Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Rumuz:hasekisultan
Başlangıç tarihi:15/03/2014
Başlangıç kg:90
Geçen hafta:90
Bu hafta:88.9
Fark:-1100
Toplam fark:1.100
Beden:48
Spor:yürüyüş
Boy:1.72
Hedef:ilk hedef 80 kg...ikinci 70 kg
Yüzdesi:1.22

100 gram bişey değil haftaya sen onu fazlasıyla verirsin
1 kg ile o göbek karpuz kadar olmuştur şaka bir yana elin yüzün dolmuştur yüzün çökmesin

vavvvvvvvv 3 günde 2 kg ya yakın fark ilk giden ödem oluyor ama olsun gitmeside güzel başlrda ödem atamayanlar bile var

düne göre de vermişsin çok iyi

günaydın canım

hepsi bulgurun fazlalığı, eskiden kayınvalidesi ile aynı evde oturan gelinler hamileliğini söylemeye çekinirlermiş bulguru fazla kaçırdım derlermiş

günaydın

çok iyi kahvaltın canım

sen her ne kadar kendinden ümitli değilsen de ben ümitliyim,

Günaydın,hayırlı cumalar...

Bu sabah acaip gergindik..OĞlum okula gitmek istemedi sene başın da hiç böyle birşey yoktu..23 nisan için kedi koseptli oyunları var onu oynamak istemediğini ileri sürüp gitmek istemiyor çok üzülüyorum bu duruma.Bırakmam gerek aklım onda kalıyor..2 kere aradım öğretmenini oyun oynuyor çok iyi dedi..Siz gider gitmez normale dönüyor dedi..;(

Rumuz:YENA
Başlama.tarih:11,02, 2014
Başlangıç.kilo:110,3
Geçen hafta:102,5
Bu hafta:100,7
Fark: 1,8
Toplam fark:9,6
Spor:Yürüyüş+Leslie
Hedef:Şimdilik 90
Yüzde:1,756

Bunu aldım. :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Güzel bir duygu, bazen bol gelen kıyafetler bile olabiliyor, 36 beden olsa bile. Eskiden küçük beden zor bulunurdu, lcwaikiki modelleri mesela hep bol gelirdi, şimdi artık bize uygun şeyler var.

Davul oldu, bir şişkinlik var. Kemer şişkinliğe iyi geliyor diyordunuz, alsam mı ne?

günaydın canım

çok güzel kg vermişsin, ümitsizdin ama öyle olmamış

haftaya ikili rakamlar ı göreceksin

onların bütün kaprisleri bize, genelde çocuklar böyleler canları bişey yapmak istemeyince bahaneler bulmaya çalışırlar onun başka sebebi vardır gitmek istememesi için oyunu bahane etmiştir, benim kız ben evdeysem karnım ağrıyor bahanesi yapa okula gitmezdi ben kalkınca kalkardı bişeyi yok hani karnın ağrıyordu derdim geçti derdi, bu hep benim izinli olduğum zamanlara denk gelince anladım anladığımıda söyledim yanıt şu: sen işe gitmiyorsun evdesin bende seninle kalmak için gitmiyorum,,,sen gitmzsen bende gitmem.....benimle vakit geçirebilmek için karın ağrıyor bahanesi yapıyor

Rumuz: mydenizzz
Başlangıç tarihi: 02,11,2013
Başlangıç kg: 69
Geçen hafta: 63.8
Bu hafta: 64
Fark: +200 gr
Toplam fark: 5 kg
Beden: 40
Spor: jillian+yürüyüş
Boy: 1.64
Hedef: 58
Yüzdesi: +0,313

iki haftada 600 gr artıdayım.reglime bağlıyorum çünkü bir ufak kaçamak dışında yanlış bir şeyim olmadı..hafta içi 64.5 i bile gördüm..63 ten sonra 64 hiç çekilmiyor yaa..

kilo veren çıtırlar hepinizi tebrik ederim

kedicik takım mı o

Üstünde çektim ya hani, altı geniş, üstte hani yanda ince birşey varya o oluyor. Takım.

Ne demişim anlayan var mı? :))))

Son düzenleme:

ben 45 kg olsam almam ama sen ö göbeği kafaya taktığın için alırsın

Rumuz: mydenizzz
Başlangıç tarihi: 02,11,2013
Başlangıç kg: 69
Geçen hafta: 63.8
Bu hafta: 64
Fark: +200 gr
Toplam fark: 5 kg
Beden: 40
Spor: jillian+yürüyüş
Boy: 1.64
Hedef: 58
Yüzdesi: +0,313

iki haftada 600 gr artıdayım.reglime bağlıyorum çünkü bir ufak kaçamak dışında yanlış bir şeyim olmadı..hafta içi 64.5 i bile gördüm..63 ten sonra 64 hiç çekilmiyor yaa..

kilo veren çıtırlar hepinizi tebrik ederim

günaydın canım

seninki şişkinliktir haftaya 63,5 iner o

Üstünde çektim ya hani altı geniş üstte hani yanda ince birşey varya o oluyor. Takım.

Ne demişim anlayan var mı? :))))

şekillerden pek anlaşılmamış tava sapını görünce takım olduğunu tahmin ettim çelik mi kaç parça

Güzel bir duygu, bazen bol gelen kıyafetler bile olabiliyor, 36 beden olsa bile. Eskiden küçük beden zor bulunurdu, lcwaikiki modelleri mesela hep bol gelirdi, şimdi artık bize uygun şeyler var.

İyi ki lcw var ..ben de yararlanıyorum oradan büyük kıyfet konusun da..

Sağolasın canım...
OĞlum bu günler de çok değişti bakalım umarım düzelir kısa zaman da...
Dediğin gibi başka bir nedeni vardır belki ama çözemedim ben..
Ayrıca yarı zamanlı çalışıyorum yeterince vakit ayırdığımı düşünüyorum hatta yıpratıyorum da diyebilirim kendimi ev, yemek,iş,çocuklar..
Allah sağlık ve huzur versin hepimize...

Bir iki ısırık 600 gram getirmez...Senin regl şişkinliğindir..Haftaya güzel bir sonuç görürsün umarım...

Rumuz:gul_0663
Başlangıç tarihi:06/05/2013
Başlangıç kg:79.2
Geçen hafta: 69.000
Bu hafta: 68.300
Fark:- 700
Toplam fark:10,900
Beden:42
Spor: haftada 6 gün hergün en az 2 saat yürüyüş ve aletli spor
Boy:1.58
Hedef:ilk hedef 65 kg...ikinci 60 kg
Yüzdesi:%-1,01

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…