlere versin. .Tüm jinekolojik sorunlara iyi geliyormuş hamilelik disinda kist iltihap erken menopoz o yüzden denemeye karar verdim..
Zayiflattigini bilmiyordum yok ya katlanilmaz onun için. .ben bi kac günde çözüm alamazsam birakicam

Canim işte bu kemer pasif jimnastigin ev versiyonu..normalde karnina beline sirtina bir suru kablolar bagliyorlar minik elektrik carpmasi gibi bi şey. Aci vermiyor ama zaman gectikce dozajini arttiriyorlar.bolgesel anlamda sonuc alınıyor. Birde yorulmuyorsun ben yattigim yerde kitabimi okuyarak incelmistim..bu kemerin sarjlisini alayim da hareket alanım kisitlanmasin

sizi orada da cok begenıyorum.. burada da begeneyım.. elcagızına sağlık.

sen bence tum vücudunu saran al.. senı anca bu keser
Sonra dümdüz olayım.

Ben de jimnastiğin evde yapılan, farklı bir türü zannetmiştim. Şimdi kiloskop diye bir siteden baktım da ne olduğuna hiç yaptıramam, kemer alırım son çare. Onunla fayda görürsem, sporla da korurum.

Son düzenleme:
Gül abla peynirler cok guzel görünüyor eline saglik..resimi bulayim diyene kadar sayfalar ilerledi alinti yapamadım. .

Teoson canim seni de fazlasiyla tebrik ederim mantı karşısında gösterdiğin azim takdire şayan..ben dün böreğe yenik düştüm 1lokma da olsa yedim.gerci yemesem hasta olurdum elde açarak yapmistim çünkü; ))

Yorumlar da faydasını gören kişi sayısı fazla...İnşallah sen de görürsün faydasını...

Gül abla; sanki bu pasif jimnastik sana uygun gibi. Bacaklarını da zorlamaz, belini de. Fiyatları bir araştır ama sonrasında dikkat etmek, korumak gerekiyormuş, yürüyüşünü birkaç hareketini yaparsın. Zaten karatay ömür boyu.

3 ayda 1 beden inceltiyormuş.

Son düzenleme:

Hic gerek yok bencede yaptırma. .su an bende yaptirmayi düşünmüyorum. .kemer ayni isi goruyormus dr'a sordum,daha ucuza denk gelir ve elimizde kalici olur..yakin zamanda alacaksan markasini yazar misin

Ellerine sağlık..Bayağı hamaratsın sende..
Ispanaklı mı yaptın.? Bayırılm ben..Nedir benim bu ot sevdam )

Kızım aradı bugün anne yemekte ne var.?.Kıymalı ıspanak dedim...Anne ben gelince tost yiicem haberin olsun dedi )
Eve geldiğin de sulu köfte ve pilavı görünce acaip sevindi.)
Aslında oda sever ıspanak ama bıktı doğal olarak mevsim sonu yaklaşınca bıkkınlık oluyor..

Canim ben daha kisa sürede ,yanlis hatırlamıyorsam 1 ayda 1 beden incelmistim. .diyette yapmistim cok düzgün ve yürüyüşte

Yok canim estafurullah hamarat demeyelim de kayinvaldesinin gelini diyelim..benim annemde beceriklidir ama cok yapmazdi.k.valdem sagolsun her çeşit hamurisi var. .patatesliydi canim börek. .ispanagi bende cokk severim aynen senin gibi tam otcuyum izmir'e gelince gözüm döner sokakta satilan enginarlari gördükçe inan cildiririm kardesim bıkar artik donene kadar gün aşırı yerim.donerkende ankara'ya getiririm.cok sanslisiniz izmirli bayanlar:))

Kızın da benim bekarlik halim gibiymis hemen ya tost ya kizartma yapardim sevmediğim bir yemek varsa, şimdi hepsini seviyorum ama:)

Hic gerek yok bencede yaptırma. .su an bende yaptirmayi düşünmüyorum. .kemer ayni isi goruyormus dr'a sordum,daha ucuza denk gelir ve elimizde kalici olur..yakin zamanda alacaksan markasini yazar misin
Nereden bakacağımı bilmiyorum daha, alırsam mesaj atarım hemen. Evrim vee selensunun wolex mi öyle birşeymiş, memnunlarmış.

Nereden bakacağımı bilmiyorum daha, alırsam mesaj atarım hemen. Evrim vee selensunun wolex mi öyle birşeymiş, memnunlarmış.

Ben acilinden edinmek istiyorum. Bi bakayim netten.mutlaka şarj edilebilen olmali kendimi tanıyorum asla onun başını bekleyemem

Enginarı çok severim ama evde hiç sevilmiyor..çok sık yapamıyorum...
Ailen İzmirde mi.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…