Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

inşallah en kısa zamanda isteyen herkesin olur ekin açılışı yaptı, arkasından kaania geldi sıra sizlerde allahın izniyle

karatay menüsü var orada bir sürü yemek var canım incelemişmiydin orayı

Bakayım canım bir bazen Okan bey paylaşıyor oradan bakıyorum aslında 😃
Kemerimi kullanıyorum şu an ben bir de göbeğim yayvandı önceden şimdi kedinin dediği gibi kavun görünümlü bir şeye dönüştü daha çok belli oluyor 😪

Oburiksim ben.

evrimkuzey,

Ben karnabahr,brokroli ve patlıcanı çiğ çok severim ha bir de araka..
İzmirdemisin.? Öyleyse neresinden )
Karnıbahar turşusu güzel oluyor ama çiğ yememiştim, patlıcanı hiç çiğ yemedim.

Evet yolda yedim birde.

yüzden yanlış olmuş, 0,556 olacak. Düzelttim.

yüzdesi düzeltilmiştir

Teşekkür ederim.

günaydın canım

kg almanda iyi, bebekte iyi.....karatay ın faydaları burda da belli oldu

Evet gül ablacım,çok iyi beslenmişsin dedi dr. siz de biliyorsunuz ne yiyip içtiğimi..yediklerim yaramış..

Ayyyy ne güzel prenscim. İyi beslendin aldığın kilolar bebeğe yaradı demek ki hep. Doğumdan dönerken kuş gibi hafifleyip incecik döneceksin bence. Bebek kaç kilo yaklaşık şu an?

Öyle oldu ekincim..senin de öyle olacak inşallah...Canım 1800 gr. olmuş..Boyu da 42 cm.
Doğum yaptığımın cuması liste birinci ben olacağım

Tebrikler 😘ne burcu olucak şimdi bebiş

Teşekkür ederim,Boğa burcu olucak..İkizler görünüyordu aslında,kurtardık ikizlerden dedi doktor :)))

Bu arada dün gece uyutmadı beni..akşam otururken bişeyler olduğunun farkındayım ama..wc ye kalktım eğilemiyorum..elimi attım midemin altım kocaman birşey ..anladım kafası bu...eşime dedim bebek döndü galiba..çok canım yandı çünkü..sabahta zorlandım ..zıbınlı atlet giyorum ben kapatamadım düşünün.. Dr.a girince söyledim hemen hocam döndü galiba hissediyorum dedim..bakalım dedi..dönmüş ama ters pozisyonda ..döner o merak etme ama zorlanırsın dedi.. İnşallah döner yoksa sezeryan görünüyor..%90 döner endişe etme dedi..

Canlarim benim,hepinize hayirli,mutlu,saglikli,huzurlu cumalar diliyorum.Prenscigim senin ve bebegimizin guzel haberlerinize cok sevindim canim.Gulcugum,tebrikler ediyorum canim,harikasin.

Rumuz;CANANSU60
Baslangic tarihi; 4 10 2013
Baslangic kilosu; 91
Gecen haftaki kilo; 72.500
Bu haftaki kilo; 72.300
Fark; - 200 gr.
Toplam fark; 18.700 gr.
Spor;yuruyus
Yas;53
Boy;1.67
Hedef kilo; 70-65
Yuzde;2.75

hahaha ne güzel % 5 vermiştim aşk olsun kedi yaa :) teşekkür ederim ellerine sağlık .

rumuz:fmgenc
başlangıç tarihi:09/11/2013
başlangıç kilo:65.8
geçen hafta: 61.1
bu hafta:61.0
fark:-100
toplam fark:4.8
beden:38
spor: hergün tibetin 5 hareketi, jilian ripped,
Bi kaç kerede ip atlama, oklava
Yüzde: -0.16

dünkü bulgur. Bbugün regl ben inanıyorum ki daha da eksiydi kilom

2 GÜNDÜR YAZDIKLARINIZ OKUYAMIYORUM EŞLİK EDEMİYORUM

rumuz : teoson
başlangıç tarihi: 3 şubat 2014
başlangıç kilo : 87
geçen haftaki kilo:84
şu anki kilo : 82
fark:-2 kg
toplam fark : 5 KG
boy : 1.68
ilk hedef : 75
ikinci hedef : 60-65
spor 4 gün yürüyüş 1 gün basketbol
%si:-2.38

geçen hafta regl olunca değişmemişti haftanın acısı çıktı

Canan abla seninde - 0.275 olacaktı.

Su koydum biraz önce salladım, döküldü. Belki çevirmezsem dökülmez, sırt çantası almıştım geçen hafta.

çok sevindim gül ablacım ...

Kilo verenleri tebrik ediyorum..alanlarda üzülmesinler dönemsel oluyor..

Ben yemek yiyim geleyim..

Çok yakışmış, göbek görünmüyor. Güle güle kullan.

Teşekkür ederim cnm😀sabah kahveye 1 aydır görmediğim bi arkadaşım geldi çok zayıflamışsın dedi bana çok sevindim😃ama bu hafta sıkı tutucam

Cnm listeyi ne zaman isterseniz ben de yaparım biliyorsun söylemen yeterli😘

Teşekkür ederim, yapamadığım haftalarda sana söylerim ama özel mesajlarını görmüyorsun galiba, mesaj atmıştım. :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Teşekkür ederim, yapamadığım haftalarda sana söylerim ama özel mesajlarını görmüyorsun galiba, mesaj atmıştım. :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Can'ın bir daha yollar mısın lütfen yanlışlıkla silmiş olabilirim

Saol cnm hepimize Allah kolaylık versin...
aynen katılıyorum
EN GÜZEL KARATAY :)

olsun olsun yağlarım ezilir ne güzel

pekı o zaman

ınsallahh faydası olur..

masallahh kuzuya.. en güzel anlar.. en güzel zamanlar.. özlemle okuyorum.

52 beden giyiyordum 105 kg iken
Şimdi 83,6 kg'yum sabah itibariyle 44-46 arası giyiyorum..Sevdiceğim en büyük destekçim ve yardımcım..Hakkını ödeyemem tombilikimin..Yenanın dediği gibi dili sürçtü

bence muthıs bır yol.. bana gore suzulmussunuz valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…