Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

canım ya o gerginlikler olabiliyor bazen, bence biraz irdele istersen neden kedili oyunu oynamak istemediğini öğrensen çözümde bulabilirsin.çocukları anlamak zor ama anlayınca çözümde bi o kadar kolay..benim oğlan 5 yaşındayken semazen gurubu oluşturdular anasınıfında çok ama çok çalıştılar fakat son hafta oğlum o kadar çok ağladı ki gitmicem diye meğer öğretmen her şey mükemmel olsun diye sürekli teşvik edip gaz veriyormuş guruba..benim ki artık o kadar bunalmış ki yapamayacağım korkusu sarmış..öğretmene söyledim bu durumu ama ben ona değil diğer çocuklara söyledim demez mi tamam da hocam dedim benim oğlan üzerine alınmış ve korkuyor yapamayacağım diye dedim..öğretmeni konuştu bizimkiyle diğer arkadaşlarına benim oğlanı örnek göstermiş onun gibi yapmalarını istemiş derken sorun çözüldü.gösteride süper oldu..5 yaşında minik semazen gurubu en çok alkışı alan onlardı

bu arada bu hafta yine çokkk iyisin..tebrik ederim

Bunu aldım. :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
iyi bari sonunda bulmuşsun benim sana önerdiğim de bunun aynısıydı sadece 3'lüydü
güle güle kullan yetecek mi sana

Alt kısmı çok geniş, üstü biraz dar ama, az yerim işte bu sayede. Çorba koyulur mu dedim, koyulur dedi, dökülmezmiş ama sanki dökülecek gibi.

sabah sabah nerden aldın b.m denmi, altında yazar

Yolumun üstünde oben diye bir yer var oradan aldım, sefer tasıda vardı, 2'li sonra bunu gösterdi bunu aldım. Yeşil renk vardı, sarı vermiş kutulu. Ben de bakmadım hiç.

oooooo ablam maşallah kırmışsın şeytanın bacağını tebrik ederim çok ama çok sevindim senin adına

günaydın canım

seninki şişkinliktir haftaya 63,5 iner o

sorunum şu ki haftaya inecek bi durum yok çünkü regl olamıyorum basladı ertesi gün hoooop bitti en iyisi bi dr'a gitmek..ben de kilo olmadığını düşünüyorum karnım inanılmaz şişti çok komik duruyor tüm vücut incelip karın pörtleyince

güle güle kullan canım

arkadaşımda da var aynısından konuşmuştuk ya hatırlarsan altına sıcak su koyup yiyeceği sıcak muhafaza etmeni sağlıyor kesinlikle dökülmüyor..bebeğimin çorbasını koyup 3 saat sonra ılık bir sekilde içirmiştim dışarda..değiştir rengini beğenmedisen nasılsa yolunun üstüymüş

kedicim pek şirinmiş cidden avatarın
benim ip atlayan kıza nolduysa kendiliğinden eski avatarım gelmiş..sanırım kk da sıkıldı ip atlayan kızdan

güle güle kullan canım
Teşekkür ederim.

Rengini beğendim ama, yeşilini daha çok sevmiştim, hiç uğraşamam şimdi. Mesela kabı yan koysam çantada çorba dökülür mü?
üstü zaten azıcık, üstteki yemek yetmez bana, alt kısmı sıcak su ile ziyan etmeyeyim. :)

Son düzenleme:
bugün benimde karatayda ki 7. günüm
benide aranıza alsanız

oooooo ablam maşallah kırmışsın şeytanın bacağını tebrik ederim çok ama çok sevindim senin adına
:

teşekkür ederim canım 20 gündür inatla hergün 2 saat yürüyorum sonunda ben onun bacağını kırdım inat ım galip geldi, 1 haftadır hiç kabız olmadım onun etkiside var, dilimi ısırayım

geçmiş olsun canım biri bitiyor biri başlıyor, hamilelik böyle bişey, en güzel yanı içinde bir meleğim gün gün büyümesi

:
Evet Gül abla içinde minicik bir can için katlanıyorsun her ağrıya sızıya. Geçen cuma gecesi hayatta ağrı kesicisiz dayanamayacağım bir ağrıydı. 1 tane parasetemol aldım ama banamısın demedi. 24 saat çektim valla. O iyi olsun bana yeter

Sevgili ekincigim,cok gecmis olsun canim,umarim hava degisikliklerine bagli gecici bir durumdur.Olabildigince dinlenmeyi ihmal etme yavrum.
Sağol Canan abla. Umarım geçicidir ama sık tekrarlıyor dün akşam yine ağrıyordu sabah kalktın hala ağrıyor. Duşa girdim çıktım biraz rahatladım. Dinlenmeyi ihmal etmiyorum. Teşekkürler ilgin için

sizi hatırladım bana mesaj atmıştınız bende cevap vermiştim

aramıza katılmakla iyi yaptınız, birlikten kuvvet doğuyor

evet evet taa kendisi ben oluyorum :)
sonradan sorunumu yazmıştım ama geri dönüş olmadı

Kucak dolusu merhabalar herkese

Kedicik sefer tasın hayırlı olsun. Güle güle kullan

Bu hafta kilo almamışım. Sabah 2 kez tartıldım, ilk tartılmamda 78,5Kg çıktım, sonra duşa girerken tartıldım bir de(kıyafetsiz) 77,6 çıktım. Ama ben 78,5Kg baz alacağım bugün :)
Eki Görüntüle 1031098

Rumuz:Ekin06
Başlangıç kilom: 75,6
Geçen hafta: 78,5
Bu hafta: 78,5
Fark: 0
Yüzde: 0
Toplam Fark: +2900
Spor: 1 gün yürüyüş.
Boy: 1.65 cm.
Hedef: 88'le doğuma gitmek
14+6 haftalık

bu kadar çok ağrıması işlerinin yoğunluğuylada ilgili olabilir vücut kaldıramıyordur

Rumuzofu
Başlangıç tarihi: 15.03.2014
Başlangıç kg: 75.9
Geçen hafta: 75.9
Bu hafta: 72.7
Fark: -3.2
Toplam fark: 3.2
Beden: 40 (sanırım)
Spor: yürüyüş
Boy: 1.61
Hedef: 52
Yüzdesi: nasıl hesaplandığını bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…