Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

oraya devamlı bildirimler geldiği için arasıra bakıyorum, nicki ni görünce baktım cevap yazdım

:) tşk ederim cnm hiç önemli değil yavaş yavaş karatayı özümlüyorum zaten tam oturmasada anlamaya başladım :)

bugün benimde karatayda ki 7. günüm
benide aranıza alsanız

merhaba aramıza hoşgeldiniz sanki ben sizi diyet günlüklerinden anımsıyorum..bir dönem oranın sıkı takipçisiydim de

valla canım yan koymamıştım nolur nolmaz diye eşyaların arasında düz bi sekilde koymuştum dökülmedi..nedense hiç şaşırmadım alt kısımla ilgili yorumuna :90: sen her milimetresini kullan canım

çok iyi gidiyorsun

minicik semazenler görmek isterdim doğrusu..

Çocuklar öylesine ilginç olaylardan etkileniyorlar ki..Allah'a emanet hepsi..

Git bence de doktora..Ben de hala tık yok )

kedicim pek şirinmiş cidden avatarın
benim ip atlayan kıza nolduysa kendiliğinden eski avatarım gelmiş..sanırım kk da sıkıldı ip atlayan kızdan

Site tadilatta olunca avatarları silmiş benim de gitmişti yeniden yükledim..

evet evet taa kendisi ben oluyorum :)
sonradan sorunumu yazmıştım ama geri dönüş olmadı

Hoşgeldiniz...

---

Gülcüğüm, -700 gr. için
Bu hafta naaptın,sıkmı yedin.?

merhaba aramıza hoşgeldiniz sanki ben sizi diyet günlüklerinden anımsıyorum..bir dönem oranın sıkı takipçisiydim de

:)) doğrudur cnm sizin nick de bana yabancı gelmiyor
ama işte insan sıkılıyor bi yerden sonra bırakıyor başla bırak başla bırak oldum 75.9 artık başla bırak yapma zamanıda geçti,yaz da geliyor,yaşımda geçiyor ufaktan ufaktan,eski halime dönmek istiyorum
insanların sürekli bana laf sokması,sürekli başımda diyetisyen ahkamları yapmasından sıkıldım anlıycan
ooyy daha çok yazasım var içim dolmuş neyse boşverelim:)

İnsanlar şişman gördüklerin de bilir kişi oluyor nedense. yahut sürekli kalori konusu, çok kızıyorum ben de....

bu kadar çok ağrıması işlerinin yoğunluğuylada ilgili olabilir vücut kaldıramıyordur

Bilmiyorum. Haftaya yine seyahatim var. Bu sefer istikamet Konya 2 günlüğüne. Acaba nörolojiye mi gitsem diyorum ama o da MR isteyecek. İlaç kullanamayacağım yine bir faydası olmayacak. Doğumdan sonra gitsem daha iyi diyorum ama daha çook var. Havalar ısındı, yaz sıcak geçecek inşallah geçer yakında bu baş ağrıları.

canım hoşgeldin ve geçmiş olsun çok zordur baş ağrısı..benimde bir kaç defa başıma geldi hamilelikte ertesi gün şaşaklarımın derisi bile ağrımıştı o kadar şiddetliydi..ama sık sık olması çok zor dr'una sordun mu sebebini...

:) tşk ederim cnm hiç önemli değil yavaş yavaş karatayı özümlüyorum zaten tam oturmasada anlamaya başladım :)

6 günde 3 kg dan fazla fark mı çok iyi

aklına takılanları çekinmeden sorabilirsin

Niceerendiz'i merak ediyorum..:26:

Allahım buyumusler yemek soruyorlar.. darısı bızım basımıza.

bir İZMİRLİ olarak kocaman kucaklarım senı..

Nereden bakacağımı bilmiyorum daha, alırsam mesaj atarım hemen. Evrim vee selensunun wolex mi öyle birşeymiş, memnunlarmış.

yesss.. o biziz.

