Simdi benimde oyledi mi
tıtreyenlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.. titrememek ıcın titretmeyenlerrrrrrrrrrrrrr.. dıye içtima. duzenlı yapılduktan sonra hersey faydalı aslında da.. biz insanoğlu olarak hep bi maymun ıstahımız mevcut
30,40 örgüsimdiki kız saclarını toplasan it kuruğu hepi topu bende dahıl :)
iyi geceler canimHepinizi kokluyorum.. ıyı geceler.. Allah rahatlık versın.. yarın gorusuruz inşallah.
Hepinizi kokluyorum.. ıyı geceler.. Allah rahatlık versın.. yarın gorusuruz inşallah.
lahmacun caizdir.. ıcıne bol yesıllık koy ye.. yanına salata ye.. ayran ıc.. mısafırleri bogmussun karboya.. kendın yıyemıyorsun dıye mıllete mı tıkıştıracaksın.. onlar yerken sen ağla.. bısı olmaz.. açılırsın bır ıkı dakıka sonra.
sen de bakıyorum benı hemen postalamaya hazırsın.. ustumu de ort bari
YÜZDE HESAPLAMAİLK BİLDİRİMİM olacak ablacım..inşallah sabaha biraz daha kılo vermış olurum.. :) geçmiş sayfaları okuyordum bende..hiçbir ayrıntıyı gözden kaçırmak istemiyorum..omega3 de artık senın dedıgın gıbı akşam yemeğinden sonra alıcam..birde c vitamını takvıyesı almıştım ablacım tatlandırıcısız olandan..Sence 2 sini aynı anda almamın bir sakıncası olur mu ?
Birde spor için motive edebilsek.evrimkuzeycim yapacak bısey yok cok kararlıyım.. cumartesı patlatmaya.pazar ağlarım artık sıze.ben uzunn uzun soluklu bır surece gırdım.hedefım kısa zamanda cok kılo vermek degıl şekerim..yavaş yavaş vermek.sızler acayıp motıve edıyorsunuz benı..çokkk teşekkür ederım destekler ıcınn:)))))
iyi geceler canım
kavitasyonda acı olmuyor ama hiç tavsiye etmem organlara çok zararlıymış,,,,benim koca göbek bile sarkmadan toparlanmaya başladı seninki de toparlanır sakın zararlı bişey yaptırma
başka bir fikrim var ütüyü fişe tak kendin ütüle canım ne para vereceksin ki başkasına
Pasif jimnastik evde yapılıyor mu, hemen araştırayım.Iyi geceler
Sabah kkk (meyvesiz)
Ara salata ve yoğurt
Aksam salata ve patlıcan yemeği etli (yazdan konserve) turp
Su 3 lt civari
Spor ripped 1/2
4 km yürüyüş
500 ip atlama, 100 mekik
Gul ablacim kemer'i araştırdım birazda kabizliga bile faydaliymis..o titresimler bağırsak florasini harekete gecirip o bölgedeki şişliklere odeme faydasi oluyormus.karindaki şişlikler sadece yagdan kaynaklı olmazmis bu kemer o bolgedeki şişligi yok edermiş. Bu sayede incelme olurmus..bir de ben ilk dogum sonrası pasif jimnastige gitmistim danistigim dr bu kemerin onunla ayni etkiyi gosterdigini soyledi ki ben pasif jimnastikte karin bolgesinden güzel incelmistim..en kisa zamanda bende edineyim bu kemerden..gitsin göbek:)
Ben de arkadaşlarımın saçlarını ütülerdim, çok güzel ütülerdim.ben genc kizken sacimi utuluodum yani kizkardesim benimkini ben onunkini..ozaman nerdee duzlestiriciler :)) sanki fi tarihinden bahsediorum altiustu 90lar :)))
Hepinizi kokluyorum.. ıyı geceler.. Allah rahatlık versın.. yarın gorusuruz inşallah.
harkasın canım..
Yarın güzel bir rakam göreceksin gibi bir his var içim de..
afiyet olsun çok güzel görünüyorlar...
Yıllar önce bir programda İkbal Gürpınarsoğan suyuyla zayıfladığını iddia ettiğin de denemiştim hemen...
Çok korkunç bir tat tı hala hatırlayınca ürperiyorum..
Sen düzensizlik içinmi içiyorsun.? Gebelik için de kullanıyorlarmış biliyorsun değilmi.?
Çok muzdaribim bu konudaKızımın saçlarını sık sık ütülüyorum çok sıkıcı.. )
YÜZDE HESAPLAMA
500*100=50000
50000/45200=1.106 gibi
500 fark yazan kısımdır
100 yazan kısımda yüzde
çıkan çarpımı geçen haftaki kilona böl
ÖRNEK BİLDİRİM
rumuz: kedi83
başlangıç tarihi: 4 KASIM 2013
başlangıç kilosu: 50
geçen hafta: 45.2
bu hafta:44.7
fark: -500 gr
toplam fark: -5.3 kg
beden: 36
spor:
Hergün 5 tibet egzersizi
Jillian Michaels programı
boy:1.53
hedef: 47
yüzde: -1.106
Birde spor için motive edebilsek.
