Günaydın,hayırlı cumalar...
Bu sabah acaip gergindik..OĞlum okula gitmek istemedi sene başın da hiç böyle birşey yoktu..23 nisan için kedi koseptli oyunları var onu oynamak istemediğini ileri sürüp gitmek istemiyor çok üzülüyorum bu duruma.Bırakmam gerek aklım onda kalıyor..2 kere aradım öğretmenini oyun oynuyor çok iyi dedi..Siz gider gitmez normale dönüyor dedi..;(
Rumuz:YENA
Başlama.tarih:11,02, 2014
Başlangıç.kilo:110,3
Geçen hafta:102,5
Bu hafta:100,7
Fark: 1,8
Toplam fark:9,6
Spor:Yürüyüş+Leslie
Hedef:Şimdilik 90
Yüzde:1,756
iyi bari sonunda bulmuşsun benim sana önerdiğim de bunun aynısıydı sadece 3'lüydü
Bunu aldım. :)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
18 tl. çelik dediler ama inşallah doğrudur, nasıl anlarım çelik olduğunu.
Alt kısmı çok geniş, üstü biraz dar ama, az yerim işte bu sayede.canım ya o gerginlikler olabiliyor bazen, bence biraz irdele istersen neden kedili oyunu oynamak istemediğini öğrensen çözümde bulabilirsin.çocukları anlamak zor ama anlayınca çözümde bi o kadar kolay..benim oğlan 5 yaşındayken semazen gurubu oluşturdular anasınıfında çok ama çok çalıştılar fakat son hafta oğlum o kadar çok ağladı ki gitmicem diye meğer öğretmen her şey mükemmel olsun diye sürekli teşvik edip gaz veriyormuş guruba..benim ki artık o kadar bunalmış ki yapamayacağım korkusu sarmış..öğretmene söyledim bu durumu ama ben ona değil diğer çocuklara söyledim demez mitamam da hocam dedim benim oğlan üzerine alınmış ve korkuyor yapamayacağım diye dedim..öğretmeni konuştu bizimkiyle diğer arkadaşlarına benim oğlanı örnek göstermiş onun gibi yapmalarını istemiş derken sorun çözüldü.gösteride süper oldu..5 yaşında minik semazen gurubu en çok alkışı alan onlardı
bu arada bu hafta yine çokkk iyisin..tebrik ederim
iyi bari sonunda bulmuşsun benim sana önerdiğim de bunun aynısıydı sadece 3'lüydü
güle güle kullan yetecek mi sana
sabah sabah nerden aldın b.m denmi, altında yazar
Rumuz:gul_0663
Başlangıç tarihi:06/05/2013
Başlangıç kg:79.2
Geçen hafta: 69.000
Bu hafta: 68.300
Fark:- 700
Toplam fark:10,900
Beden:42
Spor: haftada 6 gün hergün en az 2 saat yürüyüş ve aletli spor
Boy:1.58
Hedef:ilk hedef 65 kg...ikinci 60 kg
Yüzdesi:%-1,01
İyi ki lcw var ..ben de yararlanıyorum oradan büyük kıyfet konusun da..
Sağolasın canım...
OĞlum bu günler de çok değişti bakalım umarım düzelir kısa zaman da...
Dediğin gibi başka bir nedeni vardır belki ama çözemedim ben..
Ayrıca yarı zamanlı çalışıyorum yeterince vakit ayırdığımı düşünüyorum hatta yıpratıyorum da diyebilirim kendimi ev, yemek,iş,çocuklar..
Allah sağlık ve huzur versin hepimize...
Bir iki ısırık 600 gram getirmez...Senin regl şişkinliğindir..Haftaya güzel bir sonuç görürsün umarım...
günaydın canım
seninki şişkinliktir haftaya 63,5 iner o
Alt kısmı çok geniş, üstü biraz dar ama, az yerim işte bu sayede.Çorba koyulur mu dedim, koyulur dedi, dökülmezmiş ama sanki dökülecek gibi.
Yolumun üstünde oben diye bir yer var oradan aldım, sefer tasıda vardı, 2'li sonra bunu gösterdi bunu aldım.Yeşil renk vardı, sarı vermiş kutulu. Ben de bakmadım hiç.
Alt kısmı çok geniş, üstü biraz dar ama, az yerim işte bu sayede.Çorba koyulur mu dedim, koyulur dedi, dökülmezmiş ama sanki dökülecek gibi.
Yolumun üstünde oben diye bir yer var oradan aldım, sefer tasıda vardı, 2'li sonra bunu gösterdi bunu aldım.Yeşil renk vardı, sarı vermiş kutulu. Ben de bakmadım hiç.
Teşekkür ederim.güle güle kullan canım
arkadaşımda da var aynısından konuşmuştuk ya hatırlarsan altına sıcak su koyup yiyeceği sıcak muhafaza etmeni sağlıyor kesinlikle dökülmüyor..bebeğimin çorbasını koyup 3 saat sonra ılık bir sekilde içirmiştim dışarda..değiştir rengini beğenmedisen nasılsa yolunun üstüymüş
kedicim pek şirinmiş cidden avatarın
benim ip atlayan kıza nolduysa kendiliğinden eski avatarım gelmiş..sanırım kk da sıkıldı ip atlayan kızdan
oooooo ablam maşallah kırmışsın şeytanın bacağını tebrik ederim çok ama çok sevindim senin adına
:
Evet Gül abla içinde minicik bir can için katlanıyorsun her ağrıya sızıya. Geçen cuma gecesi hayatta ağrı kesicisiz dayanamayacağım bir ağrıydı. 1 tane parasetemol aldım ama banamısın demedi. 24 saat çektim valla. O iyi olsun bana yetergeçmiş olsun canım biri bitiyor biri başlıyor, hamilelik böyle bişey, en güzel yanı içinde bir meleğim gün gün büyümesi
:
Sağol Canan abla. Umarım geçicidir ama sık tekrarlıyor dün akşam yine ağrıyordu sabah kalktın hala ağrıyor. Duşa girdim çıktım biraz rahatladım. Dinlenmeyi ihmal etmiyorum. Teşekkürler ilgin içinSevgili ekincigim,cok gecmis olsun canim,umarim hava degisikliklerine bagli gecici bir durumdur.Olabildigince dinlenmeyi ihmal etme yavrum.
bugün benimde karatayda ki 7. günüm
benide aranıza alsanız
aramızdasınız bile
hoşgeldiniz
sizi hatırladım bana mesaj atmıştınız bende cevap vermiştim
aramıza katılmakla iyi yaptınız, birlikten kuvvet doğuyor
Evet Gül abla içinde minicik bir can için katlanıyorsun her ağrıya sızıya. Geçen cuma gecesi hayatta ağrı kesicisiz dayanamayacağım bir ağrıydı. 1 tane parasetemol aldım ama banamısın demedi. 24 saat çektim valla. O iyi olsun bana yeter
Sağol Canan abla. Umarım geçicidir ama sık tekrarlıyor dün akşam yine ağrıyordu sabah kalktın hala ağrıyor. Duşa girdim çıktım biraz rahatladım. Dinlenmeyi ihmal etmiyorum. Teşekkürler ilgin için
evet evet taa kendisi ben oluyorum :)
sonradan sorunumu yazmıştım ama geri dönüş olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?