sabah 9:00 (beyler uyuyordu, gül ablanın fırçasından sonra kalktığım gııb yedım bu sefer :) )
oglen: 14:30 civarı..
aksam: 19 30 dan sonra..
nasılsınız kızlar???:)
benim bildiğim karatay da yumurta yerine muz yeniyordu bende ondan yedim zaten minik bi parçaydı
yemek saatlerimin arasında min 5 saat oluyor,bazı günler 6.5 saat fark oluyor,onu biliyorum :)
bende yorgunum biraz
afiyet olsun :)
bu ara bedeni toparlayabilmek adına erken uyumaya çalışıyorum.. Kuzey de eslık edıyor sagolsun.. kırmıyor annesını.. eşim de bize uyuyor.. cümbür cemaat erken yatıyoruz.. o yüzden bu ara erken kalkıyorum.. cok da sevıyorum bu erken uyanma işini..
asıl bombaaaa geliyor..
oğlum pazartesı okula başlayacak.. servıse vermıyorum.. pekı neden?? neden?? onu bırakıp eve yuruyecegım.. onu almaya gıderken yuruyup onu alıp gelecegım.. heheheheee... cuma gunlerı artık sanırım ben de heycanlanacagım.. çok şükürr
bu ara bedeni toparlayabilmek adına erken uyumaya çalışıyorum.. Kuzey de eslık edıyor sagolsun.. kırmıyor annesını.. eşim de bize uyuyor.. cümbür cemaat erken yatıyoruz.. o yüzden bu ara erken kalkıyorum.. cok da sevıyorum bu erken uyanma işini..
asıl bombaaaa geliyor..
oğlum pazartesı okula başlayacak.. servıse vermıyorum.. pekı neden?? neden?? onu bırakıp eve yuruyecegım.. onu almaya gıderken yuruyup onu alıp gelecegım.. heheheheee... cuma gunlerı artık sanırım ben de heycanlanacagım.. çok şükürr
kızlar dişlesin seni :) ıyıyız arkadaşım.. sen nasılsın.. ne yaparsın.. ders mi calısırsın?
yumurta karatayin olmazsa olmazi.. ben duymadim oyle birsey ama duyanlar vardir belki..
asıl bombaaaa geliyor..
Jillian Michaels programlarını yaparsan toparlanırsın. Tabii Karatay ile beraber.
Önce al şunu.Iyi akşamlar kızlar :)
Nasılsınız?okuduğum kadarıyla keyifler yerinde😃
Akşam saat 16:00 1 kaşık hummus+1 kaşık biber yoğurtlama+yarım şiş kebap+1 kaşık Ali nazik+salata ve günün suçlusu yarım bardak bira😥evet yaptım biliyorum suçluyum cezam neyse keserim
Sabah yaptığım spora ek kediciğin kendinin üşenip bana yaptırdığı😃😃😃jillian kick box exercise
haribo sekerlemesi olmadığına dua et..
gozun aydın bacım..
Gül abla bir terzi edası ıle anlatmışsın.. gözümde canlandırdım resmen.. kendımden de cok sey bulmadım değil
nesini sevıyorsun yeaa... boşver..
ıyı anıma denk geldı sanırım.. nedne begendım kı ben senı şimdişaka şaka.. sezarın hakkı sezara.. guzelın hakkı güzele..
nutella demek pervın demektır bizim için.. :))
bilmez miyiz
yazdıklarını okurken yoruldum.. düşüp bayılmadan evin yolunu bulman dileği ile
benım dogustan kalp kapakçığı problemı, sağlıklı ınsanda uc kapakçık bulunur.. bende ıkı kapakçık var.. arada kan basmada yetersız kaldığında tansıyon dusuklugune sebebıyet verebılıyor.. cok yorarsam kendımı. uzun suredır kullandım.. ben de böyle bır sorun çıkarmadı.. bence bi doktoruna danış.. ondan sonra kullan derim. başıma gelmedıgı ıcın,halıyle uyarmak ta aklıma gelmedi, çok uzgunum.
sakin bir menü.. hemen yapılandırma başlamış bakıyorum :)
Ben de uzun zamandır erken kalkıyorum. Kaç dk. sürecek yürüyüş.
Jillian Michaels programlarını yaparsan toparlanırsın. Tabii Karatay ile beraber.
Iyi akşamlar kızlar :)
Nasılsınız?okuduğum kadarıyla keyifler yerinde😃
Akşam saat 16:00 1 kaşık hummus+1 kaşık biber yoğurtlama+yarım şiş kebap+1 kaşık Ali nazik+salata ve günün suçlusu yarım bardak bira😥evet yaptım biliyorum suçluyum cezam neyse keserim
Sabah yaptığım spora ek kediciğin kendinin üşenip bana yaptırdığı😃😃😃jillian kick box exercise
Teason yapma bosver basket sana kafi.bosuna tedirgin olma
Canım teşekkür ederim 2yil once de kullanmistim ritim bozukluğu da 1 yıldır var belki sebebi odur bilemedim simdi sanada cok gecmis olsun Allah dermansiz dert vermesin amin
Saol canım basketbol görevi bugün halloldu 1saat oynandı az once geldim :))
senın sorunun hepımızın sorunu sevgili pofu.. senden bir farkım yok :)
bilmiyoırum.. yuruyunce ogrenecegım :) benım ıc ın cıddı bır hareket olacak.. ıyı gelecek.. yurumeyı cok severım zaten.. olmadı uzata uzata gelırım..
yazık oldu sana SELEN..Gül abla öpecek yanaklarından
o kadar kolay olmasa gerek yaa.. ben de nıye olmadı? ha bende olmadı dıye sende de olmayacak anlamnına gelmez.. ama.. bu aletın senı bu noktaya getırdgını sanmıyorum.. var mı böyle vaka orneklerı? hıc baktın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?