Pasif jimnastik evde yapılıyor mu, hemen araştırayım.
Ben de arkadaşlarımın saçlarını ütülerdim, çok güzel ütülerdim.Benim ihtiyacım yoktu zaten dümdüzdü o zamanlar, şimdi boyatınca değişti, kafasına göre takılıyor.
Gül abla gibi, nereye, daha karpuz keseceydik.
Sonra dümdüz olayım.sizi orada da cok begenıyorum.. burada da begeneyım.. elcagızına sağlık.
sen bence tum vücudunu saran al.. senı anca bu keser
Ben de jimnastiğin evde yapılan, farklı bir türü zannetmiştim.Canim işte bu kemer pasif jimnastigin ev versiyonu..normalde karnina beline sirtina bir suru kablolar bagliyorlar minik elektrik carpmasi gibi bi şey. Aci vermiyor ama zaman gectikce dozajini arttiriyorlar.bolgesel anlamda sonuc alınıyor. Birde yorulmuyorsun ben yattigim yerde kitabimi okuyarak incelmistim..bu kemerin sarjlisini alayim da hareket alanım kisitlanmasin
Canim aslinda incir kürü dusundum ama karatay'a uygun değil. .sogan kürünü hamilelik icinde kullandiklarini bende okudum Allah muhafaza korktumda aslinda allah isteyenlere versin. .Tüm jinekolojik sorunlara iyi geliyormuş hamilelik disinda kist iltihap erken menopoz o yüzden denemeye karar verdim..
Zayiflattigini bilmiyordum yok ya katlanilmaz onun için. .ben bi kac günde çözüm alamazsam birakicam
Sonra dümdüz olayım.
Ben de jimnastiğin evde yapılan, farklı bir türü zannetmiştim.Şimdi kiloskop diye bir siteden baktım da ne olduğuna hiç yaptıramam, kemer alırım son çare. Onunla fayda görürsem, sporla da korurum.
Gül abla peynirler cok guzel görünüyor eline saglik..resimi bulayim diyene kadar sayfalar ilerledi alinti yapamadım. .
Teoson canim seni de fazlasiyla tebrik ederim mantı karşısında gösterdiğin azim takdire şayan..ben dün böreğe yenik düştüm 1lokma da olsa yedim.gerci yemesem hasta olurdum elde açarak yapmistim çünkü; ))
Yorumlar da faydasını gören kişi sayısı fazla...İnşallah sen de görürsün faydasını...
Gül abla; sanki bu pasif jimnastik sana uygun gibi. Bacaklarını da zorlamaz, belini de. Fiyatları bir araştır ama sonrasında dikkat etmek, korumak gerekiyormuş, yürüyüşünü birkaç hareketini yaparsın. Zaten karatay ömür boyu.
3 ayda 1 beden inceltiyormuş.
Ellerine sağlık..Bayağı hamaratsın sende..
Ispanaklı mı yaptın.? Bayırılm ben..Nedir benim bu ot sevdam)
Kızım aradı bugün anne yemekte ne var.?.Kıymalı ıspanak dedim...Anne ben gelince tost yiicem haberin olsun dedi)
Eve geldiğin de sulu köfte ve pilavı görünce acaip sevindi.)
Aslında oda sever ıspanak ama bıktı doğal olarak mevsim sonu yaklaşınca bıkkınlık oluyor..
Nereden bakacağımı bilmiyorum daha, alırsam mesaj atarım hemen. Evrim vee selensunun wolex mi öyle birşeymiş, memnunlarmış.Hic gerek yok bencede yaptırma. .su an bende yaptirmayi düşünmüyorum. .kemer ayni isi goruyormus dr'a sordum,daha ucuza denk gelir ve elimizde kalici olur..yakin zamanda alacaksan markasini yazar misin
Nereden bakacağımı bilmiyorum daha, alırsam mesaj atarım hemen. Evrim vee selensunun wolex mi öyle birşeymiş, memnunlarmış.
Yok canim estafurullah hamarat demeyelim de kayinvaldesinin gelini diyelim..benim annemde beceriklidir ama cok yapmazdi.k.valdem sagolsun her çeşit hamurisi var. .patatesliydi canim börek. .ispanagi bende cokk severim aynen senin gibi tam otcuyumizmir'e gelince gözüm döner sokakta satilan enginarlari gördükçe inan cildiririm kardesim bıkar artik donene kadar gün aşırı yerim.donerkende ankara'ya getiririm.cok sanslisiniz izmirli bayanlar:))
Kızın da benim bekarlik halim gibiymis hemen ya tost ya kizartma yapardim sevmediğim bir yemek varsa, şimdi hepsini seviyorum ama:)
Ben acilinden edinmek istiyorum. Bi bakayim netten.mutlaka şarj edilebilen olmali kendimi tanıyorum asla onun başını bekleyemem
Ben enginar hiç yemedim.Enginarı çok severim ama evde hiç sevilmiyor..çok sık yapamıyorum...
Ailen İzmirde mi.?
Civcivlerin kac yaslarinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?