Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

bu ara bedeni toparlayabilmek adına erken uyumaya çalışıyorum.. Kuzey de eslık edıyor sagolsun.. kırmıyor annesını.. eşim de bize uyuyor.. cümbür cemaat erken yatıyoruz.. o yüzden bu ara erken kalkıyorum.. cok da sevıyorum bu erken uyanma işini..

asıl bombaaaa geliyor..

oğlum pazartesı okula başlayacak.. servıse vermıyorum.. pekı neden?? neden?? onu bırakıp eve yuruyecegım.. onu almaya gıderken yuruyup onu alıp gelecegım.. heheheheee... cuma gunlerı artık sanırım ben de heycanlanacagım.. çok şükürr

yumurta karatayin olmazsa olmazi.. ben duymadim oyle birsey ama duyanlar vardir belki..

çok güzel bi yöntem bugün bende sırf yürümek için 5 durak önce indim o kadar iyi geldi ki yürümekk :)

oooo super haber cok sevindim.. ins ikiniz icinde hayirli olur.. erken uyumak cok iyi gelio banada cocuklari yatirirken 1 gece erken bayilsam 2-3 gece idare edio beni.. iyi yapiyorsunuz dinlenin dinlendirin bedenleri bol bol... bende cocuklar uyuyunca dinleniyorum onlar uyuyo ben dinleniorum :))

kızlar dişlesin seni :) ıyıyız arkadaşım.. sen nasılsın.. ne yaparsın.. ders mi calısırsın?

aayy balık etliyim zaten dişiniz kalır sonra

iyi diyelim iyi olsun napak yuvarlanıp gidiyoz şimdilik :)
hıı maalesef vizelerim başladı mayısa kadar devam durmak yok

yumurta karatayin olmazsa olmazi.. ben duymadim oyle birsey ama duyanlar vardir belki..

doğrudur cnm
bende şimdi emin olamadım duydum mu acaba diye

Iyi akşamlar kızlar :)

Nasılsınız?okuduğum kadarıyla keyifler yerinde😃

Akşam saat 16:00 1 kaşık hummus+1 kaşık biber yoğurtlama+yarım şiş kebap+1 kaşık Ali nazik+salata ve günün suçlusu yarım bardak bira😥evet yaptım biliyorum suçluyum cezam neyse keserim

Sabah yaptığım spora ek kediciğin kendinin üşenip bana yaptırdığı😃😃😃jillian kick box exercise

Ben de uzun zamandır erken kalkıyorum. Kaç dk. sürecek yürüyüş.

Jillian Michaels programlarını yaparsan toparlanırsın. Tabii Karatay ile beraber.

Önce al şunu.
Ben hemen yapmaya başlayayım.

Canım teşekkür ederim 2yil once de kullanmistim ritim bozukluğu da 1 yıldır var belki sebebi odur bilemedim simdi sanada cok gecmis olsun Allah dermansiz dert vermesin amin

senın sorunun hepımızın sorunu sevgili pofu.. senden bir farkım yok :)

Ben de uzun zamandır erken kalkıyorum. Kaç dk. sürecek yürüyüş.

Jillian Michaels programlarını yaparsan toparlanırsın. Tabii Karatay ile beraber.

bilmiyoırum.. yuruyunce ogrenecegım :) benım ıc ın cıddı bır hareket olacak.. ıyı gelecek.. yurumeyı cok severım zaten.. olmadı uzata uzata gelırım..

yazık oldu sana SELEN.. Gül abla öpecek yanaklarından

Canım teşekkür ederim 2yil once de kullanmistim ritim bozukluğu da 1 yıldır var belki sebebi odur bilemedim simdi sanada cok gecmis olsun Allah dermansiz dert vermesin amin

o kadar kolay olmasa gerek yaa.. ben de nıye olmadı? ha bende olmadı dıye sende de olmayacak anlamnına gelmez.. ama.. bu aletın senı bu noktaya getırdgını sanmıyorum.. var mı böyle vaka orneklerı? hıc baktın mı?

Ya belki görmezzz😓

Hayat boyu mu içki içmicez?bari şarap içseydik o da mı olmaz?😃

Hakikaten kiloma ulaşınca da mı içmicem ben

Bende sana katılıyorum sigarayi 22 sene icince boyle zorluyor ama yinede iyi ter atiyorum vaka olayina hic bakmadim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…