Gerek yok, göbeğin limon kadar. :)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Geçmiş olsun, haberlerini bekliyoruz.Şüphem yazdıklarım işte ablam onun disinda birde kasık ağrısı var..sabah 10.30'da gidecegim haber veririm sonucu
Ha ha benim ki limonda senin ki erik falan o zaman:)
Böyle böyle körler sağırlar falan yaza kadar gideriz biz��������
Şaka maka falan ama az önce beyaz pantolon almak istedim valla bacak çalışmam lazım benim utandım aynadaki görüntümden��ne yapcam kedi ben
Gerek yok, göbeğin limon kadar. :)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Ha ha benim ki limonda senin ki erik falan o zaman
Böyle böyle körler sağırlar falan yaza kadar gideriz biz😀😀😀😀
Allah allah, sanki onun göbeği bana daha küçük gibi geldi, benim gözlerimde mi bir bozukluk var.kendi gobegi kavun kadar olunca seninkini limona benzetti :). Ilahi kedi ya senin gobegin ondan da kucuk
Allah allah, sanki onun göbeği bana daha küçük gibi geldi, benim gözlerimde mi bir bozukluk var.Benim ki gözüme kavun gibi geliyor.
Sonunda ripped 1. level bitti. Ardından 225 squat yaptım.Yarın jillian kickbox kardiyo videosunu yapacağım, pazar günü dinlenme. Pazartesi günü ripped level 2 ama çok korkuyorum, zor gibi geldi.
Birazdan ben de yapayım squatımı unutuyorum vallabi challenge lazım bana yeniden
canım inşallah korktuğun olmaz iyi haberlerle gelirsin
listeye bile bakmamış
aynı biz
canım sen en iyisi pazara kadar herşeyi gözün doyana kadar ye pazartesi sabah tartıl ve karataya tekrar başla
Challange bitti mi senin? Yap 50-100 tane yeter, farklı türlerini yap.Sumo squat yap, jump squat yap.
Evet çok çirkinler, moralimi bozuyor sarışın olanın bacakları, kaslı kaslı. Zaten Jillianda da göbek var.Onu ben bıraktım bir ara kaçta kaldım bilmiyorum��100 falan devam ettim yapıcam şimdi zaten
Cidden bacak inceltecek hareket olarak jillian I'n yaptığı hareketlerin aynısını gösteriyorlar ,devam edeyim bakayım��
Ripped teki teyzeler çok çirkin ya jillian da sanki daha da çirkinleşmiş��sana zor ne kelime dağlar dayanmazZzzz
Ben kutumu actirayim belki mutfak seti cikar:)
Ha ha benim ki limonda senin ki erik falan o zaman:)
Böyle böyle körler sağırlar falan yaza kadar gideriz biz😀😀😀😀
Sonunda ripped 1. level bitti. Ardından 225 squat yaptım.Yarın jillian kickbox kardiyo videosunu yapacağım, pazar günü dinlenme. Pazartesi günü ripped level 2 ama çok korkuyorum, zor gibi geldi.
Şu an da bir erkek bu yazdıklarımızı okusa ulan ülke karışık bu kadın kısmının derdine bak falan der herhalde😃
Olmuşsun sen valla bak oğlum olsa 2 dk beklemem yani alırım altını çikolatayı gümüş tepsimi falan gelir isterdim seni😃
Basketbol yok mu daha.Gül abla bugün cok yogun oldugum icin listeyi gec gördüm oyüzden gec yorum yaptım
Sizlerle yazisamiyorum diede üzülüyorum ama senin kilo verdigini gördüm cok mutlu oldum senin adina
çok tatlısın
ALLAHH SİZİ BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN E Mİ.. TEE ALLAMM YAAA
PAZAR GUNU DE TEPİN BENCE.. DURMA.. AMAN HAAA
gumus sevmez o.. sen ona çelik al
Basketbol yok mu daha.Belki ben yarın sabah annemle yürüyüşe çıkarım, sabah gelir yanıma yürüyüşe gidecek misinn diye.
hadi bakalım akşam oldu.. Titreyenler.. Için için yağlarını titretenler.. Gül ablanın karşısında tir tir titreyenlerrrKemerlerinizi bağlayın.. Yağlarınızın uçuşuna hazırlanın. Yakınınızda oturanlar sizden çıkan sesten illaaallaaahh etsin. Kaçsın gitsin.. Tv size kalsınn Haydee bakalımm.. Pambık göbüşleri görelimmm..
Ohhh yattığınız yerden eritin göbekleri, biz burada zıplayalım eritemeyelim.Bende taktım suan tir tir titriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?