- 18 Temmuz 2013
- 450
- 396
- 108
Harikasınız..
QUOTE]
Teşekkür ederim YENA..Allahımm tez zamanda herkese sağlıkla kilo vermeyi nasıp etsın..1 kılo verınce bile vücut farkedıyor..
Kuzenime sordum önce kendisi deneyimli jinekolog. İskenderun'da yaşadığı için takibimi yapamıyor. Bazen gebelik baş ağrısı yapar dedi. Kansızlık neden olabilir dedi, eğer çok kahve içiyorduysan kahveyi kesmek yapar dedi, falan filan. Kendi doktoruma da sordum, gebelikle ilgili baş ağrısı yapacak bir durum yok eğer çok ağrıyorsa nörolojiye görünebilirsin bir MR çektirebilirsin gebelikte MR çekilebilir dedi. Ama yine de MR çektirmek istemiyorum. Bende önceden de olurdu ama çok nadir olurdu, senede 2 kez falan şiddetli olurdu. Eğer uzun süreli seyahatim olursa, sigara içerken uzun süre sigara içemediysem, stresliysem, ağladıysam falan ağrırdı, ağrı kesici içmezsem ertesi gün bile geçmezdi. Majezik içerdim genelde. Benim görüşüm gebeliğe bağlı hormonal değişim, bulantı, iş stresi falan bende baş ağrısı yapıyor. Ya da bende migren var. Gebelik de iyice tetikledi.canım hoşgeldin ve geçmiş olsun çok zordur baş ağrısı..benimde bir kaç defa başıma geldi hamilelikte ertesi gün şaşaklarımın derisi bile ağrımıştı o kadar şiddetliydi..ama sık sık olması çok zor dr'una sordun mu sebebini...
bugün benimde karatayda ki 7. günüm
benide aranıza alsanız
teşekkür ederim canım 20 gündür inatla hergün 2 saat yürüyorum sonunda ben onun bacağını kırdım inat ım galip geldi, 1 haftadır hiç kabız olmadım onun etkiside var, dilimi ısırayım
evrimkuzey,
Ben karnabahr,brokroli ve patlıcanı çiğ çok severim ha bir de araka..
İzmirdemisin.? Öyleyse neresinden)
yine uzak bir yer, tek başına mı gideceksin.....kontrole gidince doktoruna sorarsın o ne tavsiye ederse onu yaparsın
bugün benimde karatayda ki 7. günüm
benide aranıza alsanız
Kuzenime sordum önce kendisi deneyimli jinekolog. İskenderun'da yaşadığı için takibimi yapamıyor. Bazen gebelik baş ağrısı yapar dedi. Kansızlık neden olabilir dedi, eğer çok kahve içiyorduysan kahveyi kesmek yapar dedi, falan filan. Kendi doktoruma da sordum, gebelikle ilgili baş ağrısı yapacak bir durum yok eğer çok ağrıyorsa nörolojiye görünebilirsin bir MR çektirebilirsin gebelikte MR çekilebilir dedi. Ama yine de MR çektirmek istemiyorum. Bende önceden de olurdu ama çok nadir olurdu, senede 2 kez falan şiddetli olurdu. Eğer uzun süreli seyahatim olursa, sigara içerken uzun süre sigara içemediysem, stresliysem, ağladıysam falan ağrırdı, ağrı kesici içmezsem ertesi gün bile geçmezdi. Majezik içerdim genelde. Benim görüşüm gebeliğe bağlı hormonal değişim, bulantı, iş stresi falan bende baş ağrısı yapıyor. Ya da bende migren var. Gebelik de iyice tetikledi.
Niceerendiz'i merak ediyorum..:26:
Ablacım karatay ne diyorsa ona devam inşallah.. bende şaşırdım ama ödemsede çok sevındım yağsada..Bu arada sevdiceğim iyice süzüldün diyor..20 küsür kılo vermış bırıne süzüldün denir mi yaw
Kuzenime sordum önce kendisi deneyimli jinekolog. İskenderun'da yaşadığı için takibimi yapamıyor. Bazen gebelik baş ağrısı yapar dedi. Kansızlık neden olabilir dedi, eğer çok kahve içiyorduysan kahveyi kesmek yapar dedi, falan filan. Kendi doktoruma da sordum, gebelikle ilgili baş ağrısı yapacak bir durum yok eğer çok ağrıyorsa nörolojiye görünebilirsin bir MR çektirebilirsin gebelikte MR çekilebilir dedi. Ama yine de MR çektirmek istemiyorum. Bende önceden de olurdu ama çok nadir olurdu, senede 2 kez falan şiddetli olurdu. Eğer uzun süreli seyahatim olursa, sigara içerken uzun süre sigara içemediysem, stresliysem, ağladıysam falan ağrırdı, ağrı kesici içmezsem ertesi gün bile geçmezdi. Majezik içerdim genelde. Benim görüşüm gebeliğe bağlı hormonal değişim, bulantı, iş stresi falan bende baş ağrısı yapıyor. Ya da bende migren var. Gebelik de iyice tetikledi.
