Akşam yemeğimi saat 5.40 da tamamladim,bundan sonra sadece su:)
Akşam yemeğim
2 bardak ayran
Köfte
Iyi akşamlar.kızlar
doymuyorum bugun... Sabah kizimin kalan krebine nutella surup yedimsonar dedimki ee ben oglen ne yiycem kacta yiycem filan .. sonar kendime kk hazirladim meyve yemedim havuc ekledim... sonar disari ciktik cocuklari oyuna goturduk gittigimiz yerin kafesinde saat 4 gibi cay ictim ama esim cheesecake yedi bende 2 catal yedim cok acikmistim hic aklima cantama findik fistic koymak gelmedi buda bana ders olsun
suan saat 6bucuk 2 tabak mercimek yemegi goturdum yogurtlu ama o isinirkende 2kuru kayisi 2 hurma ayyy cok fena bugun .. aylar sonar nutella cheesecake... oysa kendi yaptigim pastalarin bile tadina bakmadim ben
Bu haftaki listemiz muhtesem olmus .. Kilo veren tum arkadaslari tebrik ediyorum; alanlarinda hepsinin kafasina tencereyle vuruyorum kendimde dahil :))))
Evrim aramizda en istikarli sensing kuzum sana ayri bir tebriks yolluyorum :)))
Ben de sonar kim acaba diyorum. :) Anlamadım. :)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Randevu aldim yarın Jinekologa gidiyorum. .off umarim iyi haberlerle dönerim. .kafama taktikca buyutuyorum ya hamileysem diye icim icimi yiyor
hayatta ınanmam.. bence sen bızı keklıyorsun..yaptığın kinderi bile yemedin sen be kadın kesın regl oncesı.. benım de normalde yüzüne bakmadığım nutellanın kavanozunu yanağıma sürterken buluyorum kendımı (regl oncesı)
mersi.. nazar degmesın, masalllahh de
sonar bizim muharrem amcanın güccük oğlu..
hakkında hayırlısı neyse o olsun.. uzulme.
Mu
küfür mü ettin.. sevdin mi.. ne ettin.. gözünü seveyimmm.. :26:
Babymomnekadar çok sonra kullandığın ortaya çıkmış bu sayede
Randevu aldim yarın Jinekologa gidiyorum. .off umarim iyi haberlerle dönerim. .kafama taktikca buyutuyorum ya hamileysem diye icim icimi yiyor
Akşam yemeğimi saat 5.40 da tamamladim,bundan sonra sadece su:)
Akşam yemeğim
2 bardak ayran
Köfte
Iyi akşamlar.kızlar
canım inşallah korktuğun olmaz iyi haberlerle gelirsinRandevu aldim yarın Jinekologa gidiyorum. .off umarim iyi haberlerle dönerim. .kafama taktikca buyutuyorum ya hamileysem diye icim icimi yiyor
listeye bile bakmamışabla bende de çoktu kabızlık hatırlarsan hiçbişi fayda etmiyordu.ingiliz karbonatı sayesinde geçti sorunum günde 3 defa 1 çay kaşığı bir bardak suda eritip yemeklerden 30 dakika önce içiyorum
eneeeee benmi 1. Olmuşum çok duygulandım ağlamak istiyorummm
Bu kupayı almamı sağlayan önce aileme sonra siz topic kankalarıma çoook teşekkür ederim sayenizde
aynı biz
merhabalar öğlen bır adet lahmacun salata ve kocaman bır ayran içtim.
eve geldıgımde açlıktan oluyordum.yarın mısafırlerım gelıcek dıye hazırlık yapmaya başladım.yaptıgım tatlının tabıkı tadına baktım.bır avuç fındık yedım.olmadı bırde ustune kocabır tabak etlı mantar sote ve yoğurt yedim.ee bittimi bitmedi aksamda dışarı cıkıcam.ıllakı kalorısı bol ıceceklerden ve çerezlerden yıycem.
bu gun benım ıcın felakettı.yarında böyle olacak
pazar gunu toparlarım artık kendımı. bılıyorum cok kotu bır gun oldu ama yınede sızlere yazmak ıstedım yedıklerımı herseyı göze alarak:))))))))))))))))
canım inşallah korktuğun olmaz iyi haberlerle gelirsin
listeye bile bakmamış
aynı biz
canım sen en iyisi pazara kadar herşeyi gözün doyana kadar ye pazartesi sabah tartıl ve karataya tekrar başla
çok az olmuş yemek, afiyet olsunAkşam yemeğimi saat 5.40 da tamamladim,bundan sonra sadece su:)
Akşam yemeğim
2 bardak ayran
Köfte
Iyi akşamlar.kızlar
tükkan kapanmış ama açılış ta KKK yi geç yapman iyi olmamış yarım saat içide yapılması gerekir en geç 1 saat,,,,,uyanış 8:15
karbonatlı su + ıkı bardak ılık su
sabah 10:30 KKK
ogleden sonra 16 30 menengiç kahvesi
17:30 kefir,marul
aksam : kurufasulye,kabak kavurması,yogurt,salata.. tükkan kapandı
Annem ısırgan yemeği yapmış, dayanamadım yedim. :)
çok az olmuş yemek, afiyet olsun
tükkan kapanmış ama açılış ta KKK yi geç yapman iyi olmamış yarım saat içide yapılması gerekir en geç 1 saat,,,,,
afiyet olsun canım iyi yapmışsın ...
baktınız durum vahim koyverdınız benı:)))) arada olur böyle seyler dimi:)) bırtek ben degılım herhalde bu durumda olan yani inşallah umuyorum ki tek degılımdır:)))
Teşekkür ederim ama un varmış içinde.
hayır canım koyuvermedim seninle daha çok işimiz var o kilolar gidecek, şimdi ne desem pazara kadar fayda etmeyeceksen planı yapmışsın ve vazgeçmiyorsun ve topikte bir tek sensin bunu yapan
ben 10 ayda daha 1 kere kaçamak yapmadım, buradaki arkadaşlar birkaç sefer oda bır parça şeklinde yaptılar fırçayı yediler, hamile olan prensciğim bile birkaç sefer oda yine küçük parçaları geçmedi.........kedicik 45 kg istediğini ye diye izin veriyoruz sağlığım için yememem lazım diyor, kurabiye yemek için benden izin istiyor veriyorum bazen 1 tane küçücük yiyor bazen hiç yemiyor
Teşekkür ederim ama un varmış içinde.
evet koydum kafaya :)) pazar gunu normallesecegım:))) tartılıp kılomu yazarım sıze pazartesı gunu
baktınız durum vahim koyverdınız benı:)))) arada olur böyle seyler dimi:)) bırtek ben degılım herhalde bu durumda olan yani inşallah umuyorum ki tek degılımdır:)))
çok az olmuş yemek, afiyet olsun
tükkan kapanmış ama açılış ta KKK yi geç yapman iyi olmamış yarım saat içide yapılması gerekir en geç 1 saat,,,,,
afiyet olsun canım iyi yapmışsın ...
Yehuuuu.
sen bitanemizsin Kozacan
ben bı balkona çıktım.. bıraz gerındım.. oğlan uyuyordu.. kuşu böcüğü dinledim.. suyumu ıctım.. kahvaltıyı hazırlmaya basladımmmm ki.. oğlan uyandı.. sev beni anne.. sev sev.. rüyamı anlatiimm mii.. yanıma uzansana biras.. ayılana kadar.. sonra kostur kahvaltıya tekrar.. anca vallaa Gül abla
hadi kaptın izni.. iyisin mırnav kardeşşş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?