pazartesi kesin kararlı geleceksin yoksa hergün bunu yersinhepimiz başına ekşiriz en başta evrim
Ben tabi yazmadım, sabah cevizli incir, akşam yemek öncesi, birde eve geldim ısırgan sonrası çayla götürdüm.
Teşekkür ederim, yarar yarar, göbek yağı olarak yarayacak.yarrraaasın ciğerimmmmmmmmmm
Teşekkür ederim, yarar yarar, göbek yağı olarak yarayacak.
Özendim şimdi size, bir kemerim bile yok.hadi bakalım akşam oldu.. Titreyenler.. Için için yağlarını titretenler.. Gül ablanın karşısında tir tir titreyenlerrrKemerlerinizi bağlayın.. Yağlarınızın uçuşuna hazırlanın. Yakınınızda oturanlar sizden çıkan sesten illaaallaaahh etsin. Kaçsın gitsin.. Tv size kalsınn Haydee bakalımm.. Pambık göbüşleri görelimmm..
Özendim şimdi size, bir kemerim bile yok.Bana güvenli bir siteden kemer söyleyin hemen alacağım. :)
Sevgili teosoncugum,cok cok tebrikler ediyorum.Canim mydenizzzcigim,hakkinizda en hayirlisini gostersin yuce rabbim.
hayatta ınanmam.. bence sen bızı keklıyorsun..yaptığın kinderi bile yemedin sen be kadın kesın regl oncesı.. benım de normalde yüzüne bakmadığım nutellanın kavanozunu yanağıma sürterken buluyorum kendımı (regl oncesı)
mersi.. nazar degmesın, masalllahh de
sonar bizim muharrem amcanın güccük oğlu..
hakkında hayırlısı neyse o olsun.. uzulme.
bundan boyle SONRA yerine efendime soyliyim I kullanmayi dusunuyorum//
ne oldu kacgun gecikti niye paniK Yaptin.. Ins gonlune gore haberlerle gelirsin
karataya uygun ama sindirime zararli... et ile sut urunleri biarada tuketmioruz sindirime zarar veriomus.. etle sebzeve salata olsa daha super olur
canım inşallah korktuğun olmaz iyi haberlerle gelirsin
listeye bile bakmamış
aynı biz
canım sen en iyisi pazara kadar herşeyi gözün doyana kadar ye pazartesi sabah tartıl ve karataya tekrar başla
sen bitanemizsin Kozacan
ben bı balkona çıktım.. bıraz gerındım.. oğlan uyuyordu.. kuşu böcüğü dinledim.. suyumu ıctım.. kahvaltıyı hazırlmaya basladımmmm ki.. oğlan uyandı.. sev beni anne.. sev sev.. rüyamı anlatiimm mii.. yanıma uzansana biras.. ayılana kadar.. sonra kostur kahvaltıya tekrar.. anca vallaa Gül abla
hadi kaptın izni.. iyisin mırnav kardeşşş..
gerekirse nar ekşisi olurum GÜL ABLA... sen yeter ki iste
ben bu sabah e öğleden sonra yaptım komutanımhadi bakalım akşam oldu.. Titreyenler.. Için için yağlarını titretenler.. Gül ablanın karşısında tir tir titreyenlerrrKemerlerinizi bağlayın.. Yağlarınızın uçuşuna hazırlanın. Yakınınızda oturanlar sizden çıkan sesten illaaallaaahh etsin. Kaçsın gitsin.. Tv size kalsınn Haydee bakalımm.. Pambık göbüşleri görelimmm..
Hayırlısı neyse o olsun. :)
şüphen varmı canım
kaçta gideceksin doktora merak ettim şimdi
küçük görümcenin ortanca kızıFotodaki sen misin?
mümkün olduğunca kalkınca yap, metabolizma erkenden çalışmaya başlasın zayıflamana faydası olur
ben bu sabah e öğleden sonra yaptım komutanım
Şüphem yazdıklarım işte ablam onun disinda birde kasık ağrısı var..sabah 10.30'da gidecegim haber veririm sonucu
küçük görümcenin ortanca kızı
sen oyle dıyorsan tamamdır..
o zaman bizden bir paket çay kazandınız.. isterseniz kutunu açalım.. kutunuzu açmazsanız bır paket cay, bır çaydanlık, 6 tane bardak hedıye edelım sıze.. sonra gelelim biz de size
Şüphem yazdıklarım işte ablam onun disinda birde kasık ağrısı var..sabah 10.30'da gidecegim haber veririm sonucu
Iyi geceler kızlar 6 da çıktım şimdi geldim eve valla😀avm de gezdik kahve içtik arkadaşımla falan :)
Sabah 09:001 bardak limonlu su
09:30 1,5 yumurtalı kaşarlı omlet+5zeytin+peynir+maydonoz+2 ceviz+1 çay
Akşam 17:30 kıymalı pırasa+salata+yoğurt
Gün boyu 2 yeşil çay+3 kahve+şu an papatya içiyorum😃
Spor 4 km yürüyüş+shred 2/5
Birde göbeğimi 30 dk titrettim tekrarına gerek var mı bilemedim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?