Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

basiniz sagolsun ablacim kolay gelsin

Ya bende ritim bozukluğu zaten var ilac bile kullanıyorum kdmeri kullanmasammi acaba

Ya bende ritim bozukluğu zaten var ilac bile kullanıyorum kdmeri kullanmasammi acaba

Bence de hiç kullanma. Gül ablanın gözünden kaçmadı Allah'tan iyi ki uyardı.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Gecengun tvde bir diyetisyene denk geldim,detox sivisi yapti.1bardak sicak suya yarim limon 1kasik kirmizi biber birde sekersiz marmelat koydu. Aslinda bizde limonlu su iciyoruz pul biberde yag yakio. Cok mantikli geldi bana.gundr 1bardak icicem

Uyaninca karbonatli su

11:00 kkk_1kivi_yesil cay

14.30 sutlu turk kahvesi+2hurma

17.00 zeytinyagli taze fasulye+1kase yogurt Yesil cay

Limonlu tarcinli surahi:)

Spor 13lu tibet

Kizim karnimi sevio aynen sunu dedi :hamur gibi anne karnin yumusak hamur:)))))aaaaaa

haribo sekerlemesi olmadığına dua et..

Ve beklenen regl geldi. Tibet egzersizinin en onemli basarisi

gozun aydın bacım..

Gül abla bir terzi edası ıle anlatmışsın.. gözümde canlandırdım resmen.. kendımden de cok sey bulmadım değil

nesini sevıyorsun yeaa... boşver..

Teşekkür ederim. Uyuyakalmışım, iyi geldi. Yeni kalktım. Sabah 6-7 kalkınca.

ıyı anıma denk geldı sanırım.. nedne begendım kı ben senı şimdi şaka şaka.. sezarın hakkı sezara.. guzelın hakkı güzele..

Eki Görüntüle 1032973

Çok güldüm yaaaa😃😃😃😃😃

nutella demek pervın demektır bizim için.. :))

eski ben :))) bagimliydim 2 gune 1 kavanoz kasik kasik....

bilmez miyiz

yazdıklarını okurken yoruldum.. düşüp bayılmadan evin yolunu bulman dileği ile

benım dogustan kalp kapakçığı problemı, sağlıklı ınsanda uc kapakçık bulunur.. bende ıkı kapakçık var.. arada kan basmada yetersız kaldığında tansıyon dusuklugune sebebıyet verebılıyor.. cok yorarsam kendımı. uzun suredır kullandım.. ben de böyle bır sorun çıkarmadı.. bence bi doktoruna danış.. ondan sonra kullan derim. başıma gelmedıgı ıcın,halıyle uyarmak ta aklıma gelmedi, çok uzgunum.

Uyaninca karbonatli su

11:00 kkk_1kivi_yesil cay

14.30 sutlu turk kahvesi+2hurma

17.00 zeytinyagli taze fasulye+1kase yogurt Yesil cay

Limonlu tarcinli surahi:)

Spor 13lu tibet

sakin bir menü.. hemen yapılandırma başlamış bakıyorum :)

Yeşillik, salata da olsalmış iyi olurdu. :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

hiç canım istemedim neden bilmiyorum
karataya uygun ama sindirime zararli... et ile sut urunleri biarada tuketmioruz sindirime zarar veriomus.. etle sebzeve salata olsa daha super olur
bak ben bunu bilmiyordum
karatayla ilgili yeni birşey daha öğrenmiş oldum :)
tşk ederim

çok az olmuş yemek, afiyet olsun

ama çok doydumm hatta şişttiim :)

Son düzenleme:
sabah 2 koca bardak limonlu su

kahvaltı:
siyah zeytin
çam fıstığı-fındık
peynir
yarım muz+1 tane hurma
şekersiz çay
3 tane ince dilim sucuk

öğlen:
mercimek çorbası
izmir köftenin sadece köftesi
salata
cacık

akşam:
1 kase sulu köfte
salata
3 tane lahana dolma (bulgurdan yapılmış)

su: bol bol içmeye devam
spor: 45 dakka yürüyüş

sabah : KKK

İkindi: yârim porsıyon döner + salata + ayran

aksam: bir yemek tabağı içinde : ıkı mercımek köfte + 3 kasık pazı kavurması + ıkı kasık patlıcan salatası + antıoksıdan

cayın yanında fındık..

Sabah hem muz hem hurma olmamis bence..cunku ikisininde GI sin yuksek. GUL abla daha net aciklar sanirim

birde yemeklerinin saatlerini yazarsan iyi olur cunku enaz 5 saat olmasi gerek ogun aralarinin cunku yag yakan leptin hormone 4 saatlik acliktan sonRa calisio..daha dogrusu 4 saat acikmazsan

sen su ogunlerin saatlerini de bakim... yatsida ne yiycen :)) bide ogleni unutmussun yatsidan sonRa kazasini yap :))

aynen hemen... zaten dun ne oldu anlamadim acken ben ben degildim :))) yinede olusabilecek en az hasarla atlattim bu regl oncesi donemi :)) bugun limonlutarcinli suyumu iciorum tatli krizim yok ama wcden cikamiyorum..

sen su ogunlerin saatlerini de bakim... yatsida ne yiycen :)) bide ogleni unutmussun yatsidan sonRa kazasini yap :))

sabah 9:00 (beyler uyuyordu, gül ablanın fırçasından sonra kalktığım gııb yedım bu sefer :) )

oglen: 14:30 civarı..

aksam: 19 30 dan sonra..

benim bildiğim karatay da yumurta yerine muz yeniyordu bende ondan yedim zaten minik bi parçaydı
yemek saatlerimin arasında min 5 saat oluyor,bazı günler 6.5 saat fark oluyor,onu biliyorum :)

İyiyim, sen nasılsın. Bugün yemeği çok yedim.

bende yorgunum biraz
afiyet olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…