Ben enginar hiç yemedim.

ben çiğ çiğ bile yerimm.. yerrrreeeeemmmmmm... acımam

Büyük kayıp bence

kedicanın yazısını okurken içimden geceni kelimelere döküşünüzden dolayı tesekkurlerımı bir borç bilirim.

ruhum okşandı yıne.. sırtım sıvazlandı resmen.. ıyı kı varsınız.. ayaklı pozıtıf enerjısı dıyebılır mıyım sızın ıcın?

helal olsun..

eminim oyledir.. sendekı azim takdıre şayan cunku.

Gununuz aydın olsun..

18 tl. çelik dediler ama inşallah doğrudur, nasıl anlarım çelik olduğunu.

hohla bi.. ustune ısmını yaz.. ısmın siliniyorsa göbeğine sürt.. parlarsa tamamdır

evrimkuzey,

Ben karnabahr,brokroli ve patlıcanı çiğ çok severim ha bir de araka..
İzmirdemisin.? Öyleyse neresinden )

Rumuz:evrimkuzey
Başlangıç kilom: 64
Geçen hafta: 64
Bu hafta: 64
Fark: 0
Yüzde: 0
Toplam Fark: 0
Spor: yok
Boy: 1.64 cm.
Hedef: 57

İnsanlar şişman gördüklerin de bilir kişi oluyor nedense. yahut sürekli kalori konusu, çok kızıyorum ben de....

aynen ya nefret ediyorum
bazen dayanamıyorum ''sen bi kendine bak '' diyorum açık açık
kimseye diyetteyim demiyorum ki zaten diyette değilim ben
desem hemen bi yüzlerinde pis gülme başlaıyorrr nefret ediyorum
bende karar verdim zayıfladığım da soracaklar elbet ''nasıl oldduuuu'' diye o zaman cvp veririm :)

6 günde 3 kg dan fazla fark mı çok iyi

aklına takılanları çekinmeden sorabilirsin

6 günde oldu güzelde oldu yani :) 300-400 gidiyor ben çözdüm işi sakız bile çiğnemiyorum artık
tabiki sorarım yanlış yapa yapa doğru bulunurmuş

kızlar size bir sorum olacak ekstra omega 3-6-9 felan alıyormusunuz alıyorsanız tablet şeklinde mi hangi saatlerde alıyorsunuz. ben halsiz kalıyorum yeni başladığım için vücut depoları boş sağlıksız beslenmeden dolayı neler önerirsiniz.

vavvvvvvvv 3 günde 2 kg ya yakın fark ilk giden ödem oluyor ama olsun gitmeside güzel başlrda ödem atamayanlar bile var

düne göre de vermişsin çok iyi
Ablacım karatay ne diyorsa ona devam inşallah.. bende şaşırdım ama ödemsede çok sevındım yağsada..Bu arada sevdiceğim iyice süzüldün diyor ..20 küsür kılo vermış bırıne süzüldün denir mi yaw

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
hemende yemiş bile sabredememiş
hergün 2 saat yürüyüş ve kabız olmadan gçen bir hafta dan sonra sonuç böle,,,,,sık sık yemeyi unutuyorum alışmısım ya 1-2 gün denemeye çalıştım sonra unuttum

yine uzak bir yer, tek başına mı gideceksin.....kontrole gidince doktoruna sorarsın o ne tavsiye ederse onu yaparsın

kolaylıklar dilerim o zaman size:)) kulaklarınızı tıkayın ve yolunuza devam edin..benim öykümün de sizden pek farkı yok..malesef biz bayanlar hep dikkat etmek zorundayız yoksa katlanarak geliyor kilolar..diyet yapayım kilo verince şunu yerim bunu yerim yok o zaman kilo almak kaçınılmaz oluyor..bunlar da benim başıma gelenler..benimde başlangıç 77 inanın ucunu bi bıraksam tekrar kısa zamanda o kiloda olurum( O YÜZDEN HEP DİYET HEP DİYETTTT
EN GÜZEL DİYET KARATAY

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…