Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Kuzenime sordum önce kendisi deneyimli jinekolog. İskenderun'da yaşadığı için takibimi yapamıyor. Bazen gebelik baş ağrısı yapar dedi. Kansızlık neden olabilir dedi, eğer çok kahve içiyorduysan kahveyi kesmek yapar dedi, falan filan. Kendi doktoruma da sordum, gebelikle ilgili baş ağrısı yapacak bir durum yok eğer çok ağrıyorsa nörolojiye görünebilirsin bir MR çektirebilirsin gebelikte MR çekilebilir dedi. Ama yine de MR çektirmek istemiyorum. Bende önceden de olurdu ama çok nadir olurdu, senede 2 kez falan şiddetli olurdu. Eğer uzun süreli seyahatim olursa, sigara içerken uzun süre sigara içemediysem, stresliysem, ağladıysam falan ağrırdı, ağrı kesici içmezsem ertesi gün bile geçmezdi. Majezik içerdim genelde. Benim görüşüm gebeliğe bağlı hormonal değişim, bulantı, iş stresi falan bende baş ağrısı yapıyor. Ya da bende migren var. Gebelik de iyice tetikledi.

bugün benimde karatayda ki 7. günüm
benide aranıza alsanız

aramıza alırsak sıkıştırırız bak seni.. emin misin??

teşekkür ederim canım 20 gündür inatla hergün 2 saat yürüyorum sonunda ben onun bacağını kırdım inat ım galip geldi, 1 haftadır hiç kabız olmadım onun etkiside var, dilimi ısırayım

aman masallahh de..

evrimkuzey,

Ben karnabahr,brokroli ve patlıcanı çiğ çok severim ha bir de araka..
İzmirdemisin.? Öyleyse neresinden )

ben Antalya dayım sevgılı YENA.. 4 yıldır buradayım.. Izmır de Gaziemir de ıkamet edıyoruz.. aıle orada.. bırazı goztepe.. Antalya yı da cok sevdım.. burası da cok güzel bır yer.

yine uzak bir yer, tek başına mı gideceksin.....kontrole gidince doktoruna sorarsın o ne tavsiye ederse onu yaparsın

Yok bir müşterimle gideceğim ama müşteriden de tırsıyorum. Çok hızlı araba kullanıyor, sigara içiyor. Kendim gitsem ayrı dert öyle gitsem ayrı dert. Doktor nörolojiye gitmemi tavsiye etti.

benimde cok ağrımıştı hamıle ıken oyle böyle degıl.. yazmıştım sıze ama belkı gozunuzden kaçtı.. lavanta yagı bana cok ıyı gelmıstı.. şakaklarıma sürüyordum.. bol bol kokluyordum.. lavanta yağını onerırrım sıze.. masaj yapacak bırı varsa boynunuzdan basınıza kadar bu yağla masaj yaptırın.. cok rahatlarsınız.

GUL ABLA aklıma gelmısken sana da yazayım.. uyku sorunum var demıstın.. lavanta yağını bır mendıle damlat.. yatarken ıcıne derın derın cek.. mendılıde yastığının uzerıne koy.. cok daha huzurlu uyuduğunu goreceksın.. nacızane tavsıyemdır sana.

dili sürçmüştür.

Çok geçmiş olsun...Sık migren atakları yaşayan bir arkadaşım nane yağıyla geçici çözüm bulduğunu söylüyor...Bir iki damlayla şakaklarını hafif hafif masaj yapıyormuş...

Saol cnm hepimize Allah kolaylık versin...
aynen katılıyorum
EN GÜZEL KARATAY :)

aramıza alırsak sıkıştırırız bak seni.. emin misin??

olsun olsun yağlarım ezilir ne güzel

Evet gözümden kaçmış sanırım görmedim. Teşekkür ederim. Mydenizz daha önce nane yağı önermişti. Eşime her gün nane yağı ile masaj yaptırıyorum. Arada lavanta yağı da deneyim bari. Teşekkür ederim

canım bence de senin tespitin doğrudur..gebeliğe bağlı hormonal değişimdir, şimdi yazınca aklıma geldi yakın bi tanıdığım gebeliğinde migren sahibi oldu.. umarım senin ki geçicidir gebelikte mr çekilebiliyor evet çok mecbur kalırsan çektir istersen..hani insan bazen mecbur kalır ya öyle düşün..benim bebeğimin daha kırkı çıkmamıştı nükleer tıpta cirit atıyorduk hem de günlerce ama sağlık için mecbur
inşallah hiç birine gerek kalmaz canım

Çok geçmiş olsun...Sık migren atakları yaşayan bir arkadaşım nane yağıyla geçici çözüm bulduğunu söylüyor...Bir iki damlayla şakaklarını hafif hafif masaj yapıyormuş...

Teşekkür ederim . Nane yağını daha önce Mydenizz önermişti sağolsun koşup almıştım hemen. Şimdi vaz geçilmezim oldu yanımdan ayırmıyorum. Yakarken rahatlıyorum ama etkisi geçince başa dönüyor. Yine de rahatlatıyor tabii.

Çok sağol canım. Senin nane yağı elimden düşmüyor bu aralar. Yeni arkadaşımız da lavanta yağı önerdi onu da alıyım dönüşümlü kullanırım.

Günaydın arkadaşlar

bugün bildirim yapamıyorum tartılamadım eve gitmedim çünkü dün

Aşırı kilolu olamamanıza rağmen 3,2 kilo 1 haftada. Süper valla. İlk haftanız mı bu?

hohla bi.. ustune ısmını yaz.. ısmın siliniyorsa göbeğine sürt.. parlarsa tamamdır

ben kullanıyorum canım sadece omega 3 olacak tablet şeklinde ve akşam yemek biitnce antioksidanla beraber alınacak,,,,,,,,

GN. (nokta yerine C gelecek) Triple Strength Fish Oil + Q10 yada TRIPLE FISH OIL+RESVERATROL bunun içinde antioksidan da var
20 kg da 3-4 beden küçülen var seninki süzülmüşsün diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…