oraya devamlı bildirimler geldiği için arasıra bakıyorum, nicki ni görünce baktım cevap yazdım
bugün benimde karatayda ki 7. günüm
benide aranıza alsanız
Teşekkür ederim.
Rengini beğendim ama, yeşilini daha çok sevmiştim, hiç uğraşamam şimdi.Mesela kabı yan koysam çantada çorba dökülür mü?
üstü zaten azıcık, üstteki yemek yetmez bana, alt kısmı sıcak su ile ziyan etmeyeyim. :)
Kucak dolusu merhabalar herkese
Kedicik sefer tasın hayırlı olsun. Güle güle kullan
Bu hafta kilo almamışım. Sabah 2 kez tartıldım, ilk tartılmamda 78,5Kg çıktım, sonra duşa girerken tartıldım bir de(kıyafetsiz) 77,6 çıktım. Ama ben 78,5Kg baz alacağım bugün :)
Eki Görüntüle 1031098
Rumuz:Ekin06
Başlangıç kilom: 75,6
Geçen hafta: 78,5
Bu hafta: 78,5
Fark: 0
Yüzde: 0
Toplam Fark: +2900
Spor: 1 gün yürüyüş.
Boy: 1.65 cm.
Hedef: 88'le doğuma gitmek
14+6 haftalık
canım ya o gerginlikler olabiliyor bazen, bence biraz irdele istersen neden kedili oyunu oynamak istemediğini öğrensen çözümde bulabilirsin.çocukları anlamak zor ama anlayınca çözümde bi o kadar kolay..benim oğlan 5 yaşındayken semazen gurubu oluşturdular anasınıfında çok ama çok çalıştılar fakat son hafta oğlum o kadar çok ağladı ki gitmicem diye meğer öğretmen her şey mükemmel olsun diye sürekli teşvik edip gaz veriyormuş guruba..benim ki artık o kadar bunalmış ki yapamayacağım korkusu sarmış..öğretmene söyledim bu durumu ama ben ona değil diğer çocuklara söyledim demez mitamam da hocam dedim benim oğlan üzerine alınmış ve korkuyor yapamayacağım diye dedim..öğretmeni konuştu bizimkiyle diğer arkadaşlarına benim oğlanı örnek göstermiş onun gibi yapmalarını istemiş derken sorun çözüldü.gösteride süper oldu..5 yaşında minik semazen gurubu en çok alkışı alan onlardı
bu arada bu hafta yine çokkk iyisin..tebrik ederim
sorunum şu ki haftaya inecek bi durum yok çünkü regl olamıyorum basladı ertesi gün hoooop bitti en iyisi bi dr'a gitmek..ben de kilo olmadığını düşünüyorum karnım inanılmaz şişti çok komik duruyor tüm vücut incelip karın pörtleyince
kedicim pek şirinmiş cidden avatarın
benim ip atlayan kıza nolduysa kendiliğinden eski avatarım gelmiş..sanırım kk da sıkıldı ip atlayan kızdan
evet evet taa kendisi ben oluyorum :)
sonradan sorunumu yazmıştım ama geri dönüş olmadı
merhaba aramıza hoşgeldinizsanki ben sizi diyet günlüklerinden anımsıyorum..bir dönem oranın sıkı takipçisiydim de
:)) doğrudur cnm sizin nick de bana yabancı gelmiyor
ama işte insan sıkılıyor bi yerden sonra bırakıyor başla bırak başla bırak oldum 75.9artık başla bırak yapma zamanıda geçti,yaz da geliyor,yaşımda geçiyor ufaktan ufaktan,eski halime dönmek istiyorum
insanların sürekli bana laf sokması,sürekli başımda diyetisyen ahkamları yapmasından sıkıldım anlıycan
ooyy daha çok yazasım var içim dolmuşneyse boşverelim:)
bu kadar çok ağrıması işlerinin yoğunluğuylada ilgili olabilir vücut kaldıramıyordur
Evet Gül abla içinde minicik bir can için katlanıyorsun her ağrıya sızıya. Geçen cuma gecesi hayatta ağrı kesicisiz dayanamayacağım bir ağrıydı. 1 tane parasetemol aldım ama banamısın demedi. 24 saat çektim valla. O iyi olsun bana yeter
Sağol Canan abla. Umarım geçicidir ama sık tekrarlıyor dün akşam yine ağrıyordu sabah kalktın hala ağrıyor. Duşa girdim çıktım biraz rahatladım. Dinlenmeyi ihmal etmiyorum. Teşekkürler ilgin için
Rumuzofu
Başlangıç tarihi: 15.03.2014
Başlangıç kg: 75.9
Geçen hafta: 75.9
Bu hafta: 72.7
Fark: -3.2
Toplam fark: 3.2
Beden: 40 (sanırım)
Spor: yürüyüş
Boy: 1.61
Hedef: 52
Yüzdesi: nasıl hesaplandığını bilmiyorum
:) tşk ederim cnm hiç önemli değil yavaş yavaş karatayı özümlüyorum zaten tam oturmasada anlamaya başladım :)
Sonra dümdüz olayım.
Ben de jimnastiğin evde yapılan, farklı bir türü zannetmiştim.Şimdi kiloskop diye bir siteden baktım da ne olduğuna hiç yaptıramam, kemer alırım son çare. Onunla fayda görürsem, sporla da korurum.
Ellerine sağlık..Bayağı hamaratsın sende..
Ispanaklı mı yaptın.? Bayırılm ben..Nedir benim bu ot sevdam)
Kızım aradı bugün anne yemekte ne var.?.Kıymalı ıspanak dedim...Anne ben gelince tost yiicem haberin olsun dedi)
Eve geldiğin de sulu köfte ve pilavı görünce acaip sevindi.)
