Ohhh yattığınız yerden eritin göbekleri, biz burada zıplayalım eritemeyelim.
Teşekkür ederim.Canlarimm,hayirli geceler.Canim kedicigim benim,her daim dualarimdasiniz.Bundan sonra gobeklerinizi de eklerim.Rabbim herseyi saglikla nasip etsin canlarim.Sen listeye o kadar ozeniyorsun,her ayrintisina kadar,sikir sikir yaniyor listemiz.
Eki Görüntüle 1032357
Uzun zamandır bu hareketi yapmıyorum, hadi kızlar hep birlikte kalkıp yapalım.
tesekkur ederim. CanmGül abla bugün cok yogun oldugum icin listeyi gec gördüm oyüzden gec yorum yaptım
Sizlerle yazisamiyorum diede üzülüyorum ama senin kilo verdigini gördüm cok mutlu oldum senin adina
Ben kalktim bekliyorum hadiEki Görüntüle 1032357
Uzun zamandır bu hareketi yapmıyorum, hadi kızlar hep birlikte kalkıp yapalım.
Olldu hemen en kolay hareketki zaten bu
Esim bu saatte kurabiye istiyor mecbur yapcem
Ben yaptım bile.tesekkur ederim. Canm
Ben kalktim bekliyorum hadi
Randevu aldim yarın Jinekologa gidiyorum. .off umarim iyi haberlerle dönerim. .kafama taktikca buyutuyorum ya hamileysem diye icim icimi yiyor
İyi geceler, ben de yoğurdumu yiyip yatayım bari, yarın erkenden yürüyüş yapabilirim.Ölsem yapmam valla😀
Iyi geceler kızlar yaşlanmamak için 11 de yatakta olmalıydık ama hadi bakalım yatağa aaaa vücudumuz güzelleştirirken yüzümüz pörsüyecek😃Good nights mucx
Teosoncugum,bir tane bile yemek y o k.Sonra sistem virus girmis gibi cokuyor,listeyi dusun,azmini dusun.Sirf seker un ve yag topu oldugunu=zehir oldugunu dusun sakin yeme canim.Zaten leptinde zedelenir bu saatten sonra.
Ölsem yapmam valla😀
Iyi geceler kızlar yaşlanmamak için 11 de yatakta olmalıydık ama hadi bakalım yatağa aaaa vücudumuz güzelleştirirken yüzümüz pörsüyecek😃Good nights mucx
Ben hala ayaktayim bekliyorum siziBen yaptım bile.
Ölsem yapmam valla😀
Baskette verdigini simdi alacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?