Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Canim teşekkür ederim bu hafta kilolarim boyle bana sürpriz yaptı darisi hepimize inşallah

Yazdiklarini Goremedigim bana destek olan tebrik eden herkese teşekkür ederim
Mydenizcim inşallah herşey gönlünce olur

Teosoncugum,bir tane bile yemek y o k.Sonra sistem virus girmis gibi cokuyor,listeyi dusun,azmini dusun.Sirf seker un ve yag topu oldugunu=zehir oldugunu dusun sakin yeme canim.Zaten leptinde zedelenir bu saatten sonra.

Ablam merak etme sen bu saatten sonra degil gunduz bile yemeyecegim

menumu bildirmistim :)) sporumda Tibet yapamadim halim yok. plates ve six pack Debbie yaptim.. ilik su icip uyuycam. kesik liomon yoktu usendim kesmeye oyle bos bos iciorum... saat 3e gelio. azcik gozum gecti 10dk filan 11 gibi kalkip yesil cay yaptim oda uykumu acti ama ii oldu mutfagi topladim sporumu yaptim. karnim davul gibi sis.. olsamda rahatlasam

SELENSUcugum bacak inceltmek icin yere yat ayaklar havaya kaldir ve bisiklet ceviriomus gibi yap. gunde 100 tane yapsan 1 haftaya farkedio// sporuma ekledim faydasini goruyorum.. benim derdim ustle alt direnmio ama o gobek yokmu o gobek ne olcak bilmem

Günaydın, 6 km yürüdüm ama pek memnun kalmadım, parkta yürümek yerine tereyağ almak için araba yollarında yürüdük, kirli havada. Eve geldik, 230 squat yaptım.

Günaydın, 6 km yürüdüm ama pek memnun kalmadım, parkta yürümek yerine tereyağ almak için araba yollarında yürüdük, kirli havada. Eve geldik, 230 squat yaptım.

Günaydınlarrrrr😀

Aferin sana o da bir şeydir kirli havaya alışkınız nolucak ki😃

Günaydınlarrrrr😀

Aferin sana o da bir şeydir kirli havaya alışkınız nolucak ki😃
Evet, alışkınız ama yürüyüş yapınca iyi olmuyor, parkta hiç olmazsa ağaç dolu. Neyse artık, tereyağ için yürüdüm, iyi bir amaç için.

Kafaya taktım, almak istiyorum. Birkaç ay önce alacaktım, sonra sağlıksız diye vazgeçtim. Vücut nefes alamıyor vs... gibi yazılar okudum.

Evet özellikle kalp ritmi ile ilgili çok şey var ben de okumuştum hiç düzenli kullanmadım işe yarar mı İnan bilmiyorum

Bende taktım suan tir tir titriyorum

en güzeli..

Ohhh yattığınız yerden eritin göbekleri, biz burada zıplayalım eritemeyelim.

yanlış yoldasın dönnn kafüürrrrr

Olldu hemen en kolay hareketki zaten bu
Esim bu saatte kurabiye istiyor mecbur yapcem

ayyy bu saatteee.. şaka gibi.

Ölsem yapmam valla😀

Iyi geceler kızlar yaşlanmamak için 11 de yatakta olmalıydık ama hadi bakalım yatağa aaaa vücudumuz güzelleştirirken yüzümüz pörsüyecek😃Good nights mucx

yüzümüze de mi tasak şu kemeri ne etsek.. hayal ettim de bi an

Sevgili Yena, ağzından bal damlıyor

Ablam merak etme sen bu saatten sonra degil gunduz bile yemeyecegim

vayyyyyyyyyy.. boşuna birinci olmadım dıyorsun.. helal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…