Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Akşam yemeğimi saat 5.40 da tamamladim,bundan sonra sadece su:)
Akşam yemeğim
2 bardak ayran
Köfte

Iyi akşamlar.kızlar

Yeşillik, salata da olsalmış iyi olurdu. :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Sevgili teosoncugum,cok cok tebrikler ediyorum.Canim mydenizzzcigim,hakkinizda en hayirlisini gostersin yuce rabbim.

hayatta ınanmam.. bence sen bızı keklıyorsun.. yaptığın kinderi bile yemedin sen be kadın kesın regl oncesı.. benım de normalde yüzüne bakmadığım nutellanın kavanozunu yanağıma sürterken buluyorum kendımı (regl oncesı)

Bu haftaki listemiz muhtesem olmus .. Kilo veren tum arkadaslari tebrik ediyorum; alanlarinda hepsinin kafasina tencereyle vuruyorum kendimde dahil :))))

Evrim aramizda en istikarli sensing kuzum sana ayri bir tebriks yolluyorum :)))

mersi.. nazar degmesın, masalllahh de

Ben de sonar kim acaba diyorum. :) Anlamadım. :)

sonar bizim muharrem amcanın güccük oğlu..

Randevu aldim yarın Jinekologa gidiyorum. .off umarim iyi haberlerle dönerim. .kafama taktikca buyutuyorum ya hamileysem diye icim icimi yiyor

hakkında hayırlısı neyse o olsun.. uzulme.

Son düzenleme:

Mu

uyanış 8:15

karbonatlı su + ıkı bardak ılık su

sabah 10:30 KKK

ogleden sonra 16 30 menengiç kahvesi
17:30 kefir,marul

aksam : kurufasulye,kabak kavurması,yogurt,salata.. tükkan kapandı

Annem ısırgan yemeği yapmış, dayanamadım yedim. :)

Babymom nekadar çok sonra kullandığın ortaya çıkmış bu sayede

bundan boyle SONRA yerine efendime soyliyim I kullanmayi dusunuyorum//

Randevu aldim yarın Jinekologa gidiyorum. .off umarim iyi haberlerle dönerim. .kafama taktikca buyutuyorum ya hamileysem diye icim icimi yiyor

ne oldu kacgun gecikti niye paniK Yaptin.. Ins gonlune gore haberlerle gelirsin

Akşam yemeğim
2 bardak ayran
Köfte

Iyi akşamlar.kızlar

karataya uygun ama sindirime zararli... et ile sut urunleri biarada tuketmioruz sindirime zarar veriomus.. etle sebzeve salata olsa daha super olur

canım inşallah korktuğun olmaz iyi haberlerle gelirsin
listeye bile bakmamış

aynı biz

canım sen en iyisi pazara kadar herşeyi gözün doyana kadar ye pazartesi sabah tartıl ve karataya tekrar başla

canım inşallah korktuğun olmaz iyi haberlerle gelirsin

listeye bile bakmamış

aynı biz

canım sen en iyisi pazara kadar herşeyi gözün doyana kadar ye pazartesi sabah tartıl ve karataya tekrar başla

baktınız durum vahim koyverdınız benı:)))) arada olur böyle seyler dimi:)) bırtek ben degılım herhalde bu durumda olan yani inşallah umuyorum ki tek degılımdır:)))

Akşam yemeğim
2 bardak ayran
Köfte

Iyi akşamlar.kızlar
çok az olmuş yemek, afiyet olsun
tükkan kapanmış ama açılış ta KKK yi geç yapman iyi olmamış yarım saat içide yapılması gerekir en geç 1 saat,,,,,

Annem ısırgan yemeği yapmış, dayanamadım yedim. :)

afiyet olsun canım iyi yapmışsın ...

Teşekkür ederim ama un varmış içinde.

baktınız durum vahim koyverdınız benı:)))) arada olur böyle seyler dimi:)) bırtek ben degılım herhalde bu durumda olan yani inşallah umuyorum ki tek degılımdır:)))

hayır canım koyuvermedim seninle daha çok işimiz var o kilolar gidecek, şimdi ne desem pazara kadar fayda etmeyecek sen planı yapmışsın ve vazgeçmiyorsun ve topikte bir tek sensin bunu yapan

ben 10 ayda daha 1 kere kaçamak yapmadım, buradaki arkadaşlar birkaç sefer oda bır parça şeklinde yaptılar fırçayı yediler, hamile olan prensciğim bile birkaç sefer oda yine küçük parçaları geçmedi.........kedicik 45 kg istediğini ye diye izin veriyoruz sağlığım için yememem lazım diyor, kurabiye yemek için benden izin istiyor veriyorum bazen 1 tane küçücük yiyor bazen hiç yemiyor

Son düzenleme:

evet koydum kafaya :)) pazar gunu normallesecegım:))) tartılıp kılomu yazarım sıze pazartesı gunu

sen bitanemizsin Kozacan

ben bı balkona çıktım.. bıraz gerındım.. oğlan uyuyordu.. kuşu böcüğü dinledim.. suyumu ıctım.. kahvaltıyı hazırlmaya basladımmmm ki.. oğlan uyandı.. sev beni anne.. sev sev.. rüyamı anlatiimm mii.. yanıma uzansana biras.. ayılana kadar.. sonra kostur kahvaltıya tekrar.. anca vallaa Gül abla

hadi kaptın izni.. iyisin mırnav kardeşşş..

Ben tabi yazmadım, sabah cevizli incir, akşam yemek öncesi, birde eve geldim ısırgan sonrası çayla götürdüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…