Çıtırlarım ben başsağlığına gidiyorum, gün arkadaşım vefat etmişti bugün yedisi bütün gün arkadaşları toplanıp 7 sini yapacağız,,, yarında günümüz var yine toplanacağız 2 gün gün arkadaşlarımla okumalardayız,,,, çıkıştada AVM ye uğrayıp şu amortisörlü ayakkabılara bakacağım hoca nın dediği, ordan çıkışta kiracıya uğrayacağım 7 sinde yatacak kirayı hala yatırmadı, oradan çıkışta yuruyus parkuruna gidip yuruyusumu yapacağım.....,arabaya spor kıyafetlerimi koyacağım ....çok işim var çok .....
ev işlerini kim yapacak ki benden bi tane klonlasam iyi olacak gerçi 1 yetmez işyerindeki amirlerde istiyordu 1 de oraya 2 tane klonlayayım
görüşmek üzere
bu alet kalp ritmini bozar yazıyor ya senin ki ondan bozulmuş olmasın bi an aklıma geldi
fıstık fıstık o sarışın fıstık,,,,
ben çok seviyorum o pambık ı hem güzel hem terbiyeli hem bilgili ,,,,,
şu oğlum bi 5 yaş büyük olsaydı ben onu kaçırmazdım dün senin dediğim altın yüzüğü tepsiyi çikolatayı alır giderdim
Ya bende ritim bozukluğu zaten var ilac bile kullanıyorum kdmeri kullanmasammi acaba
Bence de hiç kullanma. Gül ablanın gözünden kaçmadı Allah'tan iyi ki uyardı.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Kizlar dun göremedim yogunluktan...evet şükür almamisim yaş tesellim o zaten:)
kabızlıktandır canım benim 3 hafta canıma okumustu kabızlık
Evet gül abla 3-4 gün cikamiyorum WC te bi cikiyorum tam cikiyorum ama çok zor oluyorB) sabahları kuru kayisida yiyorum halbuki...
Bugünkü menüm
Sabah KKK (sut yerine yoğurt yedim barsaklarim calissin diye)
Aksam :kiymali mercimek yemeği+yogurt+turp
2.5 litre suu
Spor yok birazdan misafirin gelecek...
Opuldunuzzzz:*
Kizim karnimi sevio aynen sunu dedi :hamur gibi anne karnin yumusak hamur:)))))aaaaaa
Ve beklenen regl geldi. Tibet egzersizinin en onemli basarisi
ah ah o göbekler ne olacak bende bilmiyorum küçülecek ama ne zaman,,,,,,benim başladığımdaki o koca göbek yağ çuvalı gibiydi bide büyüklüğünden sarkmıştı göbekten aşağısını hiç göremiyordum,4 ayda 11 kg verince yanların içi boşaldı biraz da toparladı göbek altının en altını görmeye başladım, aylardır kg veremedim ama yaptığım sporlarla çuval iyice toparladı göbeğimin altını görmeye başladım orada bi iz oluşmuş göbeğin sarkmasından dolayı onu görebildim, 20 gündür devamlı yürüyüş ve parktaki aletlerle spor yapınca biraz da gerildi o çizğinin üstünüde görmeye başladım,,,sabah aynada inceledim rtada tp gibi bişey var kenarlarda bişey kalmadı gibi sarkmalar bile yok oldu çok şükür yanların içi boşalınca katlanmış kumaş gibi duruyordu sanki oraya pile yapılmış bunada çok şükür ortadaki top bi azalsa daha zayıf duracağım
günaydın canım,,,6 km çok iyi
bu alet kalp ritmini bozar yazıyor ya senin ki ondan bozulmuş olmasın bi an aklıma geldi
fıstık fıstık o sarışın fıstık,,,,
ben çok seviyorum o pambık ı hem güzel hem terbiyeli hem bilgili ,,,,,
şu oğlum bi 5 yaş büyük olsaydı ben onu kaçırmazdım dün senin dediğim altın yüzüğü tepsiyi çikolatayı alır giderdim
Teşekkür ederim.Uyuyakalmışım, iyi geldi. Yeni kalktım. Sabah 6-7 kalkınca.
eski ben :))) bagimliydim 2 gune 1 kavanoz kasik kasik....
Çıtırlarım ben başsağlığına gidiyorum, gün arkadaşım vefat etmişti bugün yedisi bütün gün arkadaşları toplanıp 7 sini yapacağız,,, yarında günümüz var yine toplanacağız 2 gün gün arkadaşlarımla okumalardayız,,,, çıkıştada AVM ye uğrayıp şu amortisörlü ayakkabılara bakacağım hoca nın dediği, ordan çıkışta kiracıya uğrayacağım 7 sinde yatacak kirayı hala yatırmadı, oradan çıkışta yuruyus parkuruna gidip yuruyusumu yapacağım.....,arabaya spor kıyafetlerimi koyacağım ....çok işim var çok .....
ev işlerini kim yapacak ki benden bi tane klonlasam iyi olacak gerçi 1 yetmez işyerindeki amirlerde istiyordu 1 de oraya 2 tane klonlayayım
görüşmek üzere
Ya bende ritim bozukluğu zaten var ilac bile kullanıyorum kdmeri kullanmasammi acaba
Uyaninca karbonatli su
11:00 kkk_1kivi_yesil cay
14.30 sutlu turk kahvesi+2hurma
17.00 zeytinyagli taze fasulye+1kase yogurt Yesil cay
Limonlu tarcinli surahi:)
Spor 13lu tibet
Yeşillik, salata da olsalmış iyi olurdu. :)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
bak ben bunu bilmiyordumkarataya uygun ama sindirime zararli... et ile sut urunleri biarada tuketmioruz sindirime zarar veriomus.. etle sebzeve salata olsa daha super olur
çok az olmuş yemek, afiyet olsun
sakin bir menü.. hemen yapılandırma başlamış bakıyorum :)
sabah 2 koca bardak limonlu su
kahvaltı:
siyah zeytin
çam fıstığı-fındık
peynir
yarım muz+1 tane hurma
şekersiz çay
3 tane ince dilim sucuk
öğlen:
mercimek çorbası
izmir köftenin sadece köftesi
salata
cacık
akşam:
1 kase sulu köfte
salata
3 tane lahana dolma (bulgurdan yapılmış)
su: bol bol içmeye devam
spor: 45 dakka yürüyüş
İyiyim, sen nasılsın.nasılsınız kızlar???:)
sabah : KKK
İkindi: yârim porsıyon döner + salata + ayran
aksam: bir yemek tabağı içinde : ıkı mercımek köfte + 3 kasık pazı kavurması + ıkı kasık patlıcan salatası + antıoksıdan
cayın yanında fındık..
aynen hemen... zaten dun ne oldu anlamadim acken ben ben degildim :))) yinede olusabilecek en az hasarla atlattim bu regl oncesi donemi :)) bugun limonlutarcinli suyumu iciorum tatli krizim yok ama wcden cikamiyorum..
sen su ogunlerin saatlerini de bakim... yatsida ne yiycen :)) bide ogleni unutmussun yatsidan sonRa kazasini yap :))
Sabah hem muz hem hurma olmamis bence..cunku ikisininde GI sin yuksek. GUL abla daha net aciklar sanirim
birde yemeklerinin saatlerini yazarsan iyi olur cunku enaz 5 saat olmasi gerek ogun aralarinin cunku yag yakan leptin hormone 4 saatlik acliktan sonRa calisio..daha dogrusu 4 saat acikmazsan
İyiyim, sen nasılsın.Bugün yemeği çok yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?