Kediciğim,emeğine sağlık..Lİste harika olmuş bayıldım ..
Tüm kilo verenleri özellikle teoson seni yürekten kutluyorum harikalar yaratmışsın...ne basketmiş yahu eridin bittin bir oynamayla
Kilo alanlar üzülmeyin önümüzde ki hafta liste başı siz olacaksınız...
Gulcugum,kedicigim,teosoncugum iyi geceler canlarim.
Teosoncugum,bir tane bile yemek y o k.Sonra sistem virus girmis gibi cokuyor,listeyi dusun,azmini dusun.Sirf seker un ve yag topu oldugunu=zehir oldugunu dusun sakin yeme canim.Zaten leptinde zedelenir bu saatten sonra.
Günaydın, 6 km yürüdüm ama pek memnun kalmadım, parkta yürümek yerine tereyağ almak için araba yollarında yürüdük, kirli havada. Eve geldik, 230 squat yaptım.
Evet, alışkınız ama yürüyüş yapınca iyi olmuyor, parkta hiç olmazsa ağaç dolu. Neyse artık, tereyağ için yürüdüm, iyi bir amaç için.Günaydınlarrrrr😀
Aferin sana o da bir şeydir kirli havaya alışkınız nolucak ki😃
Benim bugün bacaklarım çok ağrıyor😪
Niye, yürüdüğün için mi? :) Squatta fena yapıyor bacakları. Kaslar semsert.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Çalışıyor demek ki😃bekle beni beyaz pantolon yeneceğim seni ulennn
Kafaya taktım, almak istiyorum. Birkaç ay önce alacaktım, sonra sağlıksız diye vazgeçtim. Vücut nefes alamıyor vs... gibi yazılar okudum.Bnmkin de sauna yazıyor
Kafaya taktım, almak istiyorum. Birkaç ay önce alacaktım, sonra sağlıksız diye vazgeçtim. Vücut nefes alamıyor vs... gibi yazılar okudum.
Bende taktım suan tir tir titriyorum
Ohhh yattığınız yerden eritin göbekleri, biz burada zıplayalım eritemeyelim.
Olldu hemen en kolay hareketki zaten bu
Esim bu saatte kurabiye istiyor mecbur yapcem
Ölsem yapmam valla😀
Iyi geceler kızlar yaşlanmamak için 11 de yatakta olmalıydık ama hadi bakalım yatağa aaaa vücudumuz güzelleştirirken yüzümüz pörsüyecek😃Good nights mucx
Kediciğim,emeğine sağlık..Lİste harika olmuş bayıldım ..
Tüm kilo verenleri özellikle teoson seni yürekten kutluyorum harikalar yaratmışsın...ne basketmiş yahu eridin bittin bir oynamayla
Kilo alanlar üzülmeyin önümüzde ki hafta liste başı siz olacaksınız...
Ablam merak etme sen bu saatten sonra degil gunduz bile yemeyecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?