Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

hadi bakalım akşam oldu.. Titreyenler.. Için için yağlarını titretenler.. Gül ablanın karşısında tir tir titreyenlerrr Kemerlerinizi bağlayın.. Yağlarınızın uçuşuna hazırlanın. Yakınınızda oturanlar sizden çıkan sesten illaaallaaahh etsin. Kaçsın gitsin.. Tv size kalsınn Haydee bakalımm.. Pambık göbüşleri görelimmm..

Özendim şimdi size, bir kemerim bile yok. Bana güvenli bir siteden kemer söyleyin hemen alacağım. :)

Son düzenleme:
Hayırlısı neyse o olsun. :)[/QUOTE]

Sevgili teosoncugum,cok cok tebrikler ediyorum.Canim mydenizzzcigim,hakkinizda en hayirlisini gostersin yuce rabbim.

canım inşallah korktuğun olmaz iyi haberlerle gelirsin

listeye bile bakmamış

aynı biz

canım sen en iyisi pazara kadar herşeyi gözün doyana kadar ye pazartesi sabah tartıl ve karataya tekrar başla

Evet hayırlısı tabii ki öncelikle, rabbim isteyen herkese yaşatsin bu muhteşem duyguyu ama ben tekrar gebeysem eminim ki çok üzülürüm çünkü planladığım, istedigim bir durum değil..yine de takdir allahtan ne varsa nasibimde onu gorecegim.ilk oğlumun gebeliği de böyle değişik ogrenmistim.ben sali regl oldum( 3 gün gecikmeli) fakat hemen ayni gün bitti kanama...konduramadim soğan suyu ictim iki gün sonra büyük oglumda da bunun aynisini yaşadığım aklima geldi. Sogan suyunu icmeyip sabaha dr dan randevu aldim..
Inşallah altindan başka bir sey cikar bana sabaha kadar uyku yok

Neyse gelmişken yediklerimi yazayim

Sabah kkk
Ara yoğurt kuruyemiş
Aksam salata et sote
3 lt su ictim
5 km yürüyüş ve ripped 1/3 yapildi
Çay içiyorum şimdi birazdanda mekik çekeceğim. .

mümkün olduğunca kalkınca yap, metabolizma erkenden çalışmaya başlasın zayıflamana faydası olur

gerekirse nar ekşisi olurum GÜL ABLA... sen yeter ki iste

ben bu sabah e öğleden sonra yaptım komutanım

Fotodaki sen misin?
küçük görümcenin ortanca kızı

mümkün olduğunca kalkınca yap, metabolizma erkenden çalışmaya başlasın zayıflamana faydası olur

sen oyle dıyorsan tamamdır..

ben bu sabah e öğleden sonra yaptım komutanım

o zaman bizden bir paket çay kazandınız.. isterseniz kutunu açalım.. kutunuzu açmazsanız bır paket cay, bır çaydanlık, 6 tane bardak hedıye edelım sıze.. sonra gelelim biz de size

Ben kutumu actirayim belki mutfak seti cikar:)

Selam kızlar... elerine sağlık kedicim liste yine coşmuş rengarenk olmuş...
Hemşerim tebrik ederim seni de... eşinle devam et baskete bak ne güzel pem kilo verdin hem eğlendin

Bugün yediklerim sabah kkk
Öğlen yarım lahmacun salata
Akşam 20.15 te bitti çünkü k.validemlere geldik tavuk, patlıcan yemeği ve salata yedim.. ama midem kazınıyor doymadım gibi gibi... aslında herzamanki kadar yedim ama midem tuhaf bugün..

Sabah tibetimi yaptım.. jill ilerleyeenn saatleere kaldı...

Iyi geceler kızlar 6 da çıktım şimdi geldim eve valla😀avm de gezdik kahve içtik arkadaşımla falan :)

Sabah 09:001 bardak limonlu su

09:30 1,5 yumurtalı kaşarlı omlet+5zeytin+peynir+maydonoz+2 ceviz+1 çay

Akşam 17:30 kıymalı pırasa+salata+yoğurt

Gün boyu 2 yeşil çay+3 kahve+şu an papatya içiyorum😃

Spor 4 km yürüyüş+shred 2/5

Birde göbeğimi 30 dk titrettim tekrarına gerek var mı bilemedim:)

Gerek yok, göbeğin limon kadar. :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…