Aslında oda sever ıspanak ama bıktı doğal olarak mevsim sonu yaklaşınca bıkkınlık oluyor..
Canim ben daha kisa sürede ,yanlis hatırlamıyorsam 1 ayda 1 beden incelmistim. .diyette yapmistim cok düzgün ve yürüyüşte
Yok canim estafurullah hamarat demeyelim de kayinvaldesinin gelini diyelim..benim annemde beceriklidir ama cok yapmazdi.k.valdem sagolsun her çeşit hamurisi var. .patatesliydi canim börek. .ispanagi bende cokk severim aynen senin gibi tam otcuyumizmir'e gelince gözüm döner sokakta satilan enginarlari gördükçe inan cildiririm kardesim bıkar artik donene kadar gün aşırı yerim.donerkende ankara'ya getiririm.cok sanslisiniz izmirli bayanlar:))
Kızın da benim bekarlik halim gibiymis hemen ya tost ya kizartma yapardim sevmediğim bir yemek varsa, şimdi hepsini seviyorum ama:)
Nereden bakacağımı bilmiyorum daha, alırsam mesaj atarım hemen. Evrim vee selensunun wolex mi öyle birşeymiş, memnunlarmış.
Ben enginar hiç yemedim.
Büyük kayıp bence
Canlarimmm,hepinize hayirli geceler dilerim.Sevgili yenacigim,ne kadar zarifsin canim benim icin endiselenmissin,cok duygulandim.Genelde sizleri takip etmeyi cok seviyorum.Sohbetler cok guzel,icim aciliyor,huzur buluyorum.Gulcugumle de paylastim,dun cok uzuldum zannettim sizlerle olan butun bagimi kopardilar,sizleri kaybetmekten cok korktum.Sukur bugun site yeniden faaliyete gecince rahat nefes aldim canlarim.Herbiriniz ayri ayri cok degerlisiniz benim icin.
canim ben 35 sene her turlu diyeti ve zayiflama aletlerini denedim hepp verdim sonra aldim,,,pasif jimnastigede gitsen kavitasyonada hepsinde diyet yapman gerekiyor tek basina ektisi az oluyor hepsi farkli diyet veriyor....ben biktim artik o tur seylerden en guzeli spor yapip dengeli beslenmek ...
Merhaba. Yarin..
Rumuz:babymom
Başlangıç tarihi:17/02/2014
Başlangıç kg:62.6
Geçen hafta:59.7
Bu hafta:59.8
Fark:+100
Toplam fark:2.8
Beden:38
Spor:tibet+plates
Boy:1.65
Hedef:52
Yüzdesi:0.16
bu hafta 100 gr fazla ciktim siskinligim dun basladi bugunde devam ediyor.. umarim regl oncesidir..
18 tl. çelik dediler ama inşallah doğrudur, nasıl anlarım çelik olduğunu.
İnsanlar şişman gördüklerin de bilir kişi oluyor nedense. yahut sürekli kalori konusu, çok kızıyorum ben de....
6 günde 3 kg dan fazla fark mı çok iyi
aklına takılanları çekinmeden sorabilirsin
Ablacım karatay ne diyorsa ona devam inşallah.. bende şaşırdım ama ödemsede çok sevındım yağsada..Bu arada sevdiceğim iyice süzüldün diyorvavvvvvvvv 3 günde 2 kg ya yakın farkilk giden ödem oluyor ama olsun gitmeside güzel başlrda ödem atamayanlar bile var
düne göre de vermişsin çok iyi
merhaba aramıza hoşgeldinizsanki ben sizi diyet günlüklerinden anımsıyorum..bir dönem oranın sıkı takipçisiydim de
valla canım yan koymamıştım nolur nolmaz diye eşyaların arasında düz bi sekilde koymuştum dökülmedi..nedense hiç şaşırmadım alt kısımla ilgili yorumuna :90: sen her milimetresini kullan canım
hemende yemiş bile sabredememiş
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
hergün 2 saat yürüyüş ve kabız olmadan gçen bir hafta dan sonra sonuç böle,,,,,sık sık yemeyi unutuyorum alışmısım ya 1-2 gün denemeye çalıştım sonra unuttumminicik semazenlergörmek isterdim doğrusu..
Çocuklar öylesine ilginç olaylardan etkileniyorlar ki..Allah'a emanet hepsi..
Git bence de doktora..Ben de hala tık yok)
Site tadilatta olunca avatarları silmiş benim de gitmişti yeniden yükledim..
Hoşgeldiniz...
---
Gülcüğüm, -700 gr. için
Bu hafta naaptın,sıkmı yedin.?
Bilmiyorum. Haftaya yine seyahatim var. Bu sefer istikamet Konya 2 günlüğüne. Acaba nörolojiye mi gitsem diyorum ama o da MR isteyecek. İlaç kullanamayacağım yine bir faydası olmayacak. Doğumdan sonra gitsem daha iyi diyorum ama daha çook var. Havalar ısındı, yaz sıcak geçecek inşallah geçer yakında bu baş ağrıları.
:)) doğrudur cnm sizin nick de bana yabancı gelmiyor
ama işte insan sıkılıyor bi yerden sonra bırakıyor başla bırak başla bırak oldum 75.9artık başla bırak yapma zamanıda geçti,yaz da geliyor,yaşımda geçiyor ufaktan ufaktan,eski halime dönmek istiyorum
insanların sürekli bana laf sokması,sürekli başımda diyetisyen ahkamları yapmasından sıkıldım anlıycan
ooyy daha çok yazasım var içim dolmuşneyse boşverelim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?