Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Psikolojik bence bu... Ne olur bırakma kendini biz varız buradayız hepimiz çok güzeliz ama daha da güzel olucaz😘

Bugünlerin acısını çıkarmam lazım ama dimi Artık 5 mi gider 10 mu gider..

Teoson çok iyi vermişsin vavvvvv

Ben de 3 gibi çıkarım..dr.fazla durma dedi ..iş de yapma sakın dedi..

vavvvvvvvvvvvvvvv 2 kg helal sana basket yaramış

teşekkür ederim canlar
kilo verenleri tebrik ediyorum sabit kalanları ve kilo veremeyenleride haftaya inşallah diorum

Su koydum biraz önce salladım, döküldü. Belki çevirmezsem dökülmez, sırt çantası almıştım geçen hafta.

E sen dökülmesi icin her şeyi yapmissin o zaman arasinda lastik conta gibi bisi olanlardan al (öyle bir şey var mi bilmiyorum) ya da sefer tasi al canım. Yada buna kati şeyler koyup başka bir şey bakabilirsin

Bu arada muhteşem liste için eline saglik ne zaman istersen yardımcıyim bilesin

TEOSON bu hafta MAşallahın var Tebrikler. .

Randevu aldim yarın Jinekologa gidiyorum. .off umarim iyi haberlerle dönerim. .kafama taktikca buyutuyorum ya hamileysem diye icim icimi yiyor

kabızlıktandır canım benim 3 hafta canıma okumustu kabızlık

abla bende de çoktu kabızlık hatırlarsan hiçbişi fayda etmiyordu.ingiliz karbonatı sayesinde geçti sorunum günde 3 defa 1 çay kaşığı bir bardak suda eritip yemeklerden 30 dakika önce içiyorum

eneeeee benmi 1. Olmuşum çok duygulandım ağlamak istiyorummm
Bu kupayı almamı sağlayan önce aileme sonra siz topic kankalarıma çoook teşekkür ederim sayenizde

Eklentilerin hiçbiri çıkmıyor bende. Zaten kk bende bir tuhaf her alıntı ile cevap vere tıkladığımda tekrar kullanıcı adı ve şifre istiyor anlamadım gitti :44:
Kilo verenleri tebrik ediyorum. Sabit kalanları da tebrik ediyorum kilo almaktan iyidir Kilo alanlar için üzülmeyin haftaya verirsiniz diyorum

Düzeleceği yerde bozuldu iyice. :) zaten benim yaptığım klasik, bildiğin liste.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

Tebrik ederim.

Çantama sığıyor, cam kabımdann daha az yer kapladı gibi. Çevirmezsem kullanırım herhalde rahatça. Teşekkür ederim.

Randevu aldim yarın Jinekologa gidiyorum. .off umarim iyi haberlerle dönerim. .kafama taktikca buyutuyorum ya hamileysem diye icim icimi yiyor
Hayırlısı neyse o olsun. :)

Son düzenleme:
günaydın

çok iyi kahvaltın canım

sen her ne kadar kendinden ümitli değilsen de ben ümitliyim,

merhabalar öğlen bır adet lahmacun salata ve kocaman bır ayran içtim.
eve geldıgımde açlıktan oluyordum.yarın mısafırlerım gelıcek dıye hazırlık yapmaya başladım.yaptıgım tatlının tabıkı tadına baktım.bır avuç fındık yedım.olmadı bırde ustune kocabır tabak etlı mantar sote ve yoğurt yedim.ee bittimi bitmedi aksamda dışarı cıkıcam.ıllakı kalorısı bol ıceceklerden ve çerezlerden yıycem.
bu gun benım ıcın felakettı.yarında böyle olacak
pazar gunu toparlarım artık kendımı. bılıyorum cok kotu bır gun oldu ama yınede sızlere yazmak ıstedım yedıklerımı herseyı göze alarak:))))))))))))))))

Akşam yemeğimi saat 5.40 da tamamladim,bundan sonra sadece su:)
Akşam yemeğim
2 bardak ayran
Köfte

Iyi akşamlar.kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…