Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Günaydın ,hayırlı cumalar...

Dün;
Sabah;peynir,yumurta,zeytin ve çay,1 mini muz

Öğlen;tavuklu çorba,menemen,çay

İkindiye ,1 kase yoğurt

Akşam;köfteli bulgurlu yayla çorbası,zeytinyağlı pırasa ve salata

Maden suyu

Rumuz: prenscim
Gebeliğimin başlangıç tarihi: 14.08.2013
Başlangıç kilom: 54
Geçen hafta: 66
Bu hafta: 66,5
Fark:0,500
Toplam fark :12,5 kg.(32+5 haftamı bitirdim)
Spor: 2 kez kısa yürüyüşler yaptım..
Boy: 1.67 cm.
Hedef: 69
Yüzde :+0,76

Doktordan geldim yeni..Doğum 22 mayıs görünüyordu ,önden 1 hafta gitmişiz 16 Mayıs görünüyor şuan.Herşey yolunda şükür..yüzünü göremedim yine..ayaklarını gördüm..Mutlu mesut işe geldim..Raporum başladı ama çalışabilir raporuda aldım..günde 2-3 saat gelip gidicem..Bizden bu kadar buralardayım..

Maşallah maşallah ablama gitsin kilolar...

Yok bir müşterimle gideceğim ama müşteriden de tırsıyorum. Çok hızlı araba kullanıyor, sigara içiyor. Kendim gitsem ayrı dert öyle gitsem ayrı dert. Doktor nörolojiye gitmemi tavsiye etti.
devamlı yavaş kullanması ve arabada sigara içmememsi için uyaracaksın, doktor yanında sigara içirme dedi dersin

teşekkür ederim canım denemekte fayda var

herkese mutlu bir haftasonu diliyorum

rumuz: muzikçi
başlangıç tarihi: 10 şubat 2014
başlangıç kilosu: 77.6
geçen hafta: 71.9
bu hafta:71.5
fark: -400
toplam fark: -6.1kg
beden: 40
spor:malesef hala yok
boy:1.62
hedef: 55
yüzde: -5.063

bu hafta çok oynama oldu kilomda hafta içinde 72.8 i bile gördüm.ama sanırım regl dönemi olduğu için şiştim.neyse ki bu sabah sevindim tartıyı görünce .gitsin kilolar.inşallah herkes kilo vermiştir .sevgiler

Günaydın arkadaşlar

bugün bildirim yapamıyorum tartılamadım eve gitmedim çünkü dün

günaydın canım

kg almanda iyi, bebekte iyi.....karatay ın faydaları burda da belli oldu

Maşallah maşallah ablama gitsin kilolar...
almadığıma sevinecek hale geldim artık 2 ay önceki kg ma inmem için 1,5 kg daha vermem lazım

Ayyyy ne güzel prenscim. İyi beslendin aldığın kilolar bebeğe yaradı demek ki hep. Doğumdan dönerken kuş gibi hafifleyip incecik döneceksin bence. Bebek kaç kilo yaklaşık şu an?

20 kg da 3-4 beden küçülen var seninki süzülmüşsün diyor

52 beden giyiyordum 105 kg iken
Şimdi 83,6 kg'yum sabah itibariyle 44-46 arası giyiyorum..Sevdiceğim en büyük destekçim ve yardımcım..Hakkını ödeyemem tombilikimin..Yenanın dediği gibi dili sürçtü

günaydın canım

hepsi bulgurun fazlalığı, eskiden kayınvalidesi ile aynı evde oturan gelinler hamileliğini söylemeye çekinirlermiş bulguru fazla kaçırdım derlermiş

Valla keşke olsa ona da mutlu olurum yani😀yok ya ben bu işi bu hafta halledicem 😎yalnız cidden yapacak yemek bulamıyorum ondan hep bulgur hep bulgur😃arada paylaşın da bana fikir verin 😀bugün ilk kez kıymalı pırasa yapmayı düşünüyorum

YÜZDE HESAPLAMA
500*100=50000
50000/45200=1.106 gibi
500 fark yazan kısımdır
100 yazan kısımda yüzde
çıkan çarpımı geçen haftaki kilona böl

Gülcüm çok mutlu oldum sanki kendim vermişim gibi ohhh missss😀

Tebrikler 😘ne burcu olucak şimdi bebiş

yüzdesi düzeltilmiştir

52 beden giyiyordum 105 kg iken
Şimdi 83,6 kg'yum sabah itibariyle 44-46 arası giyiyorum..Sevdiceğim en büyük destekçim ve yardımcım..Hakkını ödeyemem tombilikimin..Yenanın dediği gibi dili sürçtü

çok farketmiş ...........birazda tombilikiniz süzülse siz iyice süzülünce yanınızda tombilik kalmasın

Ayyyy sabah bri yeni bitirdim okumayı maşalahh kızlar kaynatmışsınız.. okurken bile eğlendim..

Dün ymenüm sabah öğlen aynı klasıkleşti..
Akşak 8.10da bitti yumurtalı köfte çok az., bolll yeşillik

Bugün regl oldum.. birazda bulgurun etkisi şişkinliğim var ama çokk değil artık.

Dün yine sporumu yaptım.. tibet ve jill ripped 1/3
Bildirim birazdan ilk fırsatta

inşallah en kısa zamanda isteyen herkesin olur ekin açılışı yaptı, arkasından kaania geldi sıra sizlerde allahın izniyle

karatay menüsü var orada bir sürü yemek var canım incelemişmiydin orayı
Gülcüm çok mutlu oldum sanki kendim vermişim gibi ohhh missss😀

teşekkür edreim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…