Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Gerek yok, göbeğin limon kadar. :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ha ha benim ki limonda senin ki erik falan o zaman:)

Böyle böyle körler sağırlar falan yaza kadar gideriz biz😀😀😀😀

Şaka maka falan ama az önce beyaz pantolon almak istedim valla bacak çalışmam lazım benim utandım aynadaki görüntümden😪ne yapcam kedi ben

Şüphem yazdıklarım işte ablam onun disinda birde kasık ağrısı var..sabah 10.30'da gidecegim haber veririm sonucu
Geçmiş olsun, haberlerini bekliyoruz.

Böyle böyle körler sağırlar falan yaza kadar gideriz biz��������
Bu gidişle seneye yaza kadar gitmeyecek galiba. Neyse olumsuz düşünmeyelim. Canan abla; bir dua etsen bizim şu göbüşler gitse.

Son düzenleme:
Şaka maka falan ama az önce beyaz pantolon almak istedim valla bacak çalışmam lazım benim utandım aynadaki görüntümden��ne yapcam kedi ben

Jillianda hep bacak çalışılıyor. Ripped programında daha çokmuş. Ben yarın kick boks yapacağım, kardiyo, göbeğim için, bacak sorunum pek yok.

Son düzenleme:
Gerek yok, göbeğin limon kadar. :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ha ha benim ki limonda senin ki erik falan o zaman

kendi gobegi kavun kadar olunca seninkini limona benzetti :). Ilahi kedi ya senin gobegin ondan da kucuk

kendi gobegi kavun kadar olunca seninkini limona benzetti :). Ilahi kedi ya senin gobegin ondan da kucuk
Allah allah, sanki onun göbeği bana daha küçük gibi geldi, benim gözlerimde mi bir bozukluk var. Benim ki gözüme kavun gibi geliyor.

Sonunda ripped 1. level bitti. Ardından 225 squat yaptım. Yarın jillian kickbox kardiyo videosunu yapacağım, pazar günü dinlenme. Pazartesi günü ripped level 2 ama çok korkuyorum, zor gibi geldi.

Allah allah, sanki onun göbeği bana daha küçük gibi geldi, benim gözlerimde mi bir bozukluk var. Benim ki gözüme kavun gibi geliyor.

Şu an da bir erkek bu yazdıklarımızı okusa ulan ülke karışık bu kadın kısmının derdine bak falan der herhalde😃

Olmuşsun sen valla bak oğlum olsa 2 dk beklemem yani alırım altını çikolatayı gümüş tepsimi falan gelir isterdim seni😃

Sonunda ripped 1. level bitti. Ardından 225 squat yaptım. Yarın jillian kickbox kardiyo videosunu yapacağım, pazar günü dinlenme. Pazartesi günü ripped level 2 ama çok korkuyorum, zor gibi geldi.

Birazdan ben de yapayım squatımı unutuyorum valla bi challenge lazım bana yeniden

Ben bugünden sonra artık balık yağı içmeyeceğim, midem bulandı. Ne kadar sağlıklı olsa da içemeyeceğim. :120::120:

canım inşallah korktuğun olmaz iyi haberlerle gelirsin

listeye bile bakmamış

aynı biz

canım sen en iyisi pazara kadar herşeyi gözün doyana kadar ye pazartesi sabah tartıl ve karataya tekrar başla

Gül abla bugün cok yogun oldugum icin listeyi gec gördüm oyüzden gec yorum yaptım
Sizlerle yazisamiyorum diede üzülüyorum ama senin kilo verdigini gördüm cok mutlu oldum senin adina

Challange bitti mi senin? Yap 50-100 tane yeter, farklı türlerini yap. Sumo squat yap, jump squat yap.

Onu ben bıraktım bir ara kaçta kaldım bilmiyorum😃100 falan devam ettim yapıcam şimdi zaten

Cidden bacak inceltecek hareket olarak jillian I'n yaptığı hareketlerin aynısını gösteriyorlar ,devam edeyim bakayım😃

Ripped teki teyzeler çok çirkin ya jillian da sanki daha da çirkinleşmiş😀sana zor ne kelime dağlar dayanmazZzzz

Evet çok çirkinler, moralimi bozuyor sarışın olanın bacakları, kaslı kaslı. Zaten Jillianda da göbek var.

Son düzenleme:
Ben kutumu actirayim belki mutfak seti cikar:)

çok tatlısın

ALLAHH SİZİ BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN E Mİ.. TEE ALLAMM YAAA

PAZAR GUNU DE TEPİN BENCE.. DURMA.. AMAN HAAA

gumus sevmez o.. sen ona çelik al

Gül abla bugün cok yogun oldugum icin listeyi gec gördüm oyüzden gec yorum yaptım
Sizlerle yazisamiyorum diede üzülüyorum ama senin kilo verdigini gördüm cok mutlu oldum senin adina
Basketbol yok mu daha. Belki ben yarın sabah annemle yürüyüşe çıkarım, sabah gelir yanıma yürüyüşe gidecek misinn diye.

Bende taktım suan tir tir titriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…