Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Allasen Gül abla su konuya açıklık getır.. kızın göbeği ıkı gundur meze masasında

Ben menümü çoktaaaan yazdım. Gül abla ikinci görevimde herkesin suçunu üstüme almak olsun. Börek, çörek yiyen kedi senin suçun yazsın, azarı da bana yolla.

Son düzenleme:
yaw güzel kedicik**** akşam yemeğinden önce demiştim.tamam anladım.akşam yemekten öncede olsa yenmeyecek:))yağ olmasın.vazgeçtim ne sabah ne akşam yemiycem:))

Bu akşam karnıma tuzlu su ile masaj yapcam spor yapcam

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
bi bu eksikti oda tamamlandı
benimki bunun 10 katı idi 3 katına indi

evet canım, ben kedi ciği sevdiğim için sınanmaya razıyım

sen ölme yağlar ölsün biz onun için uğraşıyoruz........ben 1 ayı geçkindir elma yemiyorum meyva yı az yiyen kg verir, sonra yersin zayıflayınca

ayneeeeennnnnnnnnnnnn

tamam kılo verene kadar yemıyeyım cok ıstersem sabah yerım.anlaşıldı.zor ıkna oldum.ama oldum:))) normalde cok meyve tukaten bırıyım ben günde uç bes tane yiyenlerden:))))

Spor yaparken çok fazla terleyemiyorum, bakalım terletecek mi. Bir de kemek eksikti, onu yapmadım hiç bak, düşünmüştüm birkaç ay önce, ama yok dedim geç olsun ama sağlıklı gitsin dedim, ama desteksiz olmayacak hiç olmazsa tuz süreyim.

afiyet olsun canım,,,kg lar gıdınce bizlere dua edeceksın herşeyimi kıstılar ama iyi oldu diye
Keşke öyle olsaydı. Gül abla az değil göbeğim değil mi sen söyle.
evet canım resmini görmüştüm aynen o kadınınki gibi
neden mutlu degılsın cicim.. elmayı elınden aldılar dıye mı? gebertırımm ben onları dıyecegım.. yerler valla beni :44:
hemde çiğ çiğ
Allasen Gül abla su konuya açıklık getır.. kızın göbeği ıkı gundur meze masasında
İstanbul a gıdınce kontrol edeceğim

kepenkleride kapat

hıc tatmınkar degıl yedıklerım.bır aydır mutsuzum ben.hıc kılo vermeyip bırde aldığımı görünce nasıl mutlu olayım(((((((((((((((((50:
karatay usulü beslenip yanlış zamanda yanlış şeyler y,yenler kg alırlar canım,,,,,doyana kadar herseyi ye araları uzat herşeyi yerinde ye bak bakalım kg verecekmisin.....................sağlıklı yaşıyoruz sayfasını takip edermiisn canım

Ben menümü çoktaaaan yazdım. Gül abla ikinci görevimde herkesin suçunu üstüme almak olsun. Börek, çörek yiyen kedi senin suçun yazsın, azarı da bana yolla.
tamam canım
tamam kılo verene kadar yemıyeyım cok ıstersem sabah yerım.anlaşıldı.zor ıkna oldum.ama oldum:))) normalde cok meyve tukaten bırıyım ben günde uç bes tane yiyenlerden:))))
ben gecende yazmıştım haftada 20 kg meyve alırdım şimdi 4 tane alıyorum canım ne istersen o hafta 2 çeşitten 2 tane

ben 2 sene önce kavitasyon a gittim biraz küçüldü sonra kg alınca yine buyudu

Kemek yazmışım, kemer yazacaktım. Şu sizin termal kemerlerden.

hah!! ben bunu sevdım.. bana uyar.. tamamdır

hıc tatmınkar degıl yedıklerım.bır aydır mutsuzum ben.hıc kılo vermeyip bırde aldığımı görünce nasıl mutlu olayım(((((((((((((((((50:

ama güzel yemıssın.. daha doyurucu seyler sec olmazsa.. ne zaman sporun onunde saygı ıle egıleceksın sen güzel bacım

bılıyorsun ben hoşlaşmıyorum kendısıylen ( Türkçe katledılmıstır)

buna da şükür.. spor kaldı bi geriye..

onların sadece göbek üstüne göre olanları var sen ondan al, benimki komple sarıyor vücudu
Ben de onun gibi birşey almayı düşünüyordum ama vazgeçmiştim, alsam mı bilemedim şimdi. Paraguay kavunu gider belki o zaman.

fişi cekıcem birazdan Gul abla :)) dun geceden cok uykusuzum cunku.

sen bi Okan beye görün.. o senı hızaya getırır.. Gül ablayı mumla arar,koşa koşa sarılırsın ona

kemek iyidir.. buharda haşlayıp suruyorsun oraana burana tuz sürdükten sonra ustune mum dıkmeyı unutma benim için.

Kemek yazmışım, kemer yazacaktım. Şu sizin termal kemerlerden.

canım 11 kilo veren sendn sanırım tam olarak ne yicez anlamadım daha net bi diyet listesi yokmu :/

serastrech yada posetle sar spor yaparken cok terletio ve kuculuo

Ayyy once buna kahkaha atacagımmm... ev çınladı resmen.. sen cok yasa be kadın

ama benzio ben napayim :))

cok acik icsen yesil cayi ... onu icemiosan biberiye filan icsen 5ibiryerde gibi

neden mutlu degılsın cicim.. elmayı elınden aldılar dıye mı? gebertırımm ben onları dıyecegım.. yerler valla beni :44:

gul ablanin saplagindan yemedin dimi sen daha :))) yiyen bilir bknz ben :))

afiyet olsun

ınsallah oda olacak zamanla yapacam spor ... yarın öğlen 1 adet lahmacun yesem caızmıdır? cumartesı mısafırım var durumum cok vahım
menüm cok pissss
biberli ekmek sarmısaklı köfte kakaolu kek peynırlı pırasalı börek ve burcakbıskuvılı sakızlı muhallebı.ben nerelere gıdeyimmm ne yapayım:)) hadı bakalım sevgılı kuzeyy ver bana bı akıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…