Saol cnm hepimize Allah kolaylık versin...kolaylıklar dilerim o zaman size:)) kulaklarınızı tıkayın ve yolunuza devam edin..benim öykümün de sizden pek farkı yok..malesef biz bayanlar hep dikkat etmek zorundayız yoksa katlanarak geliyor kilolar..diyet yapayım kilo verince şunu yerim bunu yerim yok o zaman kilo almak kaçınılmaz oluyor..bunlar da benim başıma gelenler..benimde başlangıç 77 inanın ucunu bi bıraksam tekrar kısa zamanda o kiloda olurum( O YÜZDEN HEP DİYET HEP DİYETTTT
EN GÜZEL DİYET KARATAY
aramıza alırsak sıkıştırırız bak seni.. emin misin??
Evet gözümden kaçmış sanırım görmedim. Teşekkür ederim. Mydenizz daha önce nane yağı önermişti. Eşime her gün nane yağı ile masaj yaptırıyorum. Arada lavanta yağı da deneyim bari. Teşekkür ederimbenimde cok ağrımıştı hamıle ıken oyle böyle degıl.. yazmıştım sıze ama belkı gozunuzden kaçtı.. lavanta yagı bana cok ıyı gelmıstı.. şakaklarıma sürüyordum.. bol bol kokluyordum.. lavanta yağını onerırrım sıze.. masaj yapacak bırı varsa boynunuzdan basınıza kadar bu yağla masaj yaptırın.. cok rahatlarsınız.
Çok geçmiş olsun...Sık migren atakları yaşayan bir arkadaşım nane yağıyla geçici çözüm bulduğunu söylüyor...Bir iki damlayla şakaklarını hafif hafif masaj yapıyormuş...
Çok sağol canım. Senin nane yağı elimden düşmüyor bu aralar. Yeni arkadaşımız da lavanta yağı önerdi onu da alıyım dönüşümlü kullanırım.canım bence de senin tespitin doğrudur..gebeliğe bağlı hormonal değişimdir, şimdi yazınca aklıma geldi yakın bi tanıdığım gebeliğinde migren sahibi oldu.. umarım senin ki geçicidir gebelikte mr çekilebiliyor evet çok mecbur kalırsan çektir istersen..hani insan bazen mecbur kalır ya öyle düşün..benim bebeğimin daha kırkı çıkmamıştı nükleer tıpta cirit atıyorduk hem de günlerce ama sağlık için mecbur
inşallah hiç birine gerek kalmaz canım
Çok sağol canım. Senin nane yağı elimden düşmüyor bu aralar. Yeni arkadaşımız da lavanta yağı önerdi onu da alıyım dönüşümlü kullanırım.
Aşırı kilolu olamamanıza rağmen 3,2 kilo 1 haftada. Süper valla. İlk haftanız mı bu?Rumuzofu
Başlangıç tarihi: 15.03.2014
Başlangıç kg: 75.9
Geçen hafta: 75.9
Bu hafta: 72.7
Fark: -3.2
Toplam fark: 3.2
Beden: 40 (sanırım)
Spor: yürüyüş
Boy: 1.61
Hedef: 52
Yüzdesi: nasıl hesaplandığını bilmiyorum
Günaydın arkadaşlar
bugün bildirim yapamıyorum tartılamadım eve gitmedim çünkü dün
hohla bi.. ustune ısmını yaz.. ısmın siliniyorsa göbeğine sürt.. parlarsa tamamdır
aynen ya nefret ediyorum
bazen dayanamıyorum ''sen bi kendine bak '' diyorum açık açık
kimseye diyetteyim demiyorum ki zaten diyette değilim ben
desem hemen bi yüzlerinde pis gülme başlaıyorrr nefret ediyorum
bende karar verdim zayıfladığım da soracaklar elbet ''nasıl oldduuuu'' diye o zaman cvp veririm :)
6 günde oldu güzelde oldu yani :) 300-400 gidiyorben çözdüm işi sakız bile çiğnemiyorum artık
tabiki sorarım yanlış yapa yapa doğru bulunurmuş
ben kullanıyorum canım sadece omega 3 olacak tablet şeklinde ve akşam yemek biitnce antioksidanla beraber alınacak,,,,,,,,kızlar size bir sorum olacak ekstra omega 3-6-9 felan alıyormusunuz alıyorsanız tablet şeklinde mi hangi saatlerde alıyorsunuz. ben halsiz kalıyorum yeni başladığım için vücut depoları boş sağlıksız beslenmeden dolayı neler önerirsiniz.
20 kg da 3-4 beden küçülen var seninki süzülmüşsün diyorAblacım karatay ne diyorsa ona devam inşallah.. bende şaşırdım ama ödemsede çok sevındım yağsada..Bu arada sevdiceğim iyice süzüldün diyor..20 küsür kılo vermış bırıne süzüldün denir mi yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?